شیر فلکه لامصب انقدر باز شده بود که هرچی فایل داشتم دانلود شد . بترکه اون شیر فلکه که یک ادم بیکار هی باز و بستش میکنه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شیر فلکه لامصب انقدر باز شده بود که هرچی فایل داشتم دانلود شد . بترکه اون شیر فلکه که یک ادم بیکار هی باز و بستش میکنه![]()
1مگ آسیاتک 60 تا دانلود میکنه! دیگه خودت حساب کن چقدر افتضاحه
برنزی های عزیز
یه زحمت بکشید برین تو سایت آسیاتک قسمت نظرات و میزان رضایت، (هر دو قسمت) همه اینو بنویسن:
سررعت برنزی رو به حالت قبل برگردونید و اگه میخواین طلایی و نقره ای بفروشین، سرعت اونارو بالا ببرین!! یعنی برنزی سرعت اصلی، طلایی و نقره ای سرعت هایی بیشتر.... همه تاکید کنید که اگه درست نشه دوره بعدی جمع آوری میکنید
هرکسی هرطوری که میخواد بنویسه! اما به کلیت اشاره بشه
هرکی انجام داد ، اعلام کنه یا دکمه تشکر رو بزنه که ببینیم چند نفر این کارو کردن...
اگه تعداد زیاد باشه مجبور میشن درستش کنن..................
Last edited by ShadowDragon; 06-08-2013 at 15:41.
یعنی چی یعنی هی باز و بسته میشه شیر فلک!
میره 200 میره 60!!؟؟؟
![]()
نه بابا کی میگه ، سرعتا هر روز بدتر از دیروزه اگه دوست داری از سرعتت دزدی کنن بیا آساتر
512 برنزی 30-40 سرعت میده در صورتی که تا 1 ماه پیش بین 60-70 بود.
یادته موقعی که من و چند نفر از بچه های اسیاتک خواستیم بریم گفتی وضعیت اسیاتک بهتر میشه؟!
میبنیم که پشیمونی از اسیاتک
حالا بی انصاف نباشم . یه هفته ای اوضاع خوب شد.......ولی دیدید گفتم ثبات نداره خوب بمونه؟!
حالا من چند تا تست از شرکت جدید بزارم یه امیدی بهتون بدم:
محتوای مخفی: ......
اینم وضعیت دانلود شبانم:
ناگفته نمونه با چندین لینک به حداکثر سرعت رسیدم!(بخاطر کمبود پهنای باند قم هست)
سرعت وبگردی هم حرف نداره! اسیاتک ادم پیر میشد تا یه پیج باز کنه.....
ای وای
یه روز خونه نبودما
الان داره با 400 دانلود میکنه !!!!
البته قطع بود چند دقیقه پیش وصل شده با سرعت 400![]()
آره داداش قبول دارم خب چه میدونستم اینجور میشه منم 6 ماه دیگه از سرویسم مونده چاره دیگه ای ندارم.
برای منم امروز شیرفلکه باز شده بود دوباره ، حدود 2 ساعت اینجوری بود ( 300 کیلو ) تا برگشت به سرعت پایین قبلی ( 20 کیلو )...
من نمی دونم کی نشسته تو این شرکت خراب شده و بعضی وقتا شیر فلکه را باز می کنه و یه امید الکی به ما میده !؟؟ خدا لعنتش کنه ! الکی امیدوار شدم...
من انجام دادم اما باز مثل سابق چرت و پرت تحویلم دادن و میگفت معلوم نیست کی بخواد درست بشه با صدای مشتریان حرف بزن آخرش هم که کم آورد گفت برو سرویس حجمی بردار گفتم تو شب چقدر میگیره گفت مثل نامحدود های برنزی.
آخه مگه خر شدم که پول اضافی بدم و همچنان سرعتم پایین باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)