آقا درسته بعد از عید میخوان 40 درصد قیمت ها رو ببرن بالا ... از نمایندگی اندیشه در شهرمون پرسیدم ... گفت 40 درصد میره بالا بعد از عید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا درسته بعد از عید میخوان 40 درصد قیمت ها رو ببرن بالا ... از نمایندگی اندیشه در شهرمون پرسیدم ... گفت 40 درصد میره بالا بعد از عید![]()
چرت و پرت میگن بابا
آخه اگه قرار بود 40 درصد گرون بشه که همه از اینترنت فرار میکردن !!!!!!!!
گرون شدن 50 تا 70 درصدی خطوط واسه شرکت ها هست نه مصرف کننده نهایی
تا اونجایی که خبر داشتم فقط حدود 15 الی 20 درصد میاد رو قیمت مصرف کننده نهایی
داداش منم همین مشکل داشتم سیم کشی خونه هم مشکلی نداشت به شرکت یا مخابرات بگو پورتت چک کن واسه من مشکل از سمت مخابرات بود
آخرین باری که سووال کردم این شرکتها بنگاه اقتصادی بودن نه موسسات خیریه !
یعنی چی گرون شدن 50-70 درصدی برای شرکتها هست نه مصرف کننده نهائی ؟ یعنی اونها جنس رو 50-70% گرونتر بخرن ولی به من و تو همون قیمت قبلی بفروشن ؟
اصلا اینترنت گرون نشه! سخت افزار گرون نشده ؟ روتر سوییچ گرون نشده ؟ سیم مسی گرون نشده ؟ خبر قیمتCPU رو داری ؟ کلا چیزی غیر از اینترنت میخری ؟![]()
آخرین باری که سووال کردم این شرکتها بنگاه اقتصادی بودن نه موسسات خیریه !
یعنی چی گرون شدن 50-70 درصدی برای شرکتها هست نه مصرف کننده نهائی ؟ یعنی اونها جنس رو 50-70% گرونتر بخرن ولی به من و تو همون قیمت قبلی بفروشن ؟
اصلا اینترنت گرون نشه! سخت افزار گرون نشده ؟ روتر سوییچ گرون نشده ؟ سیم مسی گرون نشده ؟ خبر قیمتCPU رو داری ؟ کلا چیزی غیر از اینترنت میخری ؟
اینا از همون اولشم با این نت دشمن بودن و این چیزی هم که تا حالا به عنوان نت دارن به ما قالب می کنن ، به خاطر پولش بوده . کم کم دارن گرون می کنن ، حالا می خوان نامحدود ها رو هم وردارن ، دیگه چیزی از این نت زغالی باقی نمی مونه که.
آخه آدم به کی بگه ، یه بسته دی وی دی خام 27000 تومن!بابا از قیمت یک کیلو گوشتم گرونتره. از اول دی هم که هی دارن توی این نتو هی انگشت می کنن .
از بعد از طهر امروز دوباره پینگ رفته رو آسمان. آقا انگشت نکن.جون هر کی دوست داری به همین نت فکستی هم نر....ین. عجب گیری کردیما.
![]()
قیمت اینترنت رو شرک نمیتونه واسه خودش گرون کنه
سازمان تنظیم مقررات رادیویی و ارتباطات زیر ساخت باید ابلاغیه صادر کنن تا گرون بشه
آخرین اخباری هم که به طور رسمی از همین سازمان ها منتشر شد مبنی بر گرون شدن اینترنت این بود که مصرف کننده نهایی باید 15 الی 20 درصد بره رو قیمتش
ضمنا
اگه گرون شدن 50 تا 70 درصدی اینترنت واسه شرکت ها هم باشه شرکت نمیاد 50 تا 70 درصد نمیکشه رو پورت هر کاربر
پورت داره بین چند نفر به اشتراک گذاشته میشه و هر کاربر یک پورت اختصاصی نداره
و اگه گرونی 50 تا 70 درصدی بره رو هر پورت در نتیجه اون چند نفر باید هزینه رو پرداخت کنن
و این گرونی بین کاربران به اشتراک گذاشته میشه
Last edited by wooooow; 20-01-2013 at 17:03.
یعنی شما با 128 نامحدود سرعت دانلودت 50 هست ؟؟ چه خوب
واسه من 256 نامحدود تازه میشه 60 و 128 حداکثر 40 دارم
تست الان
1024 محدود مخابرات
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشيد دوستان يه سوال فني
اونايي که انديشه دارين وقتي تو صفحه شارژ ميرين توجه کردين يه سرويس 2 مگ با ترافيک 4 گيگ هست به قيمت 25 تومان ؟؟ ولي کنارش نوشته اينترانت
به نظر شما اين اينترنت هست يا اينترانت ؟؟ آخه تو سايت اصلي مخابرات واسه ارائه خط اين سرويس به صورت اينترنت وجود داره
يعني امکانش هست انديشه از قصد اسمشو عوض کرده باشه تا کاربرا سراغش نرن ؟؟؟ شايد به دليل اينکه مشترکا سراغ اين سرويس نرن به دلایلی که خودشون میدونن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه تا اونجایی که خبر داشتم اینترانت حجمی نباید باشه 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از اینا هرچی بگی بر میاد
![]()
Last edited by wooooow; 21-01-2013 at 00:47.
قیمتهای سازمان تنظیم مشخص هست , نوع سرویسش هم مشخصه (یک به ده) الباقی سرویسها و قیمتها رقابتی بین شرکتها هست که اگه تصمیم بگیرن همشون با هم قیمتها رو میبرن بالا
ضمنا شما به عرایض بنده اصلا توجه نکردی , یکم بیشتر برات توضیح میدم
سال گذشته همین موقع دلار آزاد بود 1200 تومن , الان دلار آزاد شده 3400 تومن میشه چند درصد افزایش ؟
لوازم و تجهیزات شبکه و اینترنت و ای دی اس ال از خارج از ایران با دلار آزاد وارد میشه
برای هر یوزر یک پورت اختصاصی وجود داره و تجهیزات ای دی اس ال قابلیت افزایش تکی یا دونه ای نداره یعنی نمیشه یکی یکی پورت اضافه کرد باید حداقل 24 پورت در هر مرحله افزایش پیدا کنه (بسته به براند استفاده شده ممکنه حداقل 48 پورت هم باشه)
قیمت تجهیزات پسیو و اکتیو حداقل 3 برابر شده , حالا فرضا اینترنت با همون قیمت قبلی به PAP ها ارائه بشه به نظر شما این افزایش قیمتها در عرصه سخت افزار و تجهیزات چه تاثیری رو قیمت نهائی میزاره
شما قبل از نوشتن یه تحقیق بکن بعد اینجا افاضات از خودت در کن![]()
سلام
من میخوام تو سیاهکل ADSL بگیرم. نمیدونم از سمیع رایانه بگیرم یا از سپهر فراز دیلمان؟ کسی میدونه راهنماییم کنه کدوم بهتره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)