رفتم نگاه کردم منابع برای تولید اسی زیاد است وای برای اسب اول پیغام Unit not yet researched و برای دو اسب دیگر پیغام Building requirements have not been met داده معنی این ها را هم نفهمیدم.
رفتم نگاه کردم منابع برای تولید اسی زیاد است وای برای اسب اول پیغام Unit not yet researched و برای دو اسب دیگر پیغام Building requirements have not been met داده معنی این ها را هم نفهمیدم.
اولین اسب در اسمایتی موجود است ولی اسب های دیگر چی
zed2 من با این حرفت<< دوم: از همه ی هستی می توان صحیح استفاده کرد یا اشتباه >> خیلی حال میکنم![]()
اسب اول منظورت همون scout هستش نه؟اون جاسوس هستش.با اون میتونی اطلاعات دهکده های دیگه رو بدست بیاری.لول یکش فقط آمار سربازای داخل دهکده رو میده.لول 2 آمار لول ساختمونا رو میده.لول 3 آمار سربازای بیرون از دهکده رو هم میده.پیغام اول یعنی هنوز ریسرچش نکردی توی اسمیتی.باید بری توی اسمیتی و جلوی اسکات که زده ریسرچ,کلیک کنی.
2تا اسب دیگه هم LC و HC هستش.اولی یه یونیت تهاجمی قوی و دومی یه یونیت هم تدافعی و هم تهاجمی قوی هستش.ولی HC رو تا دارای چنتا دهکده نشدی نساز (یعنی حتی ریسرچشم نکن)چون اصلا به صرفه نیستش.پیغام دوم یعنی ساختمونای مورد نظر برای ساختن این 2تا اسب به لول مورد نظر نرسیدن.برای ساختن LC باید اصطبل لول 3 داشته باشی و برای ساختن HC باید اصطبل لول 10 و اسمیتی لول 15 داشته باشی.
Last edited by بردیا; 05-01-2008 at 21:27.
HCرو کی باید ساخت ؟چقدر ؟تو روستای دفاعی ؟
تشکر که اطلاعات را دادید. نصیحت های شما را انجام می دهم
خوب در یک مورد هم عقده شدیم
![]()
ببین تا نصف شب نمیرسه چون من الان امتحان کردم با lc
19 ساعت طول میکشه بیاد چه برسه تا نوبلمن که خیلی دیر میاد
حالا من میگم تا 1 ساعت دیگه بفرستم احتمالا تا فردا بیاد
منظور جمله رو نفهمیدم
اخرش یعنی چی اشنباه![]()
اشتباه نه اشنباه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)