تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1433 از 2376 اولاول ... 4339331333138314231429143014311432143314341435143614371443148315331933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,321 به 14,330 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

قلعه نويى: مجيد با مجوز كادرفنى براى العين بازى كرد
    امير قلعه نويى سرمربى استقلال تهران عقيده دارد در اردوى تركيه به هدف خود رسيده و توانسته تيم خود را در شرايط خوبى نگه دارد تا موفقيت خود را در ادامه هم تداوم بخشند. گفت وگو با وى را بخوانيد:
    • چه خبر از اردوى تركيه؟ رضايت بخش بود؟
    - خوشبختانه بهترين اردوى استقلال بود. هم مكان، هم زمين تمرين و هم امكانات خوبى را دوستان كه قرار بود براى ما آماده كنند، مهيا كرده بودند.
    • چه اهدافى از اين اردو داشتيد و آيا به آنها رسيديد؟
    چند هدف داشتيم. اول اينكه تمركز تيمى استقلال را به دور از حاشيه حفظ كنيم كه خوشبختانه اتفاق افتاد. دوم بچه هاى تيم را تحت شرايط آمادگى حفظ كنيم و سوم اينكه در ۲ بازى كه انجام داديم مترصد اين بوديم كه به بازيكنانى كه كمتر به آنها بازى رسيده، ميدان دهيم كه خوشبختانه به خصوص در بازى دوم ما را اميدوار كردند.
    • نبود ملى پوشان استقلال در اردو و اضافه شدن آنها در بازى با سپاهان در روند تيمى تاثير منفى ندارد؟
    - راجع به اين مسأله صحبت كردن به نظرم بى فايده است. ما كه در اردوى تركيه بوديم، يكى از بازيكنان قديمى آنتاليا اسپورت كه كارشناس فوتبال هم هست، دليل كمبود نفرات ما را پرسيد و وقتى كه شنيد در اردوى تيم ملى هستند، با تعجب گفت« الان هيچ تيم ملى اى در دنيا در اردو نيست». برگزارى ليگ پويا به پويائى تيم ملى هم كمك مى كند.
    • پس شما مخالف تشكيل اردوى تيم ملى هستيد؟
    - طبق مقررات براى جام ملت هاى آسيا و اروپا و تورنمنت هاى بين المللى در بقيه اردوها بازيكن ۷۲ ساعت قبل در اختيار شماست. ما هر وقت بخواهيم اردو برويم و لژيونرها دير به تيم ملى برسند، مثل بازى با امارت دچار مشكلات مى شويم. هرچه ليگ منظم تر برگزارشود، به نفع تيم ملى است. جالب است آقايانى كه از دل ليگ آمدند به همين برنامه ها ايراد مى گرفتند، حالا كه خود مسئول شدند، شرايط بدتر هم شد. آنها با راى باشگاه ها آمدند اما منافع باشگاه ها را زير پا گذاشته اند و به نظرم اين حركت آنها غلط است. زمانى كه در باشگاه هستند از منافع تيم سخن مى گويند اما حالا كه مسئوليت فدراسيون را برعهده دارند از منافع اين طرف صحبت مى كنند.
    • بازى با سپاهان را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - هر بازى براى پرسپوليس و استقلال شرايط خاص خود را دارد. همين داماش را ببينيد. به شما قول مى دهم اگر نصف بازى مقابل ما را در ديگر ديدارهاى خود انجام دهد، شرايط بهترى در جدول پيدا مى كند. با اين شرايط بازى سختى پيش رو داريم.
    • تغيير و تحولات سپاهان چقدر مى تواند در راه پيروزى به استقلال كمك كند؟
    - من اصلاً به تغيير و تحولات آنها كارى ندارم. من مى گويم سپاهان يك باشگاه است كه ساختار مديريتى و تيمى قوى دارد كه ديگر تيم هاى ايران بايد از آنها الگوبردارى كنند. حالا تغيير و تحولات سپاهان به من ربطى ندارد. مديريت باشگاه تصميم گرفته كه كادر را تغيير دهد.
    • نتيجه بازى را چطور پيش بينى مى كنيد؟
    - نتيجه دست خداست اما ما اگر بخواهيم در كورس باشيم و به قهرمانى فكر كنيم مترصد اين هستيم كه انشاءالله با يك بازى هجومى ۳ امتياز را بگيريم. تلاش ما براى كسب ۳ امتياز است.
    • آيا داوران ايرانى مى توانند دربى را قضاوت كنند؟
    - مهمتر از انتخاب داور دربى، آماده كردن بستر آن است. ما چند داور خوب داريم كه فراتر از آسيا هستند و به راحتى مى توانند دربى را سوت بزنند اما مربيان ۲ تيم، فدراسيون و تماشاگران بايد همكارى كنند.
    • علت غيبت فرهاد مجيدى و جان واريو در تمرينات چيست؟
    - مجيدى و جان واريو با اجازه كادرفنى در تمرينات شركت نمى كنند. مجيدى كه به در خواست تيم العين و مجوز در امارات براى اين تيم بازى كرد و جان واريو نيز با اجازه باشگاه ۲ روز به مرخصى رفته و از ديروز نيز در تمرينات شركت كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فابيو جان واريو: در بازى با سپاهان جاى جبارى را پر مى كنم
    فابيو جان واريو هافبك استقلال در غياب مجتبى جبارى مسئوليت سنگينى در ديدار مقابل سپاهان اصفهان برعهده دارد. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • تعطيلات نيم فصل چطور بود؟
    - تعطيلات خوبى بود. بعد از مدت ها هياهوى فوتبال توانستم چند روزى را با خانواده ام در برزيل سپرى كنم. در كل خوش گذشت.
    • در تمرينات استقلال در تركيه شركت نكرديد؟
    - با اجازه كادر فنى و به خاطر كريسمس چند روزى بيشتر در كشورم ماندم.
    • اما گفته مى شود قلعه نويى از شما شاكى است؟
    - (با تعجب) من شخصاً با خود ايشان تماس گرفته ام. آقاى قلعه نويى هم موافقت كرد. فكر نمى كنم مشكل خاصى پيش آمده باشد.
    • از استقلال خبرى داريد؟
    - بله. كم و بيش از طريق اينترنت پيگير وضعيت اين تيم در تركيه بوده ام.
    • شرايط اين تيم را پيش از شروع نيم فصل دوم چطور مى بيند؟
    - فكر مى كنم تمرينات خوبى را بچه ها در تركيه پشت سر گذاشته اند و به آمادگى كامل رسيده اند.
    • بازى با سپاهان را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - بازى سختى است. سپاهان يكى از بهترين تيم هاى ليگ است و داراى مديريت خوبى مى باشد.
    • فكر مى كنيد بتوانيد پيروز شويد؟
    - صددرصد. ما بايد در اين ديدار ۳ امتياز را كسب كنيم تا صدر جدول را از دست ندهيم.
    • در غياب جبارى وظيفه سنگينى برعهده شماست؟
    - جبارى يكى از بهترين بازيكنان استقلال مى باشد اما سعى مى كنم جاى او را در اين ديدار پر كنم.
    • گفته مى شود شما به دليل مشكل مالى به اصفهان نخواهيد رفت؟
    - پولم را دريافت نكرده ام اما با صحبت هايى كه با مديرعامل تيم داشته ام قول داده اند به زودى مشكل مالى ام برطرف شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه‌نويي: اين اردوها براي تيم‌ملي لزومي ندارد

امير قلعه‌نويي چون سابقه مربيگري در تيم‌ملي را دارد، بهتر از هر كسي مي‌تواند برنامه‌هاي دايي را نقد كند. سرمربي استقلال كه اين روزها متهم به وسوسه كردن بازيكنان حريف است به شدت از اين مسايل عصبي به نظر مي‌رسد اما حرف‌هايي مي‌زند كه نشان مي‌دهد ماجرا به شكل ديگري بوده است. سرمربي استقلال برنامه‌ريزي فدراسيون فوتبال را خنده‌دار توصيف مي‌كند.
    اردوي تركيه در نبود برخي نفرات چطور بود؟
    اردوي خوبي بود، فكر مي‌كنم يكي از بهترين اردوهايي بود كه برگزار كرده بوديم و به لحاظ تغذيه و آرامش رواني ايده‌آل بود. در اين اردو جدا از ملي‌پوشان تنها فابيو نبود و فرهاد مجيدي را هم خودم به خاطر مشكلات شخصي كه داشت اجازه دادم به امارات برود.
    بيگ‌زاده را هم كه به مس كرمان داديد.
    هاشم جايي نرفته و در استقلال مي‌ماند، تا چهارم دي مهلت نقل و انتقالات بود كه تمام شد.
    اين تعطيلات براي استقلال مثمر ثمر بود؟
    از اردو راضي بودم اما در كل تعطيلات اين‌چنيني به ما و همه تيم‌ها ضربه مي‌زند. كجاي دنيا يك ماه تعطيل مي‌كنند و سپس در عرض چهار روز دو مسابقه برگزار مي‌كنند و بعد دوباره تعطيل مي‌كنند؟ در تركيه، فردي كه اردو را هماهنگ كرده بود از من پرسيد چرا كم هستيد و وقتي گفتم بازيكنان در اردوي تيم‌ملي هستند، خنده‌اش گرفت.
    برخي‌ها معتقدند استقلال با اين تعطيلات دچار افت مي‌شود.
    هميشه گفته‌ام تيم‌ملي خوب از يك ليگ پويا به دست مي‌آيد، وقتي هر چهار روز يك بار بازي مي‌گذارند و بعد دو هفته ليگ را تعطيل مي‌كنند در اصل به تيم‌ملي ضربه مي‌زنند.
    در اين ميان به نظر شما مقصر فدراسيون است يا سرمربي تيم‌ملي؟
    آقاياني كه با راي باشگاه‌ها به پست و مقام در فدراسيون فوتبال رسيدند و خودشان در باشگاه‌ها بوده‌اند بايد يك فكر اساسي در اين خصوص كنند. كنترل تيم‌هاي بزرگ در چنين شرايطي سخت است. فقط نمي‌دانم اين آقايان چرا يك فكر اساسي براي ليگ ندارند. در زمان حضور من و همكارانم در تيم‌ملي اولويت با ليگ بود و در نهايت دو روز بيشتر تيم‌ملي تعطيل نبود. در آن زمان در دو تورنمنت شركت كرديم كه تنها مسابقه داديم تا ليگ ضربه نخورد.
    يعني شما ايراد را به برنامه‌ريزي كادر‌فني تيم‌ملي وارد مي‌دانيد؟
    اصولا در بازي‌هاي مقدماتي جام‌جهاني و اين شكل بازي‌ها نياز به چنين اردوهايي نيست و همانطور كه گفتم در تركيه به ما به‌خاطر اين مدل تمرين و برگزاري اردو خنديدند. اين اردوها براي تيم‌ملي لزومي ندارد، ‌شايد من اشتباه مي‌كنم اما در كجاي دنيا سراغ داريد تيم‌ملي يك كشور در يك اردو اين شكلي شركت داشته باشد؟ در زمان ما به‌جاي برگزاري چنين اردو‌هايي 140 سفر استاني داشتيم و براي هر بازيكن فرم مخصوص تهيه كرده بوديم تا از طريق بازي‌هاي ليگ بازيكنان ملي‌پوش را زير نظر داشته باشيم.
    بحث وسوسه كردن بازيكنان حريف از سوي استقلال اين روزها اعتراض مربيان ساير باشگاه‌ها از جمله مس كرمان و پيام را به وجود آورده است.
    اين همه با بازيكنان ما صحبت مي‌كنند ايرادي ندارد. به خدا خنده‌دار است. باشگاه مس كرمان سه مرتبه با ما تماس گرفت براي جذب بيگ‌زاده و فرهاد مجيدي و حتي پيشنهاد مالي هم دادند كه ما گفتيم اول با بازيكنان توافق كنند و بعد گفتيم پول نمي‌خواهيم و بازيكن معاوضه مي‌كنيم. پرينت مكالمات‌شان هم موجود است. شما مديون من هستي اگر با مكي يكي از مسوولان مس كرمان تماس نگيريد و نپرسيد كه او زنگ زده يا ما دنبال بازيكنان‌شان بوده‌ايم. پاس همدان هم با بازيكنان ما در تماس بوده، پس بايد بگويم به دنبال وسوسه كردن بازيكنان‌مان بوده‌اند؟ ماجراي اشپيتيم هم مربوط به يك ماه پيش بود كه خداداد سرمربي پيام بود و در جريان مذاكرات قرار داشت.
    پيرواني هنوز چند هفته مانده به داربي براي شما كري خوانده است.
    شما كه مرا مي‌شناسيد و مي‌دانيد به طور هفتگي براي ليگ برنامه‌ريزي داريم اما اين حرف‌هايي كه از قول افشين نوشته‌اند را بعيد مي‌دانم حرف‌هاي خودش باشد اما اگر هم گفته دستش درد نكند (خنده).

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح‌ا...زاده: عاشقي كار دست من و ناصر داد
    نويسنده : محمدرضا مدني

علي فتح‌ا...زاده روز گذشته در مورد ناصر حجازي حرف زد. او كه مدتي بود در مورد ناصرخان صحبت نمي‌كرد وقتي در مورد اظهارات اخير حجازي مورد سوال واقع شد لب به سخن گشود.
    حجازي پذيرفتن سرمربيگري استقلال در فصل گذشته را يك اشتباه توصيف كرده و علي فتح‌ا...زاده با تعميم دادن اين اشتباه به عشق و علاقه وافر ناصر حجازي به اين مجموعه در مورد بازگشت خودش به استقلال هم از چنين استعاره‌اي بهره برده و گفت:«به هر شكل اين اشتباهات تعمدي است كه امثال من و حجازي آن را مرتكب مي‌شويم.
    من زماني استقلال را تحويل گرفتم كه 18 يارش را از دست داده بود و در ليگ هم جايگاهش حتي از پنج سال گذشته پايين‌تر بود اما با تدبير توانستيم يك قهرماني در جام حذفي با اين تيم به دست بياوريم چرا كه قهرماني استقلال نمي‌توانست در ليگ محقق شود. بنابراين سختي‌هاي فصل گذشته را تحمل كردم تا قهرمان جام حذفي نشويم.» فتح‌ا...زاده ادامه داد:«من در همان زمان كه اين مسووليت را قبول كردم مي‌دانستم كه كار دشواري است و اگر اين دشواري را نمي‌دانستم اكنون كارشناس نبودم. در هر صورت اين دشواري را پذيرفتم و به استقلال آمدم. اكنون نيز اطمينان دارم كه باز هم اگر استقلال به مشكل بربخورد، هم من و هم ناصر حجازي حاضر هستيم بار ديگر به كمك استقلال بياييم و اطمينان دارم كه حجازي برخلاف گفته‌اش عمل خواهد كرد و بي‌ترديد اگر استقلال يك روز ما را بخواهد بار ديگر در خدمت باشگاه محبوبمان خواهيم بود و بار ديگر اين اشتباه تعمدي را تكرار خواهيم كرد.» فتح‌ا...زاده همچنين در مورد دلخوري ديگر ناصرخان از هيات‌مديره استقلال كه تصور مي‌كرد در زمان فعاليتش هرگز از او حمايت كافي نكرده است نيز گفت:«مساله اين نبود كه هيات‌مديره حجازي را نخواهد. بلكه بايد پذيرفت هيات‌مديره آن زمان به دليل آنكه تجربه كافي فوتبالي نداشتند با شكست‌هاي اوليه دچار هيجان شدند و همين موضوع سبب شد فشار هيات‌مديره بر ناصر حجازي افزايش پيدا كند. در هر صورت در هيات‌مديره هفت نفر تصميم مي‌گيرند و من تنها يك راي داشتم كه آن راي موافق حجازي بوده. با اين حال مي‌پذيرم شرايطي كه اكنون براي قلعه‌نويي وجود دارد، در آن زمان براي حجازي در هيات‌مديره وجود نداشت اما باز هم تاكيد مي‌كنم كه حجازي هر زماني استقلال به او نياز داشته باشد به اين باشگاه كمك خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظ: استقلال ديگر حسينقلي‌خاني اداره نمي‌شود

واعظ روز گذشته هم به ياد نخستين روزهايي كه بر مسند قدرت در باشگاه استقلال نشست و از «تخته كردن در روزنامه‌ها» خبر داد، براي بعضي روزنامه‌ها كه اتفاقا با آنها مصاحبه هم نمي‌كند خط و نشان (قانوني) كشيد. او در پاسخ به اين سوال كه شايعه مشكلات مالي بازيكنان استقلال در اردوي آنتاليا چيست، گفت: «از روزنامه‌هايي كه اين مطالب را منتشر مي‌كنند از زبان قانون سوال خواهيم كرد. هر چند كه با آنها كاري نداريم و با آنها مصاحبه هم نمي‌كنيم.» او روزنامه‌هايي كه با آنها مصاحبه نمي‌كند را داراي 90 درصد برگشتي مي‌داند و اينجا مشخص مي‌شود كه واعظ از اين جهت بيشتر با خبرگزاري‌ها صحبت مي‌كند كه مخاطبان بيشتري به زعم او دارند.
    مديرعامل استقلال در بخش ديگري از صحبت‌هايش به موضوع مهمي نيز در خصوص حساب و كتاب‌دارتر شدن باشگاه استقلال اشاره مي‌كند كه اين امر مي‌تواند آينده روشني را به لحاظ مباحث تكراري مادي و بدهي‌هاي ميلياردي سال‌هاي پيش استقلال پيش روي باشگاه قرار دهد.» اكنون كه باشگاه به يك شركت تبديل شده است بايد طبق قانون تجارت عمل كنيم. در قبال مجمع و حسابرسي باشگاه بايد قانوني عمل كنيم و پاسخگو باشيم.» او ذكر اين جمله كه دوران حسينقلي‌خاني به سر آمده است و بايد براساس استانداردها حركت كرد مي‌افزايد: «الان afc هم پيگير اين موضوع است و تاكيد كرده كه حساب و كتاب باشگاه‌ها بايد منظم باشد. اين صورتحساب‌ها به afc نيز ارسال مي‌شود.»
    او در ادامه اين بحث و با اشاره مجدد به تاكيدش بر بحث آكادمي فوتبال استقلال خاطرنشان شد كه: «براي تيم بزرگسالان و آكادمي به يك اندازه ارزش قايل هستم و بارها براي منصوريان نوشته‌ام كه بايد با افراد آكادميك كار كند و برنامه هم بدهد.» در ادامه اين موضوع و اينكه گفته مي‌شود منصوريان به دليل مشكلات مالي تيم‌‌هاي پايه، روي حاضر شدن در تمرينات استقلال را ندارد واعظ مطالبات منصوريان را به فصل گذشته كه بازيكن بوده است ارتباط مي‌دهد. «هزينه‌ها برعهده باشگاه است و بايد آن را پرداخت كند.» او روز گذشته در مورد بحث جذب بازيكن خارجي هم صحبت كرد و از نحوه پذيرش و جذب بازيكن به شكل كاملا حرفه‌اي خبر داد و گفت: «ما بايد در خريد بازيكنان خارجي از جمله فابيوي برزيلي دقت لازم را انجام مي‌داديم چرا كه پول بيت‌المال را هزينه مي‌كنيم. از اين پس براي خريد هر بازيكني كه مورد توجه كادر فني بود وسواس بيشتري انجام مي‌دهيم. رفتاري كه در همه باشگاه‌هاي حرفه‌اي دنيا انجام مي‌‌شود تا باشگاه‌ها از اين بابت متضرر نشوند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

«استقلال دات كام» به زودي!

ميزگرد مربيان پايه در باشگاه استقلال
    مربيان پايه استقلال امروز در محل باشگاه گرد هم مي‌آيند. واعظ كه قصد دارد در مدت زمان حضورش در استقلال ساختار محكمي در تيم‌هاي پايه به يادگار امروز صبح با منصوريان و ديگر استقلالي‌هاي مسوول در تيم‌هاي پايه دور يك ميز خواهد نشست تا مشكلات آنها را شنيده و خواسته‌هايش را مطرح كند.

آرش نيمكت نشين است
    زوج‌اكبرپور - عليزاده در اصفهان

عملكرد و هماهنگي خوب سياوش اكبر پور و علي عليزاده در اردوي تركيه و آمار خوب آنها در دو بازي دوستانه برابر تيم‌هاي ترك و قزاقستاني باعث شده تا كادر فني تصميم بگيرد برابر سپاهان پس از مدت‌ها زوج آرش برهاني و سياوش اكبر‌پور را دستخوش تغيير كرده و عليزاده را به جاي آرش در تركيب اصلي قرار دهد.حضور برهاني در تيم ملي و مسايلي چون خستگي و عدم هماهنگي او نيز در اين تصميم موثر بوده است.

مسوول كميته پشتيباني استقلال:
    ما مشكل مالي نداريم

علي اميري از پرداخت 50 درصد قرارداد بازيكنان استقلال خبر داد. مسوول كميته پشتيباني باشگاه شايعه مشكلات مالي اين مجموعه را شايعه‌اي بيش ندانست و گفت: « وقتي بازيكنان استقلال بيش از 50 درصد قراردادشان را دريافت كرده‌اند چطور ما مشكل مالي داريم!؟» البته اين حرف در شرايطي زده مي‌شود كه بعضا برخي از بازيكنان استقلال همچنان مدعي هستند كه پول كافي از باشگاه دريافت نكرده‌اند.

«استقلال دات كام» به زودي!
    اگر به خاطر داشته باشيد اوايل دوران مديريت واعظ او و روزنامه استقلال جوان به نوعي به مشكل برخوردند و اين مدير جديد از انتشار روزنامه ارگاني استقلال خبر داد. اما به ظاهر پس از فراهم شدن شرايط اين كار باشگاه استقلال درصدد برآمده است تا يك سايت اختصاصي داشته باشد و اخبارش را از آن طريق به اطلاع علاقه مندان به اين تيم برساند.« نيمه اول بهمن سايت رسمي باشگاه استقلال راه اندازي مي‌شود.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ما با مکزیک بازی می‌کردیم، اینا با گالیسیا!

يكبار ديگر قلعه‌نويي عليه دايي

امیر قلعه‌نویی مدت‌ها در مورد تیم ملی و علی‌دایی حرف نزد ولی با اتفاقاتي كه در اردوي تركيه رخ داد و با تغيير برنامه‌ريزي سازمان ليگ، او از همين حالا توپ را با يك پاس تودر كه تخصص خودش بود به زمين علي دايي هدايت مي‌كند، اين دو گرچه مدتي طولاني كاري باهم نداشتند ولي حالا دوباره زمان طعنه و كنايه آغاز شده است. بازي سپاهان نزديك است و قلعه‌نويي از همين حالا به طرفداران استقلال آلارم مي‌دهد كه اگر اتفاق بدي در اين مسابقه رخ داد، علتش را در جاي ديگري جست‌وجو كنيد. اين يك كار تاكتيكي درجه يك از سرمربي استقلال است. گرچه او در اين بحث كاملا محق به نظر مي‌رسد. آخر اين چه وضع برنامه‌ريزي براي ليگ است؟
    قلعه‌نويي در ابتدای حرف‌هایش می‌گوید:«درباره‌ تيم ملي صحبتي ندارم اما در هر صورت زماني كه من در راس تيم ملي ايران حضور داشتم با تيم‌هايي بازي مي‌كرديم كه در ميان 20 تيم برتر جهان بودند؛ به عنوان مثال ما با تيم مكزيك بازي كرديم كه در آن زمان عده‌اي مي‌گفتند اين بازي بازيكنان را خسته مي‌كند. در حالي كه بازي با مكزيك يك بازي جذاب براي كل بازيكنان تيم ملي بود و ما با يك پرواز سطح بالا تيم را به اين سفر برديم. حالا تيم ملی قرار است با تيم گاليسيا بازي كند که البته نظري ندارم چرا كه بي‌ترديد درخواست سرمربي تيم ملي بوده است كه با اين تيم بازي كند.»

قلعه‌نويي كه خبرنگاران با علاقه حرف‌هايش را در آسمان مي‌قاپند، در ادامه از برنامه‌ريزي ليگ برتر هم ناراضی است:«اعتقاد دارم برنامه‌ريزي‌ها به خوبي پيش نمي‌رود و در كل برنامه‌ريزي امسال ليگ برتر خوب و عالي نبود. در واقع فصل گذشته، رقابت‌ها بسيار منظم‌تر برگزار مي‌شد. اميدوارم كه از اين پس شاهد ليگ منظم‌تر و بي‌وقفه‌تري باشيم چرا كه ليگ پويا تيم ملي ما را قوي‌تر خواهد كرد.»

تهديد به شكايت

قلعه‌نويي در ادامه با اشاره به برخي شايعات مطرح شده در زمان حضور استقلال در تركيه تاکید می‌کند:«شايعات مختلفي پشت‌سر استقلال مطرح شد از جمله آنكه عنوان كردند ميلاد نوري دو روز در تركيه گم شده يا اينكه فرهاد مجيدي جريمه شده يا بحث اختلافات من و واعظ آشتياني... من تمامي اين شايعات را تكذيب مي‌كنم و از وكيل حقوقي باشگاه نيز خواسته‌ام تا اين مسائل را پيگيري كند تا ديگر شاهد بروز چنين مسائل و شايعاتي نباشيم.» قلعه‌نويي درمورد وضعيت هاشم بيگ‌‌زاده می‌گوید:«زماني كه در تركيه بوديم با بيگ‌زاده صحبت كردم و قرار شد او در استقلال بماند و با قدرت بيشتري به كار ادامه دهد.»

و اما سپاهان

قلعه‌نويي درباره بازي استقلال مقابل سپاهان می‌گوید:«بي‌ترديد بازي دشواري خواهيم داشت و تمامي تيم‌هايي كه مقابل استقلال بازي مي‌كنند با انگيزه مضاعفي برابر اين تيم قرار خواهند گرفت. در هر صورت سپاهان يك باشگاه قدرتمند با مديريت و ساختاري بسيار منظم است و اطمينان دارم آنها مقابل استقلال با تمام قوا بازي مي‌كنند ولي اطمينان داشته باشيد بازيكنان استقلال به آن شرايط ايده‌ال رسيده‌اند كه ديگر بازي داخل يا خارج از خانه براي آنها تفاوتي نخواهد داشت ولي استقلال سپاهان با تمام وجود براي پيروزي بازي خواهد كرد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به خاطر اوت هایم به تیم ملی دعوتم کنید

جهان ورزش - علی علیزاده مهاجم اوت انداز استقلال عملکرد خوبی در اردوی ترکیه این تیم داشت و در بازی های دوستانه استقلال چند بار موفق به گلزنی شد.صحبت های او را با «جهان ورزش» می خوانید.

به نظر می رسد در ترکیه حسابی سر حال بودی...

-اردوی خوبی بود و من هم مانند بقیه تیم شرایط خوبی داشتم.

*گویا ترک ها حسابی از پرتاب هایت تعجب کرد بودند؟

-به هر حال در سطح دنیا بازیکنی مثل من خیلی کم است.اگر یک مربی مثل امیر خان از این مهارت استفاده کند قطعا خیلی به کار تیمش می آید.من حتی می توانم به تیم ملی هم کمک کنم.

*یعنی فقط به خاطر اوت انداختن یک بازیکن به تیم ملی برود؟!
    -حالا در نیم فصل دوم آنقدر گل می زنم تا دیگر بهانه ای نباشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آبی پوشان با پرواز چارتر به نصف جهان می روند

هورا اسپرت:تیم فوتبال استقلال تهران برای رویارویی با تیم سپاهان اصفهان فردا عازم نصف جهان می شود.

استقلالی ها پایتخت در اولین هفته پس از تعطیلات نیم فصل میهمان تیم سپاهان اصفهان هستند و البته انگیزه زیادی برای کسب پیروزی در این دیدار دارند تا به سریال موفقیت های خود ادامه دهند.

تیم فوتبال استقلال تهران در هفته بیستم رقابت های لیگ برتر روز سه شنبه ساعت 15/14 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان به مصاف تیم سپاهان این شهر می رود تا بازهم با کسب یک پیروزی به تهران بازگردد.

آبی پوشان فردا ساعت 15/14 با پرواز چارتر عازم نصف جهان می شوند تا خود را برای رویارویی با تیم اصفهانی که البته سرمربی این تیم به تازگی منصوب شده آماده کنند.

گفتنی است؛ احتمال می رود قبل از انجام این دیدار کادر فنی تیم میهمان کنفرانس مطبوعاتی را برگزار کنند و در این کنفرانس پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

محمدرضا ممنون بابت اخبار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •