کانون هواداران پرسپولیس : مصطفوى از چرخه مديريت پرسپوليس كنار رفت و عباس انصارى فرد بار ديگر به پرسپوليس پيوست. على پروين كه يكى از منتقدان مديريت مصطفوى بود از روى كار آمدن انصارى فرد استقبال كرد.
• حضور انصارى فرد در پرسپوليس را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
- گفته بودم كه عمر مديريت مصطفوى سرآمده. او هم بايد مى رفت و نتوانست طاقت بياورد. مصطفوى آدم اين كار نبود. انصارى فرد از جنس پرسپوليس بوده و قبلا سابقه مديريتى در اين تيم داشته است. با آمدن انصارى فرد پرسپوليس تازه پرسپوليس شد.
• به نظر شما او آن زمان كارنامه موفقى داشت؟
- كارنامه او براى همه معلوم است. خودش از خانواده پرسپوليس است و درد اين تيم را مى داند. كارنامه او در آن زمان بد نبود. يك مشت بدهى بالا آورد كه اين كار مديرعاملان است. غير از اين كارى نكرده كه متهمش كنيم.
• آمدن او يعنى پايان مشكلات پرسپوليس؟!
- گفتم انصارى فرد درد پرسپوليس را مى فهمد. بايد هر كسى روى اين صندلى بنشيند كه اين كاره باشد. انصارى فرد از عهده اش برمى آيد. همه بايد كمك كنند تا مشكلات تيم حل شود. فقط انصارى فرد نيست كه بايد دست به كار شود.
• بعد از باخت مقابل ذوب آهن اعتراضات بيشتر شده، حتى هواداران در تمرين سكوت اختيار كرده اند و تيم را تشويق نمى كنند!
- هوادار، هوادار است. با باخت ناراحت مى شود و با برد خوشحال. يك برد باعث مى شود آنها همه چيز را فراموش كنند. يك برد دواى همه مشكلات است.
• شايعه شده شما به عنوان مدير فنى به پرسپوليس خواهيد آمد!
- مدير فنى؟ نه بابا چنين چيزى نيست اما اگر پيروانى و انصارى فرد بخواهند كمكشان مى كنم. پرسپوليس خانه من است.
• بازى تيم ملى مقابل چين را ديديد؟
- بله، بچه ها بازى خوبى انجام دادند و لياقت برد را داشتند. چين هم حريف كم جونى نبود.
• تيم ملى چهارشنبه مقابل سنگاپور قرار مى گيرد. اين بازى را چطور مى بينيد؟
- سنگاپور تيمى نيست كه بتواند مقابل ايران قد علم كند. بچه ها به راحتى مى توانند اين تيم را شكست دهند. مردم هم بايد حمايت كنند.
• مقابل چين تماشاگر زيادى به ورزشگاه نرفته بود.
- مردم هميشه تيم ملى مملكتشان را دوست داشته اند. بازى تداركاتى بوده و انتظار هم نداشتيم كسى برود.
• شنيديم چهارشنبه به ورزشگاه آزادى مى رويد، صحت دارد؟
- بله، چهارشنبه به آزادى مى روم. از مردم هم مى خواهم كه براى حمايت از تيم ملى كشورشان به ورزشگاه بيايند. تيم ملى يك كشور متعلق به مردم آن كشور است. تيم ملى نبايد تنها باشد آن هم در زمين خودش!