ایمان جون، طرح طلایی بگیر، چون فقط اون رایگان شبانه داره که از بقیه طرح ها هم بهتره![]()
ایمان جون، طرح طلایی بگیر، چون فقط اون رایگان شبانه داره که از بقیه طرح ها هم بهتره![]()
فقط فقط سرعت شب بستگی به ISP داره که خدمات میگیری مخابرات افتزاحه اونم برسه که بخوای به مرکز پر مصرف اشتراک بشی که دیگه چیزی برات نمیمونه
خسته نباشین !!!!!! سوال منو پس اصلا نخوندین چی بود! چه قد خوشحال شدم کهمخارات دست و دل باز شده همچین مودمی بده !!!!!!!!!!!
شرمنده ببخشید والا نمیدونم ظاهرا زایکسل میده مدل تک پورت مربعی شکل هست دقیق مدلشو نمیدونم.ولی وایرلسه بد نبیست ولی خوب کسی رو هم خوشحال نکرده
امید جان من توی PDF که از داخل خود سایت شون دانلود کردم، اونی که شبانه داشت فقط یکی بود، اونم توی طرح ِ " کمپین پاییزی 93 " بود
انگار سرویس 1 مگ و 2 مگش شبانه دارن؛
حالا منظورت همین سرویس هاست دیگه ؟ که گفته روی این سرویس ها مودم رایگان هم میدن![]()
زنگ زدم گفتم پشتیبانی ـه بخش رانژه مخابراته گفت نه شماررو کی بهتون داده و اینا :|| گفت هر مشکلی دارین زنگ بزنین 2020 ، خلاصه پیچوند منو که![]()
سه روزه هر وقت می خوام وارد سامانه adsl شم بعد وارد کردن درست یوزر و پسور د و کد امنتینی باید تا 7 بار وارد کنم تا بار هشتم وارد شه !!!!!!! قبلن ها این طوری نبود که ! کد ها رو هم درست می زنم ! 6 تا حرف بیشتر نیس که !!!!!
این سه روزه سر وارد شدن یه سانمانه و چک کردن حجم هر دفعه کلی الاف میشم !!!! الکی میگه کد رو اشتباه وارد کردی در حالی که درسته !!
کسی دیگه هم این مشکلو داره ؟؟؟؟؟
می خواس بگی برو بچ p30world شماره رو دادن شمام یک چند تا ازاون کارکنان پ پ 2020 تون رو بگین بیان توی جمع ما که بدونن ما خیلی مخلصشونیم![]()
دیگه از این دزدتر که روزی 100 مگ الکی ازما کم می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)