تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1432 از 4105 اولاول ... 43293213321382142214281429143014311432143314341435143614421482153219322432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,311 به 14,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

بچه لطفا منو راهنمایی کنید..من اهل تهرانم لیسانس... برج شیش رفتم اموزشی امریه گرفتم برا شهرستان ..قرار بود کارامو درست کنن که حضورم بخوره اتفاقاتی افتاد که هر روز دارم میرم سر کار . و برام عذاب اوره و دارن بدجور اذیتم میکنن..........به خدا اشکمو دراوردن ..چه اشتباهی .........میخوام بدونم چجوری در برم.....دو تا سوال دارم.. یکی اینکه اگه برم کارشناسی بیوسته بدون کنکور دانشگاه ازاد شرکت کنم و یه چیزی قبول شم و بعد انصراف بدم و بعد دوباره بست کنم برای سربازی این میشه؟؟ میشه این کارو انجام داد؟؟؟ بعدشم انصرا ف بدم و دوباره بست کنم با همون مدرک لیسانسم که دارم میرم خدمت دیگه یا انصرافی؟؟؟؟ سوال بعدی تهران ممکنه بیوفتم باز یا شهرستان؟؟؟ تا اینجا که خدمت کردم اینا نگه داشته میشن که؟؟
    شرمنده زیاد بود اما راهنماییم کنید دارم روزی هزار بار ارزو مرگ میکنم

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من 1/2 اعزام هستم یه مشکلی که دارم اینه که آمادگی بدنیم خوب نیست یعنی به طور مثال امروز یکم فوتبال بازی کردم بعد از چند دقیقه با اینکه چندان هم ندویدم به نفس نفس زدن افتادم و بریدم
    بعدش هم که اومدم خونه عضلات پام یکم گرفته بود . چه روش ها و ورزش هایی رو پیشنهاد میدید تا قبل اعزام انجام بدم که تو آموزشی به مشکل بر نخورم و اسقامتم و نفسم بیشتر بشه.
    مثلا روزی یه ساعت بدوم , نرمش کنم ممنون میشم اگه تجربه و راهنمایی هایی دارید بفرمایید

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من 1/2 اعزام هستم یه مشکلی که دارم اینه که آمادگی بدنیم خوب نیست یعنی به طور مثال امروز یکم فوتبال بازی کردم بعد از چند دقیقه با اینکه چندان هم ندویدم به نفس نفس زدن افتادم و بریدم
    بعدش هم که اومدم خونه عضلات پام یکم گرفته بود . چه روش ها و ورزش هایی رو پیشنهاد میدید تا قبل اعزام انجام بدم که تو آموزشی به مشکل بر نخورم و اسقامتم و نفسم بیشتر بشه.
    مثلا روزی یه ساعت بدوم , نرمش کنم ممنون میشم اگه تجربه و راهنمایی هایی دارید بفرمایید
    مال ما که بچه هایی که یکم سختشون بود خیلی راحت میگفتند نمیتونیم بریم و اونها هم اولین بار یکم غر غر میکردند ولی دیگه با اون نفر کاری نداشتند
    زیاد سخت نگیر - منم کل آموزشی هر چی مانور میشیدیم شنا نمی تونستم برم زانوهامو میزاشتم زمین تا می اومد یکی میرفتم رد میشد باز میرفتم پایین

4. 4 کاربر از arash rashno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز بهتره زیاد سخت نگیری . اموزشی هم انچنان که میگن و شنیدی سخت نیست البته هر چند شاید بگند خودت 01 بودی و زیاد اذیت نشدی اما اینو بدون دوره ما از لحاظ سرما بدترین دوره و از لحاظ مانور هایی که رو ما دادن هم بدترین بود اما بازم مهم نیست و میگذره و خیلی زود عادت می کنی . فقط سعی کن تا رسیدن اموزشی هر روز مسافت طولانی رو به صورت استقامتی بدوی تا بدنت کمی اماده بشه و از لحاظ نفس بدنت رو بیاد هر چند که نکردی هم نکردی . فقط سعی کن اموزشی رو از اول بپیچونی تا اخرش

6. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

و دوم اینکه واقعا زمینه برای پیشرفت با مدرک فوق لیسانس برام مهیاست چون در بدو ورود درجه ستوان 1 و بعد 2 سال درجه سروان میگیرم و بعد 4 سال دیگه سرگرد و 4 سال دیگه سرهنگ 2 و 4 سال دیگه سرهنگ تمامی یعنی طی 16 سال می تونم درجه سرهنگ تمامی بگیریم و 14 سال مفید می مونه برای طی دوره های دافوس و تخصصی برای ارتقا به درجات بالاتر که اصلا دور از دسترس نیست . اینم بگم طی دوره دافوس به منزله طی یه مقطع تخصیلی هستش و بعد طی این دوره در واقع من مدرک معادل دکترا میگیرم
    دوست عزیز اینطوری که شما میگی نیست، من اطلاعاتم در مورد نیروهای دیگه نیست اما در مورد ارتش شما یه سری شرط های لازم و کافی داری، مثلا 4 سال لازم است ولی کافی نیست، شما الان فرض کن به خاطر سلسله مراتب فرمانده شما سروان است و شما ستوان یکم، چهار سالت هم پر شده، تا جای خالی نباشه شما را به سروانی ارتقاء نمیدن چون یک سروان که نمیتواند زیر سلسله ی یک سروان دیگه باشه، این ماجرا از سرهنگ 2 به بعد شدیدتر میشه، الان خیلی ها تو ارتش هستند که چندین ساله تو سرهنگ تمامی مانده اند، به هزار و یک دلیل، و خیلی کم هستند افرادی که می توانند بروند دافوس.
    الان توی ارتش تنها یه سرلشگر داریم اونم صالحی است، این به این دلیل نیست که فقط ایشون توانستند این سال ها رو طی کنند، خیلی ها هستند که ممکنه چندین سال تو قسمت سرتیپ مانده اند ولی از نظر سلسله مراتب نمیتوانند ارتقاع بگیرند.

8. 3 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز اینطوری که شما میگی نیست، من اطلاعاتم در مورد نیروهای دیگه نیست اما در مورد ارتش شما یه سری شرط های لازم و کافی داری، مثلا 4 سال لازم است ولی کافی نیست، شما الان فرض کن به خاطر سلسله مراتب فرمانده شما سروان است و شما ستوان یکم، چهار سالت هم پر شده، تا جای خالی نباشه شما را به سروانی ارتقاء نمیدن چون یک سروان که نمیتواند زیر سلسله ی یک سروان دیگه باشه، این ماجرا از سرهنگ 2 به بعد شدیدتر میشه، الان خیلی ها تو ارتش هستند که چندین ساله تو سرهنگ تمامی مانده اند، به هزار و یک دلیل، و خیلی کم هستند افرادی که می توانند بروند دافوس.
    الان توی ارتش تنها یه سرلشگر داریم اونم صالحی است، این به این دلیل نیست که فقط ایشون توانستند این سال ها رو طی کنند، خیلی ها هستند که ممکنه چندین سال تو قسمت سرتیپ مانده اند ولی از نظر سلسله مراتب نمیتوانند ارتقاع بگیرند.
    نه دوست عزیز اصلا اینجور نیست یا بهتره بگم اصلا ربطی به این که تو سلسله مراتب یه سروان باشه و نشه تا اون هست شما هم سروان بشی !!!! ارتقا درجه تا سرهنگ تمامی بر اساس گذر سال هستش و اونم طبق اخرین قانون هر 4 سال یکبار ! در سرهنگ تمامی هم مطمئن باش بعد از 4 سال دعوت میشی به گذروندن دوره دافوس ! البته خیلی ها هستن نمیرن چون اولا رسیدن به اخر های دوره خدمتشون دوما چون فکر می کنند شاید نتونند بگذرون این دوره رو بی خیال میشن . در مورد سرلشکری هم اصلا اینطور نیست اگه اینطور بود این همه سرتیپ تو ارتش نباید داشته باشیم نمونش هم سرتیپ پوردستان که شاید با خیل زیادی از سرتیپ های ارتش هم رده باشه اما ایشون الان فرمانده نیروی زمینی هستش ! و به خوبی و خوشی کنار سرتیپ های دیگه دارن کار می کنند

10. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تونم درجه سرهنگ تمامی بگیریم و 14 سال مفید می مونه برای طی دوره های دافوس و تخصصی برای ارتقا به درجات بالاتر که اصلا دور از دسترس نیست . اینم بگم طی دوره دافوس به منزله طی یه مقطع تخصیلی هستش و بعد طی این دوره در واقع من مدرک معادل دکترا میگیرم
    دوره دافوس رشته های طراحی عملیات و فنون نظامی و مدیریت دفاعی رو تدریس میکنه در مقطع کارشناسی ارشد
    طی کردن این دوره هم پیش نیاز رسیدن به درجه سرتیپ دومی هست اما کافی نیست !

منبع : سایت اجا

12. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

الان تا اردیبهشت 55 روز وقت داری
    هر روز حداقل نیم ساعت حرکات کششی و نرمش هم که بکنی، آموزشی خیلی بهت کمتر فشار میاد

البته حرف دوستان هم درسته که خیلی سخت نگیر. بعضی جاها واقعا زیاد سخت نمیگیرن
    اما مثلا همین امروز بچه های شهید باهنر کرمان رو دیدم که کف پوتینهاشون ساییده شده بود. نشونه رژه و دوی زیاد

پس داشتن آمادگی از نداشتنش خیلی بهتره. ضرری هم نداره

فشار اصلی هم همیشه بعد از صبحانه و نماز صبح بود که باید می رفتیم صبحگاه. بدن خشک بود و هوا سرد
    اگر بتونی نرمش و ورزش رو بزارید حدود ساعت 6 تا 8 صبح در هوای آزاد خیلی خوبه

14. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه لطفا منو راهنمایی کنید..من اهل تهرانم لیسانس... برج شیش رفتم اموزشی امریه گرفتم برا شهرستان ..قرار بود کارامو درست کنن که حضورم بخوره اتفاقاتی افتاد که هر روز دارم میرم سر کار . و برام عذاب اوره و دارن بدجور اذیتم میکنن..........به خدا اشکمو دراوردن ..چه اشتباهی .........میخوام بدونم چجوری در برم.....دو تا سوال دارم.. یکی اینکه اگه برم کارشناسی بیوسته بدون کنکور دانشگاه ازاد شرکت کنم و یه چیزی قبول شم و بعد انصراف بدم و بعد دوباره بست کنم برای سربازی این میشه؟؟ میشه این کارو انجام داد؟؟؟ بعدشم انصرا ف بدم و دوباره بست کنم با همون مدرک لیسانسم که دارم میرم خدمت دیگه یا انصرافی؟؟؟؟ سوال بعدی تهران ممکنه بیوفتم باز یا شهرستان؟؟؟ تا اینجا که خدمت کردم اینا نگه داشته میشن که؟؟
    شرمنده زیاد بود اما راهنماییم کنید دارم روزی هزار بار ارزو مرگ میکنم
    امریه و سختی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    الان من کسایی رو میشناسم که حاضرن 10 میلیون خرج کنند تا از کلانتری بیان ستاد خدمت کنن وبعد شما ناشکری میکنی که امریه سخته!!!!!!!
    شاید الان بهم فحش بدی و بگی به تو چه ربطی داره. میدونم منم مثل تو یکی بهم همچین قولی داد ولی نشد و هر روز و حتی تعطیلات هم رفتم خدمت. اصلاً بهش فکر نکن وگرنه خیلی سخت بهت میگذره. همش به خودت بگو اوضاع من از فوق لیسانس سر چهار راه، لیسانس کلانتری و .... خیلی خیلی بهتره پس خدا رو شکر.
    در ضمن چون اول خدمتته یه مقداری بهت سخت میگیرن 2-3 ماهی که بگذره باهات دوست میشن و خدمت برات راحت تر میشه.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درباره استخدارم تو نظام به همین نکته اکتفا بکنم من قبل از اینکه برای معافی سربازی اقدام کنم برایNOPO اقدام کردم O حتی مشکل پزشکی هم داشتم که تونستم حلش کنم اما موضوع رو به کسی نگفته بوده بودم و وقتی که کل کارا رو درست کردم به خانواده گفتم همه تعجب کردن و ناراحت شدن و 2ماه روی مخم کار کردن که پشیمون بشم دقیقا یک هفته قبل از اینکه به مرکز اموزش یگان ویژه( تو مشهد) اعزام بشم پشیمون شدم و بیماریم رو بهونه کردم و تونستم بپیچونم العان هم خیلی خوشحالم که وارد نظام نشدم حتی NOPO که یکی از بهترین یگان های نظامی ناجا هست .
    درکل با یه سری بحث منطقی با چندتابزرگتر و با تجربه جهت زندگیم عوض شدم و تو اون چند ساعتی که تو پادگان اموزشی ارتش(لشکرک تکاوری) بودم نظرم درباره نظامی بودن عوض شد .
    کلا قبل از انجام تصمیم های بزرگ با چند نفر مشورت بکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •