تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1432 از 1746 اولاول ... 432932133213821422142814291430143114321433143414351436144214821532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,311 به 14,320 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

خوب استریم هم تموم شد......
    رفتیم برای Season 5 در 2015
    تغییرات فوق العاده زیادی قراره در پچ Season 5 اتفاق بیفته که به زودی می بینید

وای خدااااااااااااا کاش اونجا بودم
    گروه IMagin Dragon داره واسه جشن اجرای زنده انجام میده!(همون گروهیه که آهنگ Warriors رو خوندن)
    شما ناراحت نباش ، یک هفته دیگه به مدت 14 شب تا دم صبح می زنن برات پاپ و راک و هیپ هاپ و متال و ... می خونن ، بعدشم تا 2 ماه کلا داستان در شب و روز های مختلف ادامه داره

2. 2 کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یعنی خدا وکیلی این ریوت حروم زادس
    من رو که الکی چت بن و رنک بن کرد
    الان که دارم درافت بازی می کنم که بنم تموم شه ملتی رو میبینم که الان هم سوپر توکسیک هستند. بعد من رو با اینها یکجور بن کرده. خدائی جالبه

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

استاد alone son خسته نباشین مسابقات خوبی بود، تو این چند وقت خیلی خسته شدید کی میرسید ایران بیایم استقبالتون ؟
    Last edited by pancha73; 19-10-2014 at 21:29.

5. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان من از 3 تا فرصت refund استفاده کردم و یه چمپ گرفتم که اصلا راضی نیستم به هیچ وجه دیگه نمیتونم اونو refund کنم؟من واقعا به پولش نیاز دارم

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

دوستان من از 3 تا فرصت refund استفاده کردم و یه چمپ گرفتم که اصلا راضی نیستم به هیچ وجه دیگه نمیتونم اونو refund کنم؟من واقعا به پولش نیاز دارم
    من 28k دارم اگه امکانش بود بهت میفرستادم :>

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من 28k دارم اگه امکانش بود بهت میفرستادم :>
    braum گرفتم اصلا باهاش بلد نیستم با دوستم که luican هست premade میریم اون خیلی حرفه ایه منم خیلی خوب باهاش بازی میکنم ولی در بعضی مواقع خیلی باهاش بد بازی میکنم دوستم میگه braum عینه leona است و حتی کانتر اون هم هست میگه باید جرات فوق العاده داشته باشی به حدی که قشنگ زیره تورت حریف ADC رو بزنی ولی من هیچ وقت اینجوری نیستم یعنی هرچی تلاش میکنم می ترسم واقعا هم حرفش درسته ولی بعضی مواقع که طرف مقابل چمپ هایی مثل blitz رو بر میدارن خیلی بد عمل میکنم زیاد حال نمیکنم با braum اگه کسی بلده ممنون میشم یکم راهنمایی کنه نه ability هاشو اونا رو که بلدم
    طرز بازی شو میخوا ببینم چجوریه

دوست عزیز GL & HF ممنون از لطفت
    ولی واقعا میخوام بدونم یکی یه champ برا یه کسی دیگه بفرسته با IP چه ضرری برا RIOT داره؟؟؟
    یا یکی IP زیاد داره برا کسی که وقت نداره ولی واقعا بهش نیاز داره IP بفرسته؟؟؟
    Last edited by pharm; 19-10-2014 at 22:10.

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

braum گرفتم اصلا باهاش بلد نیستم با دوستم که luican هست premade میریم اون خیلی حرفه ایه منم خیلی خوب باهاش بازی میکنم ولی در بعضی مواقع خیلی باهاش بد بازی میکنم دوستم میگه braum عینه leona است و حتی کانتر اون هم هست میگه باید جرات فوق العاده داشته باشی به حدی که قشنگ زیره تورت حریف ADC رو بزنی ولی من هیچ وقت اینجوری نیستم یعنی هرچی تلاش میکنم می ترسم واقعا هم حرفش درسته ولی بعضی مواقع که طرف مقابل چمپ هایی مثل blitz رو بر میدارن خیلی بد عمل میکنم زیاد حال نمیکنم با braum اگه کسی بلده ممنون میشم یکم راهنمایی کنه نه ability هاشو اونا رو که بلدم
    طرز بازی شو میخوا ببینم چجوریه

دوست عزیز GL & HF ممنون از لطفت
    ولی واقعا میخوام بدونم یکی یه champ برا یه کسی دیگه بفرسته با IP چه ضرری برا RIOT داره؟؟؟
    یا یکی IP زیاد داره برا کسی که وقت نداره ولی واقعا بهش نیاز داره IP بفرسته؟؟؟
    IP واسه ریوت گیم سود دهیش از RP هم بیشتره چون هرچی IP کمتری بده ملت مجبور میشن بیشتر بازی بکنن واسه همیت IP یه سرمایه گذاری بلند مدته وگرنه هرکی که میومد یه اکانت level1 میساخت و واسش با ip کلی چمپین گیفت میکردن و طرف هم وقت نمیذاشت واسه خریدن چمپ مورد علاقش در نتیجه عشقو حالشو میکرد و از هر نظر به این قضیه نگاه کنی LoL کمتر بازی میشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

بلاخره مسابقاتم تموم شد و امشب هم یه جشن خیلی بزرگ ترتیب داده بودند تازه همین الان از جشن برگشتم و خوب خیلی هم خستم ولی گفتم قبل خواب یه سری به اینجا هم بزنم
    الان ساعت 7:09 دقیقه صبحه به وقت سوئل و 1:39 دقیقه بامداد به وقت ایران هستش
    جشن خوبی بود الانم توی هتلم ولی اینقدر خسته ام که نمی تونم چیزی بنویسم شاید فردا اگه وقت کنم بیام و یه گزارشی از کارم برای دوستان علاقه مند بزارم...

استاد alone son خسته نباشین مسابقات خوبی بود، تو این چند وقت خیلی خسته شدید کی میرسید ایران بیایم استقبالتون ؟
    ممنون بله البته این خستگی ارزشش را داشت ولی فعلا معلوم نیست کی برگردم یه خورده کار برام مونده که باس انجام بدم

تا فردا همتونا به تایر برنز میسپارم امیدوارم که لحظات خوشی تو این تایر داشته باشید

11. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

بلاخره مسابقاتم تموم شد و امشب هم یه جشن خیلی بزرگ ترتیب داده بودند تازه همین الان از جشن برگشتم و خوب خیلی هم خستم ولی گفتم قبل خواب یه سری به اینجا هم بزنم
    الان ساعت 7:09 دقیقه صبحه به وقت سوئل و 1:39 دقیقه بامداد به وقت ایران هستش
    جشن خوبی بود الانم توی هتلم ولی اینقدر خسته ام که نمی تونم چیزی بنویسم شاید فردا اگه وقت کنم بیام و یه گزارشی از کارم برای دوستان علاقه مند بزارم...

ممنون بله البته این خستگی ارزشش را داشت ولی فعلا معلوم نیست کی برگردم یه خورده کار برام مونده که باس انجام بدم

تا فردا همتونا به تایر برنز میسپارم امیدوارم که لحظات خوشی تو این تایر داشته باشید
    استاد واقعا جاتون خالیه ما اینجا داریم به یادبود شما آدم برفی پاییزی میسازیم تا برگردین البته سعی میکنیم شبیه چمپینا بسازیم از اونجایی که شما عاشق رنگار هستین و امروز خوب درخشید در مسابقات اول آدم برفی رنگار رو میسازیم تا یادی از شما کرده باشیم

13. 3 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من کلا لاینایه دیگه رو گذاشتم کنار زدم رو برام کلا چمپ شاخیه پسیوش اینه که کیو رو بزن رو ای دی کری طرف با دوتا اتک ای دی کریت طرف استان می شه بعد از در اومدن از استان هم فقط شیلدتو بگیر جلو ای دی کری بیایین عقب این کارو حی تکرار کنین کلا برام چمپ قویه ایه
    چند ده تا دست بازی کنه بازی میاد دستت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •