چرا شایعه درست میکنید؟
هر سرویسی بخواین بهتون میدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا شایعه درست میکنید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dns همونجا که نوشته IP Subnet Mask باید وارد بشه ؟
مال من 255.255.255.0 عوضش کنم؟
خوب خیلی خوبه چون مساحت کل خونه 100 متر میشه و 2 تا دیوار هست نهایت بین این اتاق واون اتاق پس مشکلی نباید باشه
ممنون
شایعه درست نکردم دوست عزیزچرا شایعه درست میکنید؟
قبل از اینکه قضاوت کنی صفحه های قبل رو بخون تا متوجه بشی چی گفتم
پست قبلیتون رو هم دیده بودم
شاهرود فقط مرکز 22 بهمن پارس سرویس نمیده اونهم بخاطر نبود پورت خالی هست...وگرنه مرکز نواب رو یه روزه رانژه میکنه...مال منو که 2 ساعته رانژه کرد
آدرس سایتشم که گذاشتم
توی پست اولم که گفتم پورت خالی ندارن !!!پست قبلیتون رو هم دیده بودم
شاهرود فقط مرکز 22 بهمن پارس سرویس نمیده اونهم بخاطر نبود پورت خالی هست...وگرنه مرکز نواب رو یه روزه رانژه میکنه...مال منو که 2 ساعته رانژه کرد
آدرس سایتشم که گذاشتم
نگفتم ؟!؟!؟!؟!!؟
ضمن اینکه رفتارشون فوق العاده بد بووووود و مشخص بود که تمایلی به موندن مشتریها ندارن ( به عبارت بهتر سیر شدن)
و گفتن که تا یک ماه دیگه مشخص میشه بازم قرارداد چند ماهه می بندن یا نه
مگه پارس آفلاین تو شاهرود دو تا مرکز داره ؟ من ندیدم مرکز نواب رو تاحالا
شما شاهرودی هستی؟
شاهرود ساکنم..ولی شاهرودی نیستم
پارس تو شاهرود 1 مرکز داره...ولی مخابراته که چند مرکز داره
ببینید مرکز 22 بهمن شاهرود میشه مرکز مخابرات بالا شهریا...واسه همینم پورتهاش پُر شده...بیشترشم زیر بلیط شاتل و درنا و شریف هست...ولی با این سیاستی که شاتل پیش گرفته احتمالا ملت از شاتل مهاجرت میکنند ..ولی بازم واسه مرکز 22 بهمن تفاوتی نخواهد کرد.چون کاربر از شاتل نهایت میره سراغ بقیه که بازم پورتها پر میشن..اون بنده ی خدا هم که فهمیده شما مرکز 22 بهمنی دیگه میبینه براش تفاوتی نمیکنه چون پورت بهش نمیدن تا با شما قرارداد ببنده...یا اصلا تجهیزات اونجا نداره...با شما سرد برخورد میکنه...حالا کاری نداره...زنگ بزن بگو مرکز نوابم...ببین چه گرم برخورد خواهد کرد
یاحق
Last edited by Nih@sh; 05-01-2012 at 15:16.
درست متوجه نشدم چی گفتی !!!
اون بنده ی خدای محترم گفت که : چند وقته درخواست پورت می ده و بهش جواب نمی دن ( می پیچوننش )
داره مشترکهای ماهانه رو می پرونه تا بتونه پاسخگوی یک ساله ها باشه و می دونه که کمتر کسی هست که یک ساله قرار داد ببنده
ضمن اینکه گفت : این مشکل فقط برای استان سمنانه و بقیه کشور چنین مشکلی ندارن
+
چند وقتی هم هست که با وعده یک مودم رایگان یا دو ماه رایگان اینترنت رایگان ، اشتراک یک ساله رو تبلیغ می کنه
Last edited by Puneh.A; 05-01-2012 at 15:53.
امشب از ساعت 12:30 گذاشتم تا 1:20 بد نبود و بعدش دیدم سرعت اومد پایین رو 30 بود PC رو خاموش کردم ساعت 5:30 صبح تا 7 زدم رو دانلود ، چون بقیه ساعت ها اصلا فایده نداره بزاری دانلود کلهم اجمعین 400 مگابایت نمیشه گرفت تو اون ساعات
اینم سرعت ساعت 6:57 صبح :
![]()
من هم فقط از 6 تا 7 صبح دانلود میکنم.به نظر شما این وضیت شبانه پارس آنلاین در آینده بهتر میشه یا نه همیشگیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)