ولی با اینکه قیمتاش خیلی زیاده اما برای من که هر جا میرم اینترنت میخوام خوبه![]()
ولی با اینکه قیمتاش خیلی زیاده اما برای من که هر جا میرم اینترنت میخوام خوبه![]()
این وضعیت افت سرعت در زمان دانلود شبانست.سرویس من یک مگ،
8:00 125_________________________________________________________________ __________________________________________________ _________________________ 1:59 125
/_______________________________________________________________ __________________________________________________ __________ l __________
/_____________ __________________________________________________ _____________________________________________l __________
/_______________________________________________________________ ______________________________ l __________
/_______________________________________________________________ _______________ l __________
/_______________________________________________________________ _ l __________
/_________________________________________________ l __________
/_________________________________1 2:00 45
چه زحمتی واسه این کشیدی...!
دقایقی چند.
آقا اصل مطلب رو ببین جزییات رو ولش
-----------
شماها چجوری و با چه پورتی بدون افت سرعت شیلترینگ رو دور میزنید؟مبین نت انگار همه چیزو محدود کرده!
براي اين طرح جديدشون, ننوشتن كه هر گيگا بايت ترافيك اضافه رو براي اين طرحشون, چند ميفروشن..شما اطلاع نداريد؟
برعكسش رو ميدونم كه ميشه, يعني با بعضي از مودم هاي ايرانسل ميشه از براي مبين نت استفاده كرد..
براي اطلاع دقيق و مودم هايي كه براي ايرانسل هم بشه استفاده كرد, از يكي از نمايندگي هاي ايرانسل كه وايمكس ارائه ميدن, سوال كن.
مبین جون حدود 1 روز و نصفی خوب شده بود ولی
دیشب حدود ساعت 1 صبح مبین قطع شد یعنی انتن مودمم صفر شد
امروز صبح وصل شد ظاهرا همه چی نرماله و سایتا باز میشن
ولی اطفاقات عجیبی داره میفته بعضی از سایتای لیچ که من ازشون دانلود میکنم خود بخود بالا نمیاد و کلا server not found میزنه
الان نمیدونم مشکل از این سایت هست یا مشکل جای دیگست
من سرویسم مخصوص دانلود هست و تاالان دانلودام رو هوا مونده و نمیدونم جوابگوی این همه ضرر کیه
فقط میتونم بگم حرومشون باشه و هم این دنیا و اون دنیا براشون عذاب بشه
آقا نمودارت خیلی با حال بود. دستت درد نکنه. دکمه ی تشکر حق مطلبو ادا نمی کرد![]()
آیا میشه به مودهای مبین نت انتن بیرونی وصل کرد؟یعنی مودم تو خونه باشه ولی براش یه انتن سر پشتبوم بذاریم؟چون دیدم پشتشون جای انتن دارن
سلام
دوستان این ورودی تلفن که پشت مودم bm632w وجود واره چه کاربردی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)