با یه شب که نمیشه قضاوت کرد
بازم شب بدی نبوده من بعد از چند شب میخواستم دانلود کنم 5 گیگ رو دان کردم تا ساعت 6.30
چرا که نه!!!
همارا رو وللش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت نوشته تعرفه هاشو
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با یه شب که نمیشه قضاوت کرد
بازم شب بدی نبوده من بعد از چند شب میخواستم دانلود کنم 5 گیگ رو دان کردم تا ساعت 6.30
چرا که نه!!!
همارا رو وللش
تو سایت نوشته تعرفه هاشو
بله منم تو هر ساعت 872 مگ تونستم دان کنم. آخه مشکل می دونی کجاست، اینجاست که سرعت روز من هم دیگه 450 نیست بلکه 250 شده یعنی همون 2 مگ. زنگ زدم واحد پشتیبانی بعد کل کل با سه تاشون آخرش یکی با تیم ویوور اومد و چند تا دانلود گذاشت و یه 40 مگی از ترافیک ما رو مصرف کرد و دید که وضعیت اینطوریه که من میگم، بعد گفت خط شما مشکل نداره و 4 مگ رو میشناسه، شماره تو می نویسم و به مدیر فنی میدم و باهات تماس می گیرم، می خواستم بدونم شما هم سرعت روزت اینطوری شده؟
این چند تا پینگ ساعت 10 صبحی:
الان تست میکنم میگممی خواستم بدونم شما هم سرعت روزت اینطوری شده؟ولی فکر نکنم چون دیشب قبل شبانه فکر کنم یه دانلود مختصر با 450 کرد
![]()
خیلی عجیبه !!!
سرعت روزانه من هم 250 لیمیت شده
شما به نتیجه رسیدی به منم بگو!!1
امروز بیرون کار دارم اتفاقا به همارا هم باید میرفتم
اونجا این مساله رو هم میگم![]()
دستت درد نکنه، خیالمو راحت کردی!![]()
اینم نتیجه دانلود دیشبم که بعد از 17 روز 9 گیگی و 3 روز 12 گیگی، 5 گیگ بد ضد حالی بود!
همینطور که تو عکس بالا مشخصه متوسط سرعت به غیر از بازه اول که خودم مشغول آزمون و خطا بودم، 248 ثبت شده که باقی روزا 444 ثبت میشه و 248 یعنی خط 2مگ و نه 4مگ!
بی زحمت دوستان 4 مگی سایر مراکز هم به همارا اطلاع بدن و تو انجمن هم مطرح کنن.
Last edited by vahidcorleone; 18-09-2013 at 09:48.
تو سایتش ؟! مگه برا مخابرات سایت با همارا یکسان نشده ؟! اگه میشه لینک بدیدچرا که نه!!!
همارا رو وللش
تو سایت نوشته تعرفه هاشو
یعنی شما از طریق خود همارا اقدام نکردید ؟!
تبریک می گم،دوران دانلود شبانت تموم شد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)