سلام مجدد.
دیرو بعد از چند ماه بالاخره در خدمت محمد علی خان(M2Terorism)بودیم که بالاخره ماشین مورد علاقه شون یعنی 206 آلبالوئی رو تهیه کردند ولی خب ما رو از خوردن شیرینی ماشین و سیستم بسیار عالیشون بی بهره قرار دادن.
یه ریویو کوتاه مینویسم. یه چنتا عکس که گرفتم براتون میزارم و بقیه عکسها در تاپیک مربوطه قرار خواهند گرفت.
HU 80PRS
آمپلیفایر چهار کانال چهت کامپوننتها: Gladen RS 100 C4
کامپوننت:دو جفت Gladen X-ion 165
آمپلیفایر جهت درایو ساب ووفر: Gladen XL 275 C2 خروجی در حالت بریج 2 اهم 1500وات RMS
ساب ووفر: Audio System X0ion 12-800
باکس پورتد 60 لیتری فابریک گلیدن مخصوصا سابهای SPL و SQL
خازن :استریت وایرز 1 فاراد سریه قدیم.
اکسسوری:کابل برق و منفی گلیدن صفر گیج.
کابل RCA سریه های اند زیرو سه جفت
فیوز 100A و فیوز هلدر این آکوستیک اصل آلمان(زیرخاکی

)عجب چیزی قسمتت شد محمد علی.چمم هنوز دنبالشه.

کار نصب از حدود ساعت 9 صبح آغاز گردید.بنده حدود ساعت 16 رسیدم خدمت دوستان.تقریبا کار حدود 80% پیشرفت داشت.به محمد علی گفته بودم برای بچه های سایت عکس بگیر. متاسفانه کلا فراموش کرده بود.لذا خودم دست به کار شدم و دلم نیامد شما نیز فیض نبرده باشید.
سطح مقطع و تعداد رشته های مس خالص رو مشاهده میکنید.واقعا بهترین جنس داخل ایران هست.حتی کانکشن هم حرفی برای گفتن نداره.
پس از نصب نوبت به تنظیمات رسید.CD تست رو گذاشتم داخل پخش.چنتا ترک ایرانی صدا خوب بود. ولی نیاز به تنظیم داشت.کمی با گین و فرکانس بازی کردیم و تقریبا صدای مناسب رو گرفتیم. البته اسپیکرها باید برک بشن و زیاد نمیشد فشار بیاریم.مید بیس قابل قبول بود. تیوترها صدای تیز نداشتن.
نوبت به ساب ووفر این هیولای دوست داشتنی رسید.
بچه ها موزیکهای مخصوص رپ رو از طریق کارت SD پلی کردن.
وای عجب Low Bass اساسی میزد. جای همه لو دوستان مجلس خالی

به جراعت میتونم بگم پوست قسمت پیشانیم مرتعش میشد درز اثر SPL یالای این ساب.
در کل سیستم بسیار با کیفیت و در نهایت قدرت تحویل ایشون داده شد.