تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1432 از 2365 اولاول ... 4329321332138214221428142914301431143214331434143514361442148215321932 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,311 به 14,320 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت آقا حمید
    برای هاچبک یه جفت co609 خوبه یا دو جفت کامپ mx165 البته کنار اینها یه ساب گلیدن هم قصد دارم بگیرم که با پخش 7150 درایو شون کنم. فوق آمپ مناسب ندارم در حال حاضر بون آمپ جواب میدن( بدون ساب) اگه عمر بود سابو امپ بیگرم. ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن
    سلام شب همگی عزیزانم بخیر و شادی.
    والا از شما چه پنهون متاسفانه CO 609 موجودیش به اتمام رسید.ولی در کلا اگر قصد اضافه کردن ساب دارید MX165 همراه یه ساب 10 گلیدن تو پاکس سیلد تو پراید هاچ بک اینقدر صدای دلنشینی بهتون میده که اصلا نمیشه تصور کنید.
    بدون آمپ متاسفانه خوب صدا نمیده و دیستورت میکنه.حتما به ML 75.4 لازم دارید.
    با عرض سلام به دوستان عزیزم
    تفاوت بین دو مدل کامپ اودیو سیستم RS 165 & RS 165 SLIM چیه؟ و اختلاف قیمت 200 تومنی در مدل mx 165 با RS 165 صرفا 20 وات قدرت ارام اس شون هست یا از نظر کیفیت هم متفاوت هستند؟
    با سپاس فراوان
    پیروز و پاینده باشید
    مدل SLIM یه تکنولوژیه جدید و کارآمد در طراحی و ساخت اسپیکرها هست.با توجه ساختار و نوع طراحی در این نوع اسپیکرها مگنت با شکل همیشگی حذف شده و کاملا در زیر صفحه ووفر با تکنیک خاصی تعبیه شده است. لذا از عمق نصب کاسته شده و بستر را برای نصب کامپوننت روی در خودروهائی که مشکل برخورد انتهای مگنت با شیشه را دارند کاملا مهیا گریدیه است.
    یه تفاومت کوچیک دیگه هم دارند که اون توان RMS هست. در مدل Slim توان حدود 20 وات کاهش یافته ولی در عوض کیفیت صدا به مراتب بهبود یافته و افزایشی شده است.
    در مورد اختلاف قیمت کامپوننت سریه MX با RS باید عرض کنم سریه RS حدود 40% کیفیت صدای بهتری نسبت به MX دارند.
    دوستان پخش 6350 پایونیر ؟ حرفی واسه گفتن داره ؟
    من نشنیدم ولی کلا پایونیر تو این رده ها خیلی کیفیت صدای جالبی نداره.
    درود خدمت آقا حمید
    من تازه کارم. میخوام با 1.5 یه سیستم ببندم برای پارس.
    پیشنهادتون چیه؟
    این آدیو سیستم که میگین آیا با این بودجه میشه خرید؟
    خودتون فروش دارید؟
    شمارتونو میشه برام پ.خ کنید؟

ممنون
    سلام
    بنده خودم که مغازه دار نیستم. من یه مشاور هستم.
    شماره تماس رو pm کردم در خدمتتون هستم.
    پخش رو که نتونستم 9550 بگیرم 8650bt خریدم.همونطور که گفتم بودجم بخاطر شب عیدی خرج شد. ماشین هم که گفتم سایپا 132 هست میتونم الان اسپیکر بگیرم بعدا که دستم باز شد آمپ رو اضافه کنم؟ باند جلو رو هم میشه استفاده کرد؟ من خیلی دوست دارم از باند جلو هم استفاده کنم که بتونم هنگام مکالمه با تلفن و گوش دادن موزیک نخوام صدارو زیاد کنم. میکروفن مکالمه رو از کجا باید بیارم بالا که هم کیفیت صدای دریافتیش خوب باشه هم سیمش ضایع تو دید نباشه. اگه باند mc609 بخوام کدوم یکی از دوستان میتونن واسم تهیه و ارسال کنند قیمت چند؟
    برای تهیه MC609 من در خدمتتون هستم.منتها آمپ ML 75.4 یا ML 60.2 حتما تهیه بفرمائید.
    سابهای ارت بد نیستن.ولی این مدل با توجه به QTS بالائی که داره نشون میده از دمپینگ خوبی برخوردار نیست. از طرفی آمپ پاور آکوستیک هم متریال خوبی نداره. و لذا نمیتونه کنترل مناسبی روی ساب داشته باشه مخصوصا تو باکس پورتد.
    به نظر من اگر آکبند میخواهید تیهیه نمائید این کار رو انجام ندهید.
    فرق بین 4 خروجی با 6خروجی چییه ویه رادیو پخش بهتراز 2650 معرفی کنید؟
    4 و 6 خروجی در چی؟
    با سلام خدمت اساتید

میخواســتم نظرتون رو راجع به پک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدونم.. کیفیت صدا و بیس باند هاش چطوره؟

و این که کلا سری های DXT خوبن؟ بهترین مدل کدومه؟ قیمت هم اگه ممکنه ممنون میشم بزارید!
    نه نه اصلا جالب نیست.
    فرق دو تا باند T1693 و R1693 راکفورد تو چیه؟ قیمتاشون چنده یه جا پرسیدم گفت 200 ولی تو نت سرچ کردم دیدم دو مدل T و R داره به نظرتون کدومشه؟ و نسبت به قیمتش می ارزه؟
    سریه T بالاترین سری یا همون پاور سابق هست.
    ریه R هم پائینترین رده تولید هست.
    مسلما باید سریه پاور از همه بهتر باشه ولی متاسفانه در عمل همچین چیزی بنده به شخصه ندیدم. یعنی اونی که باید باشه نیست.
    من الان آمپ سریه قدیمش رو دارم یه پیچش می ارزه به کل آمپهای پاور جدید.
    دوستان من ضبطم پایونیره، قبلا حمید خان به من پیشنهاد 6975 V2 با آمپ 3602 را دادید، آمپ اکی ه، به نظر شما کواک 718ex بگیرم چطوره؟ با صدای تیز مشکلی ندارم، الان هم تیوتر دارم... صرفا به خاطر تفاوت قیمتش عرض میکنم، 6975 حدود ۳۳۰ و 718 حدود ۲۴۰ هست.
    در ضمن یک باند سری ترمیناتور ام تی ایکس 694 هم هست ۱۹۰ تومن، این چطوره؟
    به MTX T6C693 هم میتونید فکر کنید. به نظر من از اون دو بهترن.290 تومن
    JVC 7158 هم گزینه مناسب بعدی هست.210 تومن.
    سلام ، من یه چندتا سوال basic دارم
    1- میخوام پلیر آلپاین بگیرم نمیدونم دقیقا مدلی که بهم پیشنهاد شده چقدره اما 2 pre-out هست و 390 تومن.میخوام بدونم کلا مدل آلپاین خوبه؟خرابی و هنگی نداره؟تنظیماتش در چه حده؟کامله؟چرا اینقدر از پایونییر و کنویوود و ... گرون تره؟
    2- برای باند بهم rockford پیشنهاد شده ، ولی همه بهم کلاریون و کننود و 6975 پایونیر رو پیشنهاد میکنند ، میگند راک فورد همچین صدای حال بده ای نمیده و بعد از یه مدت کیفیت صداش میاد پایین یا وقتی صدا رو بلند میکنی کیفیت میاد پایین و ....اینا راسته؟
    مرسی
    1- آلپاین قدیم پخشهای خوبی تولید میکرد. متاسفانه الان مدیته پخشها جالبی مثل قدیم تولید نمیکنه.
    2-برندی مثل آدیو سیستم رو باید بشنوید تا گوشهاتون به شما اطمینان بدند که کیفیت و تفکی تو تمامی ولومها یعنی چی؟البته با آمپلیفایر مناسب.
    ممنون اما برای جلو باید درب رو برید که از شکل متعارف خارج میشه.امکان داره یه عکس از کیک پنل بذارید. سپاس و درود فراوان
    بفرمائید کلا مطالعه نمائید امیدوارم مفید باشه.

سلام دوستان
    امــروز به سفارش و مشاوره های بسیار ارزشمند آقا حمید گل که استاد بی رقیب در زمینه صدا (چه سخت افزاری و چه نرم افزاری) هستند، رفتم و برای شروع پروژه سیستم صوتی ماشین سمندم ، موارد زیر رو تهیه کردم:
    - یه جفت کواکســیال بسیار با کیفیت CO 609 Plus که فعلاً نصب نشده. ولی یه تست صدای کوچیک بدون نصب گرفتم که واقعاً میتونم بگم در حد یه کامپوننت بسیار باکیفیت، تفکیک و شفیافیت صدا داره. حالا نصب بشه ببین میخواد چه حرکت های دیگه ایی بزنه!؟

- پخش پایونییر ایــندش X7550 bt که آخرین مدل تولید شده سالهای 2013 و 2014 هست. طبق نظرات یوزرهای مختلف در جاهای مختلف، این پخش از پخشهای حر فــه ایی پایونییر(غیر تصویری) هیچی کم نداره. از 8 باند اکولایزر گرفته تا سه جفت خروجی 4 ولت و موارد و امکانات بسیار زیاد دیگه...

- آمپلی فایر M-Line 75.4 که دیگه معرف حضور تمامی دوستان هست.

جا داره همین جا از زحمات بی دریغ حمید خــان که واقعاً مخلاصانه و بدون هیچ چشم داشتی برای ما بچه های انجمن میکشن، صمیمانه تشکر کنم و آرزوی موفقیتهای بزرگ تو زندگیشون رو دارم.

من کوچیکتم محمد جان. کاری نکردم. وظیفه بوده گلم.
    شما دوستان خوبم اگر صدای خوب و با کیفیت گوش کنید واقعا انگار خودم همچین سیستمی بستم.
    ضمنا قدر ایندش رو بدون خیلی بالاتر دارن میفروشن.

2. 13 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان راهنمایی میخوام
    تا 500 تومن یه آمپ با یه باند میخوام . پخش پایونیر 3150 . ماشین ماکسیما . ساب هم 307 پایونیر دارم که به یه ads 1800w وصل میکنم . اول اینکه پیشنهادتون برای آمپ و باند چی هست ؟ دوم اینکه این سیستم همین خوبه یا نظری دیگه ای برای تغییرش دارید ؟
    صدای مد نظرم هم صدایی هست که هم کیفیت داشته باشه هم بیس تمیز . اهل ویبره هم هستم اما نمیخوام صدا توی ویبره گم بشه .
    ممنون از همگی

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به سلامتی منم امروز سیستمم رو بستم
    ولی هنوز ساب رو ننداختم روش تا شروع به تنظیم صدا کنم (به امید خدا فردا)
    پخش:7016 کنوود
    اسپیکر:co 609 plus
    آمپ اسپیکر : m75.4 گلیدن
    آمپ ساب : 1.600 آلپاین
    ساب :rs 12 گلیدن
    باکس:50 لیتری پرتد با تیون 36
    یه ضد حال اساسی خوردم اونم اینه که صدا از 26 که میره بالا کیفیت رو خیلی از دست میده
    و 28 به بالا که کلا اسپیکر پاخ پاخ میکنه البته احتمال میدم به خاطر تنظیم نکردن باشه
    فردا ساب رو هم با باکسش به سیستم اضافه میکنم نتیجه رو همین جا اعلام میکنم
    آمپ هم 220 وات بریج دادیم به اسپیکر که امیدوارم با تنظیماتی که انجام میدیم و سابی که اضافه میشه حتی با صدای بالای 30 هم از کیفیت صدا کم نشه و پاخ پاخ نکنه (حالم شدیدا گرفتس خستگیه تمرینات موند تو تنم)
    بدجوری رفته رو مخم چون هم از اسپیکر هم از آمپ توقع بالاتری داشتمچون این سطح صدا رو با آمپ معمولی پایونیر هم فکر کنم بتونم بگیرم
    دسته آقا حمید گل هم درد نکنه از بس سر این نیمچه سستممون اذیتش کردم و مزاحمش شدم
    خدایی خیلی انسان با شخصیت دوست داشتنی و محترمی هستن و اطلاعات بسیار بالایی در زمینه سیستم های صوتی ماشین دارن

5. 5 کاربر از sayberiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یه ضد حال اساسی خوردم اونم اینه که صدا از 26 که میره بالا کیفیت رو خیلی از دست میده
    و 28 به بالا که کلا اسپیکر پاخ پاخ میکنه البته احتمال میدم به خاطر تنظیم نکردن باشه
    آمپ هم 220 وات بریج دادیم به اسپیکر که امیدوارم با تنظیماتی که انجام میدیم و سابی که اضافه میشه حتی با صدای بالای 30 هم از کیفیت صدا کم نشه و پاخ پاخ نکنه (حالم شدیدا گرفتس خستگیه تمرینات موند تو تنم)
    بدجوری رفته رو مخم چون هم از اسپیکر هم از آمپ توقع بالاتری داشتمچون این سطح صدا رو با آمپ معمولی پایونیر هم فکر کنم بتونم بگیرم
    خدایی خیلی انسان با شخصیت دوست داشتنی و محترمی هستن و اطلاعات بسیار بالایی در زمینه سیستم های صوتی ماشین دارن
    عزیز اون صدایی پاخ پاخ مال زیاد بودن بیس بوست هستش یه مقدار کم کن بیس بوست رو خوب میشه
    ساب رو هم حتما با باکس ریویو ازش برامون بزار
    و اینکه عکس هاش رو توی تاپیک گالری بزار
    راستی مبارک هم باشه تو خوشی ها و شادیهات ازش استفاده کنی و لذت ببری

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

7. 3 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد.
    دیرو بعد از چند ماه بالاخره در خدمت محمد علی خان(M2Terorism)بودیم که بالاخره ماشین مورد علاقه شون یعنی 206 آلبالوئی رو تهیه کردند ولی خب ما رو از خوردن شیرینی ماشین و سیستم بسیار عالیشون بی بهره قرار دادن.
    یه ریویو کوتاه مینویسم. یه چنتا عکس که گرفتم براتون میزارم و بقیه عکسها در تاپیک مربوطه قرار خواهند گرفت.
    HU 80PRS
    آمپلیفایر چهار کانال چهت کامپوننتها: Gladen RS 100 C4
    کامپوننت:دو جفت Gladen X-ion 165
    آمپلیفایر جهت درایو ساب ووفر: Gladen XL 275 C2 خروجی در حالت بریج 2 اهم 1500وات RMS
    ساب ووفر: Audio System X0ion 12-800
    باکس پورتد 60 لیتری فابریک گلیدن مخصوصا سابهای SPL و SQL
    خازن :استریت وایرز 1 فاراد سریه قدیم.
    باطری 74A جگوار
    اکسسوری:کابل برق و منفی گلیدن صفر گیج.(نکته بسیار مهم.یادتونه همیشه تو تهیه اکسسوری خوب تاکید داشتم. اینجا خودش رو نشون داد.کابل برق ایشون متری 88 تومن بوده که با تخفیف 80 تومن شده.لذا هیچ گرونی بی حکمت نیست و حکمتش هم این بود که ولتاژ از 14.4 و 14.3 نهایت پائین نمیامد.و صحه گزارد بر عرائض بنده.
    کابل RCA سریه های اند زیرو سه جفت.که این کابلها نیز کیفیت بسیار بالائی دارن.سیستم بدون نویز و بدون کوچترین صدای هوائی از اسپیکرها که مربوط به کابل ؟ار سی و... میشه
    فیوز 100A و فیوز هلدر این آکوستیک اصل آلمان(زیرخاکی)عجب چیزی قسمتت شد محمد علی.چمم هنوز دنبالشه.
    کار نصب از حدود ساعت 9 صبح آغاز گردید.بنده حدود ساعت 16 رسیدم خدمت دوستان.تقریبا کار حدود 80% پیشرفت داشت.به محمد علی گفته بودم برای بچه های سایت عکس بگیر. متاسفانه کلا فراموش کرده بود.لذا خودم دست به کار شدم و دلم نیامد شما نیز فیض نبرده باشید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سطح مقطع و تعداد رشته های مس خالص رو مشاهده میکنید.واقعا بهترین جنس داخل ایران هست.حتی کانکشن هم حرفی برای گفتن نداره.
    این لینک کابل هست چهت مطالعه بیشتر:
    فیوز هلدر دوست داشتنی

پس از نصب نوبت به تنظیمات رسید.CD تست رو گذاشتم داخل پخش.چنتا ترک ایرانی صدا خوب بود. ولی نیاز به تنظیم داشت.کمی با گین و فرکانس بازی کردیم و تقریبا صدای مناسب رو گرفتیم. البته اسپیکرها باید برک بشن و زیاد نمیشد فشار بیاریم.مید بیس قابل قبول بود. تیوترها صدای تیز نداشتن.
    نوبت به ساب ووفر این هیولای دوست داشتنی رسید.
    بچه ها موزیکهای مخصوص رپ رو از طریق کارت SD پلی کردن.
    وای عجب Low Bass اساسی میزد. جای همه لو دوستان مجلس خالیبه جراعت میتونم بگم پوست قسمت پیشانیم مرتعش میشد درز اثر SPL یالای این ساب.
    در کل سیستم بسیار با کیفیت و در نهایت قدرت تحویل ایشون داده شد.
    الباقی عکسها رو میتونید در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده بفرمائید.
    Last edited by hamidR15; 08-03-2014 at 01:43.

9. 13 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام مجدد.
    دیرو بعد از چند ماه بالاخره در خدمت محمد علی خان(M2Terorism)بودیم که بالاخره ماشین مورد علاقه شون یعنی 206 آلبالوئی رو تهیه کردند ولی خب ما رو از خوردن شیرینی ماشین و سیستم بسیار عالیشون بی بهره قرار دادن.
    یه ریویو کوتاه مینویسم. یه چنتا عکس که گرفتم براتون میزارم و بقیه عکسها در تاپیک مربوطه قرار خواهند گرفت.
    HU 80PRS
    آمپلیفایر چهار کانال چهت کامپوننتها: Gladen RS 100 C4
    کامپوننت:دو جفت Gladen X-ion 165
    آمپلیفایر جهت درایو ساب ووفر: Gladen XL 275 C2 خروجی در حالت بریج 2 اهم 1500وات RMS
    ساب ووفر: Audio System X0ion 12-800
    باکس پورتد 60 لیتری فابریک گلیدن مخصوصا سابهای SPL و SQL
    خازن :استریت وایرز 1 فاراد سریه قدیم.
    اکسسوری:کابل برق و منفی گلیدن صفر گیج.
    کابل RCA سریه های اند زیرو سه جفت
    فیوز 100A و فیوز هلدر این آکوستیک اصل آلمان(زیرخاکی)عجب چیزی قسمتت شد محمد علی.چمم هنوز دنبالشه.
    کار نصب از حدود ساعت 9 صبح آغاز گردید.بنده حدود ساعت 16 رسیدم خدمت دوستان.تقریبا کار حدود 80% پیشرفت داشت.به محمد علی گفته بودم برای بچه های سایت عکس بگیر. متاسفانه کلا فراموش کرده بود.لذا خودم دست به کار شدم و دلم نیامد شما نیز فیض نبرده باشید.

سطح مقطع و تعداد رشته های مس خالص رو مشاهده میکنید.واقعا بهترین جنس داخل ایران هست.حتی کانکشن هم حرفی برای گفتن نداره.

پس از نصب نوبت به تنظیمات رسید.CD تست رو گذاشتم داخل پخش.چنتا ترک ایرانی صدا خوب بود. ولی نیاز به تنظیم داشت.کمی با گین و فرکانس بازی کردیم و تقریبا صدای مناسب رو گرفتیم. البته اسپیکرها باید برک بشن و زیاد نمیشد فشار بیاریم.مید بیس قابل قبول بود. تیوترها صدای تیز نداشتن.
    نوبت به ساب ووفر این هیولای دوست داشتنی رسید.
    بچه ها موزیکهای مخصوص رپ رو از طریق کارت SD پلی کردن.
    وای عجب Low Bass اساسی میزد. جای همه لو دوستان مجلس خالیبه جراعت میتونم بگم پوست قسمت پیشانیم مرتعش میشد درز اثر SPL یالای این ساب.
    در کل سیستم بسیار با کیفیت و در نهایت قدرت تحویل ایشون داده شد.
    یا ابرفرض چی بستین حمید جان خوش به حال صاحبش خیرش رو ببینه
    حمید جان چند تا یه میلیونی پاشون آب خورد؟
    اون ساب واسه پژو ۲۰۶ خیلی زیاده چهار روز دیگه پیچای ماشین شل میشن از لو بیسش :p
    ولی خودمونیما هیچی کم نزاشتین همه جنسا اکازیون و درجه یک هستن به سلیقه و حسن انتخاب این دوستمون تبریک میگم و امیدوارم یه لذت بی نهایت از این سیستم ارزنده ببرن

Last edited by BIG-BANG; 08-03-2014 at 06:22.

11. 9 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مبارک باشه سیستمش باید عالی باشه انشا ... تو شادی ها خوشی ها براش بیس بزنه و بخونه
    خیلی دوست داشتم برم صداش رو بشنوم ولی لامصب تمرین داشتم نشد
    آقا حمید ایول داره تمامی قطعات با مشاوره اقا حمید گل انتخاب شده بود

13. 3 کاربر از sayberiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عزیز اون صدایی پاخ پاخ مال زیاد بودن بیس بوست هستش یه مقدار کم کن بیس بوست رو خوب میشه
    ساب رو هم حتما با باکس ریویو ازش برامون بزار
    و اینکه عکس هاش رو توی تاپیک گالری بزار
    راستی مبارک هم باشه تو خوشی ها و شادیهات ازش استفاده کنی و لذت ببری

ممنون داداش
    والا من فعلا به هیچکدوم از تنظیمات دست نزدم نه از رو پخش نه آمپیلی
    خدا کنه با تنظیمات بتونم تو صداهای بالای 26 هم کیفیت رو داشته باشم و دیستورت نکنه
    ساب رو هم که دارم لحظه شماری میکنم تا اضافه کنم فردا خدا بخواد عصری تو شمال حسابی از خجالت ساب میخوام دربیام و تستش کنم
    حتما داداش فردا شب یه ریویو ازش میزارم

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ممنون داداش
    والا من فعلا به هیچکدوم از تنظیمات دست نزدم نه از رو پخش نه آمپیلی
    خدا کنه با تنظیمات بتونم تو صداهای بالای 26 هم کیفیت رو داشته باشم و دیستورت نکنه
    ساب رو هم که دارم لحظه شماری میکنم تا اضافه کنم فردا خدا بخواد عصری تو شمال حسابی از خجالت ساب میخوام دربیام و تستش کنم
    حتما داداش فردا شب یه ریویو ازش میزارم
    خب پس همون دیگه
    نصف تنظیم سیستم تنظیم گین و تنظیمات دیگه روی آمپ هستش وقتی اونا رو تنظیم کنی تا خود ولوم ۳۵ هیچ مشکلی نداری دیگه صدا واضح بدون دیستورت میشه

16. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یا ابرزفرض چی بستین حمید جان خوش به حال صاحبش خیرش رو ببینه
    حمید جان چند تا یه میلیونی پاشون آب خورد؟
    اون ساب واسه پژو ۲۰۶ خیلی زیاده چهار روز دیگه پیچای ماشین شل میشن از لو بیسش :p
    ولی خودمونیما هیچی کم نزاشتین همه جنسا اکازیون و درجه یک هستن به سلیقه و حسن انتخاب این دوستمون تبریک میگم و امیدوارم یه لذت بی نهایت از این سیستم ارزنده ببرن

سلام مهدی جان.
    کلا حدود 8 میلیون با نصب و لوازم تمام شد.
    مبارک باشه سیستمش باید عالی باشه انشا ... تو شادی ها خوشی ها براش بیس بزنه و بخونه
    خیلی دوست داشتم برم صداش رو بشنوم ولی لامصب تمرین داشتم نشد
    آقا حمید ایول داره تمامی قطعات با مشاوره اقا حمید گل انتخاب شده بود
    محمد باکست رو گرفتم. فردا با ساب برات ارسال میکنم.
    محمد آقا چوبکاری میفرمایند.من که هرچقدر فکر میکنم میبینم کاری نکردم که اینقدر لایق تشکر و قدرانی شما عزیزان باشم.
    در مورد Co محمد از قبل رو ماشینشون نصب بود و با آمپ جی وی سی 8004 درایو شده بود.
    محمد صدای پاخ از اسپیکر نیست. از بدنه هست.ضمنا گین هنوز تنظیم نیست چون باکس نبود.
    یکشنبه برو تنظیم کلی.

18. 8 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •