وقتی اینومیخاستم بخرم چشمم خورد به یه نیکون p5100که زومش 42xبودقیمتش 1400000بوددوست داشتم اونوبخرم اما خانمم نذاشت(تبعات زن ذلیلی ) هنوز توفکرشم واقعا کیفیت عکسش بااینی که من خریدم (کننsx240)خیلی فاصله داره؟
وقتی اینومیخاستم بخرم چشمم خورد به یه نیکون p5100که زومش 42xبودقیمتش 1400000بوددوست داشتم اونوبخرم اما خانمم نذاشت(تبعات زن ذلیلی ) هنوز توفکرشم واقعا کیفیت عکسش بااینی که من خریدم (کننsx240)خیلی فاصله داره؟
بعد از خرید هر وسیله ای دیگه تحقیق رو متوقف کنید چون سودی به حالتون نداره همین دوربینی که تهیه کردید خیلی خوبه و از عکاسی لذت ببرید
پ.ن: من سر خرید دوربینم هنوز هم پشیونم که چرا D7000 رو نگرفتم اما چه فایده داره پشیمونی؟
دوستان قیمت Sony RX100 چقدره ؟ چقدر بد گیر میاد دوربینا سونی![]()
علاوه بر این در مورد قیمت هم با کسی صحبت نکنین!!
چون معمولا یه نفر با قیمت پائین تری اون شیء رو خریده یا می فروشه!
سلام دوستان تا 600 بیشتر بودجه ندارم
یه دوربین می خواستم ممنون میشم راهنمایی کنید
یه چیز دیگه هم اینه که بعضی دوربین ها برای فیلم برداری وقتی موقعی که احتیاج نداری نمیتونی پوز کنی و ادامه رو بعد از چند دقیقه دیگه بگیری
و برای یه صحنه مثلا جشن تولد 6 تا 7 تا تیکه فیلم درست میشه که بعدا باید ادیت کنیو یکی بشن و این خیلی مشکل ایجاد می کنه
البته نام علمی این قابلیت رو نمیدونم ولی می خوام که بشه پوز کرد
تیپ ظاهریش هم مثل Fujifilm Finepix S3200 باشه و از این جور تیپ ها خوشم نمیاد Sony Cyber-Shot DSC-WX50
ممنون
Last edited by pmmcdvd; 07-03-2013 at 21:37.
آقا من میخوام تا 1 تومن یه دوربین بگیرم. از اساتید عزیز خواهش میکنم بهترین مدلی که از برند فوجی - نیکون و کنون میدونن رو بهم پیشنهاد بدن. 2-3 مورد هم شد مشکلی نداره، فقط میخوام تقریبا با این بودجه بهترین باشه.. ممنونم .
پ.ن: دوستم هم که قبلا گفته بودم، رفت و از جشنواره سونی یدونه HX200 گرفت. دوربین بدی نیست اما اگه من بودم انتخابش نمیکردم .
سلام دوستان
یه دوربین عکاسی میخوام بخرم از Canon IXUS 500 HS خوشم اومده با این قیمت چیز دیگه ای پیشنهاد میکنین؟ یا همین خوبه؟
من الان ایران نیستم اینجا کمی گرونتره (حدود 680 تومنه ما)
خواستم ببینم ارزش خرید داره؟
خیلی ضروریه باید تا یک هفته بخرم لطفا راهنمایی کنید.![]()
630 سونی از چاره خرید زدم.Canon PowerShot A2300 هم حدود قیمت شماست اما کلا لنز 630 بهتره ، دیگه تفاوت زیادی ندارند
با تشکر از دوستان![]()
دوستان نظرتون راجب این دوربین چیه ؟
Sony Cyber-Shot DSC-WX50
تو این رنج چیزه بهتری میشه گرفت ؟
Last edited by FGi; 09-03-2013 at 09:28.
Fujifilm FinePix S2980
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)