تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1432 از 2376 اولاول ... 4329321332138214221428142914301431143214331434143514361442148215321932 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,311 به 14,320 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

دغدغه بزرگ استقلالى ها
    مبادا خارجى ها دوپينگى باشند؟

استقلال اين روزها سخت به دنبال فراهم كردن شرايطى براى جذب يكى، ۲ بازيكن خارجى است و حتى اميررضا واعظى آشتيانى هم خبر فوق را تأييد مى كند. بر اين اساس امير قلعه نويى همان طور كه قبلاً هم گفته بود قصد دارد يك مهاجم و يك هافبك نفوذى را به جمع استقلالى ها اضافه كند و روى همين اصل مذاكرات و مكاتبات بسيارى هم با آژانس هاى معتبر نقل و انتقالات در حال انجام است تا زمينه براى نيل به اين هدف فراهم آيد. اگر چه استقلالى ها به طور جدى موضوع را دنبال مى كنند و به احتمال بسيار زيادى طى روزهاى آينده هم چند مهره خارجى در جمع آبى پوشان آفتابى خواهند شد اما يك مسأله باعث ايجاد دغدغه نزد هواداران باشگاه شده و اتفاقاً به نظر ما هم اين دغدغه امرى منطقى محسوب مى شود. استقلالى ها بيم آن را دارند كه بازيكنان خارجى معرفى شده به آنها سابقه استفاده از مواد نيروزا داشته باشند و آثار آن در بدنشان باقى باشد حتى سابقه داشته كه برخى فوتباليست هاى خارجى هنگام تست فنى دوپينگ كرده اند تا مورد تأييد قرار بگيرند. بر اين اساس اگر چنين مسأله اى بعد از پيوستن نفرات فوق به استقلال مشخص شود آنگاه آبى ها سهميه هاى خود براى تكميل ليست ۲۵ نفره را عملاً از كف داده و احتمال دارد با جرايم نقدى سنگينى هم مواجه شوند. البته ظاهراً قرار است بندى در قراردادها گنجانده شود كه به موجب آن در صورت دوپينگى بودن خارجى ها استقلال هيچ مسئوليتى در قبال پرداخت پول آنها نخواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حاصل مذاكرات آنتاليا چه بود؟
    خارجى هاى استقلال ok شدند؟!

روز اول كه اردوى استقلال در آنتاليا برپا شد نوشتيم كه گفت وگوهايى براى جذب يك يا دو بازيكن خارجى در جريان است و احتمال دارد اين اتفاق پس از بازگشت كاروان آبى پوشان به تهران جنبه جدى تر و رسمى ترى به خود بگيرد. از طرف ديگر مدعى شديم كه چند واسطه ليستى از مهاجمان مورد نظر خودشان را در اختيار امير قلعه نويى گذاشته اند تا در صورت تأييد سرمربى آبى پوشان زمينه براى جذب وى را فراهم كنند. در همين ارتباط ظهر ديروز شنيديم كه گفت وگوها در آنتاليا به نوعى جواب داده و آبى پوشان به زودى شاهد حضور چند بازيكن خارجى در جمع خودشان خواهند بود. اينطور كه مى گويند قلعه نويى با نمايندگان چند شركت رسمى فعال در امر نقل و انتقالات صحبت كرده و قرار شده تا آنها بازيكنان مورد نظرشان را در تهران معرفى كنند و فيلم بازى هايشان را در اختيار سرمربى آبى پوشان بگذارند تا هر كس در گزينش روسيه قبول شد، مسافر تهران شود. البته در اين رابطه استقلال تا قبل از عقد قرارداد هيچ پولى نمى دهد و هزينه اسكان و پرواز نفرات نيز برعهده شركت فوق خواهد بود.ظاهراً بازيكنان مذكور بعد از بازى استقلال مقابل سپاهان به سوى تهران پرواز كرده و خودشان را به امير قلعه نويى معرفى مى كنند تا زمينه براى آزمايش فنى از آنها فراهم گردد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ابراهيم تقى پور: با استقلال قرارداد دارم، به تيم ديگرى نمى روم

ابراهيم تقى پور، مدافع آبى پوش پايتخت كه در طول نيم فصل بيشتر از روى نيمكت نظاره گر ديدارهاى تيمش در ليگ برتر بوده است و در واقع فرصت كمى را براى حضور در تركيب اصلى استقلال به دست آورده است پس از بازگشت از اردوى تركيه و در گفت و گويى با ابرار ورزشى پاسخگوى سوالات ما بود كه شما خواننده گرامى مى توانيد آن را در ذيل مطالعه فرماييد:
    • از اردوى تركيه بگوييد، شرايط و تمرينات استقلال در اين اردو چگونه بود؟
    - خوشبختانه تمرينات خوبى را در تركيه پشت سر گذاشتيم و همه بازيكنان از اين اردو راضى بودند، در واقع اين اردو به بازسازى بدن بازيكنان كمك بسزايى كرد و در كنار آن هم كارهاى تاكتيكى را زير نظر مربيان انجام داديم، در كل با توجه به اينكه تعطيلات نيم فصل زياد بود اين اردو باعث گرديد تا اين فاصله زمانى براى شروع مجدد ليگ، بدن بازيكنان را با افت روبه رو نسازد و همان آمادگى طول فصل نيز حفظ شود.
    • شرايط شما در اين اردو چگونه بود، شنيديم كه با مصدوميت روبه رو شديد؟
    - بله، متأسفانه من از اين اردوى خوب بهره چندانى نبردم و با مصدوميتى كه از ناحيه پشت پا روبه رو شدم به جاى پرداختن به تمرينات مشغول كارهاى درمانى براى بهبود آسيب ديدگى ام بودم.
    • اين مصدوميت چطور پيش آمد؟
    - در اولين بازى تداركاتى كه در تركيه مقابل تيم ياشيل باير انجام داديم در
    دقيقه ،۲۵ اين مصدوميت برايم پيش آمد و مجبور شدم كه مسابقه را ادامه ندهم و در بازى ديگرى هم كه داشتيم به دليل همين مصدوميت نتوانستم بازى كنم.
    • شنيديم كه قرار است در
    نيم فصل از تيم استقلال جدا شويد و به تيم صنعت نفت آبادان برويد، صحت دارد؟

- با چند تيم مذاكراتى را داشتيم كه به آنها ملحق شوم اما با توجه به قراردادى كه با استقلال دارم بايد بگويم كه در اين تيم مى مانم و قصد جدايى از استقلال را ندارم.
    • نيمكت نشينى در تيم استقلال شما را خسته نكرده است، دوست نداريد كه در تيم ديگرى به صورت ثابت بازى كنيد؟
    - من بازيكن جوانى نيستم و اين موضوع را درك مى كنم كه استقلال ۲۲ بازيكن دارد و هر كدام كه آماده تر باشند مى توانند در تركيب اصلى قرار بگيرند و در واقع تابع نظر مربيان هستم و هر وقت كه آنها صلاح بدانند در تركيب اصلى قرار مى گيرم.
    • اين نظر شما قابل احترام است اما آيا نيمكت نشينى هاى متعدد يك بازيكن او را از شرايط آرمانى دور نمى كند و در واقع در عملكرد او تأثير منفى نمى گذارد؟
    - بله، اين حرف شما را قبول دارم اما من خوب تمرين مى كنم و با جديت تلاش مى كنم تا هميشه در مرز آمادگى قرار داشته باشم.
    • البته شما به دليل مصدوميت بازى با سپاهان را از دست داديد اما اين بازى را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
    - سپاهان تيم خوبى است و مهره هاى خوبى هم در اختيار دارد اما استقلال با هدف كسب ۳ امتياز راهى اصفهان مى شود و اميدوارم كه با انگيزه بالايى كه بازيكنان دارند ۳ امتياز را هم كسب كنند. استقلال در نيم فصل اول از ۳ ديدار حساس خود مقابل سپاهان، مس و صبا تنها يك امتياز كسب كرد كه همين موضوع كار را براى ما سخت كرد اما مطمئن باشيد با پيروزى در اين مسابقه قهرمانى اين فصل را از آن خود مى كنيم.
    • به عنوان سؤال آخر اينكه عده اى با رفتن استقلال به چنين اردويى مخالف بودند نظر شما در رابطه با اين اردو چيست؟
    - شرايط آب و هوايى ايران اجازه انجام چنين تمريناتى را در اين فصل از سال نمى داد، ضمن اينكه حاشيه ها هم اجازه انجام كار مفيد را از استقلال مى گرفت اما چنين اردويى در واقع باعث مى شود تا مربى به هدف مورد نظرش برسد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آشتيانى بايد مصداقى حرف بزند
    كدام موضع؟!

اميررضا واعظى آشتيانى فردى است كه مى خواهد فراتر از استانداردها باشد، از تحول حرف مى زند و همواره به دنبال دشمن مى گردد اما اين دشمنى كه مديرعامل آبى ها از او سخن به ميان مى آورد كجاست؟ و چرا درك وجود و رؤيتش براى سايرين امكان پذير نيست؟! واعظى مى گويد: آنهايى كه منافعشان در اين باشگاه قطع شده است مدام عليه استقلال موضع مى گيرند و در تلاشند تا جو تيم ما را خراب كنند. ما اما هر چقدر كه بيشتر به دنبال اين مواضع دشمنانه مى گرديم كمتر مى يابيم و دوست داريم واعظى آشتيانى اگر مدركى دارد حرف بزند و به عوض كلى گويى هايى كه نشان و نشانه اى درونشان يافت نمى شود طورى جمله خود را ادا كند تا استقلالى ها مواضع مورد بحث را بشناسند و بفهمند كه چه كسانى اين مواضع را مى سازند.
    ۱- «موضع» به خودى خود واژه بدى نيست و اصولاً هر كدام از ما ممكن است كه مقابل هر پديده اى موضعى داشته باشيم. اساساً هم دموكراسى پدر معنوى تكثر مواضع است منتهى متمم قانونى اين نظر آن است كه صاحبان مواضع نبايد از موضعشان در جهت تخريب يك مجموعه و يا آسيب رساندن به حقوق و محدوده شخص يا اشخاص استفاده كنند. با اين اوصاف از آشتيانى مى خواهيم تا روشن كند و بگويد كه منظور او از به كارگيرى واژه موضع اين است كه مديرعامل آبى ها توقع دارد تا هيچ كس موضعى نسبت به استقلال نداشته باشد و يا مواضعى كه واعظى آشتيانى از شأن ياد مى كند آن قسم مواضعى هستند كه درون مايه تخريبى دارند؟
    ۲- روزنامه ها را ورق مى زنيم تا «مصداقى» پيدا كنيم اما همچنان جست و جوى ها بى اثر مى ماند و كشف «مواضعى» كه احتمالاً بايد عليه صدرنشين ليگ باشند غيرممكن به نظر مى رسد. اينكه «منصوريان» از مواضع مديرعامل در مورد آكادمى گله دارد موضع ما نيست و رسانه ها در اين ارتباط صرفاً خبررسانى كرده اند. وجود مشكلات مالى و شكرآب شدن ارتباط مجيدى با باشگاه نيز اخبارى هستند كه هميشه حول و حوش تيم هاى بزرگ وجود دارند و موضع محسوب نمى شوند. سر ماجراى تاريخ دربى و يا دعوت نكردن از بازيكنانى نظير اكبرپور و خسرو حيدرى نيز مواضع رسانه ها به سود باشگاه استقلال بود، بنابراين چون ظرف سه، چهار ماه گذشته اتفاق ديگرى به وقوع پيوسته است لذا سوال اينجاست كه چرا هيچ كس به جز واعظى نمى تواند دشمنان پسران آبى را و دشمنى هايشان را ببيند؟
    ۳- تنها نكته اى كه باقى مى ماند «مصاحبه هاى واعظى» است و ادبياتى كه او در اين مصاحبه ها به كار مى گيرد. آشتيانى از همان روزى كه در استوديوى برنامه ۹۰ با عادل فردوسى پور تند حرف زد، نشان داد كه ارتباط خوبى با رسانه ها ندارد. حضور زنجيره اى او در خبرگزارى ها و تغيير مواضع خبرگزارى ها از موضع انتقادى به موضع حمايتى اقدام ديگرى بود كه از سوى مديرعامل استقلال صورت گرفت تا فضاى حاكم بر شغل جديدش را از تحمل نگاه منتقد راحت سازد. موج شكايت هايى هم كه اخيراً عليه رسانه هاى مكتوب به راه افتاده است سومين پرده از كنش آشتيانى در ازاى اصحاب قلمى است كه او بيشتر آنها را زرد و غيركارشناس مى داند، بنابراين اگر واكنش رسانه ها را مقابل كنش هايى كه از اين مدير سر زده اند بگذريم متوجه خواهيم شد آن كسى كه موضعش منفى و تخريبى است واعظى است و اوست كه با حركات و مصاحبه ها و جملاتش مانع از برقرارى آرامش در تيمى مى شود كه به لطف نتايج خوبش فعلاً از هر گونه حاشيه اى مبرى است. بدين ترتيب مديرعامل اگر به دنبال «موضعى» مى گردد بايد آن را در خود پيدا و مهار كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شكورى: سپاهانى ها زيركانه بازى مى كنند
    هادى شكورى مدافع آبى پوش استقلال در تمرين ديروز تيمش دچار آسيب ديدگى شد تا همين امر بهانه اى باشد به سراغ وى برويم. هادى شكورى در اين خصوص به ابرار ورزشى گفت: به دليل گل آلود بودن زمين پايم پيچ خورد تا ديگر توان ادامه تمرينى را نداشته باشم. اگر درد پايم بخوابد از فردا (امروز) مى توانم تمرين كنم. فكر نمى كنم براى انجام بازى مقابل سپاهان مشكلى داشته باشم. شكورى در خصوص اردوى تركيه استقلال اظهار كرد: اردوى خوبى بود. كادر فنى به آنچه كه مى خواست دست پيدا كرد. اگر ملى پوشان ما در اين اردو حضور داشتند، سطح آن مى توانست خيلى بهتر باشد به هر حال ما براى ادامه راه آماده هستيم.شكورى در ارتباط با بازى استقلال مقابل سپاهان و احتمال حضورش در تركيب تيم گفت: بازى خيلى سختى را در اصفهان پيش رو داريم. هواى فولادشهر خيلى سنگين است و بچه هاى ما بايد اول بازى را تحت كنترل خود بگيرند. ما بايد در اصفهان بازى منطقى داشته باشيم. سپاهانى ها زيركانه فوتبال بازى مى كنند اما با اين حال من به پيروزى تيممان مقابل سپاهان اميدوارم. انگيزه همه بچه ها بالاست. خودم هم در بهترين شرايط به سر مى برم. خدا را شكر در تركيه خيلى خوب كار كردم. دوست دارم مقابل سپاهان هم به ميدان بروم تا با اثبات توانايى هايم مجدداً به يك بازيكن ثابت در استقلال تبديل شوم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جبارى: منتظرم باشيد ، به دربى مى رسم

مجتبى جبارى هافبك مصدوم استقلال طى اظهار نظرى گفت: خوشبختانه پس از پشت سر گذاشتن مراحل فيزيوتراپى و آب درمانى شرايط بسيار خوبى پيدا كرده ام و اكنون نيز تمرين هاى قدرتى را آغاز كرده ام. جبارى تجربه دورى از ميادين فوتبال را بسيار دشوار دانست و گفت: بى ترديد براى هر بازيكنى دورى از فوتبال سخت است،با اين حال اين عمل جراحى ليزرى براى پايم مفيد بود اما من نيز روحيه ام را حفظ كردم و با انگيزه بالا تلاش خود را انجام دادم تا زودتر آماده بازى شوم. وى افزود: تصور مى كنم ۲ يا ۳ هفته ديگر كه از بازى هاى ليگ بگذرد آماده حضور در ميادين شوم، بنابراين به دربى مى رسم. هواداران منتظرم باشند. البته انتخاب بازيكنان با نظر كادر فنى است جبارى با ابراز رضايت از عملكرد استقلال در نيم فصل نخست گفت: در ابتداى ليگ كمى ناهماهنگ بوديم اما به مرور شرايط تيم به ثبات نزديك شد و توانستيم به جمع مدعيان و در نهايت صدر جدول برسيم در مجموع عملكرد تيم در نيم فصل نخست مثبت بود. وى افزود: معتقدم نيم فصل دوم ليگ برتر جذاب تر خواهد بود چرا كه شرايط تيم ها و بازى ها بسيار نزديك مى شود و اميدوارم استقلال بتواند قدرت خود را جمع كند تا در پايان فصل نيز قهرمان ليگ برتر شود. جبارى درمورد دوران مصدوميتش و نبودنش در تيم استقلال نيز گفت: خوشبختانه در اين دوران استقلال نتايج خوبى گرفت و نبود من در تيم احساس نشد، بى ترديد اين از ويژگى هاى يك تيم بزرگ و با كيفيت است كه با تغيير يا نبودن يك بازيكن شرايط خوبش را از دست نمى دهد و مى تواند به نتيجه گيرى ادامه دهد، با اين حال تمام تلاشم را انجام مى دهم تا در نيم فصل دوم با انجام بازى هاى خوب به استقلال كمك كنم. جبارى در ادامه با اشاره به درخشش فابيو جان واريو در تركيب تيم استقلال تهران افزود: جان واريو بسيار تماشايى بازى مى كند و همان طور كه در نظرسنجى هاى تلويزيونى عنوان شد فابيو يكى از بهترين بازيكنان خارجى است كه تاكنون به ليگ برتر ايران آمده است. نقطه قوت جان واريو اين است كه او تنها متكى به يك ويژگى مانند قدرت يا سرعت نيست بلكه با داشتن تمامى شاخصه هاى مثبت در لحظات حساس و دشوار به كمك تيم مى آيد. جبارى در پايان ابراز اميدوارى كرد تا بار ديگر به تيم ملى ايران بازگردد و گفت: هر بازيكنى آرزوى پوشيدن پيراهن تيم ملى را دارد. من در شرايط بسيار بدى از تيم ملى دور ماندم و تمام تلاش خود را انجام مى دهم تا به دوران آرمانى برسم و در ادامه بازى هاى مقدماتى جام جهانى در جمع بازيكنان خوب تيم ملى قرار بگيرم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اولروم: اگر كميته انضباطى به نفع من رأى دهد به استقلال مى روم
    عرفان اولروم بازيكن تيم فوتبال ابومسلم گفت: روز آينده رأى كميته انضباطى در مورد پرونده ام صادر خواهد شد و احتمال رفتنم به استقلال وجود دارد.وى همچنين اظهار داشت:شريفى؛ رئيس كميته انضباطى به من گفت يكشنبه (امروز) درباره پرونده شكايتم از باشگاه ابومسلم رأى خود را صادر خواهد كرد و اگر رأى به نفع من باشد به استقلال مى روم.وى افزود:در حال حاضر همراه ابومسلم تمرين مى كنم زيرا بازيكن حرفه اى هستم و با هيچكس هم دعوا ندارم. حتى با بنى اسد مديرعامل باشگاه هم مشكلى ندارم اما پولم را مى خواهم. از زمانى كه ناصر حجازى به اين تيم آمد ۳ هفته به باشگاه مهلت دادم تا طلبم را پرداخت كند اما اين اتفاق نيفتاد. نمى دانم تا چه زمانى بايد صبر كنم ۵ ماه، ۶ ماه يا يكسال؟ اولروم در مورد تيم آينده اش گفت: در صورتى كه كميته انضباطى رأى بدهد و من بازيكن آزاد اعلام شوم احتمال دارد به استقلال تهران بروم زيرا اين باشگاه خواهان جذب من بود. فقط دعا مى كنم مشكلم حل شود. ۵ سال در ايران فوتبال بازى كردم اما هيچ وقت اعتراضى نداشتم. اگر ابومسلم طلبم را پرداخت كند در اين تيم مى مانم زيرا ابومسلم را دوست دارم اما بايد حقوقم پرداخت شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى خطاب به حيدرى؛
    نمى خواهم محروم شوى

استقلال مقابل سپاهان يك بازيكن ۲ اخطاره دارد كه اتفاقاً قلعه نويى در هر بازى حساب ويژه اى هم روى حركات تند و تيز وى باز كرده است. خسرو حيدرى تنها بازيكن ۲ اخطاره استقلال است. به همين منظور امير قلعه نويى طى صحبتى با وى از خسرو خواست تا در اصفهان تمام هوش و حواس خود را جمع كند و به هيچ وجه اخطار نگيرد. امير به حيدرى گفت: نمى خواهم بر اثر يك اشتباه كوچك از داور كارت بگيرى. حواست را جمع كن، چرا كه در بازى مقابل مس هم به حضور تو در ميدان نياز داريم. با توجه به صحبت هاى سرمربى با بازيكن آبى پوش پيش بينى مى شود حيدرى در اصفهان مواظب داور و دست به جيب شدن وى باشد تا با دريافت اخطار از داور جزو بازيكنان محروم استقلال در بازى مقابل مس نباشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

روانخواه: شايد به دربى برسم
    اميدرضا روانخواه هافبك مصدوم تيم استقلال طى اظهار نظرى گفت: براى حضور در دربى وضعيتم نامشخص است. وى درباره آخرين وضعيت خود اظهار داشت: از ۱۰ روز ديگر نرم دويدن را آغاز مى كنم. به گفته پزشك تيم در شرايط خوبى قرار دارم. او افزود: بازگشتم به ميادين هنوز مشخص نيست.از مدت عمل جراحى ام ۴ ماه و ۶روز مى گذرد و براى قرار گرفتن در بازى نياز به زمان دارم. هافبك استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا به بازى برگشت پرسپوليس و استقلال خواهد رسيد، گفت: بستگى به ميزان آمادگى پايم دارد. از اكنون نمى توانم بگويم كه به اين بازى مى رسم يا خير. شايد برسم، شايد هم نرسم.روانخواه خاطر نشان ساخت: دوران مصدوميت بسيار سخت است و غير از دنبال كردن بازى هاى استقلال، ديدارهاى ديگر را نمى بينم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظى آشتيانى: عدم استفاده از داوران ايرانى در دربى، توهين به جامعه داورى است
    اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال تهران طى اظهار نظرى گفت: درست است كه فرهاد كاظمى مربى خوبى است و پيش از اين بارها استقلال را شكست داده اما امير قلعه نويى هم از سپاهان شناخت كاملى دارد . در بازى هاى نيم فصل اول نشان داديم كه هيچ تيم را به راحتى رها نمى كنيم و دربازى با هيچ تيمى تعارف نداريم. وى درباره داورى ديدار استقلال و پرسپوليس گفت: پيش از اين هم اعلام كرده ام داور دربى بايد ايرانى باشد و به نظر من اگر داور خارجى براى اين ديدار انتخاب شود در واقع توهين به جامعه داورى كرده ايم چراكه به اين معنى است كه داوران ايرانى توانايى قضاوت اين ديدار را ندارند واعظى آشتيانى افزود: براى ديدار رفت هم پيشنهاد كتبى خودم را به كفاشيان دادم و اعلام كردم با اينكه داور ايرانى اين ديدار را قضاوت كند مشكلى نداريم. ما بايد از داشته هاى خود استفاده كنيم و همانطور كه داوران ايرانى توانايى قضاوت ديدارهايى مثل استقلال - سپاهان، پرسپوليس - سپاهان و ديگر ديدارها را دارند اين ديدار را هم مى توانند قضاوت كنند و هيچ كمبودى نسبت به داوران خارجى ندارند. اگر داورى در اين ديدار اشتباه كرد نيز نبايد از او به گونه اى انتقاد كنيم كه همچون مسعودمرادى از داورى خسته شود. بايد داورى را نقد كنيم اما به گونه اى كه به جايگاه او توهين نشود. البته از طرفى داورانى هم كه مورد انتقاد قرار مى گيرند بايد انتقادات سالم را بپذيرند و براى رفع آن اقدام كنند تا بتوانيم در مسابقات قضاوت هاى صحيحى را مشاهده كنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •