ببخشید یک سوالی داشتم اگر ایرانسل حجم هدیه بده و از زمانش بگذره حجم میسوزه؟ اگر قبل از اینکه زمانش تموم بشه ما زمان بخریم اون حجم هدیه هم بهش اضافه میشه ؟
ببخشید یک سوالی داشتم اگر ایرانسل حجم هدیه بده و از زمانش بگذره حجم میسوزه؟ اگر قبل از اینکه زمانش تموم بشه ما زمان بخریم اون حجم هدیه هم بهش اضافه میشه ؟
کلا طبق تجربه ۲هفته ای خودم پوشش 4g تو تهران در مینیمم ترین حالت خودشه، جایی نشده من برم و آنتن 4g پر باشه اکثرا ١ ٢خط بوده.
کاملا مشخصه که بیشتر دکلها تو تهران 3g شده و قابلیت 4g نداره، تو همین شهرک خودمون هم بلوار گلها آنتنش فقط 3g داره.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سوییچ به فرکانسهای جدید چه زمانی صورت میگیره؟
جناب آرین میشه اطلاعیه هاتون رو توی یک پست بزارید چه نیازی که ده تا پست یک خطی bold تولید کنید نکنه می خواهید تعداد پستهاتون زیاد بشه@!@
آقا رضا منظور از تراز ارتقاعی یعنی چی
آقا رضا شمال تهران اول نیاوران دربند چی شد ؟ گفته بودین تا آخر خرداد ولی حتی تجهیزاتم رو هیچ آنتنی سوار نشده !
چرا رومینگ ملی برقرار نشده؟ من با سیم ایرانسلم در تهران نمیتونم به شبکه همراه اول متصل بشم.کسی اطلاعی داره کار به کجا رسیده؟
این دقیقا سوال منم هست.
گفتن رومینگ ملی افتتاح شد. ولی تهران که هیچ خبری نیست.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام اقا رضا انتن جدید پارلاق 1 هفته پیش زدن اینو 3جی می کنید بعد قدیمی رو جمع می کنید کی 4جی میشه ان انتن جدید ؟؟
کی میان برای تجهیز ؟ از شانس من از انتن قبلی نزدیکتر شد به من ما بغل کوچه همون انتن هستیم
Last edited by amirlovely; 27-06-2015 at 23:55.
بریتانیا پرسرعتترین خدمات 3G و 4G را در جهان ارایه میدهد
در زمینه خدمات پهنباند موبایلی بریتانیا بالاترین کیفیت را در جهان ارایه میدهد و بررسیهای جدید نشان داده است میانگین سرعت خدمات 3G و 4G در این منطقه نسبت به نزدیکترین رقیب بریتانیا دو برابر بیشتر است.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، این خبر در آخرین گزارش مرکز Akamai اعلام شده است. این مرکز به صورت سالانه وضعیت کیفیت اینترنت در کشورهای مختلف جهان را بررسی میکند و در گزارش جدید خود اعلام کرده است که میانگین سرعت استفاده از اینترنت موبایلی در بریتانیا 20.4 مگابیت در ثانیه است.
در حالی که سازمان Ofcom به عنوان مرکز تنظیم قوانین مخابراتی و رادیویی بریتانیا سرعت اینترنت موبایلی در این کشور را طی فصل نخست سال 2015 میلادی 15 مگابیت در ثانیه گزارش کرده بود، ثبت رکورد 20.4 مگابیتی توسط عموم کاربران این کشور رشد 27 درصدی را در این زمینه نشان میدهد.
در مقایسه با بریتانیا، دانمارک رتبه دوم این لیست را به خود اختصاص داده و میانگین سرعت دسترسی کاربران آن به اینترنت موبایلی 10 مگابیت در ثانیه بوده است.
رتبه سوم این لیست با میانگین سرعت 8.9 مگابیت در ثانیه در اختیار سوئد است، روسیه با سرعت 7.5 مگابیت در ثانیه در رتبه چهارم ایستاده است و آمریکا با میانگین سرعت 4 مگابیت در ثانیه نیز رتبه پنجم را به دست آورده است.
مرکز Akami همچنین توضیح داد که بین تمام کشورهای جهان استرالیا بالاترین پیک سرعت را داشته است. در حالی که برای بریتانیا میانگین پیک سرعت اینترنت موبایلی 149.3 مگابیت در ثانیه گزارش شده است، این رقم برای بریتانیا 90.9 مگابیت در ثانیه گزارش شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)