تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1431 از 4105 اولاول ... 43193113311381142114271428142914301431143214331434143514411481153119312431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,301 به 14,310 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام وحید جان ببخشید که میخوام انقدر رک جواب بدم!
    اگه مدرکت بازار کار نداره و هیچ تخصصی هم در حد نون درآوردن بلد نیستی و هزار تا مسئله دیگه حتما برو استخدام ارتش شو!!!!!!!!
    با فوق لیسانس بری دانشگاه آزادِ نقاط محروم بصورت حق التدریس کار کنی بیشتر ارزش داره به اینکه بری استخدام ارتش بشی! (برادران ارتشی ناراحت نشن لطفا)
    موفق باشی

سلام رفیق...

با حرفت کاملا موافقم که استخدام شدن ارتش باید در اولویت اخر باشه ولی با این جامعه و بازار کاری که ما داریم.........................!

به نظر من واسه کسی که نه وضع مالی خانوادش خوبه و نه پشتوانه ای داره و نه پارتی برای گرفتن کار ...وارد نظام شدن بهترین کاره...

من اموزشیم تازه تمام شده..تو تمام این مدت فرماندمونو زیره نظر داشتم..تنها کاری که میکنن اینه که سره ساعت 7 میان پادگان و قبل از ساعت 5 از پادگان خارج میشن و بین این ساعات هم فقط تو دفترشون هستن و به سربازا دستور میدن.....
    فکر نکنم کاره زیاد سختی باشه!!!! تمها عیبش به نظر من اینه که هر چی مافوقت گفت بگی چشم حتی اگه برخلاف حق باشه..
    روزای تعطیل اونا هم تعطیل هستن.....
    فرماندمون میگفت برای مرخصی گرفتن کلی منت میشنوی ولی خودش تو این دو ماهی 8 روز رو نیومده بود پادگان..حتی زمانی که تمیرین واسه روزه تحلیف داشتیم..بعد اظهرش رو پیچوند و رفت بازی تراکتور رو نگاه کرد چون فرماندمون تبریزی بود....
    سره ماه حقوقتو میگیری...
    خونه سازمانی..
    بن.سنوات.وام کم بهره..
    بعد 15 سال هم خونه میدن...
    هر کاری سخته..یعنی در واقع هر کاری که مسولیتی قبول کنی سخته..حالا چه کارمندی بانک باشه چه ادره ثبت احوال باشه و چه یه نظامی گری باشه...
    ولی به نظر من تنها بدیش همون محدودیت زمانیشه..
    من تا حالا ندیدم یه نفر بخواد بره نظام ولی کسی بیاد بهش روحیه بده و بگه خوبه.نمیدوم چرااااااااااااااااااااااا ااااااااا؟؟؟؟
    ولی تا حالا هر کی رو که دیدم رفت تو نظام زندگیش عوض شده و واسه خودش شخصی شده...
    من و دوستم 4 سال پیش برای استخدامی نیروی انتظامی رفتیم ولی من رو بخاطر 4 کیلو وزن کم قبول نکردن...من رفتم دانشگاه و دوستم رفت نظام و کادر یگان ویژه شد...
    من بعد 4 سال همون ادم و هستمو زندگیم همونه ولی دوستم زندگیش عوض شد...به نظرتون منی که 4 سال مثلاا ازاد بودمو خوش گذروندم الان خوشبخالمه یا دوستم که چهار ساله تو نظامه ها و جایگاهی برای خودش تو این جامعه داره؟؟؟؟

خواهشااا اینقدر نفوس بد برای دوستانی که به نظامی گری علاقه دارن نزنید..........مگر اینکه واقعاااااااااااا چند سالی رو به عنوان یک فرد نظامی کار کرده باشید وگرنه ادم با سربازی رفتن نمیتونه بگه نظام خوبه یا بد...تو سربازی فقط ازمون بیگاری میکشن ولی تو نظام فقط بیگاری میکشیمممممممممممممممم.
    فرقش اینه.........
    دوسته عزیزم از من ناراحت نشیااااااااااااا..من منظورم به همه ی عزیزان بود..
    مخلص هم وطن

2. 3 کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام وحید جان....چرا خصوصیت فعال نیست؟؟؟؟؟
    منم خیلی دوست دارم برم تو ارتش ولی نمیدونم که چطوری باید اقدام کنم...البته برج 9 زمان ثبت نام بود ولی فقط برای دیپلمه ها بود و برای ما که لیسانس و فوق لیسانس هستیم نمیدونم چطور باید وارد بشیم..
    منم دوست دارم از همین اول خدمتم وارد ارتش بشم تا حتی یک روزم مفت برای سربازی هدر ندم و حداقل بدونم که دارم کار میکنم...
    راستی میدونی شرایطش چجوریه و چند ماه اموزشی داره و کجاست اموزشیش و ایا تو اموزشیش هم حقوق میدن یا نه؟؟؟؟
    اگه اطلاعاتی داری حتما بگو که یه دنیا ممنونت میشم.
    دوستان عزیز که قصد دارید در ارگان های نظامی استخدام و مشغول کار بشید ...
    شاید بتونید به راحتی استخدام بشید (گذراندن چند مرحله آزمون که عملا کار دشواری هم نیست) اما ...
    باید همه جوانب کار رو در نظر بگیرید علاوه بر اینکه تا آخر عمر تحت نظر هستید باید در نظر داشته باشید که از شرایط استخدام در ارگان های نظامی خدمت در مناطق محروم از چند ماه تا چند سال هست!! شاید مجبور بشید برای ارتقاع درجه چند سال در شهر محرومی زندگی کنید ...
    شاید به اردو های نظامی اعزام بشید که جان سالم به در بردن از اون کار خیلی آسونی نباشه! ... یادمه یکی تعریف میکرد که یکی از آشناهاشون که نظامی بوده حاضر شده بوده توی این اردو از فرط تشنگی .... چه کاری بکنه!
    خیلی نباید روی مدرک تحصیلی حساب باز کنید .... قانون برای همه به صورت یکسان اعمال میشه...
    در ضمن استعفا دادن از شغل نظامی هم کار آسونی نیست!! ... یعنی اگر نیمه های راه پشیمون شدین نمیتونید خیلی راحت استعفا نامه رو تحویل مافوق بدید!...
    درسته که وضع اقتصاد و بازار کار زیاد خوب نیست اما عملا مسافر کشی کردن بهتر از فکری هست که در سر دارید حتی با فوق لیسانس.

4. 5 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد پذیرش تو ارتش توسط ماده 33 و ماده 52 چی هستش ؟ اونم با مدرک فوق لیسانس ؟ ( در همین حد می دونم که با فوق لیسانس به محظ ورود ستوان یکم میگیره و 2 سال بعدش سروان تمامیش رو میگیره )

با توجه به وضع و اوضاع بازار کار و ... به ظنرتون میارزه بریم تو ارتش ؟
    منم خیلی دوست دارم برم تو ارتش ولی نمیدونم که چطوری باید اقدام کنم...البته برج 9 زمان ثبت نام بود ولی فقط برای دیپلمه ها بود و برای ما که لیسانس و فوق لیسانس هستیم نمیدونم چطور باید وارد بشیم..
    منم دوست دارم از همین اول خدمتم وارد ارتش بشم تا حتی یک روزم مفت برای سربازی هدر ندم و حداقل بدونم که دارم کار میکنم...
    راستی میدونی شرایطش چجوریه و چند ماه اموزشی داره و کجاست اموزشیش و ایا تو اموزشیش هم حقوق میدن یا نه؟؟؟؟
    اگر دیپلم هستین دو راه دارین برای ورود به عنوان نظامی : 1-ثبت نام سالیانه در کنکور دانشگاه افسری و 4 سال درس خوندن در شرایط بسیار بسیار سخت و طاقت فرسا در دانشگاه امام علی و تبدیل شدن به ستواندوم
    2-ثبت نام در آموزشگاه نظامی درجه داری و یک سال آموزش نظامی سخت و تبدیل شدن به گروهباندوم

اگر لیسانس هستین طبق آیین نامه اجا و ماده 52 حدود 7-8 ماه دوره آمادگی جسمانی و آموزش نظامی خواهید دید و بعد از اون و طی آزمون های لازم به ستواندوم تبدیل میشین

اگر هم آشنای کت و کلفت دارین تو ارتش که بخواد شما رو به عنوان کارمند استخدام کنه که هیچی یه راست میرین تو !
    معمولا بین ارتشی ها اونایی که با ماده 52 اومدن رو به چشم جالبی نگاه نمیکنن ، همیشه ادعای گرفتن حقشون رو از اینا دارن ! ( اونایی که دانشگاه افسری بودن )

6. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از دست این سردار کمالی به کجا فرار کنیم ما ..

آقا ما دنبال امریه بودیم و قول مساعد هم گرفتیم اما با توجه ه شرایط پیش اومده و خبر های این ند روزه در مورد حذف امریه در سال 92 امرز با یکی از دوستان که صحبت میکردم بنده خدا گفت دامادشون تو سپاه هست و گفت بیا دفترچه هار و با هم بفرستیم تا تو هم سپاه بیفتی ..

خوب این از این ..

حالا من میخوام اگر بشه هم پیگر امریه باشم هم این سپاه رو برم ..امریه و سپاه با هم میشه ...

حالا که امریه رو از دست رفته میبینم حداقل یه تیری تو تاریکی بندازم شاید گرفت اقلا این سپاه رو از دست ندم ..

دوستان راهنمایی میکنید ..متشکرم
    من چنین چیزی نشنیدم که بشه

اما مثلا کسی بود که سپاه همه کارش درست شده بود و حتی تا در پادگان آموزشی رفته بود(طبق ادعای خودش) ..... یه سری مشکلات داشته و سریعا با فامیلشون تو ناجا هماهنگ میکنه و حتی آموزشی میاد ناجا
    من خودم برگ سبز و سفیدش رو دیدم و طبق برگ سفید باید میرفت سپاه ولی با ما در ناجا آموزش دید

اینو برای این گفتم که اگر پارتی کلفت داشته باشی، دقیقه 90 هم جا به جایی امکان داره حتی بین نیروها

در عوض اگر پارتی درست و حسابی نباشه، ممکنه حتی تمسخرت بکنن
    2-3 روز اول تو آموزشی یه پسره از گروهان ما میخواست منتقل بشه به یک گروهان دیگه.... فرمانده گروهان ما گفت قبول!!! ولی برو هم اسم و فامیل خودتو از گروهان دیگه بفرست جای خودت. یعنی کشک
    چون طرف فامیلش (آژ) بود و تو کل پادگان چنین فامیلی وجود نداشت

دوستان نظرتون در مورد پذیرش تو ارتش توسط ماده 33 و ماده 52 چی هستش ؟ اونم با مدرک فوق لیسانس ؟ ( در همین حد می دونم که با فوق لیسانس به محظ ورود ستوان یکم میگیره و 2 سال بعدش سروان تمامیش رو میگیره )

با توجه به وضع و اوضاع بازار کار و ... به ظنرتون میارزه بریم تو ارتش ؟
    قبل از هر چیز بستگی داره کجای ارتش باشی
    ارتش نیروی بزرگیه و جاهای خوب و بد زیادی داره...... اما در هر صورت نیروی نظامی محسوب میشه و احتمالا دیگه الان میدونی اخلاق و رفتار خیلی از نظامی ها چطوریه

واقعیت اینه که باید با اون آزادی و بیخیالی قبل از ورود به ارتش خداحافظی کنی. نمی دونم متوجه منظورم هستی یا نه...
    در کل خیلی مسائل رو باید رعایت کنی
    Last edited by farzad02; 23-02-2013 at 18:58.

8. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهشااا اینقدر نفوس بد برای دوستانی که به نظامی گری علاقه دارن نزنید..........مگر اینکه واقعاااااااااااا چند سالی رو به عنوان یک فرد نظامی کار کرده باشید وگرنه ادم با سربازی رفتن نمیتونه بگه نظام خوبه یا بد...تو سربازی فقط ازمون بیگاری میکشن ولی تو نظام فقط بیگاری میکشیمممممممممممممممم.
    سلام میلاد جان
    دوست گلم من اصلا قصد تخریب روحیه و زدنِ نفوذ بد برای شما و دوستاتون رو نداشتم و ندارم!
    راجع به اون قسمت حرفتون که بزرگش کردم بهت حق میدم ، بله ، بنده اصلا تو محیط نظامی نبودم و تجربه اش رو ندارم، اما تو اقوام درجه یک و آشناهام تا دلت بخواد آدم نظامی هست، این حرفی رو هم که گفتم یه جورایی حرف دل اونا بود وقتی که باهاشون صحبت میکردم ، منم خودم برای کار نه پارتی دارم نه پشتوانه نه سرمایه! مثل همه شماها هم امیدم به خداست و تو اولویت هام محیط نظامی رو میذارم آخــــــــــــــــر
    شما هم معلوم نیست وقتی استخدام ارتش شدی بیوفتی مراکز آموزشی که بخوای از کسی بیگاری بکشی و ......
    خیلی حرفا هست که میشه زد اما به قول مدیر محترم بخاطر محدودیت جاش اینجا نیست
    اینشالا تو همه مراحل زندگیت موفق باشی دوست من

10. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بعد از خبر احتمال 24 ماه شدن سربازی و همینطور برداشتن امریه!!! اینم سورپرایز جدید (البته خیلی جدید نیست ولی من ندیده بودم)

سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي اعلام كرد: مطابق قانون وظيفه عمومي كليه مشمولاني كه به واسطه معافيت هاي كفالت، ايثارگران، مددجويان و موارد خاص (غير از معافيت پزشكي) از خدمت دوره ضرورت معاف مي شوند صرفا در صورت گذراندن دوره آموزش نظامي مي توانند كارت معافيت دريافت نمايند.

درراستاي مصوبه فوق، براي مشمولاني كه از تاريخ 12/9/91 از خدمت معاف شده اند (غير ازمعافيت پزشكي) و پرونده آنان در مرحله معرفي براي صدوركارت قرار گرفته، در صورت گذراندن دوره آموزش نظامي و دريافت گواهي مربوط، كارت معافيت صادر مي شود.

مشمولاني كه حين تحصيل براي معافيت هاي مذكور اقدام نموده اند و از خدمت دوره ضرورت معاف شده اند بايد دوره آموزش نظامي را در فصل تابستان طي نمايند.

همچنين آن دسته از مشمولاني كه از خدمت دوره ضرورت معاف شده اند و قبلا آموزش نظامي را در يكي از نيروهاي مسلح گذرانده و يا داراي گواهي دوره آموزش تكميلي بسيج مي باشند نيازي به گذراندن مجدد دوره آموزشي نداشته و با ارائه اصل گواهي مذكوربه دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مي توانند درخواست معافيت از خدمت نمايند.

سربازان وظيفه كه درحين خدمت، براي معافيت از خدمت سربازي(به جز معافيت تحصيلي و پزشكي) اقدام نموده اند تنها پس ازگذراندن دوره آموزش نظامي از خدمت ترخيص خواهند شد.
    Last edited by farzad02; 23-02-2013 at 19:29.

12. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه مدرکت بازار کار نداره و هیچ تخصصی هم در حد نون درآوردن بلد نیستی و هزار تا مسئله دیگه حتما برو استخدام ارتش شو!!!!!!!!
    با فوق لیسانس بری دانشگاه آزادِ نقاط محروم بصورت حق التدریس کار کنی بیشتر ارزش داره به اینکه بری استخدام ارتش بشی! (برادران ارتشی ناراحت نشن لطفا)
    موفق باشی
    چرا ارتش!!!!!!!!!!!!
    اگر قصد داری برید جذب نیروهای مسلح بشید حتماً ناجا را انتخاب کنید. با لیسانس ستواندوم 850 هزار تومان حقوق ثابت و با اضافه کاری اگر جاهای خوب بندازنتون حتی به 1.400 هم میرسه. فقط بدیش آماده باش هاست و ساعت کاریش همین. تازه کادریاش اکثراً بیکارن چون 85% کارها رو سرباز انجام میده.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چرا ارتش!!!!!!!!!!!!
    اگر قصد داری برید جذب نیروهای مسلح بشید حتماً ناجا را انتخاب کنید. با لیسانس ستواندوم 850 هزار تومان حقوق ثابت و با اضافه کاری اگر جاهای خوب بندازنتون حتی به 1.400 هم میرسه. فقط بدیش آماده باش هاست و ساعت کاریش همین. تازه کادریاش اکثراً بیکارن چون 85% کارها رو سرباز انجام میده.
    من که با اکثر این اساتید زمان آموزشی صحبت می کردم، میگفتن همه جای کشور رفتن خدمت کردن. با مدرک لیسانس حتی

قانون دقیق ناجا رو نپرسیدم ولی اکثرشون سیستان و بلوچستان و کردستان و کرمان و خوزستان و جاهای که از لحاظ امنیتی/آب و هوایی مشکل دارن، خدمت کرده بودن

بعید می دونم شما تو ناجا وارد بشی و راحت بزارن شهر خودت خدمت کنی. احتمالا یه ایرانگردی 15 ساله خواهی داشت

15. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

موفق باشی
    سلام رفیق...

با حرفت کاملا موافقم که استخدام شدن ارتش باید در اولویت اخر باشه ولی با این جامعه و بازار کاری که ما داریم.........................!

به نظر من واسه کسی که نه وضع مالی خانوادش خوبه و نه پشتوانه ای داره و نه پارتی برای گرفتن کار ...وارد نظام شدن بهترین کاره...

من اموزشیم تازه تمام شده..تو تمام این مدت فرماندمونو زیره نظر داشتم..تنها کاری که میکنن اینه که سره ساعت 7 میان پادگان و قبل از ساعت 5 از پادگان خارج میشن و بین این ساعات هم فقط تو دفترشون هستن و به سربازا دستور میدن.....
    فکر نکنم کاره زیاد سختی باشه!!!! تمها عیبش به نظر من اینه که هر چی مافوقت گفت بگی چشم حتی اگه برخلاف حق باشه..
    روزای تعطیل اونا هم تعطیل هستن.....
    فرماندمون میگفت برای مرخصی گرفتن کلی منت میشنوی ولی خودش تو این دو ماهی 8 روز رو نیومده بود پادگان..حتی زمانی که تمیرین واسه روزه تحلیف داشتیم..بعد اظهرش رو پیچوند و رفت بازی تراکتور رو نگاه کرد چون فرماندمون تبریزی بود....
    سره ماه حقوقتو میگیری...
    خونه سازمانی..
    بن.سنوات.وام کم بهره..
    بعد 15 سال هم خونه میدن...
    هر کاری سخته..یعنی در واقع هر کاری که مسولیتی قبول کنی سخته..حالا چه کارمندی بانک باشه چه ادره ثبت احوال باشه و چه یه نظامی گری باشه...
    ولی به نظر من تنها بدیش همون محدودیت زمانیشه..
    من تا حالا ندیدم یه نفر بخواد بره نظام ولی کسی بیاد بهش روحیه بده و بگه خوبه.نمیدوم چرااااااااااااااااااااااا ااااااااا؟؟؟؟
    ولی تا حالا هر کی رو که دیدم رفت تو نظام زندگیش عوض شده و واسه خودش شخصی شده...
    من و دوستم 4 سال پیش برای استخدامی نیروی انتظامی رفتیم ولی من رو بخاطر 4 کیلو وزن کم قبول نکردن...من رفتم دانشگاه و دوستم رفت نظام و کادر یگان ویژه شد...
    من بعد 4 سال همون ادم و هستمو زندگیم همونه ولی دوستم زندگیش عوض شد...به نظرتون منی که 4 سال مثلاا ازاد بودمو خوش گذروندم الان خوشبخالمه یا دوستم که چهار ساله تو نظامه ها و جایگاهی برای خودش تو این جامعه داره؟؟؟؟

فرقش اینه.........
    دوسته عزیزم از من ناراحت نشیااااااااااااا..من منظورم به همه ی عزیزان بود..
    مخلص هم وطن
    دوستان عزیز که قصد دارید در ارگان های نظامی استخدام و مشغول کار بشید ...
    شاید بتونید به راحتی استخدام بشید (گذراندن چند مرحله آزمون که عملا کار دشواری هم نیست) اما ...
    باید همه جوانب کار رو در نظر بگیرید علاوه بر اینکه تا آخر عمر تحت نظر هستید باید در نظر داشته باشید که از شرایط استخدام در ارگان های نظامی خدمت در مناطق محروم از چند ماه تا چند سال هست!! شاید مجبور بشید برای ارتقاع درجه چند سال در شهر محرومی زندگی کنید ...
    شاید به اردو های نظامی اعزام بشید که جان سالم به در بردن از اون کار خیلی آسونی نباشه! ... یادمه یکی تعریف میکرد که یکی از آشناهاشون که نظامی بوده حاضر شده بوده توی این اردو از فرط تشنگی .... چه کاری بکنه!
    خیلی نباید روی مدرک تحصیلی حساب باز کنید .... قانون برای همه به صورت یکسان اعمال میشه...
    در ضمن استعفا دادن از شغل نظامی هم کار آسونی نیست!! ... یعنی اگر نیمه های راه پشیمون شدین نمیتونید خیلی راحت استعفا نامه رو تحویل مافوق بدید!...
    درسته که وضع اقتصاد و بازار کار زیاد خوب نیست اما عملا مسافر کشی کردن بهتر از فکری هست که در سر دارید حتی با فوق لیسانس.
    اگر دیپلم هستین دو راه دارین برای ورود به عنوان نظامی : 1-ثبت نام سالیانه در کنکور دانشگاه افسری و 4 سال درس خوندن در شرایط بسیار بسیار سخت و طاقت فرسا در دانشگاه امام علی و تبدیل شدن به ستواندوم
    2-ثبت نام در آموزشگاه نظامی درجه داری و یک سال آموزش نظامی سخت و تبدیل شدن به گروهباندوم

اگر لیسانس هستین طبق آیین نامه اجا و ماده 52 حدود 7-8 ماه دوره آمادگی جسمانی و آموزش نظامی خواهید دید و بعد از اون و طی آزمون های لازم به ستواندوم تبدیل میشین

اگر هم آشنای کت و کلفت دارین تو ارتش که بخواد شما رو به عنوان کارمند استخدام کنه که هیچی یه راست میرین تو !
    معمولا بین ارتشی ها اونایی که با ماده 52 اومدن رو به چشم جالبی نگاه نمیکنن ، همیشه ادعای گرفتن حقشون رو از اینا دارن ! ( اونایی که دانشگاه افسری بودن )
    من چنین چیزی نشنیدم که بشه

اما مثلا کسی بود که سپاه همه کارش درست شده بود و حتی تا در پادگان آموزشی رفته بود(طبق ادعای خودش) ..... یه سری مشکلات داشته و سریعا با فامیلشون تو ناجا هماهنگ میکنه و حتی آموزشی میاد ناجا
    من خودم برگ سبز و سفیدش رو دیدم و طبق برگ سفید باید میرفت سپاه ولی با ما در ناجا آموزش دید

اینو برای این گفتم که اگر پارتی کلفت داشته باشی، دقیقه 90 هم جا به جایی امکان داره حتی بین نیروها

در عوض اگر پارتی درست و حسابی نباشه، ممکنه حتی تمسخرت بکنن
    2-3 روز اول تو آموزشی یه پسره از گروهان ما میخواست منتقل بشه به یک گروهان دیگه.... فرمانده گروهان ما گفت قبول!!! ولی برو هم اسم و فامیل خودتو از گروهان دیگه بفرست جای خودت. یعنی کشک
    چون طرف فامیلش (آژ) بود و تو کل پادگان چنین فامیلی وجود نداشت

قبل از هر چیز بستگی داره کجای ارتش باشی
    ارتش نیروی بزرگیه و جاهای خوب و بد زیادی داره...... اما در هر صورت نیروی نظامی محسوب میشه و احتمالا دیگه الان میدونی اخلاق و رفتار خیلی از نظامی ها چطوریه

واقعیت اینه که باید با اون آزادی و بیخیالی قبل از ورود به ارتش خداحافظی کنی. نمی دونم متوجه منظورم هستی یا نه...
    در کل خیلی مسائل رو باید رعایت کنی
    سلام میلاد جان
    دوست گلم من اصلا قصد تخریب روحیه و زدنِ نفوذ بد برای شما و دوستاتون رو نداشتم و ندارم!
    راجع به اون قسمت حرفتون که بزرگش کردم بهت حق میدم ، بله ، بنده اصلا تو محیط نظامی نبودم و تجربه اش رو ندارم، اما تو اقوام درجه یک و آشناهام تا دلت بخواد آدم نظامی هست، این حرفی رو هم که گفتم یه جورایی حرف دل اونا بود وقتی که باهاشون صحبت میکردم ، منم خودم برای کار نه پارتی دارم نه پشتوانه نه سرمایه! مثل همه شماها هم امیدم به خداست و تو اولویت هام محیط نظامی رو میذارم آخــــــــــــــــر
    شما هم معلوم نیست وقتی استخدام ارتش شدی بیوفتی مراکز آموزشی که بخوای از کسی بیگاری بکشی و ......
    خیلی حرفا هست که میشه زد اما به قول مدیر محترم بخاطر محدودیت جاش اینجا نیست
    اینشالا تو همه مراحل زندگیت موفق باشی دوست من
    چرا ارتش!!!!!!!!!!!!
    جالب شد خوب یکی یکی جواب بدم بیام پایین

اول میلاد عزیز من خودم هم هنوز درست چند و چون مارجرا و نحوه پذیرش رو نمی دونم و باید پرس و جو کنم ایشالا وقتی 10 اسفند رفتم یگان کامل می پرسم و جریانش رو کامل تعریف می کنم .

اما در جواب بهرنگ عزیز باید بگم که رشته من اتفاقا بیشترین بازار کار رو داره و تنها یکی از زمینه های کاریش تو بانک ها هستش و خدا رو شکر وضع مالی مون هم بد نیست و خدا رو شکر تخصص و سرمایه راه انداختن شغل جانبی رو هم دارم اما تنها عاملی که من رو دلگرم می کنه به نظامی گری اول علاقه ای که دارم به این شغل و اینکه واقعا به استیل بدنی من می خوره و دوم اینکه واقعا زمینه برای پیشرفت با مدرک فوق لیسانس برام مهیاست چون در بدو ورود درجه ستوان 1 و بعد 2 سال درجه سروان میگیرم و بعد 4 سال دیگه سرگرد و 4 سال دیگه سرهنگ 2 و 4 سال دیگه سرهنگ تمامی یعنی طی 16 سال می تونم درجه سرهنگ تمامی بگیریم و 14 سال مفید می مونه برای طی دوره های دافوس و تخصصی برای ارتقا به درجات بالاتر که اصلا دور از دسترس نیست . اینم بگم طی دوره دافوس به منزله طی یه مقطع تخصیلی هستش و بعد طی این دوره در واقع من مدرک معادل دکترا میگیرم

اما در جواب جناب اوروجو باید بگم که دوست عزیز تنها به خاطر گذراندن 2 سال سربازی و احتمالا سختی هایی که در این دوره میبینید نمیشه گفت که نظامی گری شغل سختی هستش بلکه بستگی به جنم شخص داره . کلا کاری رو نداریم که اسون باشه و بگیم این راحته ! کارمند هم باشی مطمئن باشیه اقا بالا سری به اسم اقای رئیس خواهی داشت که باید جلوش دولا راست شد ! تمام این حرف هایی که در مورد دوره های تخصصی و اردوگاهی که میزنند همش کشکه ! اره قبلا شاید سخت میگرفتند ولی الان دیگه کاملا رویه اش فرق کرده و اصلا سخت نمیگیرن و به اسونی میشه این دوره ها رو رد کرد . هر چند که بازم بستگی به میزان تحمل شرایط سخت توسط فرد مورد نظر هم داره !
    در اخر هم اصلا انصاف نمیکنی که شغل نظامی گری رو در حد مسافر کشی پایین میاری . همین ارتش هستش که در مواقع جنگ باید از مرز و بوم کشور دفاع کنه و جونش رو بگیره کف دستش و بره بجنگه !

در جواب جناب پامی عزیز هم بله دوست عزیز تقریبا به همین منوال هستش رویه کار و علاوه بر اون ماده 52 ماده 33 هم هستش که بوسیله اون هم میشه جذب شد .

جناب پدرومی هم باید بگم که تنها ارگانی که حتی اگه درجه سرهنگی رو از اول کار هم بده نمیرم دنبالش همین ناجا هستش حتی اگه 2 تومن حقوق ماهیانه بده

در اخر اگه بخوام جمع بندی داشته باشم باید بگم که هر کاری تاکید می کنم هر کاری شختی های خودش رو داره و این خود شما هستی که باید خودت رو تو هر کاری که باشی نشون بدی تا بتونی درجات ترقی رو طی کنی وگرنه اگر قصد بدست اوردن یه شغل و گرفتن یک حقوق ماهیانه باشه که به راحتی میشه همچین موردی رو بدست اورد . در مورد شغل نظامی گری هم سختی ها و مشکلات خاص خودش رو داره اما در عوض پرستیژ و کلاس کاری خودش رو داراست کسی که بخواد وارد این شغل بشه نباید همین روز های اول کار رو ببینه بلکه باید سال های بعدی رو در نظر داشته باشه .

در هر صورت امیدوارم همه دوستان در هر زمینه شغلی که علاقه دارن موفق و سلامت باشن

17. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

جالب شد خوب یکی یکی جواب بدم بیام پایین

اول میلاد عزیز من خودم هم هنوز درست چند و چون مارجرا و نحوه پذیرش رو نمی دونم و باید پرس و جو کنم ایشالا وقتی 10 اسفند رفتم یگان کامل می پرسم و جریانش رو کامل تعریف می کنم .

اما در جواب بهرنگ عزیز باید بگم که رشته من اتفاقا بیشترین بازار کار رو داره و تنها یکی از زمینه های کاریش تو بانک ها هستش و خدا رو شکر وضع مالی مون هم بد نیست و خدا رو شکر تخصص و سرمایه راه انداختن شغل جانبی رو هم دارم اما تنها عاملی که من رو دلگرم می کنه به نظامی گری اول علاقه ای که دارم به این شغل و اینکه واقعا به استیل بدنی من می خوره و دوم اینکه واقعا زمینه برای پیشرفت با مدرک فوق لیسانس برام مهیاست چون در بدو ورود درجه ستوان 1 و بعد 2 سال درجه سروان میگیرم و بعد 4 سال دیگه سرگرد و 4 سال دیگه سرهنگ 2 و 4 سال دیگه سرهنگ تمامی یعنی طی 16 سال می تونم درجه سرهنگ تمامی بگیریم و 14 سال مفید می مونه برای طی دوره های دافوس و تخصصی برای ارتقا به درجات بالاتر که اصلا دور از دسترس نیست . اینم بگم طی دوره دافوس به منزله طی یه مقطع تخصیلی هستش و بعد طی این دوره در واقع من مدرک معادل دکترا میگیرم

اما در جواب .........
    دوست عزیز اگر به هر شغلی علاقه داری صد در صد برو دنبالش و به حرف این و اون توجه نکن برو انشالله یه جایه خوب هم میوفتی
    شما اگه میخوای جذب بشی برو کارگزینی امارش رو بگیر اینجا اصلا به جواب نمیرسی و بحث هم منحرف میشه فقط بهت بگم اگه علاقه داری به حرف کسی توجه نکن
    در مورد دوره دافوس تا جایی که اطلاع دارم باید به تایید فرماندهی کل قوا برسه و به فرض رسیدن به درجه سرهنگی نمیتونید این دوره رو طی کنید البته بازهم مطمئن نیستم
    Last edited by SNOW PATROL; 23-02-2013 at 21:37.

19. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •