سلام رفیق...
با حرفت کاملا موافقم که استخدام شدن ارتش باید در اولویت اخر باشه ولی با این جامعه و بازار کاری که ما داریم.........................!
به نظر من واسه کسی که نه وضع مالی خانوادش خوبه و نه پشتوانه ای داره و نه پارتی برای گرفتن کار ...وارد نظام شدن بهترین کاره...
من اموزشیم تازه تمام شده..تو تمام این مدت فرماندمونو زیره نظر داشتم..تنها کاری که میکنن اینه که سره ساعت 7 میان پادگان و قبل از ساعت 5 از پادگان خارج میشن و بین این ساعات هم فقط تو دفترشون هستن و به سربازا دستور میدن.....
فکر نکنم کاره زیاد سختی باشه!!!! تمها عیبش به نظر من اینه که هر چی مافوقت گفت بگی چشم حتی اگه برخلاف حق باشه..
روزای تعطیل اونا هم تعطیل هستن.....
فرماندمون میگفت برای مرخصی گرفتن کلی منت میشنوی ولی خودش تو این دو ماهی 8 روز رو نیومده بود پادگان..حتی زمانی که تمیرین واسه روزه تحلیف داشتیم..بعد اظهرش رو پیچوند و رفت بازی تراکتور رو نگاه کرد چون فرماندمون تبریزی بود....
سره ماه حقوقتو میگیری...
خونه سازمانی..
بن.سنوات.وام کم بهره..
بعد 15 سال هم خونه میدن...
هر کاری سخته..یعنی در واقع هر کاری که مسولیتی قبول کنی سخته..حالا چه کارمندی بانک باشه چه ادره ثبت احوال باشه و چه یه نظامی گری باشه...
ولی به نظر من تنها بدیش همون محدودیت زمانیشه..
من تا حالا ندیدم یه نفر بخواد بره نظام ولی کسی بیاد بهش روحیه بده و بگه خوبه.نمیدوم چرااااااااااااااااااااااا ااااااااا؟؟؟؟
ولی تا حالا هر کی رو که دیدم رفت تو نظام زندگیش عوض شده و واسه خودش شخصی شده...
من و دوستم 4 سال پیش برای استخدامی نیروی انتظامی رفتیم ولی من رو بخاطر 4 کیلو وزن کم قبول نکردن...من رفتم دانشگاه و دوستم رفت نظام و کادر یگان ویژه شد...
من بعد 4 سال همون ادم و هستمو زندگیم همونه ولی دوستم زندگیش عوض شد...به نظرتون منی که 4 سال مثلاا ازاد بودمو خوش گذروندم الان خوشبخالمه یا دوستم که چهار ساله تو نظامه ها و جایگاهی برای خودش تو این جامعه داره؟؟؟؟
خواهشااا اینقدر نفوس بد برای دوستانی که به نظامی گری علاقه دارن نزنید..........مگر اینکه واقعاااااااااااا چند سالی رو به عنوان یک فرد نظامی کار کرده باشید وگرنه ادم با سربازی رفتن نمیتونه بگه نظام خوبه یا بد...تو سربازی فقط ازمون بیگاری میکشن ولی تو نظام فقط بیگاری میکشیمممممممممممممممم.
فرقش اینه.........
دوسته عزیزم از من ناراحت نشیااااااااااااا..من منظورم به همه ی عزیزان بود..
مخلص هم وطن