وایرلسش هم مثل AM602 هست ؟
وایرلسش هم مثل AM602 هست ؟
من الان 4 ماهی میشه که این مودم رو دارم و تا حالا خدا رو شکر راضی ام تا الان هم فقط از وایرلس اش استفاده کردم و نصف مواقع سیستم طبقه بالا یا پایینیه مودم هست و نصف دیگه هم نزدیکشیکی از آشنایان درخواست سرویس کرده تهران من دیروز خونشون بودم خلاصه مودم سمفونی آورده بودن وایرلس براشون 79 هزار تومان
نگاه به مودمه کردم فکر نکنم بیشتر از 60 تومن پولش باشه ، ریخت و قیافه درست و حسابی ای هم که نداره خیلی ساده و بیریخته
دوستان کسی از قیمت این مودم خبر داره ؟
هم می تونی توی مودم ست کنی هم روی کارت شبکه
کارت شبکه
مودم
![]()
answer plz
!
من سمنان هستم و تازه 2 ماهه گرفتم و کاملا ناراضیم در ضمن 1 ماهه قرارداد بستم و بدون شک دیگه تمدید نمی کنم چون واقعا پارس آشغاله
یعنی دوطبقه رو راحت پوشش میده؟
آنتن دهیش خوبه ؟ مثلا تو اتاق خواب بزاری تو حال پذیرایی برای 100 متر جا راحت سیگنال میده و مشکلی نداره دیگه ؟
100 متری که گفتین فکر کنم متراژ خونه باشه مثلا تویه خونه ی 100 متری فاصله ی مودم با سیستم فکر کنم بیشتر از 20 متر نشه
جایی که من استفاده میکنم سه طبقه هست و مودم طبقه ی دومه متراژ خونه هم تقریبا 80 متره من اکثر مواقع لپ تاپ طبقه ی اول یا طبقه ی سومه و تا حالا مشکلی هم نداشتم . توی مشخصاتش محدوده ی فرکانسش رو اینطور زده :
radio cover range :
indoor:35m~100m
outdoor:120m~400m
هر چی تعداد موانع و دیوارها توی خونه بیشتر باشه محدوده ی فرکانس هم از 100 کمتر میشه
Last edited by "R E Z A"; 05-01-2012 at 09:32.
دوستان من با سرویس 256 دانلود شبانم اومده زیر یک گیگ بقیه هم دانلود شبانشون کم شده؟
برای من هم همینجوری شدههر چقدر هم زنگ میزنم میگن کندی سرعت به خاطر مخابراته. حالم از هر چی سرویس اینترنتیه به هم میخوره
![]()
اگه بخوای هم دیگه بهت سرویس نمی دنمن سمنان هستم و تازه 2 ماهه گرفتم و کاملا ناراضیم در ضمن 1 ماهه قرارداد بستم و بدون شک دیگه تمدید نمی کنم چون واقعا پارس آشغاله
فعلأ که مخابرات سمنان همه پورتها رو بسته تا مردم رو سمت خودش جذب کنه / سرعتش هم خیلی افتضاح تر از پارسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)