خواهش داداش
والا منم همینو گفتم
اصلا مقیاس خوبی واسه سنجش کیفیت نیست
والاا این گوشی صدای سیستم 10 میلیونی رو هم مثه سیستم فابریک کارخونه ضبط میکنه تفاوتی قائل نمیشه![]()
خواهش داداش
والا منم همینو گفتم
اصلا مقیاس خوبی واسه سنجش کیفیت نیست
والاا این گوشی صدای سیستم 10 میلیونی رو هم مثه سیستم فابریک کارخونه ضبط میکنه تفاوتی قائل نمیشه![]()
فرق دو تا باند T1693 و R1693 راکفورد تو چیه؟ قیمتاشون چنده یه جا پرسیدم گفت 200 ولی تو نت سرچ کردم دیدم دو مدل T و R داره به نظرتون کدومشه؟ و نسبت به قیمتش می ارزه؟
دوستان من ضبطم پایونیره، قبلا حمید خان به من پیشنهاد 6975 V2 با آمپ 3602 را دادید، آمپ اکی ه، به نظر شما کواک 718ex بگیرم چطوره؟ با صدای تیز مشکلی ندارم، الان هم تیوتر دارم... صرفا به خاطر تفاوت قیمتش عرض میکنم، 6975 حدود ۳۳۰ و 718 حدود ۲۴۰ هست.
در ضمن یک باند سری ترمیناتور ام تی ایکس 694 هم هست ۱۹۰ تومن، این چطوره؟
Last edited by Shahin_SOURNA; 07-03-2014 at 15:20.
سلام ، من یه چندتا سوال basic دارم
1- میخوام پلیر آلپاین بگیرم نمیدونم دقیقا مدلی که بهم پیشنهاد شده چقدره اما 2 pre-out هست و 390 تومن.میخوام بدونم کلا مدل آلپاین خوبه؟خرابی و هنگی نداره؟تنظیماتش در چه حده؟کامله؟چرا اینقدر از پایونییر و کنویوود و ... گرون تره؟
2- برای باند بهم rockford پیشنهاد شده ، ولی همه بهم کلاریون و کننود و 6975 پایونیر رو پیشنهاد میکنند ، میگند راک فورد همچین صدای حال بده ای نمیده و بعد از یه مدت کیفیت صداش میاد پایین یا وقتی صدا رو بلند میکنی کیفیت میاد پایین و ....اینا راسته؟
مرسی
خ.م
1044r pioneer
سلام
از نظر درایو کردن که مشکلی نداره
ولی صداش چی بشه.......
ساب های ارث بد نیستن
ولی امپ های پاور اکوستیک زیاد تعریفی ندارن
سعی کنید امپ مونو که ساب سونیک داشته باشه بخرین......
شما بودجتون چقدره ؟
سلام
سعی کنید 3 تا خروجی داشته باشه و ترجیحا 4 ولت
الپاین پخش های خوبی داره
در مورد خرابی و هنگی هم ندیدم کسی بگه که فلان پخش الپاین این مشکلاتو داره
امکانات هم بستگی به بودجه شما داره
اگه بودجتون زیر 800 یا 1 تومنه تومنه برای پخش / بهتره که سمت الپاین نرید
باند های راکفورد هم بیشتر صداشون کریستالی....
بهتره برید صداهارو بشنوید.....
خراب شدن صدا هم تو ولوم بالا به همه چیز بستگی داره نه فقط پخش...
چرا اینقدر پخش های الپاین گرون هستند؟
تو رنج 350 تا 400 شما الپاین پیشنهاد میکنین بگیرم یا چیز دیگه؟چیز دیگه یعنی چی؟
صدای کریستالی یعنی چی؟من میخوام باند یه صدای باحال و با کیفیت اراءه بده.اصفهان co609 پیدا نمیشه وگرنه تعریفش رو شنیدم
من کلا بودجم در حد یک میلیون و 200 هزار تومنه
امپم میخوام اما ساب و .... نمیخوام
ممنون اما برای جلو باید درب رو برید که از شکل متعارف خارج میشه.امکان داره یه عکس از کیک پنل بذارید. سپاس و درود فراوان![]()
کسی نبود؟
کسی تجربه استفاده از سری های DXT رو داره!؟ 2669UI یا 1669UB یا هر مدل دیگه ایی!؟!؟!؟!؟!
سلام دوستان
امــروز به سفارش و مشاوره های بسیار ارزشمند آقا حمید گل که استاد بی رقیب در زمینه صدا (چه سخت افزاری و چه نرم افزاری) هستند، رفتم و برای شروع پروژه سیستم صوتی ماشین سمندم ، موارد زیر رو تهیه کردم:
- یه جفت کواکســیال بسیار با کیفیت CO 609 Plus که فعلاً نصب نشده. ولی یه تست صدای کوچیک بدون نصب گرفتم که واقعاً میتونم بگم در حد یه کامپوننت بسیار باکیفیت، تفکیک و شفیافیت صدا داره. حالا نصب بشه ببین میخواد چه حرکت های دیگه ایی بزنه!؟![]()
- پخش پایونییر ایــندش X7550 bt که آخرین مدل تولید شده سالهای 2013 و 2014 هست. طبق نظرات یوزرهای مختلف در جاهای مختلف، این پخش از پخشهای حر فــه ایی پایونییر(غیر تصویری) هیچی کم نداره. از 8 باند اکولایزر گرفته تا سه جفت خروجی 4 ولت و موارد و امکانات بسیار زیاد دیگه...
- آمپلی فایر M-Line 75.4 که دیگه معرف حضور تمامی دوستان هست.
جا داره همین جا از زحمات بی دریغ حمید خــان که واقعاً مخلاصانه و بدون هیچ چشم داشتی برای ما بچه های انجمن میکشن، صمیمانه تشکر کنم و آرزوی موفقیتهای بزرگ تو زندگیشون رو دارم.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)