يدالله اكبرى: از من گذشته اما جام جهانى وسوسه ام مى كند
يدالله اكبرى در سن۳۴ سالگى هم به تيم ملى فكر مى كند! هافبك با تجربه استقلال هر چند مى گويد از ما گذشته اما جام جهانى او را وسوسه مى كند تا به تيم ملى فكر كند. او سال گذشته كه در پاس همدان كاملاً آماده بود اعلام كرد ديگر به تيم ملى برنمى گردد اما حضور در تورنمنت معتبرى همچون جام جهانى او را وسوسه كرده تا باز هم به فكر حضور در تيم ملى بيفتد.
•نيم فصل اول با استقلال چطور گذشت؟
- خوب بود.هم اكنون تيم ما در صدر جدول قرار دارد و شرايط خوبى داريم. هرچند نيم فصل اول كم بازى كردم اما در كل بد نبود.د
•چرا در نيم فصل اول كم بازى كرى؟
- نظر سرمربى بود كه كمتر بازى كنم. انشاء الله نيم فصل دوم جبران مى كنم. در حال حاضر شرايطم خيلى خوب است. اردوى تركيه خيلى خوب بود. ما ۲ بازى دوستانه انجام داديم و هر ۲ بازى را برديم. شرايطم خيلى خوب است و در صورت نظر مثبت سرمربى، بازى هاى خوبى انجام خواهم داد.
• اول فصل در رتبه هفدهم جدول بوديد و از استقلال خيلى انتقاد مى شد. آن روزها فكر مى كردى به صدر جدول برسيد؟
- با پتانسيلى كه اول فصل از تيم ديدم و با نفراتى كه داشتيم، همان اول فصل گفتم مدعى اصلى قهرمانى هستيم. هرچند اول فصل هفدهم بوديم اما رفته رفته نتايج خوبى گرفتيم و به صدر جدول هم رسيديم و حالا هم مدعى اصلى قهرمانى هستيم.
•جدى ترين رقيب شما در ليگ چه تيمى است؟
-پرسپوليس رقيب اصلى و جدى ماست، ضمن اينكه ذوب آهن هم تيم خوب، جوان و با انگيزه اى است اما رقابت اصلى بين استقلال و پرسپوليس است.
•چرا ذوب آهن را مدعى اصلى و رقيب جدى خودتان نمى دانيد؟
- ذوب آهن هم هست اما بعد از استقلال و پرسپوليس قرار دارد. ذوب آهن تيم خوبى است اما تجربه كمى دارد. آقاى ابراهيم زاده تيم خوبى را ساخته است.
•مى گويند با قلعه نويى مشكل دارى؟
- نه. من اصلاً با هيچ كس مشكل نداشته و ندارم. هميشه احترام قلعه نويى را نگه داشته ام و با هيچ كس هم مشكل ندارم.
•يدالله اكبرى به حضور در تيم ملى فكر مى كند؟
- خيلى دوست دارم در تيم ملى بازى كنم. اميدوارم اول در ليگ خوب باشم و بعد به تيم ملى دعوت شوم. مى خواهم آنقدر خوب باشم كه شايسته دعوت شدم به تيم ملى باشم. آرزوى هر بازيكنى است كه در تيم ملى حضور داشته باشد به خصوص اينكه در جام جهانى بازى كند.
• فكر نمى كنيد بازى كردن در تيم ملى آن هم در سن ۳۴ سالگى كمى دير باشد؟
- چرا دير است اما آن موقع كه جوان بودم دعوتم نكردند و به راحتى از كنارم گذشتند، در صورتى كه لياقت داشتم. پارسال كه در پاس حضور داشتم با اينكه خيلى آماده بودم اما اعلام كردم به تيم ملى نمى روم.ديگر از ما گذشته اما جام جهانى مرا وسوسه مى كند به تيم ملى فكر كنم.
• بازى با سپاهان را چطور مى بينى؟
- بازى سختى است اما با آمادگى كه بچه ها در تركيه نشان دادند اميدوارم سپاهان را ببريم. بچه ها خيلى آماده و با انگيزه هستند و بردن ما دور از دسترس نيست. سپاهان هم تيم خوب و آماده اى است اما به اصفهان مى رويم كه ببريم.
•حضور فرهاد كاظمى باعث نمى شود كارتان سخت شود؟
كاظمى از نظر فنى مربى خوبى است اما براى ما فرقى نمى كند چه كسى مقابل ما قرار دارد. رقيب ما خودمان هستيم. اگر همان آمادگى تركيه را داشته باشيم، شكست دادن سپاهان با كاظمى و بى كاظمى فرقى ندارد.