تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1431 از 2376 اولاول ... 4319311331138114211427142814291430143114321433143414351441148115311931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,301 به 14,310 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

«ششمین حضور»؛ کسب مقام سوم جام باشگاههای آسیا:

در بیست و یکمین و در واقع آخرین دوره رقابتهای جام باشگاههای آسیا ابتدا باید در مقابل تیم الحکمه لبنان صف آرایی می کرد اما به علت انصراف تیم لبنانی، استقلال به مرحله دوم راه پیدا کرد. سپس در مسابقه رفت و برگشت مقابل نماینده پرقدرت عربستان به پیروزی دست یافت و در ادامه در مرحله یک چهارم نهایی منطقه غرب آسیا با سه تیم الوحده امارات؛ ناساف کارسی ازبکستان و الکویت کویت» در کشور امارات هم گروه شد. استقلال پس از کسب عنوان نخست گروه خود به دیدار نیمه نهایی رسید اما بدبیاری در مسابقه نیمه نهایی، استقلال را از اهداف اصلی خود دور کرد. بارش شدید باران و تگرگ که در نوع خود بی سابقه بود وزش باد شدید و چمن نامساعد ورزشگاه آزادی تهران که به زمین پر از آب و باتلاقی تبدیل شده بود همه و همه دست به دست هم داد تا استقلال به بازی پایانی نرسد. ضمن آنکه استقلال در این بازی یک ضربه پنالتی را توسط محمد نوازی از دست داد. سرانجام استقلال حریف ازبکستانی خود را در دیدار رده بندی گلباران کرد و مقام سوم جام باشگاههای آسیا را تصاحب کرد.
    اسامی بازیکنان استقلال:
    سید هادی طباطبایی، پرویز برومند؛ مسعود قاسمی، پیروز قربانی، محمد خرمگاه، مهدی هاشمی نسب، مهدی پاشازاده، محمود فکری محمد نوازی، ارسطو محمدی، داود سیدعباسی، فراز فاطمی، مجاهد خضیراوی، فرزاد مجیدی، سیروس دین محمدی، علیرضا نیکبخت واحدی، علیرضا اکبر پور، یداله اکبری، سعید بیگی، رافت قلی اف، سهراب بختیاری زاده، احمد مومن زاده، علی موسوی
    سرمربی: منصور پور حیدری
    کاپیتان: محمود فکری
    *سید فراز فاطمی مهاجم استقلال در بیست و یکمین دوره جام باشگاههای آسیا با به ثمر رساندن شش گل در آخرین دوره این مسابقات عنوان بهترین گلزن استقلال را به دست آورد. ضمن آنکه فراز فاطمی با زدن شش گل در یک فصل از رقابتهای جام باشگاههای آسیا، رکورددار گلزنی در یک فصل از رقابتهای آسیایی در تاریخ باشگاه استقلال شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال رکورددار تاريخ جام باشگاههای آسيا:

تیم فوتبال استقلال تهران در تاریخ 21 دوره جام قهرمانی باشگاههای آسیا در 6 دوره این مسابقات به طور رسمی شرکت کرده است و حاصل شش دوره حضور استقلال در این جام معتبر آسیایی – کسب دو عنوان قهرمانی، دو عنوان نایب قهرمانی و دو مقام سومی بوده است که در تاریخ رقابتهای جام باشگاههای آسیا، بی سابقه و در نوع خود جالب و بی نظیر می باشد و از این حیث باشگاه استقلال رکورددار تاریخ جام قهرمانی باشگاههای آسیا به شمار می آید. در نتیجه استقلال کارنامه بسیار درخشانی از خود برجای گذاشته است. لازم به یادآوری است منصور پورحیدری با به دست آوردن یک مقام قهرمانی، یک نایب قهرمانی و یک مقام سومی بهترین مربی باشگاه استقلال در تاریخ جام باشگاههای آسیا به حساب می آید. ضمن آنکه منصور پور حیدری توانسته بود به عنوان بازیکن استقلال نیز یک مقام قهرمانی و یک مقام سومی این جام را به دست آورد و خود این موضوع بسیار جالب توجه به نظر می آید.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مسئولان باشگاه استقلال با یك بازیكن آمریكای جنوبی وارد مذاكره شده‌اند تا در صورت تائید مربیان ، از وی در تركیب استقلال استفاده كنند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، مسئولان باشگاه استقلال با یك بازیكن آمریكای جنوبی وارد مذاكره شده‌اند و فیلم این بازیكن را نیز مشاهده كرده‌اند و توافقات ضمنی درمورد حضور این بازیكن در استقلال صورت گرفته‌است. به گفته مسئولان استقلال این بازیكن از كشوری از آمریكا به ایران می‌آید كه یك هفته پیش لیگ فوتبالش به اتمام رسیده است.

با توجه به این آمار به نظر می‌رسد این بازیكن از آرژانتین به ایران سفر خواهد كرد كه در صورت قطعی شدن قراردادش، پس از جان‌واریو دومین بازیكن اهل آمریكای جنوبی این تیم خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در مورد فتح الله زاده به نظر من فتح الله زاده دوتا مشکل داشت که به تیم و خودش ضربه میزد!
    اولیش مدیریت احساسی بود!
    وقتی در روزهای اخر که با مرفاوی چهارم شدیم فتح الله زاده به خاطر تشویق و حمایت یک مشت لیدر رفت حجازی را اورد و تنها دلیلی هم که می اورد این بود که حجازی در بین طرفداران جایگاه محکمی داره!
    در واقع حاج فتل بیشتر به حرفه تماشاگران بود تا به منطق و کار کارشناسی شده!

دومین مشکلش عشق به مصاحبه و روی جلد بودن بود!
    خیلی از حاشیه ها را که تو اون یک فصل دور تیم ایجاد میشد حاصل مصاحبه های حاج فتل بود!

به هر حال حاج فتل زحمتش را برای استقلال کشید من هم با محسن موافقم که توانش در همین حد بود.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

جبارى با استقلال تمرين كرد، شكورى و كوشكى مصدوم شدند

اولين تمرين استقلال پس از بازگشت از اردوى تركيه ديروز ساعت ۱۴ و۴۵ دقيقه در ورزشگاه دستگردى برگزار شد. مهم ترين اتفاق اين تمرين حضور مجتبى جبارى بود.
    جبارى تمرين كرد
    مجتبى جبارى، هافبك مصدوم آبى پوشان پس از مدت ها دورى ديروز در تمرين استقلال حضور يافت. جبارى نرم دويدن دور زمين را شروع كرده و به گفته پزشكان ظرف چند روز آينده در تمرينات گروهى شركت مى كند.
    غايبان ۲ بازيكن در تمرين ديروز حضور نداشتند. فرهاد مجيدى و هاشم بيك زاده ۲ بازيكنى بودند كه با اجازه كادر فنى در تمرين شركت نكردند.
    خذيراوى اختصاصى تمرين كرد
    احمد خذيراوى، مهاجم جوان آبى پوشان به علت مصدوميت جزئى كه برايش پيش آمده است به طور اختصاصى زير نظر دكتر نوروزى تمرين كرد.
    واعظى آشتيانى هم آمد
    اميررضا واعظى آشتيانى، مديرعامل آبى پوشان نيز با ۲۰ دقيقه تأخير در ورزشگاه حاضر شد و تمرين استقلالى ها را زير نظر گرفت. واعظى در مدت حضور خود به بازيكنان خوشامد گفت و از آنها خواست با جديت كار خود را دنبال كنند تا در ادامه نيز صدرنشين بمانند.
    پدر زن جان واريو هم بود
    فابيو جان واريو كه مدتى در تمرينات استقلال غايب بود ديروز به تمرينات بازگشت. پدرهمسر جان واريو نيز او را در رسيدن به دستگردى همراهى كرد. وى در تمامى دقايق تمرين حضور داشت و همچنين جان واريو را تشويق مى كرد.
    تقى پور سُك سُك كرد
    ابراهيم تقى پور، مدافع آبى پوشان كه از ناحيه مچ پا با مصدوميت مواجه است در تمرين ديروز حاضر شد و پس از انجام صحبت هايى با دكتر نوروزى تمرين را ترك كرد. حضور تقى پور در محل تمرين چند دقيقه اى بيشتر به طول نينجاميد.
    شرح تمرين
    در ابتداى تمرين امير قلعه نويى چند دقيقه اى را با بازيكنان صحبت كرد. پس از آن نفرات به دويدن دور زمين پرداختند. سپس بازيكنان به ۳ گروه ۸ نفره تقسيم شده و بازى آقا وسط را در دستور كار خود قرار دادند. در پايان بازيكنان در قالب ۲ تيم در نيمى از زمين به انجام فوتبال تمرينى پرداختند.
    تمرين اختصاصى براى مهاجمين
    در انتهاى تمرين امير قلعه نويى، مهاجمان تيمش را نگه داشت و دقايقى را با آنان به صورت اختصاصى كار كرد. شوت به دروازه مهم ترين بخش تمرين مهاجمين استقلال بود.
    كوشكى و شكورى مصدوم شدند
    بيژن كوشكى و هادى شكورى در جريان تمرين ديروز دچار مصدوميت شدند. به گفته پزشكان مصدوميت اين ۲ نفر جدى نيست و به بازى با سپاهان مى رسند.
    صحبت هاى جان واريو با واعظى آشتيانى
    فابيو جان واريو، هافبك آبى پوشان پس از حضور واعظى آشتيانى در تمرين نزد او رفت و صحبت هايى را درخصوص مشكلات مالى خود با مديرعامل انجام داد.
    شعار هواداران عليه عابدزاده
    هواداران در بيشتر دقايق تمرين عليه پرسپوليسى ها و به ويژه عابدزاده شعارهايى را سر دادند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يدالله اكبرى: از من گذشته اما جام جهانى وسوسه ام مى كند
    يدالله اكبرى در سن۳۴ سالگى هم به تيم ملى فكر مى كند! هافبك با تجربه استقلال هر چند مى گويد از ما گذشته اما جام جهانى او را وسوسه مى كند تا به تيم ملى فكر كند. او سال گذشته كه در پاس همدان كاملاً آماده بود اعلام كرد ديگر به تيم ملى برنمى گردد اما حضور در تورنمنت معتبرى همچون جام جهانى او را وسوسه كرده تا باز هم به فكر حضور در تيم ملى بيفتد.
    •نيم فصل اول با استقلال چطور گذشت؟
    - خوب بود.هم اكنون تيم ما در صدر جدول قرار دارد و شرايط خوبى داريم. هرچند نيم فصل اول كم بازى كردم اما در كل بد نبود.د
    •چرا در نيم فصل اول كم بازى كرى؟

- نظر سرمربى بود كه كمتر بازى كنم. انشاء الله نيم فصل دوم جبران مى كنم. در حال حاضر شرايطم خيلى خوب است. اردوى تركيه خيلى خوب بود. ما ۲ بازى دوستانه انجام داديم و هر ۲ بازى را برديم. شرايطم خيلى خوب است و در صورت نظر مثبت سرمربى، بازى هاى خوبى انجام خواهم داد.
    • اول فصل در رتبه هفدهم جدول بوديد و از استقلال خيلى انتقاد مى شد. آن روزها فكر مى كردى به صدر جدول برسيد؟
    - با پتانسيلى كه اول فصل از تيم ديدم و با نفراتى كه داشتيم، همان اول فصل گفتم مدعى اصلى قهرمانى هستيم. هرچند اول فصل هفدهم بوديم اما رفته رفته نتايج خوبى گرفتيم و به صدر جدول هم رسيديم و حالا هم مدعى اصلى قهرمانى هستيم.
    •جدى ترين رقيب شما در ليگ چه تيمى است؟
    -پرسپوليس رقيب اصلى و جدى ماست، ضمن اينكه ذوب آهن هم تيم خوب، جوان و با انگيزه اى است اما رقابت اصلى بين استقلال و پرسپوليس است.
    •چرا ذوب آهن را مدعى اصلى و رقيب جدى خودتان نمى دانيد؟
    - ذوب آهن هم هست اما بعد از استقلال و پرسپوليس قرار دارد. ذوب آهن تيم خوبى است اما تجربه كمى دارد. آقاى ابراهيم زاده تيم خوبى را ساخته است.
    •مى گويند با قلعه نويى مشكل دارى؟
    - نه. من اصلاً با هيچ كس مشكل نداشته و ندارم. هميشه احترام قلعه نويى را نگه داشته ام و با هيچ كس هم مشكل ندارم.
    •يدالله اكبرى به حضور در تيم ملى فكر مى كند؟
    - خيلى دوست دارم در تيم ملى بازى كنم. اميدوارم اول در ليگ خوب باشم و بعد به تيم ملى دعوت شوم. مى خواهم آنقدر خوب باشم كه شايسته دعوت شدم به تيم ملى باشم. آرزوى هر بازيكنى است كه در تيم ملى حضور داشته باشد به خصوص اينكه در جام جهانى بازى كند.
    • فكر نمى كنيد بازى كردن در تيم ملى آن هم در سن ۳۴ سالگى كمى دير باشد؟
    - چرا دير است اما آن موقع كه جوان بودم دعوتم نكردند و به راحتى از كنارم گذشتند، در صورتى كه لياقت داشتم. پارسال كه در پاس حضور داشتم با اينكه خيلى آماده بودم اما اعلام كردم به تيم ملى نمى روم.ديگر از ما گذشته اما جام جهانى مرا وسوسه مى كند به تيم ملى فكر كنم.
    • بازى با سپاهان را چطور مى بينى؟
    - بازى سختى است اما با آمادگى كه بچه ها در تركيه نشان دادند اميدوارم سپاهان را ببريم. بچه ها خيلى آماده و با انگيزه هستند و بردن ما دور از دسترس نيست. سپاهان هم تيم خوب و آماده اى است اما به اصفهان مى رويم كه ببريم.
    •حضور فرهاد كاظمى باعث نمى شود كارتان سخت شود؟
    كاظمى از نظر فنى مربى خوبى است اما براى ما فرقى نمى كند چه كسى مقابل ما قرار دارد. رقيب ما خودمان هستيم. اگر همان آمادگى تركيه را داشته باشيم، شكست دادن سپاهان با كاظمى و بى كاظمى فرقى ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رسيدن به تركيب اصلى استقلال سخت بود
    خسرو حيدرى: بالاخره من هم به تيم ملى دعوت مى شوم

خسرو حيدرى يكى از معدود خريدهاى خوب امير قلعه نويى بود. در ميان جمعى از بازيكنان جديدى كه به استقلال آمدند، فقط خسرو حيدرى خوب درخشيد و توانست در ميان نام هاى بزرگ جايى براى خودش دست و پا كند. او توانست خودش را به امير قلعه نويى تحميل كند تا در پايان نيم فصل به يكى از اركان اصلى استقلال تبديل شود. حيدرى يكى از مدعيان پوشيدن پيراهن تيم ملى بود اما در ليست على دايى جايى نداشت. البته با توجه به تعريف و تمجيدى كه دايى در برنامه ۹۰ از حيدرى كرد به نظر مى رسد وى به زودى پيراهن تيم ملى را بر تن كند. با هافبك استقلال در مورد اردوى تركيه، بازى دشوار با سپاهان و دعوت نشدن به تيم ملى صحبت كرديم. حيدرى اميد زيادى به ملى پوش شدن دارد.
    • اردوى تركيه چطور بود؟
    - اردوى خيلى خوبى را پشت سر گذاشتيم. ۲ ديدار دوستانه انجام داديم كه در قرار گرفتن بچه ها در شرايط بازى تأ ثير زيادى داشت. تمريناتمان را هم صبح و بعدازظهر انجام مى داديم. در واقع اردوى خيلى سنگينى را پشت سر گذاشتيم.
    • اما فكر مى كرديم براى استراحت و كمى تفريح به تركيه رفته ايد؟
    - اصلاً اين طور نبود. اتفاقاً اردوى سنو استراحتى در كار نبود و فقط تمرين كرديم و بازى انجام داديم.
    • فكر نمى كنى اين اردو بدون حضگين و دشوارى بود و واقعاً به بچه ها فشار آمد. در تركيه واقعاً زحمت كشيديم تا بدن هايمان آماده بماند. هيچ تفريح ور ۴ ملى پوش چندان مفيد نبود؟
    - نه. اين حرف را قبول ندارم. استقلال هم اكنون در شرايطى است كه همه بازيكنان آن با يكديگر هماهنگ هستند. اين اردو حتى بدون حضور ملى پوشان هم براى ما مفيد بود. طالب لو، قربانى، منتظرى و برهانى با تيم هماهنگ هستند و نبود آنها در اين اردو مشكل ساز نمى شود. استقلال بايد براى ادامه ليگ آماده مى شد و نمى توانستيم چون ملى پوشان نيستند به تركيه نرويم.
    • به نظر تو فاصله بين بازى با سپاهان و مس كم نيست؟
    - چرا. فاصله كه كم هست و برايمان سخت است در اين فاصله كم در ۲ بازى سخت حاضر شويم اما كارى نمى شود كرد و بايد با اين برنامه ريزى ليگ كنار آمد اما اين نكته كه ملى پوشان براى بازى با سپاهان مى رسند اميدواركننده است.
    • انتظار نداشتى به تيم ملى دعوت نشوى؟
    - با بازى هايى كه براى استقلال انجام داده بودم فكر مى كردم حتماً دعوت مى شوم اما حالا هم اصلاً نا اميد نيستم. براى اردوهاى بعدى تلاش مى كنم و اميدوارم دعوت شوم.
    • شنيده اى دايى در برنامه ۹۰ از تو تعريف كرده است؟
    - بله. دايى به من لطف دارد. بالاخره نوبت من هم مى شود كه ملى پوش شوم. اصلاً نگران دعوت شدن به تيم ملى نيستم.
    • استقلال مى تواند روند مثبت خود را ادامه دهد؟
    - استقلال ثابت كرده پتانسيل بالايى دارد. هدف ما اين است كه در هر ۳ جام موفق باشيم. اولويت اولمان ليگ است و بعد جام باشگاه هاى آسيا. با شرايطى كه در استقلال مى بينم، فكر مى كنم بتوانيم موفق شويم.
    • براى تو كه تازه به استقلال آمدى جا افتادن در اين تيم سخت نبود؟
    - هر بازيكنى كه به تيم بزرگى مثل استقلال مى آيد بايد تلاش فراوانى داشته باشد تا خودش را نشان دهد. بازيكنانى كه امسال به استقلال آمدند در تيم هاى خودشان بهترين بودند اما نتوانستند خودشان را در استقلال نشان دهند. من هم خيلى سعى كردم با مجموعه استقلال هماهنگ شوم. البته سليقه قلعه نويى هم خيلى تأثيرگذار بود اما خودم هم خيلى تلاش كردم. رسيدن به تركيب اصلى استقلال واقعاً سخت بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در نبود ما سپاهانى ها لطف كردند و كرى خواندند
    عليزاده: همه از گلزنى من در تركيه تعجب كردند
    مهاجم استقلال با گلزنى اش در تركيه به دنبال قرار گرفتن در تركيب ثابت است. على عليزاده بازى سه شنبه استقلال را سخت دانست اما ۳ امتياز آن را متعلق به تيم خودش مى داند. گفت و گوى ابرار ورزشى را با وى بخوانيد:
    • اردوى تركيه چطور بود؟
    - خيلى خوب. يك هفته آنجا بوديم و با ۲ بازى تداركاتى كه انجام داديم تيم در شرايط آرمانى قرار گرفت.
    • اما اردوى استقلال بدون ۷ بازيكن اصلى آن سپرى شد.
    - درست است. اين اردو خيلى خلوت بود اما استقلال ۲۵ بازيكن دارد كه در نبود ۷ ، ۸ بازيكن اصلى دچار مشكل نمى شود. خوشبختانه غايبان اردوى تركيه هم در آمادگى كامل هستند.
    • با توجه به غيبت اين بازيكنان در اردو فكر مى كنى براى بازى مقابل سپاهان بتوانيد به هماهنگى برسيد؟
    - چاره اى جز اين نداريم. با توجه به آمادگى بقيه بچه ها فكر نمى كنم در اصفهان به مشكلى بربخوريم.
    • در تركيه ۳ گل براى استقلال زدى. در اين مورد توضيح مى دهيد؟
    - مى دانم كه همه از گلزنى من در بازى هاى تداركاتى تيم تعجب كردند. خوشبختانه از موقعيت هايم به نحو احسن استفاده كردم و با دقت تمام به توپ ضربه زدم.
    • با اين حساب فكر مى كنى مقابل سپاهان به ميدان بروى؟
    - به خدا توكل مى كنم. هر چه مربيان صلاح بدانند.
    • اصلاً چرا در نيم فصل اول نتوانستى آن طور كه بايد در تركيب تيمت قرار بگيرى؟
    - طبيعى است وقتى ۲ مهاجم تيم هماهنگ هستند، من نيمكت نشين باشم. من از خودراضى نيستم كه بگويم حتماً بايد بازى كنم. خوشبختانه تيم به خوبى نتيجه مى گيرد و همين براى من كافى است.
    • نظرت در مورد جو ورزشگاه فولادشهر و ميزبانى اصفهانى ها چيست؟
    - فكر نمى كنم در اصفهان مشكلى داشته باشيم. تماشاگران اصفهانى خونگرم هستند و مطمئنم به هيچ وجه به ما بى احترامى نمى كنند.
    • پيش بينى شما از اين بازى چيست؟ استقلال، سپاهان را مى برد؟
    - در نبود ما سپاهانى ها لطف كردند و كرى خواندند. اگر چه بازى سختى داريم اما مطمئنم با دست پر از اصفهان برمى گرديم تا انشاءالله همچنان صدرنشين باشيم.
    • تاريخ دربى هم مشخص شد. رويارويى با پرسپوليس را چطور مى بينى؟
    - اول دعا مى كنم داور اين بازى ايرانى باشد چون هيچ فرقى ندارد داور ايرانى باشد يا خارجى.بهتر است پولى كه بى جهت به داور خارجى داده مى شود را صرف مخارج ديگر كنند. ما براى تقابل با پرسپوليس لحظه شمارى كرده و از همين حالا خود را براى شكست دادن قرمزها آماده مى كنيم.
    • مسئولان باشگاه گفته اند ظرف هفته آتى طلب بازيكنان را پرداخت مى كنند. درست است؟
    - من هنوز مسئولان باشگاه را نديده ام اما اميدوارم مطالباتمان را هر چه زودتر پرداخت كنند چون وضع مالى من يكى كه اصلاً خوب نيست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرآبادى: آنقدر مرد هستم كه بگويم قصد جدايى دارم
    بازيكنان استقلال پس از برپايى اردويى ۷ روزه در كمپ آنتالياى تركيه به تهران بازگشتند. مهدى اميرآبادى، هافبك استقلال كه در چند بازى گذشته تيمش به طور ثابت در تركيب اصلى بوده اميدوار است در آينده نيز بازى كند و براى تيمش مثمرثمر باشد. وى اردوى تركيه را بسيار خوب دانست. گفت وگوى ما با وى را در ذيل بخوانيد:
    • اردوى تركيه چطور بود؟
    - اردوى بسيار خوبى بود. همه بچه ها با انگيزه خاصى تمرينات را انجام دادند. در تركيه همه چيز خوب بود. امكانات كمپ آنتاليا فوق العاده است. در آنجا هيچ مشكلى نداشتيم و به دور از حاشيه ها كارهاى تاكتيكى را انجام داديم.
    • در اين اردو بسيارى از بازيكنان تأثيرگذار را همراه نداشتيد. فكر نمى كنى اين قضيه در كار شما تأثير بگذارد؟
    - به هر حال منافع ملى همواره ارزشمند است. ۴ بازيكن اصلى ما به همراه تيم ملى در اسپانيا هستند. چند بازيكن ديگر نيز به دلايل مختلف به تركيه نيامدند. معتقدم استقلال اينقدر بازيكن دارد كه جاى آنها را پر كند. اين را هم اضافه كنم كه اين بازيكنان به زودى به جمع ما مى پيوندند.
    • اما آنها مدتى است با تيم تمرين نكرده اند؟
    - به هر حال اميدوارم اين موضوع براى استقلال مشكل ساز نشود. ملى پوشان در اصفهان به ما ملحق خواهند شد و براى بازى با سپاهان مشكلى نخواهند داشت.
    • نيم فصل اول براى مهدى اميرآبادى چندان جالب نبود اما در چند بازى اخير به ميدان رفتى و خوب هم كار كردى. در ادامه نيز به اين روند ادامه مى دهى؟
    - متأسفانه از قول من در نيم فصل اول صحبت هايى كردند كه صحت نداشت. من هيچ گاه صحبت از جدايى به زبان نياوردم اما خيلى ها دوست داشتند استقلال را ترك كنم. به آنها مى گويم آنقدر مرد هستم كه بگويم قصد جدايى دارم. به هر حال خوشحالم به تركيب اصلى تيم بازگشته ام و بازى هاى خوبى نيز براى استقلال انجام داده ام. خوشبختانه مربيان نيز رضايت نسبى از بنده دارند.من نبايد در مورد بازى كردن در ديدار هاى بعدى نظر بدهم چرا كه اميرخان بهترين گزينه براى تصميم گيرى در اين باره است.
    • از نظر بدنى براى بازى كردن مقابل سپاها آماده اى؟
    - مشكلى ندارم. تمرينات بسيار خوبى را نيز انجنام داده ام و معتقدم اگر در تركيب قرار بگيرم، مى توانم پاسخ اعتماد كادرفنى را بدهم.
    • ديدار با سپاهان را چگونه ارزيابى مى كنى؟
    - سپاهان تيم قدرتمندى است. آنها عنوان نايب قهرمانى در آسيا را يدك مى كشند. جدا از اين مسأله بايد در اصفهان مقابل سپاهان قرار بگيريم. بازى كردن مقابل طرفداران سپاهان همواره سخت است. با اين حال براى ادامه صدرنشينى چاره اى جز كسب ۳ امتياز نداريم و بايد نهايت تلاش خود را انجام دهيم تا به مقصود خود برسيم.
    • استقلال معمولاً در اصفهان و مقابل سپاهان مشكل داشته است. فكر نمى كنى روز سه شنبه نيز مشكل كهنه به سراغتان بيايد؟
    - اين طور كه شما مى گوييد هم نيست اما قبول دارم طى چند سال اخير در اصفهان خوب كار نكرده ايم. اين بار شرايط فرق مى كند. ما صدرنشين هستيم و سپاهانى ها انگيزه زيادى دارند. با اين حساب انتظار بازى زيبايى مى رود. اميدوارم اين ديدار زيبا به سود ما به پايان برسد تا همچنان صدرنشين ليگ باشيم.
    • به نظر تو استقلال مى تواند به صدرنشينى خود ادامه دهد؟
    - قبول دارم كارمان بسيار سخت است اما در حال حاضر پتانسيل صدرنشين بودن را داريم و بايد از آن استفاده كنيم. اكنون صدر جدول را به دست آورده ايم و تلاش مى كنيم آن را از دست ندهيم.
    • تا چه زمانى مى خواهيد صدرنشين باشيد؟
    - تا پايان فصل. تمام هدف ما در اين فصل قهرمانى است و بايد تا پايان فصل صدرنشينى را حفظ كنيم و به اميد خدا قهرمان فصل لقب بگيريم.
    • حضور در ليگ قهرمانان آسيا تأثير منفى در روند تيمى شما در ليگ نخواهد داشت؟
    - به هر حال بايد در ۳ جام به صورت فشرده حضور پيدا كنيم و همين موضوع كارمان را سخت مى كند. با اين حال بازيكنان خوبى در اختيار داريم و معتقدم با حضور اين بازيكنان مى توانيم در هر ۳ جام حضورى مقتدرانه داشته باشيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هماهنگى استقلالى ها با اماراتى ها
    هيچكس حق نداشت روى مجيدى تكل بزند!

حضور فرهاد مجيدى با پيراهن العين در يك ديدار دوستانه حرف و حديث هاى زيادى برپا كرده و باعث شده تا كارشناسان در اين مورد انتقاداتى را هم نثار كادرفنى و مديريتى استقلال بكنند زيرا در هيچ كجاى دنيا سابقه ندارد بازيكنى كه با يك تيم قرارداد رسمى دارد پيراهن باشگاه ديگرى را حتى در قالب مسابقه اى دوستانه بر تن كرده و براى آنها به ميدان بيايد.از طرف ديگر هر لحظه احتمال داشت مجيدى به واسطه حركت خشن يكى از بازيكنان دچار آسيب ديدگى شديد شده و ادامه ليگ برتر را از كف بدهد! البته مسئولان استقلال چندان از اين بابت نگران نبودند و اعتقاد داشتند كه هماهنگى هاى لازم در اين مورد صورت گرفته است! بر اساس خبرهاى دريافتى؛ مسئولان باشگاه العين علاوه بر مجيدى با مديران استقلال هم در اين ارتباط هماهنگ كرده و به آنها اطمينان داده بودند كه كوچكترين مشكلى براى فرهاد رخ نخواهد داد و او صحيح و سالم به تهران بازمى گردد. جالب اينجاست كه بنا بر شنيده هاى ما حتى با چند بازيكن تيم عجمان هم هماهنگ شده بود تا در طول بازى كوچكترين حركت خشنى بر روى فرهاد انجام نداده و اين بازيكن را با تكل هاى خشن مورد حمله قرار ندهند!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •