تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1431 از 2014 اولاول ... 4319311331138114211427142814291430143114321433143414351441148115311931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,301 به 14,310 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    پيرواني: براي ممنوع المصاحبه كردن بازيكنان دليل دارم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان و اعضاي كادر فني با هدف خاصي انجام شده است.

افشين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هيچ وقت قصد بي‌احترامي به خبرنگاران را ندارم. مي‌دانم آنها در سرما و گرما براي كسب اخبار درست سر تمرينات پرسپوليس حاضر مي‌شوند. در بين آنها جواناني عاشق پرسپوليس و همچنين افراد پيشكسوت وجود دارد.
    وي افزود: بازيكنان پرسپوليس و كادر فني را ممنوع‌المصاحبه كردم. اين تصميم را شخصا اتخاذ كردم و كسي در آن دخيل نبوده است. هدفم از اين كار دور كردن حاشيه از تيم است.
    وي ادامه داد: برخي بازيكنان و اعضاي كادر فني به ديدار من آمدند و اعلام كردند در برخي از حرفهايشان تغييراتي داده مي‌شود. به همين دليل اين تصميم را گرفتم.
    وي درخصوص ديدارش با انصاري‌فر گفت: فقط 10 دقيقه در مراسم سوگواري حضرت اباعبدالله الحسين(ع) با انصاري فرد ديدار داشتم. درباره هيچ موضوعي حرف نزديم اما به زودي در نشستي با ايشان شركت خواهم كرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فيلم حريفان آسيايي پرسپوليس به دست پيرواني رسيد
    خبرگزاري فارس: با درخواست كادر فني پرسپوليس فيلم حريفان آسيايي اين تيم در اختيار پيرواني قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني پس از قرعه‌كشي ليگ قهرمانان آسيا از تيم‌هاي هم گروهي خود شناخت كافي نداشت. وي از مسولان باشگاه پرسپوليس خواست تا فيلم‌هاي هم گروهي‌هاي خود را تهيه كنند.
    اين فيلم‌ها با تلاش مسئولان پرسپوليس به دست پيرواني رسيد. اين فيلم ها آخرين بازي‌هاي تيم‌هاي الشباب عربستان، الشارجه امارات و الغرافه قطر و دمپوي هند است. قرار است كميته‌ فني و كادر فني اين فيلم‌ها را بازبيني كند و برنامه‌ريزي خود را براي بازي‌هاي آسيايي انجام دهد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : کارشناس فوتبال کشور در خصوص تیم پرسپولیس گفت: پرسپولیس هنوز هم مدعی اصلی قهرمانی است.
    محمد پنجعلی روز جمعه در گفتگویی خاطر نشان کرد: پرسپولیس هنوز چیزی را از دست نداده است و بازیکنان این تیم اگر بخواهند می توانند دوباره اقتدار خود را بدست آورند.
    وی در خصوص تغییرات در کادر مدیریتی این باشگاه عنوان کرد: تغییر در مدیریت باشگاه باعث ایجاد شوک در تیم می شود و مسئولین باشگاه باید این شوک را به خوبی به بازیکنان و کادر فنی این تیم انتقال دهند تا بتوانند تیم را در مسیر رو به رشد خود هدایت کنند.
    وی ادامه داد: مدیریت جدید در باشگاه می تواند باعث تغییراتی در کادر فنی تیم شود زیرا ممکن است مدیرعامل جدید تفکرات خود را داشته باشد و به اعتقاد من اگر نتایج ضعیف پرسپولیس ادامه پیدا کند بعید نیست که کادر فنی پرسپولیس نیز دستخوش این تغییرات شود.

پنجعلی در پایان در خصوص کادر فنی فعلی پرسپولیس گفت: به نظر من کادر فنی پرسپولیس باید تقویت شود تا بتواند دوباره به مانند گذشته صلابت لازم را کسب کرده و در مسابقات با اقتدار ظاهر شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

صبح امروز
    مدير برنامه‌هاي قطبي با انصاري فرد ديدار كرد
    خبرگزاري فارس: مدير برنامه‌هاي قطبي صبح امروز با عباس انصاري فرد ديدار كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مدير برنامه‌هاي قطبي طبق توافقات قبلي صبح امروز با عباس انصاري فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس به مدت يك ساعت ديدار كرد و در خصوص مسائل مختلف به بحث و گفت و گو پرداخت.
    در اين جلسه همچنين چكي به مبلغ 180 هزار دلار كه قرار بود قطبي به باشگاه پرسپوليس برگرداند توسط مدير برنامه‌هايش به انصاري فرد تحويل داده شد.
    گفتني است، در خصوص برگشت قطبي به پرسپوليس هيچ صحبتي نشد.حاجي باقر، مدير برنامه هاي قطبي بازگشت اين مربي را منتفي اعلام كرد.
    همچنين قرار است در جلسه آينده در خصوص ماركو نيز گفت و گويي جداگانه تشكيل شود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

زمين تمرين پرسپوليس تغيير مي‌كند
    خبرگزاري فارس: زمين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس به ورزشگاه گارگران منتقل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، عباس انصاري فرد مدير عامل باشگاه پرسپوليس و هدايتي رئيس هيئت مديره پس از اينكه متوجه شدند بازيكنان و كادر فني از شرايط زمين تمرين ورزشگاه راه‌آهن راضي نيستند تصميم به جابجايي زمين تمرين گرفتند.
    قرار است با رايزني‌هاي انجام شده محل تمرين بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس ظرف 3 روز آينده از زمين اكباتان به ورزشگاه كارگران تغيير كند.
    مقدمات اين تغييرات انجام شده است و مسئولان باشگاه در حال بستن قرار داد هستند .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مديرعامل پيشين باشگاه پرسپوليس گفت: مشكلات مالي باشگاه پرسپوليس دليل استعفايم بود.
    در حالي كه حسين هدايتي رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس اعلام كرده بود كه داريوش مصطفوي مديرعامل سابق اين باشگاه در تاريخ هشت دي ماه گذشته از سمت خود استعفا داد اما، زماني كه هيات مديره اين استعفا را نپذيرفت، وي مجددا به اين كار اصرار ورزيد، مصطفوي موضع‌گيري متفاوتي نسبت به اين قضيه و اظهارات هدايتي دارد و مي‌گويد: "من هيچ اصراري به رفتن از باشگاه پرسپولس نداشتم و با پشتوانه تجربيات مديريتي‌ام در امر ورزش و فوتبال در حال اداره كردن باشگاه بودم اما، دست و پايم در باشگاه بسته بود و تنگناي شديد مالي منجر به ترك پرسپوليس شد."

وي گفت: با برآوردي كه از هزينه‌هاي مالي باشگاه داشتيم، مشخص شد باشگاه پرسپوليس تا پايان فصل نيازمند يك ميليارد و ششصد ميليون تومان است. پس از مشخص شدن ا ين رقم هدايتي گفت «من حاضرم اين هزينه را تقبل كنم اما، به شرطي كه مصطفوي ديگر مديرعامل باشگاه نباشد.» در نتيجه اين قضايا و اصرار رييس هيات مديره بنده استعفا دادم تا هدايتي مديرعامل مورد علاقه خود را منصوب كند. تنها موضع‌گيري هدايتي باعث شد تا از پرسپوليس كنار روم.
    مصطفوي گفت: با اين وجود اصرار براي ماندن فايده‌اي نداشت و تعيين مديرعامل را به هيات مديره واگذار كردم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : بیش از 150 نماینده از باشگاه‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا از روز جمعه در سمینار پیش از آغاز این مسابقات شرکت کردند.
    به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، در کارگاه لیگ قهرمانان آسیا 2009 بر اهمیت این مسابقات و نقش عوامل بازاریابی، رسانه، مدیریت و سازماندهی باشگاهی تاکید دوباره‌ای شد.
    در مراسم افتتاحیه این مراسم که در هتل هیلتون شهر کوالالامپور برگزار شد الکس سوسی دبیر کل موقت کنفدراسیون حاضر شد تا کارگاه‌ها با صحبت‌های او آغاز شود.
    وی در این مراسم گفت:" دوره تازه ای در فوتبال آسیا آغاز شده است، دوره حرفه ای گری. در این رهگذر ما چیزهای زیادی خواهیم دید و توسعه همه جانبه‌ای را تجربه خواهیم کرد".
    دبیرکل موقت کنفدراسیون فوتبال آسیا خاطر نشان کرد: " افراد با تجربه در فوتبال آسیا با دقت بسیاری روی آنچه شما می خواهید کار کرده‌اند. فوتبال مدرسه زندگی است و از شما تقاضا می کنیم تا جایی که می توانید از تجربه‌ای که بدست خواهید آورد درس بگیرید و به پیشرفت فوتبال در آسیا کمک کنید".
    در دوره دو روزه درباره مفاهیم لیگ حرفه‌ای، مقررات مسابقات، تعهدات باشگاه و کمک باشگاه‌ها در برگزاری بهتر بحث خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عابدزاده خطاب به خبرنگاران:
    عذرخواهي نكنيد، سر تمرين راهتان نمي دهم
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: آنهايي كه به دروغ نوشته اند من با حقيقي درگير شدم بايد عذرخواهي كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، احمدرضا عابدزاده پس از ديدار دوستانه برابر فراز شميران در جمع خبرنگاران عنوان كرد: چون خبرنگاران درباره درگيري من باحقيقي دروغ نوشتند در صورتي كه عذر خواهي نكنند به هيج كسي اجازه نمي دهم در تمرينات فردا شركت كند.
    وي افزود: خبرنگاران را دوست داشتم. بعد از اتفاقات زمين شركت واحد ديگر رابطه ام با آنها تيره نشده بود، اما باز هم مجبور شدم به دليل جلوگيري از اين دروغ كه بسيار زشت است بگويم در صورت عذرخواهي نكردن رسمي از حضور آنها در محل تمرينات جلوگيري خواهم كرد.
    عليرضا حقيقي نيز در جمع خبرنگاران گفت: در حدي نيستم كه به عابدزاده بي احترامي كنم. روز گذشته توپ به صورت من خورد و به دليل خنده برخي از هواداران ناراحت شدم. نزد دكتر رفتم تا كمي در آرامش باشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    نصرتي: با حاشيه سازان در ايران كاري ندارم
    خبرگزاري فارس: مدافع ايراني تيم فوتبال النصر امارات گفت: در اينجا فقط به فوتبال خود فكر مي كنم و به حاشيه سازان كاري ندارم.

محمد نصرتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره انتقادهايي كه از او مي شود اظهار داشت: نمي دانم چه كساني قصد خراب كردن من را دارند اما كاري به جوسازي هاي آنها و خبرهاي دروغي كه مي نويسند ندارم و فقط به فوتبال خود فكر مي كنم.
    وي در مورد جدايي لوكا بوناچيچ از النصر عنوان كرد: او از باشگاه خواسته بود بازيكنان خوب داخلي جذب كنند، اما آنها اين خواسته را برآورده نكردند. براي من كه بازيكن هستم فرقي نمي كند با چه مربي كار كنم اما بايد براي نجات النصر مسئولان اين تيم فكري كنند.
    اين مدافع ادامه داد: براي لوكا هم با توجه به كمبود مهره خوب انگيزه اي نمانده بود. من به فوتبالم فكر مي كنم و نمي خواهم خودم را درگير اين موضوع كنم.
    نصرتي در ارتباط با حضور احتمالي بوناچيچ در پرسپوليس گفت: ترجيح مي دهم نظري در اين باره ندهم. اكنون بازيكن تيم النصر هستم و در در مورد تيم خود صحبت مي كنم.
    وي در پايان در مورد راي كميته انضباطي مبني بر پرداخت 5 درصد از قراردادش به شركت گل اظهار داشت: جريان اين طور نيست. اين پرونده هنوز در كميته انضباطي در جريان است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در تورنمنت چهار جانبه جام پايداري
    پيشكسوتان استقلال و پرسپوليس به ميدان مي روند
    خبرگزاري فارس: مسابقات فوتبال چهارجانبه جام پايداري با حضور چهار تيم در دهه فجر برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، تورنمنت چهار جانبه فوتبال جام پايداري به مناسبت دهه فجر در تهران با حضور پيشكسوتان استقلال و پرسپوليس، تيم هنرمندان و تيم رسانه ها با تلاش هيئت فوتبال استان تهران برگزار مي‌شود.
    حبيب الله شيرازي، رئيس هيئت فوتبال استان تهران در اين رابطه اظهار داشت: تيم هاي فوق آمادگي خود را براي حضور در اين تورنمنت اعلام كرده‌اند و قرار است پيشكسوتان تيم هاي استقلال و پرسپوليس با تمام بازيكنان بزرگ خود در اين مسابقات حاضر شوند.
    شيرازي در مورد مكان برگزاري اين ديدارها گفت: در تلاش هستيم اين مسابقات در ورزشگاه شيرودي برگزار شود تا سبب احيا شدن اين ورزشگاه پير شويم. در صورتي كه به هر دليل شيرودي براي مسابقات آماده نشود دو ورزشگاه تختي و دستگردي براي برگزاري اين تورنمنت در نظر داريم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •