سرعت اینترنت یعنی دانلود. برای شما رو روی ۴ مگ بستن که خوبه.
سرعت اینترنت یعنی دانلود. برای شما رو روی ۴ مگ بستن که خوبه.
اقا یه سوال من مشتریه قدیمی هستم میتونم تا 1 مگ ببرم نت رو یا اینکه بیشتر از 512 نمیشه ؟ از سایت که میشه زنگ بزنم اکیه ؟نامحدود...
نه اقا گویا دیگه ۱ مگ نامحدود نمیدن.
بهتره بری سراق کمپین پاییزه اونجا بالاترین سرعتی که میتونی رو بگیر .
دوستان نا محدود ۵۱۲ دارم .... دانلودم رو ۶۰کی هست .. به نظرتون کار درستیه که برم رو محدود ؟ طرح پاییزی ؟ امکان بازگشت داره به نامحدود ؟
دوستان، کسی میدونه چرا آی پی من رو بدون هیچ گونه قند شکنی مربوط به کشور رومانی نشون میده؟ چند بار شک کردم شاید مشکل از دستگاه منه، ولی با آی پد و گوشی موبایل هم چک کردم و همین آی پی بود. گویا این مشکل فقط مربوط به اینترنت مخابرات تهران هست (؟).
مساله اینجاست که برای وصل شدن به بعضی از بانک ها و یا سایت های دانلود، چون آی پی مربوط به ایران نیست مشکل پیدا میکنم.
اگر کسی به چنین مشکلی برخورده و یا چیزی از این موضوع میدونه ممنون میشم به بنده هم اطلاع بده.
بری مرکز بهتره این مخابرات هر روز یه قانون داره واسه هر مرکز
مشکلی نیست برا منم همین شده میونی از ip ایران استفاده کنی
نه فدات شم نامحدود نمیخوام! می دونم یک مگ نمیده! بیشترین سرعت نامحدودش 512 هستش! من میخوام 10 مگ حجمیش رو خریداری کنم + یک مقدار حجم اضافه . منتهی نگرانیم از اینه پول بدم 10 مگ هم خریداری کنم ولی سرعت افتضاح تر از 128 باشه! برای همین میخوام بدونم کسی سرویس بالاتر از یک مگ حجمی یا کمپین یا هرچیز دیگه ای از مخابرات گرفته ببینیم چطوریه؟
دوستاني كه تهران سرويس ٢ مگ دارن سرعت روزشون چنده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)