لباس دو جیب تو یگان دیگه نمیپوشن؟ فقط مال آموزشیه؟
لباس دو جیب تو یگان دیگه نمیپوشن؟ فقط مال آموزشیه؟
دوستان به نظرتون چه قدر احتمال داره که امریه ها رو لغو کنن؟ ممکنه مثلا تو آموزشی امریه ای لغو بشه؟
مرسی
اغلب قوانین در کشور عطف به ماسبق نمیشه. یعنی اگر شما امریه گرفتی، دیگه گرفتی...... خیلی بعیده که لغو بشه
ولی از روزی که اعلام کنن امریه ها لغو!!!!
دیگه از اون روز سازمانها و اداره ها امریه نخواهند داد(اگر هم بدن نظام وظیفه رد میکنه)
از دست این سردار کمالی به کجا فرار کنیم ما ..
آقا ما دنبال امریه بودیم و قول مساعد هم گرفتیم اما با توجه ه شرایط پیش اومده و خبر های این ند روزه در مورد حذف امریه در سال 92 امرز با یکی از دوستان که صحبت میکردم بنده خدا گفت دامادشون تو سپاه هست و گفت بیا دفترچه هار و با هم بفرستیم تا تو هم سپاه بیفتی ..
خوب این از این ..
حالا من میخوام اگر بشه هم پیگر امریه باشم هم این سپاه رو برم ..امریه و سپاه با هم میشه ...
حالا که امریه رو از دست رفته میبینم حداقل یه تیری تو تاریکی بندازم شاید گرفت اقلا این سپاه رو از دست ندم ..
دوستان راهنمایی میکنید ..متشکرم
دوستان نظرتون در مورد پذیرش تو ارتش توسط ماده 33 و ماده 52 چی هستش ؟ اونم با مدرک فوق لیسانس ؟ ( در همین حد می دونم که با فوق لیسانس به محظ ورود ستوان یکم میگیره و 2 سال بعدش سروان تمامیش رو میگیره )
با توجه به وضع و اوضاع بازار کار و ... به ظنرتون میارزه بریم تو ارتش ؟
سلام وحید جان....چرا خصوصیت فعال نیست؟؟؟؟؟
منم خیلی دوست دارم برم تو ارتش ولی نمیدونم که چطوری باید اقدام کنم...البته برج 9 زمان ثبت نام بود ولی فقط برای دیپلمه ها بود و برای ما که لیسانس و فوق لیسانس هستیم نمیدونم چطور باید وارد بشیم..
منم دوست دارم از همین اول خدمتم وارد ارتش بشم تا حتی یک روزم مفت برای سربازی هدر ندم و حداقل بدونم که دارم کار میکنم...
راستی میدونی شرایطش چجوریه و چند ماه اموزشی داره و کجاست اموزشیش و ایا تو اموزشیش هم حقوق میدن یا نه؟؟؟؟
اگه اطلاعاتی داری حتما بگو که یه دنیا ممنونت میشم.
سلام وحید جان ببخشید که میخوام انقدر رک جواب بدم!
اگه مدرکت بازار کار نداره و هیچ تخصصی هم در حد نون درآوردن بلد نیستی و هزار تا مسئله دیگه حتما برو استخدام ارتش شو!!!!!!!!
با فوق لیسانس بری دانشگاه آزادِ نقاط محروم بصورت حق التدریس کار کنی بیشتر ارزش داره به اینکه بری استخدام ارتش بشی! (برادران ارتشی ناراحت نشن لطفا)
موفق باشی![]()
با سلام.
جدیدا اگر سربازی که لباس سپاه برش هست رو دیدید... باید یاد سختی های امریه گرفتن بیفتید ! ( تقریبا به سختی امریه شده پذیرش در سپاه) !!... سپاه زده خط بسیج فقط بسیجی میگیره!... ولی یه چیز سپاه که خیلی خوبه شعارش با این مضمونه : برادری و برابری! خدایی میبینی سرهنگ تمام پادگان داره با یه سرباز صفر به صورت کاملا منطقی بحث و گفتگو میکنه که واقعا خیلی خوبه .
ارتش هم از جهاتی مثلا اینکه نون نداره بده به سرباز ؛؛ سربازای اداری رو خیلی زود تر از اون چیزی که فکرش رو بکنید تعطیل میکنه 12.30 تا 13 شاید باورتون نشه!!!. اما معمولا سپاه راس ساعت 14 مجوزه خروج سربازای اداری رو میده. ( اول کادری ها میرن و بعد سربازان)
اما با توجه به کمبود شدید سرباز در ارگان های نظامی مسلما گرفتن امریه سخت تر میشه .
الان به دلیل کمبود شدید سرباز که یکی از دلایلش به گفته برادر کمالی افزایش ظرفیت دانشگاه ها هست بسیاری از کارایی رو که سرباز میکرده کارمندان پیمانی انجام میدن .... البته مورد افزایش ظریت دانشگاه ها رو واقعا راست گفته.... : آزاد؛ پیام نور ؛ علمی کاربردی ؛ غیر انتفاعی و... دیگه جوونی رو باقی نمیذاره که بخواد بیاد خدمت!. و این امر به ضرر کسانی مثل ما که سربازیم یا افرادی که میخوان بیان خدمت میشه! مثلا خدمت میشه 21 ماه و خبر از 24 ماهه شدن اون هم جدیه.
آشنا دارم تو پایگاه مسجد ... چند مدته میشه فعالی بسیج رو گرفت ...؟؟؟
خوب حالا میگید من چیکار کنم ؟؟؟
تا کی فرصت دارم بسیج فعالی رو بگیرم ...یا تا کی محلت دارم تحویل بدم که برام حسابش کنن ...!!!
سلام به همه دوستان
بعد از اولین مرخصی میخواستم بیام پست بدم وقت نمیشد!
همونجور که میدونید من دوره آموزشیم تو پادگان رزم مقدماتی ولیعصر (عج) اردکان هستش (نیروی هوایی سپاه)
زیاد سرتون رو درد نمیارم چون خیلی از مسائل این پادگان رو چند صفحه قبل امین جان گفتند
صبح 1/12 رفتیم میدون سپاه یه برگه کوچیک بهمون دادن که ساعت 7 شب بریم ترمینال جنوب
2 تا اتوبوس شدیم و رفتیم و ساعت 3:30 نصفه شب رسیدیم! خداییش فکر نمیکردم شبای یزد انقدر سرد باشه! مغز استخونم درد گرفت!
در کل تعدادمون به 60 نفر هم نرسید!
یه سری از بچه ها کفایتی بودن (دوره تکمیلی بسیج) و یه سری دیگه با سابقه خدمت قبلی ، این دو گروه رو استحقاقیاشون رو دادن و ترخیصشون کردن
استحقاقی ما رو هم دادن و بردنمون آسایشگاه ، همونجور که امین جان گفتند 98% پادگان دیپلم و زیر دیپلم بودن و فقط گردان ما دانشگاهی بود! اصلا هم دید خوبی نسبت به ما نداشتن چون اکثرمون بچه تهران بودیم!
بخاطر 2 دقیقه دیر اومدن بعضی بچه ها از آسایشگاه تنبیهات شروع شد و صحنه های زیبایی خلق میشدبشین پاشو - پامرغی - غلتوندن تو خاک و سنگ - سینه خیز تو خاکِ باغچه!
انقدر تبیه کردن که وقت ناهار تموم شد! قیافه بچه ها خیلی دیدنی بود - گشنه تشنه صورتا داغون لباسای نظامیِ نو داغونتر
بگذریم!
فرمانده ما رو به خط کرد و شروع کرد تهدیدای چرت و پرت ، وسط تهدیداش یهو یه دژبانه اومد بهش یه نامه از فرماندهیِ کل پادگان داد ، بعدش در عرض 2-3 دقیقه فرمانده رفت و لباساشو عوض کرد گفت یه مشکلی پیش اومده بهتون مرخصی میدیم باید برید 12/19 بیاید!!!!!!!!!!!!!!! بعدش گفت از اونورم تا 92/2/19 نگهتون میداریم!!!!!!!!!!!!!! مگه میشه؟؟؟!!!!!!!! من فکر کنم خیلی حرف چِرتی زده
خلاصه ما رو وسط بیابون ول کردن و با هزار بدبختی اومدیم تهران
ما که فعلا چیزی از آموزشی خدمت نتونستیم ببینیم (خدا رو شکر) امیدوارم بقیه دوستانم تو آموزشی اذیت نشن یا کمتر اذیتشون کنن
موفق باشید![]()
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)