دوستان سرعت 12 مگابایت بگیرم خطم از کجا بدونم ساپورت می کنه تا چه سرعتی 12 بگیرم موردی نیست ؟
اینم تستمه .......... 2 مگابایت
دوستان سرعت 12 مگابایت بگیرم خطم از کجا بدونم ساپورت می کنه تا چه سرعتی 12 بگیرم موردی نیست ؟
اینم تستمه .......... 2 مگابایت
دوستان مودم وای فای چه مدلی بگیرم قیمت مناسب ؟؟؟ و کارایی خوب ...... و مدل رو ذکر کنید و قیمت .............![]()
عزیز برادر , کلا اشتباه متوجه شدی منظورمو . اگر حوصله داشتی یکبار دیگه بدون تعجیل بخون . اگرهم نداری همینجا مجددا میگم :
من کاملا موافق هرنوع اعتراض و شکایت و رسانه ای کردن و کمپین مخالفت با این اقدام کثیف صبانت هستم . هرجا هم زورم رسیده گفتم و با چند تن مطبوعاتی هم درحال صحبت هستم بلکه این موضوعو بتونیم بکشونیم به روزنامه ها و صدای اعتراض مون بهتر شنیده بشه . درخواست تخلیه هم دادم.
درست شد ؟ من کی گفتم سکوت کنیم گرامی ؟
حرف من و اون دوستمون این بود که با انتشار اخبار درست و "غلطی" که از چپ و راست میرسه راه رو برای سودجویان و زورگویان هموار نکنیم.
چطور ؟ آهان .
فرض کن فردا میخوان سر چهارراه وایستن , بگن هرکی میخواد رد بشه باید .. حالا , یه چیزی بده .. درست ؟
حالا مردمی که بی خبرن کلی گیر و جروبحث و دعوا درست میکنن و در اینصورت یا زورگیرا منصرف میشن بکل یا حداقل هزینه روانی زیادی رو متحمل میشن.
اما مردمی که از شب قبل با شایعات و جک و شوخی وجدی همدیگرو خبر کردن , امادگی شو پیدا کردن و خیلی راحت قبول میکنن و باج رو میدن و میرن. اینجا
چه اتفاقی افتاد ؟ جز اینه که که خبرپراکنی از این نوع در واقع باری از دوش زورگیرا برداشت و کارشونو راحت کرد ؟
تو جایی که صبح معاون وزیر یه چیزی میگه عصر قائم مقام تکذیبش میکنه و یه چیز دیگه میگه آیا درسته حرف یک کارشناس 195 و یا اون منشی که بجای وزیر
جواب میده رو بعنوان یک اصل لایتغیر و حتمی رواج داد و کار رو برای امثال صبانت راحت تر کرد ؟
مخابرات و های وب و پارس که الان دارن شبانه میدن , درسته ؟ بالاخره هنوز راه چاره هست . چرا ناراضیان رو بجای ناامید کردن و ای بابا هرجا بری همینه بساط
به رفتن از صبا تشویق نکنیم ؟ حرف من همینه , هنوز که قطعی نشده , خودمون قطعیش نکنیم . اگر ریزش صبا قابل توجه باشه مطمئن باش اثر میکنه .
بفرما جانم . اینم نمونه اش . تحویل بگیرید !
Last edited by gigaht; 25-09-2014 at 01:31.
یک سوال دارم چه فرقی در قیمت حجم اینترنت کلی وجزئی وجود داره اگه یکسر به پنل خودتون بزنید در قسمت خرید اکترونیک خرید حجم رو بزنید 100گیک براتون درمیاد 200هزار خورده ای تومن که هر گیگی میشه 2000اگه مواد غذایی بود می گفتم واسطه داره حقشه می خواد سود ببره تاریخ انقضا داره الی اخر.... اخه این حجم که واسطه نداره اگرم مالایاته چرا اینقدر زیاد .؟؟؟ موندم توی کارشون این چجور سیاستیه که اگه 100گیگ خریداری کنی برات 2000تومن میفته ولی 5گیگ خرید کنی حدود 4000هزار یعنی من دارم 1800گرونتر می خرم اخه این چجورشه یعنی انصافه یکی نیست بگه مالیات یعنی هر گیگ 1800چی خبره خدایش من موندم چجور دارن حساب می کنن .اینترنت که 25 برابر گرون میدن هر گیگ رو 1800گرونتر اخه نامردا شبانتون یه مرحمی به گرونفروشی شما اینم پولی یعنی اینا تا کجا می خوان بخورن مردم شدن کیف پول جناب اقایون که هروقت هر چقدر خواستن برداشت می کنن یکی نیست بگه بابا شما چجوری دارین حساب می کنیین الانم که خبرش امده می خوان اینترنتو گرون کنن شده قوز بالای قوز
دوستان خبر جدیدی هست یا نه؟از دو روز پیش تا حالا اینجا سرنزدم و بی خبرم.
با فروش تماس بگیر، بر اساس میزان نویز خطت بهت پیشنهاد میدن چه سرعتی بگیری.
Dlink 2750u
اینجا رو ببین توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طی یکماه اخیر که باهاش کار کردم نشون داده دستگاه خوب و قابل اعتمادیه
Last edited by HardwareMaster; 25-09-2014 at 11:48.
حذف شود با تشکر
Last edited by sleeplessness; 25-09-2014 at 21:12.
کسی نامحدود صبا نت داره اینجا؟ این طرح برنزی 512 چطوره؟ سرعت آپلودش چنده؟ ممنون میشم اگه کسی توضیح بده میخوام تا شنبه این طرحو بگیرم
اصلا خوب نیست پشیمون میشی پس از 10 گیگ دانلود سرعتت لاک پشتی میشه در حد 10 یا 15 کیلوبایت از ما گفتن بود چون صبانت نامحدود منصفانه داره![]()
ادرس 192.168.1.1 رو تو مرورگر وارد کن یوزر و پس admin بعد وارد قسمت status a یه عکس بگیر اگه اونجا statics هم داشت یه عکس بگیر تا برات بگم ساپورت میکنه یا نه؟ مودم هم 2730uو 2750u
تو سایتش زده بعد از 10 گیگ سرعت تبدیل به سرعت اسمی میشه که گرفتیم، شما نا محدود چند گرفتی که میاد رو 10 یا 15؟ کسی نامحدود 512 نگرفته؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)