حاجی پایه هستی بریم پاس اوت کنیم ؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
حاجی پایه هستی بریم پاس اوت کنیم ؟
دو نفري؟!! كميم!! سه چهار نفري بشيم بعد!!حاجی پایه هستی بریم پاس اوت کنیم ؟
من همين الان 9 تا سيم دارم!!چرا ارزش نداره برو کویست را ولی من موندم بین اون دو تصمیم کدوم را انتخاب کنم تصمیم 1 پول می ده که باید چند ساعتم وقتم را برای اون سیم ها بگذرونم که گیر آوردن اون آیتم هم سخته می تونم بدون دردسر دومی را انتخاب کنم و 500 تا تجربه بگیرم موندم کدوم را انتخاب کنم ولی به احتمال زیاد تجربه را ترجیه بدم چون پیدا کردن اون سیما 14 درصد هست منم حوصله ندارم چند بار بدم کار کنه که عاقبتم معلوم نیست در چند ساعت کار می تونم 5 تا را گیر بیارم
Last edited by مطلق السلطنه; 15-08-2009 at 18:39.
حاجی HP من پر شده
اگه نمیایی تکی برم
من که یکی هم ندارم از بس فقط کارای روتین انجام می دهم دیگه وقت نمی رسه برای کارای دیگه یک سیکل را که انجام بدم بعد که خوابیدم بیدار شدم موتیواسین کار اول میشه 100 و دوباره شروع می کنم به همون کارای انجام داده و تکرار همون کارا الان 4-5 تا کویست هست می تونم به راحتی برم ولی وقت نمی رسه برای کارای اون کویست ها فقط اگه سیلور باز بشه اون را انجام می دم تا 5 تا سیلور به دست بیارم تا بتونم اون انگشتر را بگیرم چون اون کویست خیلی خوب تجربه می ده![]()
چاقال نمیاد.....
من بعد از مسافرا هستم برا پس اوت
بلـــــــــه !!!
dontshoother passes out. M-Pro wins the duel, gains 6 experience points and steals $7 from dontshoother.
چند تا زدی بهش![]()
اصلا دستبند براي همينهميخواي نگرش داري چكار
من بيچاره كه توي سه تاورلد همه آيتمامو فروخته و بازي رو ول كرده بود براي بدست آوردن اين دستبند تا بحال هزار بار كارشو انجام دادم اما با اين شانس 1% به اين راحتيها نميشه بدستش آورد
شايدم بيخيال اين كوئست شدم![]()
Last edited by SoroudhM; 15-08-2009 at 19:32.
توی دو ضربه 216 تا خورد و پاس اوت !!!
ممد دوئل را فقط برای پس اوت کردن لول پایینی ها دوست داری بابا حداقل به یکی آتاک بده که بهت تجربه بده لول آپ بشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)