شرکنهای داتک و آسیاتک هم قیمت خوبی برای 128 گذاشتند ولی کیفیت رو نمی دونم . فن آوا هم داره ولی فکر کنم قیمتش بالای 30 باشه همین طور لایزر اونم گرونه. شما باید مشخص کنید کدوم شهر هستید.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شرکنهای داتک و آسیاتک هم قیمت خوبی برای 128 گذاشتند ولی کیفیت رو نمی دونم . فن آوا هم داره ولی فکر کنم قیمتش بالای 30 باشه همین طور لایزر اونم گرونه. شما باید مشخص کنید کدوم شهر هستید.
فکر کنم نماینده داتکه
یه تست سرعت می ذاری؟ سرعت دانلودت چقدر هست؟
ولی باید در نظر داشته باشید که با 128 تو بهترین حالت توی 24 ساعت 1.5 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد ولی با 512 که شبانه اون واقعا خوب باشه تو 6 ساعت میشه 1.5 گیگ زد چون سرعتش 4 برابر 128 هست . اگر شرکتی بتونه همچین سرویسی بده گرفتن 128 نامحدود کار بیخودی هست الا پارس شروع کرده باید ببینیم تا چند ماه بعد هم همین جوری میمونه
آقا شما که این پست رو زدی الان سرعتتون تغییر کرده یا نه اگر جوابت مثبته حتما حساب کار دستشون اومده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دومین شب پیاپی سرعت دانلود شبانه شده 16. اکو 128
و اینجا بود که دوره حال دادن چند ماهه شاتل به پایان رسید...
پس تنها راهش همینه که همه کاربرا تو یک روز و یک ساعت زنگ بزنند و بگند پارس داره 2 مگ میده به 128 اونوقت شما همون 512 رو هم کم کردید . این شرکتها خیلی به کارهای هم دیگه نگاه می کنند که یک وقت کم نیارد
دلم خوش بود مرکز من خلوته شبا راحت دانلود میکنم ! تا دو روز پیش سرعتم از 65 کمتر نمیشد حالا 1 رو که رد میکنه میره رو 15 !![]()
سلم
همه مشترکان که جزء دانشجویان و دانش اموزان نیستند
برخی موسسات , شرکت ها و افراد خارج از این گروه هستند مثل خود من
ولی بی تاثیر نیست و تاثیر داره حالا کم یا زیاد دیگه ملوم نمیکنه
.................................................. .................................................. ................
سرعت دانلودم حتی از سرورهایی مثل مگاآپلود و رپیدشیر هم مثل بقیه سرور ها 14الی 16 هستش ...( شب و روز فرقی نمی کنه ولی دیگه از 14 کمتر نشده تا حالا ) ...
پینگ هم که گرفتم :
minimum 163 ms
maximum 180 ms
average 173 ms
دیگه نمی دوم با چی باید تست بگیرم ؟؟؟
هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)