همین سرویس که الان باهاش وصلم سرویس 128 نامحدود ویژه خونگیه مخابراته!!! سرعت دانلود بین 30 تا 40 متغیر!! متوسط اکثر اوقات 35 گاهی هم متوسط 30 آپلود هم تا 50 کیلو گاها میده ولی همون 35 رو روش میتونی حساب کنی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همین سرویس که الان باهاش وصلم سرویس 128 نامحدود ویژه خونگیه مخابراته!!! سرعت دانلود بین 30 تا 40 متغیر!! متوسط اکثر اوقات 35 گاهی هم متوسط 30 آپلود هم تا 50 کیلو گاها میده ولی همون 35 رو روش میتونی حساب کنی![]()
فکر کنم مرکز مخابراتی شهریار ترکید رفت رو هوا
در عرض 5 دقیقه 15 بار DC شدم !! یک دفعه انقدر نویز خطم زیاد شد که اصلا مودم خط رو آپ نمیکرد !! روی هر 2 تا خطم همینجور بود
اینم وضعیت الان که وحشتناااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااک نویز دارمخطم باید 4مگ و 1 مگ آپ میشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 17-09-2013 at 20:06.
وضعیت نویز خط 2 تا حط من افتزاح تر از چند دقیقه پیش!!!
خیلی زیاد چراغ لینک مودمم میپره!!!!
کسی مشکل منو نداره تو مرکز های دیگه !! یا ایراد از مرکز شهریار هست؟
Upstream Speed 90 kbps (Interleave)
نویز خطت فوق العاده است و تا 12 مگ ساپورت میکنه
احتمال بعدی برای دیر آپ شدن برمیگرده به مودم!!
مودمت چند ساله داره کار میکنه؟؟![]()
توجه نکردی چی شد
مودمم تازه خریدم . فکر نمیکنم مشکل از مودم باشه!ممنون بابت توضیحات کاملتون!
این قطعی منم کلافه کرده!وقتی قطعی اتفاق میافته مشکل از مرکز مخابراته یا جای دیگه؟ راهی نیست که بشه جلوی این قطعی های مکرر رو گرفت؟
درسته مودمم 4 پورته! ولی تو همارا حدود 1 دقیقه طول میکشید ولی الان خیلی بیشتر شده!
عالیه !!!، تایم پینگ 4.2.2.4 شما چنده؟ ثبات داره؟
پس گزینه آخر میمونه به مرکز مخابراتی![]()
در ضمن ISp ها هم فرق میکنه زمان آپ شدن مودم!!!
من تا حالا کمترین زمان اپ شدن مودم رو توی صبانت دیدم
خط منم که فوق العاده مشکل نویز داشت الان خودش خود به خود درست شد
System Alias Name SMC7901BRA4 Software Version SMC7901BRA4 v1.0.6.0 DSP Version 2.9.0.2 DSL DSL mode ADSL2 DSL Status ADSL2, SHOWTIME.L0 Upstream Speed 1021 kbps (Interleave) Downstream Speed 4089 kbps (Interleave) Upstream SNR 6.1dB Downstream SNR 9.1dB
مشکل از مودم نیست! منم چند وقتیه با آسیاتک اینطور شده...
شما هم برای اینکه خیال خودت راحت شه ، مودمتو ور دار ، وصلش کن به یه خط دیگه! ترجیحا از یه ISP دیگه!
تایید میشه! صبانت خیلی سریع وصل میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)