تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1430 از 2365 اولاول ... 4309301330138014201426142714281429143014311432143314341440148015301930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,291 به 14,300 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

درود خدمت آقا حمید

من تازه کارم. میخوام با 1.5 یه سیستم ببندم برای پارس.
    پیشنهادتون چیه؟
    این آدیو سیستم که میگین آیا با این بودجه میشه خرید؟
    خودتون فروش دارید؟
    شمارتونو میشه برام پ.خ کنید؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پخش رو که نتونستم 9550 بگیرم 8650bt خریدم.همونطور که گفتم بودجم بخاطر شب عیدی خرج شد. ماشین هم که گفتم سایپا 132 هست میتونم الان اسپیکر بگیرم بعدا که دستم باز شد آمپ رو اضافه کنم؟ باند جلو رو هم میشه استفاده کرد؟ من خیلی دوست دارم از باند جلو هم استفاده کنم که بتونم هنگام مکالمه با تلفن و گوش دادن موزیک نخوام صدارو زیاد کنم. میکروفن مکالمه رو از کجا باید بیارم بالا که هم کیفیت صدای دریافتیش خوب باشه هم سیمش ضایع تو دید نباشه. اگه باند mc609 بخوام کدوم یکی از دوستان میتونن واسم تهیه و ارسال کنند قیمت چند؟

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

پخش رو که نتونستم 9550 بگیرم 8650bt خریدم.همونطور که گفتم بودجم بخاطر شب عیدی خرج شد. ماشین هم که گفتم سایپا 132 هست میتونم الان اسپیکر بگیرم بعدا که دستم باز شد آمپ رو اضافه کنم؟ باند جلو رو هم میشه استفاده کرد؟ من خیلی دوست دارم از باند جلو هم استفاده کنم که بتونم هنگام مکالمه با تلفن و گوش دادن موزیک نخوام صدارو زیاد کنم. میکروفن مکالمه رو از کجا باید بیارم بالا که هم کیفیت صدای دریافتیش خوب باشه هم سیمش ضایع تو دید نباشه. اگه باند mc609 بخوام کدوم یکی از دوستان میتونن واسم تهیه و ارسال کنند قیمت چند؟
    سلام
    مبارکه
    بله الان اسپیکر بگیرید و در اینده امپ.
    باند جلو هم میتونید استفاده کنید ولی کیفیتو خراب میکنه تا حدی
    بهتر از توی تنظیمات بالانس 70 در صد صدا رو بندازید عقب و 30 درصد برای جلو
    در اینده میتونید باند بهتر استفاده کنید توی جای فابریکی/روی دری و یا بدید کیک پنل بسازن براتون...
    کلا این میکروفون ها حساسیتشون بالاست و اگه روی ستون ها هم نصب بشن صدا رو به خوبی دریافت میکنن
    ولی باز بهتره قسمت پایینی اینه نصب بشن
    سیم هم از پشت پخش رد کنید و بعد از اونجا از بالای(از کنار سیم کشی های زیر فرمون) پدال گازو ترمز(با بست کمربندی کوچک یه جوری به میله ها گیرش بدید) تا برسید نزدیک ستون سمت چپ بعد بیاریدش بالا
    حالا با کمی فشار اون قاب روی ستون رو بکشید و درش بیارید ( حواستون باشه خار هاش نشکنه)
    سیم رو از اونجا رد کنید تا بالا و قاب رو ببندید
    از اونجا هم از زیر زوار بکشیدش تا اینه.
    Last edited by hoseinsps; 06-03-2014 at 21:03.

4. 5 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلاممبارکهبله الان اسپیکر بگیرید و در اینده امپ.باند جلو هم میتونید استفاده کنید ولی کیفیتو خراب میکنه تا حدیبهتر از توی تنظیمات بالانس 70 در صد صدا رو بندازید عقب و 30 درصد برای جلودر اینده میتونید باند بهتر استفاده کنید توی جای فابریکی/روی دری و یا بدید کیک پنل بسازن براتون...کلا این میکروفون ها حساسیتشون بالاست و اگه روی ستون ها هم نصب بشن صدا رو به خوبی دریافت میکننولی باز بهتره قسمت پایینی اینه نصب بشنسیم هم از پشت پخش رد کنید و بعد از اونجا از بالای(از کنار سیم کشی های زیر فرمون) پدال گازو ترمز(با بست کمربندی کوچک یه جوری به میله ها گیرش بدید) تا برسید نزدیک ستون سمت چپ بعد بیاریدش بالاحالا با کمی فشار اون قاب روی ستون رو بکشید و درش بیارید ( حواستون باشه خار هاش نشکنه)سیم رو از اونجا رد کنید تا بالا و قاب رو ببندیداز اونجا هم از زیر زوار بکشیدش تا اینه.
    ممنونم دوست خوبم. خوب اسپیکری که تو جای فابریکی جلو جا بشه چی پشنهاد میدیدن؟ اسپیکر عقب هم دوست خوبم MC609پیشنهاد دادن خوبه دیگه یه اسپیکر هم برا جلو پیشنهاد بدید که با اون مچ باشه. ممنون

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام و ممنون جوابتون
    اگه درست متوجه شده باشم؛منظورتون اینکه عقب رو بی خیال شم و برای جلو یه جفت sqx 165 بگیرم. فقط اینکه ساب رو حتما رو تاقچه می بندم به فضای صندوق به شدت نیازمندم.

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

ممنونم دوست خوبم. خوب اسپیکری که تو جای فابریکی جلو جا بشه چی پشنهاد میدیدن؟ اسپیکر عقب هم دوست خوبم MC609پیشنهاد دادن خوبه دیگه یه اسپیکر هم برا جلو پیشنهاد بدید که با اون مچ باشه. ممنون
    سلام دوست عزیز
    در مورد اسپیکر ها بهتره که این پول اسپیکر جلو رو خرج اسپیکر عقب کنید و بجای mc از co609 استفاده کنید
    چون استیج جلو پراید فابریکش 10 سانتیه و ارزش خرید نداره!
    ممکنه تفاوت صدا خیلی کم باشه و شما از هزینه ای که کردید پشیمون بشید ....
    ایشالله در اینده برای استیج جلو کامپ 16.5 سانتی بگیرید و توی کیک پنل و یا رودری نصب کنید.
    اگر نه که همون کواکسیال
    اگر من بودم چون ماشین هاچبک و فضای داخلی کوچکتری نسبت به ماشین سدان داره
    پول دو جفت mx 165 رو میدادم یه جفت sqx165 برای استیج جلو
    توی صندوق هم ساب باکس
    سلام و ممنون جوابتون
    اگه درست متوجه شده باشم؛منظورتون اینکه عقب رو بی خیال شم و برای جلو یه جفت sqx 165 بگیرم. فقط اینکه ساب رو حتما رو تاقچه می بندم به فضای صندوق به شدت نیازمندم.
    .[/QUOTE]\

سلام و ممنون جوابتون
    اگه درست متوجه شده باشم؛منظورتون اینکه عقب رو بی خیال شم و برای جلو یه جفت sqx 165 بگیرم. فقط اینکه ساب رو حتما رو تاقچه می بندم به فضای صندوق به شدت نیازمندم.[/QUOTE]

سلام
    بله دقیقا
    اگر ساب هم وی طاقچه بذارید مشکلی نداره.
    gladen rs 12 freeair مخصوص این کاره.
    Last edited by hoseinsps; 07-03-2014 at 00:13.

8. 5 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

فرق بین 4 خروجی با 6خروجی چییه ویه رادیو پخش بهتراز 2650 معرفی کنید؟

داره خودمونی میشه driftking132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

درود

اینم کلیپی که دوستان قولش رو از من گرفته بودن

فقط چند نکته رو به عرضتون برسونم :

اول اینکه حجم کلیپ حدود 85 مگه که اگر تبدیلش کنم کیفیت صدا کم میشه

مورد دومم بیس آهنگ رو گوشی خوب و باکیفیت ضبط نکرده وگرنه بدجور بیس میزنه

سومین مطلب هم اینکه فعلا Gain آمپ رو مینیموم هست HPF و LPF هم فعلا استفاده نمیشه تا طبق فرمایش آقا حمید اسپیکرها برک بشن وگرنه هنوز جای باکیفیت تر شدن صدا هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داداش دمت گرم
    ولی نمیدونم چرا دوستان اصرار میکنن که پس دیدن فایل تصویری اقدام به خرید کنن!
    آخه چیزی مشخص نمیشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید

میخواســتم نظرتون رو راجع به پک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدونم.. کیفیت صدا و بیس باند هاش چطوره؟

و این که کلا سری های DXT خوبن؟ بهترین مدل کدومه؟ قیمت هم اگه ممکنه ممنون میشم بزارید!
    Last edited by shayan1226; 07-03-2014 at 12:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •