اصلا ارور نمیده! بازیه بالا نمیاد....
مشخصات سیستم من : cpu:core i5-750 ram:4 gig 1333 crossair vga:xfx5830
با تشکر.
اصلا ارور نمیده! بازیه بالا نمیاد....
مشخصات سیستم من : cpu:core i5-750 ram:4 gig 1333 crossair vga:xfx5830
با تشکر.
این دقیقا از ضعف سیستم شماست...بله گرافیک شما در پایین ترین جزئیات شاید بتونه COD رو بتونه اجرا کنه همینطور که خود اینتل میگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی این ایرادی که شما میگی برمیگرده به ضعف گرافیک ولی برای اطمینان شما گفته های این پست رو عمل کن:
ولی اگه بازم همون مشکل رو داشتی به احتمال 90% به خاطر ضعف سیستم هست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.در موقع نصب بازی call of duty - black opsیه ارور میاد که با ignore اونو رد می کنم ولی در هنگام اجرای بازی همون ابتدا یه ارور میاد که عکسشو اینجا براتون می ذارم لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز هر چه سعی کردم نتونستم فایل مورد نظر رو دانلود بکنم اگه میشه جای دیگه آپلود بکنید
با تشکر
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
در ضمن من این سایت رو پیدا کردم شاید بکارم بخوره اما ازش سر در نیاوردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید لینک جدید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
وقتی موقع نصب این ارور را میده اشکال از سی دی است که این ارور را میده و وقتی هم که ignore را میزنی از فایل میگذره و وقتی هم می خوایی بری تو بازی ارور میده چون قبل از اینکه بخواد بره تو بازی همه ی فایل هاش را چک میکنه.
چی شد؟ کسی نیست؟!
دوستان اگه میشه یکی جواب پست قبلی ما رو هم بده
شما برو تو این مسیر:
x:\fifa 11\Game\fifasetup
و فایل Exe که اسمش Fifa Config هستش رو اجرا کن نه فایل Text رو که......................
((در ضمن X درایوی هستش که بازی اونجا نصبه))
چی شد؟ کسی نیست جواب منو بده؟
سوالتون چیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)