shahi-007 متشکرم از راهنمایی.اگرلینکfarsisms برای n73 را بگذارید متشکر می شوم
shahi-007 متشکرم از راهنمایی.اگرلینکfarsisms برای n73 را بگذارید متشکر می شوم
سلام
من گوشيم رو تازه فرمت کردم البته مموري کارت رو هم فرمت کردم
حالا با مشکل مواجه شدم نه مسيج قبول ميکنه و نه بلوتوث
تنظيمات بلوتوث رو درست کردم ولي فايده نداشت
اگه ميشه لطفا راهنمايي کنين
يه توضيح ديگه اينکه کسي که برام فايلي رو بلوتوث ميکنه گوشي من سوال ميکنه و من اوکي ميکنم
گوشي طرف نشون ميده فايل داره منتقل ميشه ولي اخرش گوشي فرستنده ÷يغام ميده connection lost
دوست عزیز این error را فقط برای عکس هایی میده که بدون focus گرفته باشی،اگر عکس را با فکوس بگیری تا 800% زوم می کنه
در مورد create muvee هم،مگه چندتا عکس رو add میکنی؟و عکس ها چه حجمی دارن؟من که حدود 20 تا عکس که با حجم بالا هم بودند رو امتحان کردم به راحتی muvee رو ساخت
امروز علائدین به شزط فنلاند که تو فاکتور مینویسه میداد 370 حالا شما چند میدی هر کسی خواست یه ان95 دو هفته کار کرده هم دارم که تعویض میکنم
اونم 675 میدم هنوز هیچ وسیله جعبش باز نشده گوشی هم کیپد فارسیه که 10 هزار تفاوت قیمت داره و یه رنگه تکه که عمرا گیر بیاد و این رنگشم 10 هزار گرونتره نقرهای و سبز شنی (sand( هر کی خواست یه خبری بده و با ان 95 حال کنه
علائدین به شرط فنلاند کیلویی چنده ؟ فروشنده های علائدین اصلا میدونن فنلاند تو کدوم قاره س ؟ بیخیال بابا... عزیزم محض اطلاع فنلاند الان مدتهاس n73 تولید نمیکنه. اینهایی که تو بازار هستن ساخت هند یا چینن .
در ضمن تا اونجا که من اطلاع دارم n95 فقط یک رنگ داره و جدیدا مشکیش هم معرفی شده. نکنه اینم به شرط چاقو ببخشید یعنی به شرط فنلاند گرفتی ؟
قیمت جهانی n73 حول و حوش 380 دلاره. حالا سوال من اینه چجوری با وجود تعرفه 60% و هزینه حمل و نقل و واسطه تقریبا با همون قیمت جهانی حتی کمی ارزونتر تو ایران فروش میره ؟ البته واسه سوالم جواب دارم. این n73 های هندی و چینی رو واسه بازار جهان سوم یعنی من و شما میزنن و قیمتش هم جهان سومیه و 100% کیفیت و دوامش.
خوشبختانه اون موقع که من خریدم خود فنلاند این گوشی رو تولید میکرد و مطمئن هستم گوشیم اصل فنلانده و مدتها برام در حد عالی کار میکنه و مشکلی براش پیش نمیاد. هدفم از فروش هم فقط اینه که اولا به پولش احتیاج دارم یه کم و اینکه میخوام یه گوشی دیگه بگیرم تا یه تنوعی بشه.
سلام ان73 دارم چرا در فیلم هایی که گرفتم سایه داره همه تنظمها را انجام دادم درست نشد ایا گوشی خراب است؟
ببین اگه ببینی من یکی از قدیمی های اینجام که به خاطر افت این فروم دیگه هیچی نمینیویسم
اگه چند جا بری بپرسی بهت میگن این رنگم هست منم نوشتم کمیابه و گرونتره
ان 73 الان اگه تولید هند هم باشن تحت لیسانس فنلانده مثل سونی که چین داره میزنه
چرا حواسم هست میدونم. قبلا تو تاپیکهایی زیادی شما رو دیدم.ببین اگه ببینی من یکی از قدیمی های اینجام که به خاطر افت این فروم دیگه هیچی نمینیویسم
وقتی شما میگی حتما هست دیگه.اگه چند جا بری بپرسی بهت میگن این رنگم هست منم نوشتم کمیابه و گرونتره
درسته تحت لیسانسه ولی ساخت فنلاند یه چیز دیگس.ان 73 الان اگه تولید هند هم باشن تحت لیسانس فنلانده مثل سونی که چین داره میزنه
ببین این بحث در مورد سونی هم بود که میگفتن مالزی یه چیز دیگست
ولی الان همه قبول کردن که چین و مالزی هیچ فرقی نداره
الان در مورد نوکیا هم اگه هند باشه همینه ولی دلیل اصلیه افت قیمت ان73 باز شدن رجیستره نه هند یا چین بودنش
میدونی عمده فروشای دوبی ان 73 چند میدن؟ بین 290-310 اگه کسی از دوستانت رفت دوبی بگو بپرسن
سلام
منو فارسي برا ان 73 هست اگه كسي داره به منم بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)