تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 942 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

اقا اونو پشت یه سری از درها مینویسن
    مال من خیلی وقته فعاله تقریبا از 3
    عید
    اره اقا من یه بار تو اتوبان ازادگان بودم داشتم میرفتم شرکت سایپا یه دفعه انتن رفت من رفتم سایپا برگشتم هفت حوض بعد از دو سه یا شایدم 4 ساعت انتنش اومد ابروم جلو همکارام رفت همه میگفتن ادم عاقل سیمی که همه جا انتن میدرو میده ایرانسل میگیره
    خلاصه حالم گرفته شد

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

حالا حالا ها مونده تا طعم همه اینا خوب بچشیم

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13 ادامه چانی زنی ایرانسل و رگولاتوری بر سر طرح تعرفه

فناوران - چانه‌زني شركت ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات، بدون نتيجه مشخصي براي تغيير روند محاسبه مكالمات از دقيقه‌اي به ثانيه‌اي همچنان ادامه دارد.

اما آخرين شنيده‌ها از مذاكرات اپراتور دوم با رگولاتوري حاكي از آن است كه اين اپراتور به احتمال زياد روند تغيير محاسبه مكالمات از دقيقه‌اي به ثانيه‌اي را با همان تعرفه 499 ريال خواهد پذيرفت.

به گفته يك مقام آگاه روز گذشته در جلسه‌اي كه با حضور مقامات شركت ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي بر پا شد بعد از گذشت حدود دو ساعت بدون نتيجه‌اي مشخص، ادامه مذاكرات به جلسه بعدي موكول شد.

اين مقام مطلع افزود: روند مذاكرات جلسه روز گذشته مثبت بوده و آن‌طور كه از جمع‌بندي سخنان حاضران جلسه استنباط شده به احتمال زياد ايرانسل با همان تعرفه دقيقه‌اي 499 ريال به تغيير روند محاسبه مكالمات خود از دقيقه‌اي به ثانيه‌اي تن در دهد.

اين مقام آگاه خاطرنشان كرد: همانطور كه در پروانه شركت ايرانسل مشخص شده اپراتور دوم مي‌تواند 20 درصد بيش‌تر از تعرفه موثر اپراتور اول بابت هر دقيقه مكالمه از مشتركان خود پول دريافت كند.

به گفته اين مقام آگاه، بر اساس بررسي‌هاي انجام شده توسط سازمان‌هاي مسوول، در حال حاضر تعرفه موثر اپراتور اول بين 510 تا 520 ريال براي هر دقيقه مكالمه تعيين شده كه با اين احتساب شركت ايرانسل بر اساس قانون مي‌تواند نسبت به افزايش تعرفه تا 610 ريال اقدام و آن را به رگولاتوري اعلام كند.

وي افزود: از جايي كه مديران شركت ايرانسل تاكنون براي جلب مشتري بيش‌تر هزينه زيادي را جهت تبليغات و جا انداختن رقم 499 ريال براي هر دقيقه تماس با هر كجاي ايران پرداخته‌اند، گويا به همين دليل حاضر به افزايش تعرفه فعلي نخواهند شد .

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض پوشش تهران پس کی ؟؟؟!!!

خیلی جالبه ، اینجا همه می پرسن اهواز کی فعال می شه ، یزد کی ، نمی دونم شیراز کی ، کجایک کی ؟
    یکی نیست بگه بابا هنوز تهران تموم نشده که هیچ نصفش هم به نظر من مونده چون ما که سمت غرب تهران هستیم (شهران) صادقیه، اشرفی اصفهانی ، آبشناسان کوهسار و ... هنوز آنتن نمیده اگه هم بده میادو میره
    حالا شما هی بپرسین اهواز کی ؟ شیراز کی ؟ یزد کی ؟ بــــــــــا بــــــــــا تهـــــــــــــــــــــرا ن کی ؟؟؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه BABAKAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

رودرو با مدیر Mtn در ایران

--------------------------------------------------------------------------------

مديران شرکت هاي خارجي نگران عواقب پرونده هسته يي ايران و تاثير آن بر روي فعاليت هايشان هستند. شرکتmtn يکي از بزرگترين سرمايه گذاران خارجي در ايران نيز از اين قاعده مستثنا نيست. اين شرکت تاکنون نزديک 600 ميليون دلار در ايران سرمايه گذاري کرده است. موفقيت شرکت ايرانسل به عنوان اپراتور دوم تلفن همراه، اهميت بالايي براي دولت ايران و مسوولان شرکت Mtn به عنوان سرمايه گذار ايرانسل دارد، چراکه پيشرفت ايرانسل شرکت هاي خارجي ديگر را نيز براي سرمايه گذاري در ايران تشويق خواهد کرد اما قطعنامه دوم شوراي امنيت نيز در حالي صادر مي شود که سياستمداران هم وطن روساي Mtn رياست دوره يي شوراي امنيت را بر عهده دارند. زماني که زمزمه هاي خروج ترک سل و آمدن Mtn به عنوان اپراتور دوم تلفن همراه در ايران پيچيد، کريستين کيلووان به عنوان مدير اجرايي شرکت Mtn فعاليت خود را در ايران آغاز و اولين دفتر شرکت Mtn را در خاورميانه تاسيس کرد. وي در حال حاضر به عنوان يکي از اعضاي هيات مديره شرکت ايرانسل، نقش پشتيباني را در تاسيس و راه اندازي عمليات ايرانسل برعهده دارد. او پيش از ورود به ايران، در سال هاي 2002 تا 2004 مديرعامل بزرگترين شرکت پخش سيگنال ماهواره بخش خصوصي در آفريقا، «اوريي کام» بود و توانست اين شرکت را به سودآوري برساند. «کيلووان» قبل از ورود به شرکت Mtn، در شرکت هاي چندمليتي متعددي در زمينه کنسرو مواد غذايي، مواد شيميايي و منفجره و بخش هاي معدني، به عنوان مدير ارشد در امور حقوقي فعاليت داشته است. او همچنين از سال هاي 1978 تا 1998 از وکلاي دادگاه عالي آفريقاي جنوبي بود. از آن پس به مدت سه سال مدير عملياتي تنها راه آهن مسافري آفريقاي جنوبي را برعهده گرفت. وي در سال 1987 ليسانس حقوق و در سال 1994 فوق ليسانس همين رشته را از دانشگاه « ويت واترزند» دريافت کرد. او در سال 2001 مدرک مديريت ارشد اجرايي را از دانشکده علوم بازرگاني « ويتز» ( دانشکده علوم بازرگاني «هاروارد») اخذ کرد و حالا در ايران به عنوان مدير اجرايي شرکت Mtn فعاليت مي کند. او در گفت وگوي زير به مسائل جالبي اشاره کرده است.

آيا اين قطعنامه ها تاثيري روي فعاليت هاي شرکت Mtn در ايران خواهد گذاشت؟ برنامه شرکت Mtn براي مقابله با آثار قطعنامه هاي شوراي امنيت سازمان ملل چيست؟
    شرکت Mtn يک شرکت سرمايه گذار است. ما مسائل سياسي را دنبال نمي کنيم. آن چه قرار است اتفاق بيفتد، اتفاق خواهد افتاد و شرکت Mtn در وقوع اين مسائل هيچ نقش و دخالتي ندارد، پس نظري هم نمي تواند در مورد آن داشته باشد. همه محدوديت ها و آنچه قرار است در مورد ايران اجرا شود به شوراي امنيت سازمان ملل و راه حل آنها برمي گردد و تا به حال در شرکت، در مورد اينکه تصميمات اين شورا، مي تواند چه تاثيري روي عملکرد Mtn در ايران بگذارد، بحث نکرديم، چرا که تا به امروز، همه توجه ما، به فعاليت هاي شرکت ايرانسل بوده و اينکه مسائل موجود چطور بر روي آن تاثيرگذار خواهند بود.

يعني Mtn هيچ فکر و نگاهي به مسائل سياسي ايران ندارد؟
    در مورد اين گونه مسائل بايد با تامل بيشتري برخورد کرد تا بتوان پاسخي مناسب، در مقابل آن داشت، هر حرفي که در ايران از طرف شرکت Mtn گفته شود به همه جاي دنيا حتي امريکا گزارش خواهد شد.به همين دليل براي جواب دادن به اين سوالات بايد کمي فکر کرد. ما در ايران هميشه در شرايط بسيار حساس و سختي قرار داريم، به دليل اينکه نيروها و گروه هاي زيادي در ايران هستند که هر يک به دنبال بهانه يي براي تحريک ديگري است. ما نمي خواهيم بهانه يي براي گروه هاي مختلف باشيم. براي مثال شما هر آنچه من در اينجا بگويم منعکس خواهيد کرد. اگر فردي در وزارت ... آن را بخواند يا شخص ديگري در وزارت ... يا هر جاي ديگر، که نظر من براي آنها جالب نباشد، شرکت Mtn براي ادامه فعاليت در ايران دچار دردسر بزرگي خواهد شد. در حقيقت من بهانه يي براي تحريک آنها عليه شرکت Mtn شدم و فعاليت خودم را در ايران دچار مشکل کردم. در اينجا ديدگاه من مطرح نيست. من براي شرکت بزرگي کار مي کنم که افراد زيادي با ديدگاه هاي متفاوتي در آن هستند.

پس شرکت شما از مسائل پيش روي ايران اطلاع دارد و براي آن هم برنامه ريزي ها را انجام داده اما توان بيان آن را در اينجا نداريد؟
    شرکت Mtn در 20 کشور جهان فعاليت مي کند. اگر ما بخواهيم در مورد مسائل سياسي هر کشور دخالت کنيم در حقيقت نماينده سازمان ملل در آن کشورها خواهيم شد. ما قبل از اينکه وارد ايران شويم تمام مسائل کشور شما را مورد بررسي قرار داديم و مي دانستيم که چه شرايطي بر ايران از لحاظ سياسي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي حاکم است.

يکي از مهمترين بخش هاي قرارداد ايرانسل در رابطه با به کاربردن قانون حداکثر استفاده از توان داخلي است، اما متاسفانه اين بخش از قرارداد شما هنوز حالت اجرايي پيدا نکرده است. علت اين امر چيست؟
    مجلس ايران، در اين قانون، نحوه عملکرد اپراتور دوم را بيان کرده است. اين قانون در مورد اپراتور دوم است و طبق آن، شرکت ايرانسل بايد از حداکثر توان شرکت هاي ايراني براي تکميل شبکه خود استفاده کند. تا آنجايي که من اطلاع دارم ايرانسل از همه نيروهاي داخلي موجود و در دسترس استفاده کرده و هر سه ماه يک بار، مدير اجرايي ايرانسل، فعاليت هاي خود را در اين رابطه به وزير Ict گزارش مي کند و در ميان آنها، فردي مسوول رسيدگي و نظارت بر فعاليت شرکت ايرانسل است. ما از همه امکانات داخلي که در دسترس و قابل استفاده بوده، بهره برديم و بالطبع از آنچه که در داخل ايران نبوده استفاده نکرديم. ايرانسل بايد به عنوان يک شرکت خصوصي تصميم بگيرد که چطور در قبال کسب مجوز خود عمل کند.mtn تنها يک سرمايه گذار در شرکت ايرانسل است. ايرانسل موظف است طبق مجوز، در طول يک سال بخش عمده يي از شهرها و جاده ها را تحت پوشش شبکه خود قرار دهد.

آيا اپراتور دوم خط توليد تجهيزات شبکه تلفن همراه را در ايران راه اندازي خواهد کرد؟
    شرکت ايرانسل با نوکيا و اريکسون در اين زمينه به توافقاتي رسيده اند و آنها درصدد توليد تجهيزاتي در ايران هستند. اما من در مورد جزئيات اين مساله اطلاعات دقيقي ندارم چرا که در حيطه کاري ام نيست و در واقع ايرانسل بايد اطمينان دهد که به اين نيازها پاسخ داده مي شود.

دو شرکت دولتي صاايران و بنياد مستضعفان 51 درصد سهام شرکت ايرانسل را در اختيار دارند. آيا شما اعتقاد داريد که اپراتور دوم تلفن همراه، در حالي که 51 درصد سهام آن در اختيار شرکت هاي دولتي است، توسط بخش خصوصي اداره مي شود؟
    بله، اپراتور دوم کاملاً خصوصي است. 51 درصد سهام آن مربوط به بخش دولتي نيست، در واقع شرکت گسترش الکترونيکي ايران(iedc) خصوصي است. صاايران و بنياد مستضعفان، سهامداران شرکت Iedc هستند. درست است که اين دو شرکت دولتي هستند اما موقعيت آنها در شرکت ايرانسل، همانند Mtn است. ما 49 درصد سهام شرکت ايرانسل را در اختيار داريم اما ايرانسل هر آنچه را که ما مي گوييم انجام نمي دهد، زيرا شرکت Mtn تنها پول خود را به عنوان سرمايه گذار در اين مسير قرار داده است. به همين ترتيب، شرکت Iedc نمي تواند بگويد که مديريت ايرانسل بايد چگونه عمل کند و يا در تصميم گيري ها دخالت کند. درست است که سهامداران Iedc، دو شرکت صاايران و بنياد مستضعفان هستند اما آنها نمي توانند اين ادعا را داشته باشند که ما 51 درصد سهام ايرانسل را داريم و تمام تصميمات شرکت را ما مي گيريم و اپراتور دوم را دولتي معرفي کنند. ايرانسل يک هيات مديره دارد که تصميمات را اتخاذ مي کند و مسووليت ها و وظايف هيات مديره، طبق قانون نامه تجاري، کاملاً مشخص است.

آيا اين احتمال در آينده وجود دارد که سهامداران شرکت گسترش الکترونيکي ايران (iedc)تغيير پيدا کنند؟
    ممکن است آنها روزي اين کار را انجام دهند. اين احتمال وجود دارد که دولت به عنوان بخشي از اصل 44 قانون اساسي اعلام کند که صاايران و بنياد بايد از ايرانسل جدا شوند. اما در حال حاضر، صاايران و بنياد مستضعفان به طور رسمي از سهامداران ايرانسل نيستند بلکه شرکت Iedc و Mtn که هر دو خصوصي هستند از سهامداران ايرانسل محسوب مي شوند.

صاايران و بنياد مستضعفان، غير از سرمايه گذاري، چه کمکي به فعاليت هاي ايرانسل کرده اند؟
    سرمايه گذار، تنها سرمايه گذاري مي کند و يا سهامي را خريداري مي کند. اين امر در مديريت، نکته يي مشخص و قابل توجه است. از ديدگاه Mtn و Iedc، مهمترين مساله، سرمايه گذاري است. ما سرمايه گذاري مي کنيم و گروه مديريت درباره هدف شرکت و توليداتش به ما توضيح مي دهد و سپس ما به عنوان هيات مديره همه موارد را مورد بررسي قرار مي دهيم. شرکت Mtn به خاطر فعاليت در 20 کشور جهان، افرادي مجرب و با مهارت و دانش بالايي را در اختيار دارد که اين امر مي تواند به ايرانسل در مسائل اجرايي کمک بسياري کند. در عين حال، شرکت Iedc ممکن است اطلاعات و تجربياتي را در رابطه با همکاري هاي داخلي داشته باشد تا دستيابي به نتايج مطلوب را آسان تر کند. مثلاً اگر شما به بورس تهران برويد و تصور کنيد که ما يکي از شرکت هاي بزرگ دولتي هستيم که روي سهام بورس، سرمايه گذاري کرديم شما قصد خريد يک ميليون سهام شرکت را داريد، به همين خاطر 200 ميليون تومان پرداخت مي کنيد. اين مساله باعث نمي شود که شما بتوانيد در مسائل مربوط به شرکت و تصميمات آن دخالت کنيد. شما به عنوان سهامدار، تنها اجازه حضور در جلسات عمومي ساليانه شرکت داريد و زماني که گروه مديريت در مورد نتايج و توليدات شرکت در طول يک سال صحبت مي کند، مي توانيد سوالات خود را مطرح کنيد. سپس بايد تصميم بگيريد که آيا مايل هستيد اين شرکت را از لحاظ مالي حمايت کنيد يا نه؟ ايرانسل هم به همين صورت است. صاايران، بنياد و Mtn وظايف تعريف شده يي دارند و نمي توانند در کارها و تصميمات ايرانسل دخالت کنند. هيات مديره، گروه مديريت را انتخاب مي کند و اين هيات مديره است که اطمينان مي دهد، فعاليت هاي گروه مديريت دقيقاً برحسب اصول کارهاي تجاري خواهد بود.

نظر شما درباره عملکرد شرکت ايرانسل چيست؟ آيا عملکرد ايرانسل در جذب مشتري موفقيت آميز بوده است؟
    بله، فکر مي کنم ايرانسل در جذب مشتري بسيار موفق عمل کرده است. همان طور که مي دانيد ايرانسل و Mci (شرکت ارتباطات سيار) دو اپراتوري هستند که فعاليت آنها کاملاً متفاوت از يکديگر است. هم اکنون Mci نزديک 16 ميليون مشترک دارد. در گذشته، آنها هر دو سال يک بار، زماني را براي ثبت نام سيم کارت اختصاص مي دادند. افراد زيادي در اين ثبت نام ها شرکت مي کردند که هدف بخش عمده يي از آنها سرمايه گذاري بود، مثل سرمايه گذاري در بانک به منظور به دست آوردن سود. اما در حال حاضر، با ورود ايرانسل در بازار ايران، شرايط کاملاً تغيير کرده و افراد به راحتي مي توانند از تکنولوژي روز دنيا استفاده کنند. يکي از تفاوت هاي عمده ما با Mci اين است که آنها بعد از 13 سال، به تازگي تعداد مشترکان خود را به 16 ميليون نفر رسانده اند. در حالي که ايرانسل در نوامبر 2005 کار خود را آغاز کرد و تا آخر ماه مارس سال جاري تعداد مشترکان اين اپراتور، به يک ميليون مشترک رسيدند. اين بسيار رضايت بخش است.

در ماه هاي پاياني سال گذشته، شرکت Mci توانست با انجام ثبت نام، نزديک دو ميليون و نيم مشترک به شبکه خود اضافه کند. با توجه به مزاياي بالاي ايرانسل و تحويل سريع سيم کارت به متقاضيان، به نظر شما چرا اين تعداد از مردم اقدام به ثبت نام سيم کارت هاي Mci کردند؟
    نمي دانم. شايد مردم ايران با اين کار خوشحال مي شوند يا مايلند شرکت هاي دولتي را از لحاظ مالي حمايت کنند. در هر صورت ما صرفاً به کيفيت و پيشرفت ايرانسل فکر مي کنيم. من فکر مي کنم از آن جايي که ايرانسل کار جديدي است، مردم مايل نيستند بي وقفه اقدام به خريد کنند. همانند تاليا، که در ابتدا با افزايش تعداد مشترکين روبه رو نشد. اما در حال حاضر، ما از پيشرفت ايرانسل بسيار خوشحاليم. هر روز تعداد مشترکان ايرانسل افزايش پيدا مي کند و با اطمينان مي توان گفت بعد از يک سال اين تعداد به بيش از دو يا سه ميليون نفر خواهد رسيد. از اين رو ما از پيشرفت ايرانسل بسيار خوشحاليم.

يکي از مزاياي سيم کارت هاي ايرانسل امکانات گسترده آن است. مشترکان شما به راحتي امکان استفاده غيرمجاز را از سرويس هاي ايرانسل دارند. اين احتمال وجود دارد که دولت ايران در آينده نزديک با گسترش شبکه ايرانسل و آشنايي بيشتر مشترکان با سرويس هاي Gprs، محدوديت هايي را بر روي سرويس هاي آن قرار دهد. حتي برخي کشورها به خاطر گسترده بودن عملکرد اين سرويس ها، مقررات خاصي را روي اين سرويس ها گذاشته اند. آيا اين احتمال را مي دهيد که دولت ايران هم اين کار را بکند؟
    من فکر نمي کنم که دولت چنين کاري را انجام ندهد. ما سه ماه قبل از راه اندازي Gprs به دولت ايران اعلام کرديم که مي خواهيم چنين سرويس هايي را راه اندازي کنيم.

آيا -------- سايت ها در سرويس اينترنت سيم کارت هاي ايرانسل اعمال مي شود؟
    در مورد جزئيات اطلاع دقيقي ندارم اما فکر مي کنم همانند خدمات اينترنت در ايران خواهد بود. ولي همان طور که مي دانيد هر دولتي فيلترهاي خاص خود را دارد.

آيا -------- ايران بر روي سرويس اينترنت ايرانسل اعمال شده است يا نه؟
    من واقعاً نمي دانم. تا به حال اين مساله را چک نکردم.

در قرارداد شما قيمت سيم کارت هاي اعتباري و دائمي ايرانسل يکسان است. اما سازمان تنظيم مقررات قيمت سيم کارت هاي اعتباري ايرانسل را نزديک به 28 هزار و 500 تومان تعيين کرده است. آيا اين مساله ضرر مالي براي شما ايجاد نخواهد کرد؟
    مسلماً درآمد ايرانسل پايين خواهد آمد، اما اين امر به تيم مديريتي ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات مربوط مي شود. آنها هميشه براي دستيابي به نتايج مطلوب و رفع مشکلات با هم گفت وگو مي کنند. من از آنچه که در جلسات آنها مطرح مي شود اطلاعي ندارم. اما اين را مي دانم که اين مساله درآمد ايرانسل را کاهش مي دهد. همان طور که مي دانيد، ما بايد بخشي از درآمدمان را به دولت بدهيم. هر آنچه را که سازمان تنظيم مقررات در توافقنامه بين خود و ايرانسل تغيير دهد و اين تغيير همراه با ضرر مالي باشد، سازمان تنظيم مقررات بايد پاسخگو باشد. اگر به ياد داشته باشيد دو بند از قرارداد ما مربوط به هزينه پرداختي به دولت است. طبق بند اول ايرانسل بايد 300 ميليون يورو براي دريافت مجوز به دولت پرداخت کند. در بند دوم ايرانسل بايد 1/28 درصد از سهم درآمد ساليانه خود را به دولت بپردازد. حال اگر سازمان تنظيم مقررات باعث شود درآمد ما به طور مثال از 100 ريال به 50 ريال کاهش پيدا کند واضح است که به جاي 1/28 درصد، تنها 14 درصد به عنوان سهم درآمد به دولت پرداخت خواهد شد و رگلاتوري بايد درباره کاهش سهم درآمد دولت پاسخگو باشد. اين بحثي است که ميان ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات (رگلاتوري) صورت مي گيرد و شرکت Mtn هيچ نقشي در آن ندارد. ما تنها 300 ميليون يورو را به وزارتخانه مربوطه پرداخت مي کنيم و در مقابل مجوز خود را مي گيريم. من مطمئن هستم که آنها جواب قانع کننده يي براي دولت خواهند داشت.

آيا سازمان تنظيم مقررات (رگلاتور) مسووليت کمبود درآمد دولت را قبول کرده است؟
    نمي دانم. اگر ما شرايط را تعيين مي کرديم، طبق قرارداد، بايد مقدار پول تعيين شده را مطالبه مي کرديم. اما شرايط و تغييرات توافقنامه را سازمان تنظيم مقررات اعلام مي کند. در عين حال اين سازمان مي داند که اگر ايرانسل براي هر سيم کارت اين قيمت را در نظر بگيرد، 28 درصد از آن به عنوان درآمد به دولت پرداخت خواهد شد. من فکر مي کنم مسوولان اين سازمان آن قدر مدبر، کاردان و عاقبت انديش هستند که نتايج و اثرات تصميمات خود را قبل از تصميم گيري در نظر بگيرند. ايرانسل قراردادي با دولت ايران امضا کرده و طرفين به اين قرارداد احترام مي گذارند و اين کاملاً جداي از توافقنامه بين ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات است.

آيا دولت ايران از اين مشکل و کاهش درآمد اطلاع دارد؟
    از آقاي خسروي (رئيس سازمان تنظيم مقررات) بپرسيد. من نمي دانم که ايشان به دولت، کابينه رئيس جمهور چه چيزي گفته است. از ديدگاه ايرانسل، به شما مي گويم که ما هر روز با مسوولان سازمان تنظيم مقررات در حال مذاکره هستيم و تلاش مي کنيم نتايج تصميمات آنها را به خودشان يادآور شويم. رگلاتوري يک سازمان نو و جديد براي دولت ايران است. براي راه اندازي کارهاي نو، هميشه با مشکلات زيادي روبه رو مي شويم و تصميماتي که در اين مسير اتخاذ مي شود مي تواند درست يا اشتباه باشد. ما درصدد جنگيدن با رگلاتوري نيستيم، زيرا جنگيدن با سازماني که بايد در پيشرفت آن کمک کرد کاري را پيش نخواهد برد. در واقع اين سازمان همانند کودکي تازه متولد شده و در حال رشد است که همگي بايد در بزرگ شدن آن بکوشند. ما نکات و مسائل زيادي را از رگلاتوري مي آموزيم و رگلاتور نيز از تجربيات ما که حاصل فعاليت در 20 کشور است، استفاده مي کند.

یکسری پیمانکار ایرانی برای تکمیل شبکه خود انتخاب کرده بود که آنها باید در عرض یکسال چهار میلیون ظرفیت در شبکه ایجاد کنند اما با گذشت دو سال هنوز یک سوم از قرارداد اجرا نشده است. در برخی از پروژهای دیگر شرکت های ایرانی زیاد عملکرد مناسبی نداشتند. به نظر شما ، علت عدم موفقیت شرکت های ایرانی در پروژهای ملی چیست؟
    من نمی توانم درمورد علت عدم موفقیت شرکتهای ایرانی صحبت کنم اما اگر بخواهید در مورد مسائلی که باعث پیشرفت و موفقیت ایرانسل می شود، می توانم پاسخگو باشم. ایرانسل و Mci هر دو در یک کشور فعالیت می کنند. هر دو درصدد ساخت شبکه ای گسترده هستند. هر دو به Gcهای ( پیمانکاران عمومی) یکسانی دسترسی دارند، زیرا یک تعداد مشخصی از Gc ها می توانند در این رشته مخابراتی فعالیت کنند. در کل هر دو در چارچوبی از قوانین مشابه فعالیت می کنند. از این رو همان قوانینی که در مورد ما بکار می رود، در مورد Mci نیز رعایت می شود.

حال سوالی که مطرح می شود و آن این است که ایرانسل چگونه میخواهد یک شبکه را در 63 مرکز ایران طی 3 یا 4 ماه راه اندازی کند؟
    اگر به گذشته نگاهی بیندازید، درخواهید یافت که این اولین باری است که سوییچ سنتری بزرگ در مدت کوتاه در ایران ساخته می شود و این به دلیل تجربه ای است که Mtn در ساخت سوییچ سنتر در کشورهای دیگر داشته است. دومین نکته، رویه و سیاستها و مراحلی است که شرکت Mtn در طول 13 سال بکار گرفته تا گسترش یابد. اگر شما بخواهید سوییچ سنتری در طول 3ماه بسازید ، بایدها و نبایدهایی را درنظر می گیرید. در قرارداد ایرانسل با Gc ها و فروشندگان، ایرانسل آنچه را که از انها انتظار دارد ذکر میکند، درصورتیکه آنها نتوانند کار را با کیفیت خواسته شده و در زمان مشخصی تحویل دهند، ایرانسل هیچ پولی به آنها پرداخت نخواهد کرد و دیگر با آنها کار نمی کند. برای ایرانسل اهمیتی نخواهد داشت که آنها خویشاوندان چه کسانی هستند و یا از سوی کدام ارگان سیاسی حمایت می شوند. ما شبکه ای بسیار قوی هستیم به طور مثال این امکان برای ما وجود داشت که اولین مرکزسوئیچ بزرگ را در غرب تهران در پشت فرودگاه مهرآباد بسازیم. اجازه ساخت این مرکز در ماه جون به ما داده شد و در ماه آگوست اولین تماس رااز آن سوئیچ سنتر برقرار ساختیم. چیزی که تا به آن روز در کمتر از سه ماه در ایران انجام نشده بود. ما اصرار داشتیم آنها کار را بر اساس استانداردهایی که ما می گوییم انجام دهند.ما پس از مدتی دریافتیم که شرکتی در ایران وجود دارد که دقیقا بر اساس استانداردهای ما کار می کند. ممکن است اینگونه شرکتها از سوی شخص یا اشخاص مهمی حمایت یا هدایت نشوند اما آنها شرکتهای خصوصی هستند که بر طبق استانداردهای ما عمل میکنند و از این رو ما خود را موفق میدانیم. البته گفتنی است که ما در ایران با مشکلات زیادی روبه رو هستیم. شبکه ایرانسل در حال پوشش دادن، سراسر ایران است و این نشان دهنده داشتن مدیریتی قوی و مجرب است. اگر مدیر پروژه ای کارخود را به درستی انجام ندهد بلافاصله فرد دیگری جایگزین می شود و این همان نکته ای است که باعث میشود تا ما درکار خود موفق باشیم. در نگاهی اجمالی به شبکه های مخابراتی، تماس با تلفن Mci هیچ تفاوتی با برقرار کردن ارتباط، با تلفن های ایرانسل ندارد. من نمیدانم که Mci چطور و چگونه در حال فعالیت است. مهم ترین ارزش و نکته برای ما این است که Mtn در هیات مدیره ایرانسل همکاری دارد و تجربیات 20 کشور دیگر را به مرحله اجرا می گذارد. ما صاحب برجهای خیالی و بزرگ در ایران نیستیم، افراد ما تنها در ساختمان آناهیتا که تنها نیمی از طبقات آن برای ایرانسل است، مشغول فعالیت هستند چرا که مهم برای آنها، پوشش دادن سراسر ایران و در دسترس قرار دادن خدمات شبکه تلفن همراه است. تجربه نشان داده است تصمیم گیری سریع و آگاهی از کاری که انجام می دهیم باید لازمه کار ما باشد و در تنظیم قراردادها به آن توجه کنیم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

رودرو با مدیر Mtn در ایران
    ّدوستان چرا برای فرستادن یک پست یه نگاهی به پست های قبلی نمی کنین؟ چند صفحه قبل این کار انجام شد الان هم این دوستمون بی توجه به 3 پست قبل باز این مطلب را گذاشتند! خواهشن برای بالا بردن کیفیت فروم از پست های تکراری بپرهیزید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ّدوستان چرا برای فرستادن یک پست یه نگاهی به پست های قبلی نمی کنین؟ چند صفحه قبل این کار انجام شد الان هم این دوستمون بی توجه به 3 پست قبل باز این مطلب را گذاشتند! خواهشن برای بالا بردن کیفیت فروم از پست های تکراری بپرهیزید.

موافقم ...

داره خودمونی میشه bluetooth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Esf

پيش فرض

متاسفانه بايد بگم گول خورديد چون ايرانسل بر خلاف وعده هاش (499) از همون روز اولي كه اعلام موجوديت كرده تاحالا پا همه 600تا760 ريال حساب كرده. باور نكرديد به روزنامه هاي جام جم و اعتماد طي يك هفته ي پيش مراجعه كنيد. اگه بازم قبول نداري خرجش يه ماشين حسابه+قبض+call timer گوشيتون. حالا بازم بريد ذوق 1000 ساعت رايگان و mmsوهداياي نوروزي ايرانسل باشيد. واقعا" كه ساده ايد اين همه امكانات رايگان؟!!!!!!!!!!
    اگر هم دلتون به حرف مسئولاش خوشه """به روباهه گفتن شاهدت كو ...."""" يادتون نره

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پوشش تهران پس کی ؟؟؟!!!

--------------------------------------------------------------------------------

خیلی جالبه ، اینجا همه می پرسن اهواز کی فعال می شه ، یزد کی ، نمی دونم شیراز کی ، کجایک کی ؟
    یکی نیست بگه بابا هنوز تهران تموم نشده که هیچ نصفش هم به نظر من مونده چون ما که سمت غرب تهران هستیم (شهران) صادقیه، اشرفی اصفهانی ، آبشناسان کوهسار و ... هنوز آنتن نمیده اگه هم بده میادو میره
    حالا شما هی بپرسین اهواز کی ؟ شیراز کی ؟ یزد کی ؟ بــــــــــا بــــــــــا تهـــــــــــــــــــــرا ن کی ؟؟؟!!!
    به قول استاد شهريار:
    مگر پنداشتي ايران ز تهران تا كرج باشد؟....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •