یکی لطف کنه توی شاتل لند اینو آپ کنه 3ِD دوازده گیگیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی لطف کنه توی شاتل لند اینو آپ کنه 3ِD دوازده گیگیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آیا راهی هست که فایلارو از دراپ باکس به شاتل لند انتقال داد؟
ممنون
سلام دوستان
تجربه یکساله من از شاتل لند میگه:
1- تا میتونید از سایتهای ایرانی لینک بردارید و اپلود کنید
2- برای فایلاهای سرورهای خارجی یا غیر مستقیم ناچارید یه اشتراک از سایتهای اپلودو ریموت بگیرید که من با چندتاشون کار کردم و بهترینشون seedbaz هست
3- مزیت سیدباز اینه که هم قابلیت اسپلیت داره که برای من خیلی مهم بود و هم اینکه لیچر و ریموت داره
4- فایلهای با پسوند rar کمتر به مشکل میخورن ولی با فرمتzip اکثرا فایلها خراب میشن
5- مرور گر رو وقتی در حال اپلود لینک هستید نباید ببندید اگر ببندید هم ریموت لینکها قطع میشه و هم خرابی فایل بیشتر
6- تو گروه تلگرامی شاتل لند عضو بشید اونجا ملت که لینک میزارن میتونید براحتی دانلود کنید بعضی نکات و ترفندها هم گفته میشه کلا بد نیست عضو بشید
7- تو گروه شاتل لند یکی از دوستان اسکریپتی نوشته که خیلی کرابردیه و امکانات خوبی داره یکیش اینه که میتونید لینکاتون رو گروهی بدین خودش ریموت کنه
فعلا اینا به ذهنم رسیده
موفق باشید
Last edited by m_saeed63; 28-08-2017 at 12:22.
سلام
ممنون از اینکه تجربیاتتون رو اینجا نوشتید
من خودم هم از زمانی که شبانم تموم شده دیگه شبانه نخریدم و شاتل لند رو جایگزین کردم
اینکه ایکریپت نوشتن که گروهی آپ کنه خیلی خوبه ، اگه میشه ایجا بزارید یا لینک گروه رو که من و دیگر دوستان هم استفاده کنیم
با سپاس
سلام به همه . خواستم بدونم برای دانلود از تورنت چیجوریه . اول باید تو سیدباز لیچ کنیم بعد با شاتللند آپ کنیم بعد دان .. ؟ لطفا راهنمایی کنید
این لینک گروه شاتل لنده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک کانال اسکریپتش : shlearn1@
تو این کانال کامل توضیح داده و لینک اسکریپت هم هست
Last edited by m_saeed63; 29-08-2017 at 15:16.
اره دیگه یا لینک مگنت یا فایل تورنت رو میدی تو سیدباز تا لیچ بشه بعدم از همونجا لینک مستقیم میگیری میدی تو شاتل لند بعدم راحت دانلود
من اپدیتهای ps4 رو اینجوری میگیرم
The service is unavailable.
درس شد.
آپدیت : سرعت آپلود بسیار کند شد. ولی همچنان انتقال خوبه.
آپدیت : الان متوجه شدم سرعت انتقال هم کم شده ولی نه به اندازه سرعت اپلود.
Last edited by Bensonw3x; 30-08-2017 at 13:17.
سلام من سرویس art 1 دارم میخوام 5 ترابایت ترافیک شاتل لند رو بخرم میخواستم بدونم آیا برای سرویس های آرت هم میشه و سرعتش چقد هست؟
با تشکر
برای سرویس art نمیشه! فقط برای سرویسهای eco هست!
سرعت بستگی به خط شما داره ولی کلا تا 16 مگابیت باز هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)