تشکر از اطلاع رسانیتون![]()
تشکر از اطلاع رسانیتون![]()
دمتتون گرم با این اطلاع رسانی
دوستانی که نصب کردند لطفا اطلاع رسانی کنند. تشکر
بنظر میا که سونی داره منطقی اپ رو بروز کرده شمار همان هست وقت اسیا زده اگر کسی دان کرده اطلاع دهد
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله من نصب کردم و تغییراتی که تا کنون مشاهده کردم
1- صدای بلندتر و وضوح بیشتر
2- سرعت منوها و شبکه ها بیشتر شده
3- ولوم صدا به سمت چپ پایین منتقل شده و کرکره کشویی که قبلا سمت چپ بوده به سمت راست منتقل گردیده .
سلام با توجه به اينكه در اين تاپيك دوستان اين تلويزيون رو دارند سوالي داشتم كه مطرح مي كنم:
من قصد خريد دارم ولي با توجه به بودجه اي كه دارم بين دو مدل 50w800c و 49x7000d موندم.
از طرفي w800 داراي فركانس 800 هرتز هست ولي X7000 دويست هست و اينطور كه شنيدم عدد بالاي فركانس باعث ميشه مثلا در فيلم و... كه حركات سريع هست تصوير شطرنجي نشه. و همچنين w800 داراي سه بعدي هست واي اون يكي نيست.
ولي از طرفي x7000 داراي تكنولوژي 4k هست و رزولوشن بالاتري داره (البته نمي دونم در تصاوير و فيلمهاي فعلي آيا قابل كاربرد هست يا خير) و گويا تكنولوژي Hdr داره كه كيفيت تصوير رو بهبود مي بخشه و تبديل مي كنه به تصوير در حد 4k. (اينرو شنيدم البته)
مي دونم وقتتون رو ميگيره ولي مي خوام با دليل راهنمايي كنيد كه كدوم رو بايد انتخاب كنم.
در كل دوست دارم تصويرم شطرنجي نشه و هميشه صاف و زلال و داراي رنگ طبيعي باشه.
با تشكر
کسی از دوستان نتونسته راه حل دائمی برای مشکل ادیت فایل های USB Flash تو ورژن جدید پیدا کنه؟
من 49x8305c دارم
ولي توي سايت ظاهرا آپديتي براش نيومده
ميخواستم بدونم حتما بايد آپديت مربوط به مدل تلويزيوني كه داريم باشه؟
1-پنل x7000 از نوع IPS هست پس کنتراست تصویر پایینتر است.
2-اختلاف refresh rate (به قول شما فرکانس) تازه اگه اختلافی باشه تو این دو مدل تاثیری تو کیفیت تصویر نداره.
3-HDR که برای افزایش کیفیت هر پیکسل هست ,ربطی به 4K که برای رزولیشن هست نداره.خصوصا اگه 50 اینچ میخوای بگیری بیخیال 4K و HDR شو.و w800 بگیر .به نظر من سه بعدی بیشتر از اون دوتا حال میده!
این مدل احتمالا برای آسیا نیست
پشتش زده ساخت کجا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)