با تشکر از راهنمایی شما ولی با وارد کردن این فرمان هم مشکل من حل نشد
ممنون میشم دوستان تجربیاتشون رو در اختیار بزارن
با تشکر از راهنمایی شما ولی با وارد کردن این فرمان هم مشکل من حل نشد
ممنون میشم دوستان تجربیاتشون رو در اختیار بزارن
منم یه مشکل بد با درایور linuxant دارم که باعث میشه سیستم قفل کنه بعد از یه مدتی(نیم ساعت تا 1-2 ساعت) یا وقتی لاگین میکنم. موس رو می تونم تکون بدم اما نمی تونم رو هیچ چیزی کلیک کنم و کیبورد هم کاملا قفل میشه به طوری که مجبور میشم ریستارت کنم.
کسی همچین مشکلی نداشته؟ یه نشونشم فکر کنم این باشه که وقتی درایور رو نصب می کنم یه صدایی از مودم تولید میشه شبیه صدای کارکرد هارد ولی تا پاکش می کنم صدا هم از بین میره.حتی اگه کانکت هم نباشم این صدا وجود داره.
اولین باره که این مسئله مطرح شده
فکر نمی کنم از مودم یا درایور اون باشه
هارد یا کارت گرافیک رو چک کن
مرسی جواب دادی. اما آخه چطور این مشکل به هارد یا گرافیک مربوطه؟ چطور باید چکشون کنم؟! سخت افزاری که مشکلی ندارم وگرنه تو ویندوز هم همینطور بود.
تو سایت linuxant خوندم که درایور linuxant با بعضی کارت صداهای آنبورد تداخل میکنه و راهی جز صبر کردن برای یک درایور جدید وجود نداره! کارت صدای من همALC888 هست که مشکلی با خودش ندارم.
برای اینکه مطمئن بشم مشکل همینه میشه لطف کنید یه دستوری یا یک boot option بدید تا دیباگ کن ببینم قضیه چیه؟ مثلا چیزی که کل سیستم صدا رو غیرفعال کنه.
یعنی وصل درایور رو نصب نمی کنی مشکلی نداری؟
این خیلی مهمه که اول مشخص بشه مشکل از مودمه یا نه
کارت گرافیکت چیه
سخت افزارت خیلی قدیمی یا خیلی جدید نیست؟
نظیر همچین مشکلی رو خودم داشتم زمانی که سیستم قدیمی بود و روش یه کارت گرافیک ati radeon 7000 بود
کارت گرافیک رو عوض کردم درست شد
درسته. وقتی درایور رو پاک می کنم مشکلی ندارم. سیستمم رو پارسال آپگرید کردم و کارت گرافیکم آنبورده(ATI xpress 1200). مادربوردم GA-MA69VM-S2 است و سیستمم نه قدیمیه نه خیلی جدیده.
سلام
من هم در مورد قطع صدا بعد از نصب درایورهای مودم linuxant شنیدمه.!!!!
البته بیشتر برای کسانی اتفاق میفته که فکر کنم کارت صداشون alsa باشه!!!
برای رفع این مشکل می تونید
ـــ اول درایور مودم تون اگر نصب هست آن را پاک کنید.
ــ دوم درایور کارت صداتون را از سایت linuxant دانلود ونصب کنید.
ـــ سوم درایور مودم را نصب کنید و بعد Restart کن.
فکر کنم دیگه باید مشکلت بر طرف شده باشه.!!!!
موفق باشین
مشکل باید از درایور مودم باشه. اگر بعد از نصب درایور مودم با کارت صدا مشکل پیدا کردید , شاید با آپدیت درایور ALSA به نسخه ی 1.0.20 مشکل حل بشه ! هرچند این فقط یه احتماله ولی امتحانش ضرری نداره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه خواهش دارم ائن هم اینه که یه نفر زحمت بکشه مو به مو طریقه راه اندازی مدوم کانکسانت رو توضیح بده فقط تو رو خدا نگید برو جستجو کن یا تو این صفحه هست
دوم اینکه من برنامه --- رو تونستم نصب کنم ولی کدکش رو نتونستم اگه کسی تونست یه راه حل هم برای نصب کدک بهدون اینترنت یاد بده ممنون
سلام
واضح تر از این چی می خوای !! صفحه ی اول همین تایپیک را بخونی متوجه میشی!!هر چند گفتی که لینک ندی ولی دلم نمیاد !! آخه اونجا کامل توضیح داده. اینم لینکش :
اگه باز مشکلی بود مطرح کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورتون از کدک ها ، همون کدکهای صوتی وتصویری برای پخش آهنگ است یا برای --- ??? آخه من تا حالا --- نداشتمه و نمیدونم اونها هم کدکی چیزی دارن یا نه؟!!!؟؟
راستی قبل از اینکه سوال بپرسی حتما بگو که از چه توزیعی و چه محیطی و چه نسخه کرنلی و خلاصه یه سری از این اطلاعات بده که وقتی کسی جواب شما را بده بهتر بتونه راهنماییتون کنه.!!!
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)