تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 848 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

سلام دوستان. من یه مشکلی دارم: با اینکه نت کاملا وصله (چراغ پورت و نت روشن و آی پی دارم و snr هم مطلوبه و روی حالت pppoe) ولی هر چند دقیقه یکبار نت از کار میوفته و صفحه باز نمیشه و علامت ! روی آیکن سیگنال وای وای لپ تاپ میاد (یعنی اینترنت قطعه) میاد و باید یک دقیقه صبر کنم تا درست شه. شما هم همچین مسئله ای رو دارید؟ مشکل از پارس ه؟ یا جای دیگه؟
    اره منم همچین مشکلی دارم
    واقعا رو اعصابه...

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

مگه اون علامت قطع بودن اینترنت چیز عجیبیه ؟!

یعنی تا حالا براتون پیش نیومده یک صفحه رو باز کنید نصفه باز شه مجبور شید دوباره رفرش کنید ؟
    تا حالا پیش نیومده یه صفحه باز کنید ببینید به هم ریختست و عکساش لود نشدن دوباره رفرش کنید ؟
    تا حالا پیش نیومده یه سایت رو بخواید باز کنید ببینید میگه "Connection was reset" ؟
    تا حالا نشده اینترنتتون قطع بشه ؟
    تا حالا نشده پینگتون نابود بشه ؟

کجا زندگی میکنید شما ها که اتفاقات فوق نمیفته به منم بگید

3. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عجب گیری کردیما ، دو هفتس درخواست تخلیه دادم هنوز که هنوزه خطمو تخلیه نکردن نامردا ، کسی میدونه از کجا باید پیگیری کنم ؟ سایت 195 هم شکایت کردم فایده نداشت ، هر جا زنگ میزنم پاسم میدن ، یکی که سابقه تخلیه خط داره لطفا کمک کنه من چی کار کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

عجب گیری کردیما ، دو هفتس درخواست تخلیه دادم هنوز که هنوزه خطمو تخلیه نکردن نامردا ، کسی میدونه از کجا باید پیگیری کنم ؟ سایت 195 هم شکایت کردم فایده نداشت ، هر جا زنگ میزنم پاسم میدن ، یکی که سابقه تخلیه خط داره لطفا کمک کنه من چی کار کنم
    فقط حضوری که بری سریع تخلیه میکنن من ساعت 9 رفتم حضوری درخواست تخلیه دادم ساعت 1 پورتم جمع آوری شد اما تلفنی یا تو سایت درخواست دادن حداقل 2 هفته طولش میدن که شاید مشترک پشیمون بشه تمدید کنه

6. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب قرارداد ششماهه منم 2/1 تموم شد والان دوسری یکماهه تمدید کردم تا ببینم چی باید کرد ( یا اینها از خر شیطون بیان پایین و شبانه رو برگردونن که تا الان نکردن) دوستان چی پیشنهاد میدید ؟ این 4 گیگ کفاف هیچی رو نمیده و با این قطعی ها و غیره هیچ نکته مثبتی دیگه نداره پارس حالا چه کنیم ؟؟
    ایرانسل اون یکساله 100 گیگش میفته ماهی 14.5 و حدود 8 گیگ که خیلی بهتره
    مخابرات هم کمپین بهاره اش بد نیست شبانه هم برقراره ولی مودم رایگانو ظاهرا حذف کردن و 2 مگ محدودش همون 2 مگه و دیگه قید این 16 مگ سرعت و 1.5 مگ در ثانیه رو باید زد .
    چه کنیم ؟ ماهی 29 تومن (با مالیات) برای اینترنتی که فقط تلگرام نصفشو میخوره و فقط میشه چندتا پیج و ایمیل باز کرد اصلا معقول نیست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خوب قرارداد ششماهه منم 2/1 تموم شد والان دوسری یکماهه تمدید کردم تا ببینم چی باید کرد ( یا اینها از خر شیطون بیان پایین و شبانه رو برگردونن که تا الان نکردن) دوستان چی پیشنهاد میدید ؟ این 4 گیگ کفاف هیچی رو نمیده و با این قطعی ها و غیره هیچ نکته مثبتی دیگه نداره پارس حالا چه کنیم ؟؟
    ایرانسل اون یکساله 100 گیگش میفته ماهی 14.5 و حدود 8 گیگ که خیلی بهتره
    مخابرات هم کمپین بهاره اش بد نیست شبانه هم برقراره ولی مودم رایگانو ظاهرا حذف کردن و 2 مگ محدودش همون 2 مگه و دیگه قید این 16 مگ سرعت و 1.5 مگ در ثانیه رو باید زد .
    چه کنیم ؟ ماهی 29 تومن (با مالیات) برای اینترنتی که فقط تلگرام نصفشو میخوره و فقط میشه چندتا پیج و ایمیل باز کرد اصلا معقول نیست .
    من هفته ی قبل درخواست تخلیه خط دادم و یه هفته طول کشید، از آسیاتک هم سرویس 10 مگ گرفتم دوروز وصل شدنش طول کشید کلا 10 روز با نت 3G همراه اول بودم خداییش بد هم نبود!
    خطمو روی 8 مگ بستن کلی باهاشون بحث کردم پشتیبانیش از پارس هم احمق ترند،میگم SNR بالای 10 باشه کافیه ولی قبول نکردند!
    روزانه ش خوبه پینگش بالاست ولی برای من مهم نیست چون گیمر نیستم،حجم دزدی تا الان نداشته چند بار تست کردم درست بوده.
    شبانش یه مورد داره، از سرور خارج تا سقف 270KB میشه دانلود کرد ولی سرور ایران ماکسیمم سرعت خطط رو بهت میده من دیشب 12 گیگ دانلود داشتم.
    در مجموع راضیم چون اگه پارس میموندم هم هزینه ی نت چندین برابر میشد و دیگه یه جوری شد موندن تو پارس فایده نداشت ولی به نمایندگیش هم گفتم اگه پارس شبانه رو برگردونه منم شاید برگردم چون تو این 3 سال راضی بودم.

9. 2 کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    شما اگه دیدی بعد چند شب همین جوری شبی 12 گیگ دانلود داری میشه به بچه های دیگه سرویستو معرفی کنی با قیمتش و مشخصاتش توی این تاپیک؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    شما اگه دیدی بعد چند شب همین جوری شبی 12 گیگ دانلود داری میشه به بچه های دیگه سرویستو معرفی کنی با قیمتش و مشخصاتش توی این تاپیک؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    باشه ولی به نظر نمیاد بخوان بیشتر ازین محدود کنن چون سرعت دریافت از سرور خارجی رو به 2Mb محدود کردن چیزیه که میگن اینترنت والا سرور ایران که پهنای باند داخلی هست همون اینترانت ملی!

12. این کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

دوستانی که فایرفاکس استفاده میکنن و پارس آنلاین دارن میتونن با فایرفاکس وارد سایت زیر بشن ؟

github.com

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

دوستانی که فایرفاکس استفاده میکنن و پارس آنلاین دارن میتونن با فایرفاکس وارد سایت زیر بشن ؟

github.com
    والا من فایرفاکس ندارم ولی با کروم وا کردم مشکلی نداشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •