اره منم همچین مشکلی دارم
واقعا رو اعصابه...
اره منم همچین مشکلی دارم
واقعا رو اعصابه...
مگه اون علامت قطع بودن اینترنت چیز عجیبیه ؟!
یعنی تا حالا براتون پیش نیومده یک صفحه رو باز کنید نصفه باز شه مجبور شید دوباره رفرش کنید ؟
تا حالا پیش نیومده یه صفحه باز کنید ببینید به هم ریختست و عکساش لود نشدن دوباره رفرش کنید ؟
تا حالا پیش نیومده یه سایت رو بخواید باز کنید ببینید میگه "Connection was reset" ؟
تا حالا نشده اینترنتتون قطع بشه ؟
تا حالا نشده پینگتون نابود بشه ؟
کجا زندگی میکنید شما ها که اتفاقات فوق نمیفته به منم بگید![]()
عجب گیری کردیما ، دو هفتس درخواست تخلیه دادم هنوز که هنوزه خطمو تخلیه نکردن نامردا ، کسی میدونه از کجا باید پیگیری کنم ؟سایت 195 هم شکایت کردم فایده نداشت ، هر جا زنگ میزنم پاسم میدن ، یکی که سابقه تخلیه خط داره لطفا کمک کنه من چی کار کنم
فقط حضوری که بری سریع تخلیه میکنن من ساعت 9 رفتم حضوری درخواست تخلیه دادم ساعت 1 پورتم جمع آوری شد اما تلفنی یا تو سایت درخواست دادن حداقل 2 هفته طولش میدن که شاید مشترک پشیمون بشه تمدید کنه
خوب قرارداد ششماهه منم 2/1 تموم شد والان دوسری یکماهه تمدید کردم تا ببینم چی باید کرد ( یا اینها از خر شیطون بیان پایین و شبانه رو برگردونن که تا الان نکردن) دوستان چی پیشنهاد میدید ؟ این 4 گیگ کفاف هیچی رو نمیده و با این قطعی ها و غیره هیچ نکته مثبتی دیگه نداره پارس حالا چه کنیم ؟؟
ایرانسل اون یکساله 100 گیگش میفته ماهی 14.5 و حدود 8 گیگ که خیلی بهتره
مخابرات هم کمپین بهاره اش بد نیست شبانه هم برقراره ولی مودم رایگانو ظاهرا حذف کردن و 2 مگ محدودش همون 2 مگه و دیگه قید این 16 مگ سرعت و 1.5 مگ در ثانیه رو باید زد .
چه کنیم ؟ ماهی 29 تومن (با مالیات) برای اینترنتی که فقط تلگرام نصفشو میخوره و فقط میشه چندتا پیج و ایمیل باز کرد اصلا معقول نیست .
من هفته ی قبل درخواست تخلیه خط دادم و یه هفته طول کشید، از آسیاتک هم سرویس 10 مگ گرفتم دوروز وصل شدنش طول کشید کلا 10 روز با نت 3G همراه اول بودم خداییش بد هم نبود!
خطمو روی 8 مگ بستن کلی باهاشون بحث کردم پشتیبانیش از پارس هم احمق ترند،میگم SNR بالای 10 باشه کافیه ولی قبول نکردند!
روزانه ش خوبه پینگش بالاست ولی برای من مهم نیست چون گیمر نیستم،حجم دزدی تا الان نداشته چند بار تست کردم درست بوده.
شبانش یه مورد داره، از سرور خارج تا سقف 270KB میشه دانلود کرد ولی سرور ایران ماکسیمم سرعت خطط رو بهت میده من دیشب 12 گیگ دانلود داشتم.
در مجموع راضیم چون اگه پارس میموندم هم هزینه ی نت چندین برابر میشد و دیگه یه جوری شد موندن تو پارس فایده نداشت ولی به نمایندگیش هم گفتم اگه پارس شبانه رو برگردونه منم شاید برگردم چون تو این 3 سال راضی بودم.
سلام
شما اگه دیدی بعد چند شب همین جوری شبی 12 گیگ دانلود داری میشه به بچه های دیگه سرویستو معرفی کنی با قیمتش و مشخصاتش توی این تاپیک؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
باشه ولی به نظر نمیاد بخوان بیشتر ازین محدود کنن چون سرعت دریافت از سرور خارجی رو به 2Mb محدود کردن چیزیه که میگن اینترنت والا سرور ایران که پهنای باند داخلی هست همون اینترانت ملی!
دوستانی که فایرفاکس استفاده میکنن و پارس آنلاین دارن میتونن با فایرفاکس وارد سایت زیر بشن ؟
github.com
والا من فایرفاکس ندارم ولی با کروم وا کردم مشکلی نداشت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)