سلام
رایتل انصافا شبکه ی بسیار پایداری داره برای من
من استان فارس هم بودم بسیار خوب جوابگو بوده
سلام
رایتل انصافا شبکه ی بسیار پایداری داره برای من
من استان فارس هم بودم بسیار خوب جوابگو بوده
شما بسته هفتگی خریدید
3g فقط رو بسته های یک ماهه(شماره3) کار میکنه
نه امروز عصر رفتم بیرون یه ۱۰۰ متر که از خونه دور شدم رفت رو ۳g و واقعا سرعتش عالی بود حدود ۶-۸ مگ بود هر چی تست گرفتم ولی وقتی برگشتم تو خونه دیدم تا ۱۰-۲۰ متری خونه هنوز ۳g هست ولی بعد دوباره رفت روی 3g خلاصه که اگر تو خونه هم بود خیلی عالی بود البته تو خونه ما خود گوشی هم خیلی خوب خط نمیده احتمالا مال محلیه که توشم سرعتش خیلی خوب بود اگر این طوری بمونه من مشتری میشم حجمش وفقط کمه حد اقل ۲ برابر میبود خیلی بهتر بود
بسته یک ماهه گرفتید ؟نه امروز عصر رفتم بیرون یه ۱۰۰ متر که از خونه دور شدم رفت رو ۳g و واقعا سرعتش عالی بود حدود ۶-۸ مگ بود هر چی تست گرفتم ولی وقتی برگشتم تو خونه دیدم تا ۱۰-۲۰ متری خونه هنوز ۳g هست ولی بعد دوباره رفت روی 3g خلاصه که اگر تو خونه هم بود خیلی عالی بود البته تو خونه ما خود گوشی هم خیلی خوب خط نمیده احتمالا مال محلیه که توشم سرعتش خیلی خوب بود اگر این طوری بمونه من مشتری میشم حجمش وفقط کمه حد اقل ۲ برابر میبود خیلی بهتر بود
کی گرفتید ؟
چند گیگ بهتون داد ؟
محتوای مخفی: همراه اول - منطقه 22 تهران شهرک گلستان - بلوار هاشم زاده فاصله 50 متری از دکل کنار خونه که 1 هفتس فعال شده.
محتوای مخفی: .
یک هفته ای ۸۰۰ مگ حجم و قیمتش هم ۵۰۰۰ تومان
هنوز ۱۲ ساعت هم نشده
۸۰۰ مگ
با بسته هفتگی هم وصل میشه. دارم
سلام دوستان. این همراه اول خیلی دزده
دیروز یه بسته یک روزه فعال کردم و اس ام اس هم واسم اومد که نوشته بود فعال شده و به صورت اتوماتیک فعال نمی گردد. ولی امروز دوباره اومده واسم تمدید کرده. اس ام اس هم دادم که عدم تمدید بزنم بازم جوابی نمیاد. به 9990 هم تماس گرفتم ولی جواب درستی ندادند. من میخوام بدونم اخه وقتی خود همراه اول اس میده که بطور اتوماتیک فعال نمیشه بعد چرا دوباره باید تمدید خودکار کنه
بزارید روی WCDMA توی خونه هم شاید 3G براتون آنتن داد.
Last edited by Firebirds; 04-01-2015 at 23:41.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)