آپدیت 4 با کرک ورژن 2 اومد.
آپدیت 4 با کرک ورژن 2 اومد.
سلام دوستان من هم با کرک ورژن 3 تونستم بازی رو اجرا کنم بلافاصله کریر مود رو شروع کردم اوایل چون کلا بازی رنگ ولعابش جذاب بود نسبت به فیفا 14 خیلی جذاب بود اما من درجه سختی رو روی لجندری گذاشتم ولی جوری شد بعد از یک هفته میلی زیاد به بازی ندارم چون واقعا آزار دهنده شده گیم پلی بازی برا من که طرفدار فیفام و pes رو قبول ندارم واقعا آزار دهندست بعد از یک هفته نخوام فیفا بازی کنم دوتا مشکل وحشتناک داره یکی دروازه بانا بالانس نیستن یعنی یه عکس العملای عالی نشون میدن ولی در عوض زاویه بسته عین اب خوردن گل میخورن و حتی تو اسلایدرا من قدرت دروازه بانا رو گذاشتم روی 100 اما باز هم همون اش همون کاسه.نکته دوم و وحشتناک و یه باگ بزرگ که مواجه شدم باهاش اینه من اگه بخوام اراده کنم میتونم با یه دفاع کنار مثل لوک شاو از درواره خودم برم همرو رد کنم اونم دریبل رودر رو نه فقط سرعت میگیرم و با یه جهت بالا پایین تک به تک میشم واقعا این مورد ازار دهندست در حدی که لذت بازی رو برام به صفر میرسونه هر کاری هم میخوام کنم رو لجندری بازی برام چالش برانگیز باشه نمیشه که نمیشه به جرات میگم درجه لجندریش زیاد فرقی با درجه پروفشنالش نداره من میتونم هر بازی هفت هشتا گل بزنم.میخواستم ببینم این اپدیت چهار که همراه کرک هست همون اپدیتیه که از شرکت EA اومده ؟ یعنی هیچ راهی نیست این خنگ بازی مدافعای حریف بهتر بشه؟؟چه تنظیمات اسلایدری باید دستکاری کنم؟ اگه کسی میدونه کمک کنه واقعا این همه صبر کردم برای این بازی ولی بعد از یک هفته ازش زده شدم.اگه کسی راهنمایی داره ممنون میشم
کرک 3 روی لپتاپ N550 JV با ویندوز 8.1 Po امتحان شد و بدون مشکل کار میکنه
خدا قوت باید بگم به EA Canada برای ساخت این شاهکاره باگ !!
یعنی لذت بازی رو واقعا کور کردن اینا با این نسخه !
8-9 تا گل میزنیم انگار نه انگار هیچ لذتی نداره وقتی هم که میبازیم فقط حرص میخوریم
تو نسخه 14 با اینکه بازم مشکلات عجیب غریب بود بعضی از بازی ها به حریف مقابلم احسنت باریکلا میگفتم که چقدر قشنگ بازی میکنه و من با اقتدار میبازم !!
تو این نسخه بعد از 5 دقیقه بازی کردن از طرز بازی حریفم خندم میگیره که چقدر ناشی بازی میکنه اما در پایان 90 دقیقه 4-2 عقب هستم![]()
آقا رونالدو که Stamina اش از 100 کمتر نمیشهتا دقیقه 90 رو فورمه بعد واسه گل زدن توانایی داره 2 دفعه کل بازیکنان رو دریبل کنه
![]()
بازی کن از پشت تکل میره تو پات حتی خطا نمیشه ! از روبرو یه تاره موت میخوره به یارو حتی مسیرش هم عوض نمیشه - زمین نمیخوره داور خطا میگیره با کارت زرد !!![]()
توپ دست توعه !!!!!! دفاع با سر میاد تو شیکمت !! خطای تو میشه !!!
من دیگه حرفی ندارم
??????????
نرم افزار اوریجین رو نصب کن
گویا امروز آپدیت جدیدی اومده واسه بازی... من از پچ های مودینگ وی استفاده میکنم. از دوستان کسی هست که احیانا از این پچ استفاده کنه؟ میخوام بدونم ورژن بعدیه پچ که بیرون بیاد شامل آپدیت هم میشه یا اینکه خودمون دستی باید آپدیت رو اضافه کنیم؟
سلام.
میخوام کلید های کیبورد رو مثل فیفاهای قدیمی تنظیم کنم
یعنی مثل فیفاهای 2008 به پایین.
چطوری باید تنظیم کنم ؟
در ضمن برای گرافیک Nvidia GT430 بهترین تنظیماتی که میشه انجام داد که کیفیت داشته
باشه و لگ نداشته باشه چی هست؟
ممنون
Last edited by mohamad skystar; 09-03-2015 at 17:53.
الان که خواستم برم تو بازی اوریجین داره یه آپدیت 200 مگی دانلود می کنه ولی تجربه ثابت کرده به شدت بعیده تغییر خاصی تو گیم پلی داده بشه یا باگی از گیم پلی رفع بشه.
باز تو حالت آفلاین میشه فراموش کنی که می تونی با هر بازیکنی کل تیم حریفو دریبل کنی و سعی کنی فقط با پاس بازی کنی که بازی جذاب دراد، اما تو حالت آنلاین واقعا بازی جلو کسایی که شیلنگی کله رو می گیرین و دوان دوان به سمت دروازه ت حمله ور میشن اعصاب خوردکن میشه. البته تونستم انقدر خودمو وفق بدم که 80 درصد این موارد رو دفاع کنه ولی اون 20 درصد دیگه واقعا کاریش نمیشه کرد!
قصه فیفا هم شده قصه PES 2008. موتور گرافیکی رو متحول کردن و گیم پلی رو منهدم.![]()
لینکشو بدین لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)