سلام لطفا به من کمک کنید![]()
![]()
![]()
وقتی توی far manager وارد پوشه fs می شم پیغام زیر رو میده
وبعد از چند ثانیه این یکی میاد
پوشه ها هم خالیه لطفا کمکم کنید
سلام لطفا به من کمک کنید![]()
![]()
![]()
وقتی توی far manager وارد پوشه fs می شم پیغام زیر رو میده
وبعد از چند ثانیه این یکی میاد
پوشه ها هم خالیه لطفا کمکم کنید
من فایل ssw رو تو گوشیم فلش کردم ( k750 CID49 R1CA021 ) الان که rest_K750_R1CA021 رو رو گوشی فلش می کنم بازم گوشی روشن نمی شه
سلام تو رو خدا کمک کنید
گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم بعد از اینکه سیم Usb رو در آوردم گوشی هی روشن و خاموش میشه یعنی نور ال سی دی اون روشن و خاموش میشه اصلا دوست ندارم اونو فلش کنم
مال چی میتونه باشه؟ گوشیم w810i آخرین ورژن هم هست R4E031
با عرض سلام خدمت دوستان...
يک گوشی SonyEricsson W700 دارم که مدتی است وقتی می خوام واسش Bluetooth بفرستم با پيغام پر بودن حافظه مواجه ميشم و ارسال نمی کنه ، در حالی که هم گوشی وهم Memory خيلی جا دارن. وقتی Memory رو در ميارم ديگه موقع Bluetooth فرستادن اين پيغام نمياد و بدون هيچ مشکلی ارسال ميشه. با توجه به اين که وقتی با يک گوشیSonyEricsson ديگه ای Bluetooth بازی می کنم معمولآ اون هم اين مشکل رو می گيره ، حتمآ اين يک ويروسه ، لطفآ اگه کسی می دونه که اين چه ويروسيه کمک کنه که چه طور از بين ببرمش.
با تشکر فراوان
با سلام خدمت دوستان...
بی زحمت ليست کدهای گوشی SonyEricsson (مدل K800) رو میخواستم ، مثل مستر ريست ، ميزان کارکرد گوشی ، ميزان کل مکالمه ، ميزان استفاده از JoySteak ...
با تشکر فراوان
سلام
شما با یه رم ریدر رمتونو فرمت کنید . احتمال %99 درست بشه (رمت مورد پیدا کرده )
ممنونم از راهنماييت، البته اول با آنتی ويروس چکش کردم، چندتا ويروس پيدا کرد و بعضی ها رو پاک کرد.
ولی يه سؤال ديگه داشتم ، اين گوشی بر خلاف SonyEricsson K800 تو برنامه PC Suite فقط درايو رم رو مياره و حافظه گوشی رو نمياره ، با برنامه MobyExplorer از Message ها و دفتر تلفنم BackUp بگيرم بعد گوشی رو فرمت کنم ، اينا هر کدوم کجا save شدن؟ در ضمن يه برنامه AntiVirus خوب می خوام که محافظت کنه ازگوشی ، کدوم آنتی ويروس تو اين گوشی خوبه؟
شرمنده ، چون من قبلآ گوشي نوکيا داشتم زياد با روال گوشي هاي SonyEricsson آشنا نيستم ، ممنون ميشم اگه راهنمايي کنيد.
کمک می خوام برای گوشی SonyEricsson K800 در دو مورد:
1) افزايش صدای اسپيکر در صورت امکان
2) افزايش ميزان حافظه دفتر تلفن
Last edited by aminmousavi86; 24-07-2007 at 09:31. دليل: اشتباه در تايپ
سلام من تو ریختن بعضی نرم افزارها مشکل دارم گوشی من w810i هست کنار نرم افزارها یا منوها
یه نقطه آبی هست و نصب نمیشن مشکل چیه؟
سلام دوستان .
تو پست هک گوشی ها بهم گفتم که برای هک کردن کا 510 باید با برنامه ++xs کار کنم ، من که بلد نیستم. ضمنا گفتم کسی تا حالا نتونسته کا 510 رو هک کنه . اگه کسی این کار رو کرده بهم بگه و کمکم کنه من هم این کار رو بکنم .
مرسی منتظرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)