پیام هستم ایمان جان نه ahwazp30
نه آرش این حداقل بین 4 تا 5 متر ارتفاع داره .قطرش هم مهم نیست سبک بودنش مهمه .اگه جنس لوله خیلی سنگین باشه هر چقدر هم کلفت باشه باد تکونش میده .مال منم مثل همینه ولی باد تکونش میده .لوله باید از اجنس خیلی سبکی باشه.
پیام هستم ایمان جان نه ahwazp30
نه آرش این حداقل بین 4 تا 5 متر ارتفاع داره .قطرش هم مهم نیست سبک بودنش مهمه .اگه جنس لوله خیلی سنگین باشه هر چقدر هم کلفت باشه باد تکونش میده .مال منم مثل همینه ولی باد تکونش میده .لوله باید از اجنس خیلی سبکی باشه.
ایمان جان آلفانت 2 مگ داره ؟ شبانه سرعت دانلود چند میداد ؟ در کل راضی بودی ؟ قیمتش زیاد مهم نیست فقط بشه توی ساعات رایگانش دانلود کرد با سرعت بالا, بدون قطعی!
آرش ظهر رادیو رو به یه سمت دیگه چرخوندم رفاتک اومد. راحت کانکت شد .سیگنالم -91 ولی ccq بالای 95 درصد بود بازی هم نمیکرد. سایت خودش رو که زدم سریع باز کرد .میتونم ازش سرویس بگیرم یا سرعتم میپوکه ؟
گول نخوریراصد هم با سیگنال 85 بهش وصل شدم ولی فقط از اخرای شب تا 9-10 صبح وصل میشد. توی ساعات های مختلف امتحان کن ببیین با همین کیفیت میتونی وصل شی
اره تو ساعات مختلف امتحان میکنم ببینم پایداره یا نه .البته رفاتک مالی نبست که بخام ازش سرویس بگیرم .پشتیبانیش که میگفت از 65 بیشتر شد دیگه بدرد نمیخوره
90 کجا 65 کجا![]()
سیگنال 65 :eek:
من که کنار دکلم سیگنالم بین 67 تا 72 تغییر میکنه !
میگم این سیگنال مهمتره یا CCQ ؟
هم سیگنال مهمه و هم ccq. هردو مکمل هم هستند
پیمان جان ممکنه وصل شدن یه چیزه سرعت کامل و پایدار داشتن مهمتره ممکنه با این سیگنال ۲۴ ساعت هم وصل باشی ولی از پهنای باند ۵ مگ رفاتک ۱۲۸ رو هم نتونی بگیری
Sent from my iPhone using Tapatalk
بغیر از راصد و یه شرکت دیگه تجهیزات بقیه شرکت ها خوب نیست بخاطر همینه که بغلدکل هم سیگنالتون خوب نیست مثلا رفاتک فقط رادیو پادادش خیلی خوبه بقیه جاهاش جالب نیست
اوایل سال قراربود تجهیزات دکل ها رو عوض کنند نمیدونم انجام دادن یا نه
Sent from my iPhone using Tapatalk
پیام . نه پیمان
من زیاد از رفاتک خوشم نمیاد .بیشتر دوست دارم از اذرخش و تپش سرویس بگیرم .اونا هم -90 هستن ولی کانکت نمیشه .تپش یه بار کانکت شد اما بعدش دوباره دیسکانکت شد .ای کاش منم جای تو بودم از هر شرکتی دلم میخاست سرویس میگرفتم .آرش همسایه روبروییمون یه انتن مثل این عکس که گذاشتم داره .من هنوز موفق نشدم از نزدیک ببینمش اما از پشت دقیقا همین شکلیه خونشون ویلایی و ارتفاع انتنش هم به اندازه ارتفاع رادیوی منه .من رادیوم رو چرخوندم به همون سمتی که انتن این یارو بود ولی چیزی پیدا نکرد .یعنی این انتنش اینقدر قویه ؟ نکنه انتن تلویزیون بوده ؟
![]()
Last edited by ahwazp30; 10-10-2014 at 23:45.
بله ۲ مگ داره.
سرعت روز و شب با لینک مستقیم ۵۰۰ هستش.
شبا با تورنت ۲۵۰ میشه اما همون لینک مستقیم ۵۰۰ هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)