خیلی خوبن بخصوص اونکه قیمتش 3280 بود.ولی به نظر من n56jr بگیر.گرافیک n56jr فوق العادست از لحاظ بقیه چیز ها هم مثل همن.n56jr بهتره
خیلی خوبن بخصوص اونکه قیمتش 3280 بود.ولی به نظر من n56jr بگیر.گرافیک n56jr فوق العادست از لحاظ بقیه چیز ها هم مثل همن.n56jr بهتره
تا جایی که من شنیدم لوگو ایسوس پشتش روشن مبشه
اتفاق میخوام همین کارو بکنم . منتظرم تو بازار اصفهان بیارن بخرم .زیاد میونم با خرید اینترنتی جور نیست.میشه مثل همین مشکل دوستمون که براش بی گارانتی فرستاده بودن
امیدوارم با صفحه کلید فارسیش بیاد!!اینجوری بنظرم بهتره!! خودمم تا 4-5 روز صب میکنم بد میخرم
واقعا مشخصات خیلی خوبی داره. من هم توصیه میکنم صبر کنید تا با صفحه کلید فارسی بیاد. گویا این یکی برعکس N550JV باتری قابل جدا شدن داره. درسته؟
پورت USB هم اضافه تر داره (4تا) . ورودی میکروفون و خروجی هدفون هم جدا هستند و مثل N550Jv یکی نیست. پورت VGA هم داره که بدرد وصل کردن به ویدئو پروژکتور میخوره.
البته طراحیش کاملا مثل N550JV نیست. مثلا صفحه کلیدش مشکیه و نقره ای نیست.
Last edited by monaj; 19-02-2014 at 11:29.
دوستان،تاپیک مخصوص n56 ها تو لینک زیره،بیاین اونجا بحث رو ادامه بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینجاتاپیکN550 هستش لطف کنید فقط در این مورد بحث کنید.مرسی
با سلام.
دوستان کانفیگای این لپتاپ انقدر زیاد شده تو بازار که آدم گیج میشه!! به نظرتون این کانفیگ آل دیجیتال ارزش خرید داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روی صفحه نمایش خیلی حساسم وگرنه روی کاغذ n56jr قویتره ولی صفحه نمایشش ضعیفه متاسفانه و ماته. بخاطر همین نظرم باز روی n550jv مونده.
یه مورد دیگه اینکه رم این کانفیگی که لینک دادم DDR3L هستش که مصرفش کمتر از رم معمولیه.
سوال دیگه اینکه گرافیک ddr3 به نسبت gddr5 خیلی توی عملکرد عادی متفاوته؟ من اهل گیم نیستم فقط میخوام گهگاهی که بازی میکنم تو ذوق نزنه و روان اجرا کنه روی فول اچ دی.
و آخرین سوال اینکه آل دیجیتال چقدر مطمئن هست؟ خودشون لپ تاپ رو باز نمیکنن؟ آک بند میفرستن؟ چون دیدم که بنا به سفارش تغییر میدن بعضی قطعات رو. خواستم مطمئن بشم.
ممنون از راهنماییاتون.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام
آقا یه مشکلی واسه دی وی دی رام لپ تاپ من پیش اومده ، جدیدا ایکونش تو مای کامپیوتر نیست و درایورش هم به این شکل در اومده ؛ هیچ چیزی رو هم نمیخونهکسی این مشکل رو نداشته ؟ راه حلی به نظرتون میرسه ؟
موقعی که لپ تاپ رو روشن میکنی دی وی دی ویندوز بزار ببین میخونه دی وی دی رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)