به نظر منم دیگه عمر کیروش توی ایران به سر اومده . دیگه فایده ای نداره . فوتبال ایران مرده . به نظرم بهتر بود همون مربی داخلی رو میاوردن . چون با کی روش هم دیگه پیشرفتی نمیکنیم . اینطوری پول کمتری هم بابت مربی میدادیم . دیگه باید عادت کنیم و امیدی با فوتبال نداشته باشیم . من که این چند وقته با این همه خبر بد واقعا دیگه از فوتبالمون نا امید شدم .
Last edited by Gregar; 07-08-2014 at 19:36.
عکس علی کفاشیان با پیراهن شماره 10 تیم ملی ایران
محتوای مخفی: عکس
علی کفاشیان که سرش اینقدر بزرگ نبود
باید مجسمهش رو هم یکم خندون تر میذاشتند. کاملا برعکس واقعیتشه.
جواد نکونام به دادسرا احضار شدمحتوای مخفی: جواد نکنونام به دادسرا احضار شد!
رییس فدراسیون فوتبال گفت: قرارداد کیروش را به او میدهیم و اگر دو نکته مد نظر ما را امضا کرد که کار تمام است و در غیر این صورت هیچ و تکلیف این قرارداد هم تا فردا ظهر مشخص میشود.
به گزارش ایسنا، علی کفاشیان هنگام خروج از فدراسیون فوتبال درباره توافق با کارلوس کیروش گفت: ما توافق کردهایم و تکلیف امضای قرارداد کیروش هم تا فردا ظهر مشخص میشود.
وی در پاسخ به اینکه آیا میخواهید قرارداد را با وزارت ورزش و جوانان چک کنید در جلسه فردا گفت: جلسه فردا ارتباطی به این موضوع ندارد.
کفاشیان در واکنش به اینکه کیروش به خبرنگاران اعلام کرد که با شما به توافق رسیده پس دیگر چرا قرارداد امضا نمیشود گفت: درباره حق فسخ قرارداد دو نکته کوچک مانده که ما آنها را در قرارداد درج میکنیم و به او ارائه میکنیم. اگر امضا کرد که کرد و کار تمام است و اگر نکرد که هیچ کار تمام است.
به گزارش ایسنا، از صحبتهای کفاشیان اینگونه بر میآید که بر سر مساله فسخ زود از موعد قرارداد توافق نشده و مسئولان فدراسیون فوتبال قصد دارند تا قرارداد را مطابق آنچه مدنظر دارند روی میز بگذارند. باید منتظر ماند و دید آیا کیروش این قرارداد را امضا میکند یا خیر.
برانکو: از ايران با من تماس گرفته اند
سرمربي سابق تيم ملي در صفحه شخصيش از بازگشت به ايران خبر داد.
به گزارش "ورزش سه "، برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق تیم ملی در صفحه فیس بوکش نوشت : از ایران با من تماس گرفته اند . شاید وقت بازگشت به وطن دوم من فرا رسیده باشد !
مشخص نیست که این تماس از سوی فدراسیون فوتبال ایران بوده یا یک تیم باشگاهی برانکو را می خواهد.
سلام دوستان
شبتون بخیر
در سایت برنامه ی 90 ؛ نظر سنجی گذاشته شده مبنی بر اینکه با تمدید قرارداد کارلوس کیروش موافقید؟ ؛ خواهش میکنم برای اینکه تیم ملیمون به دست امثال دایی و قطبی و قلعه نویی و برانکو و .... نیوفته از تمدید قرار داد کارلوس کیروش حمایت کنید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کيروش از ايران رفت
سرمربي تيمملي ايران بدون دستيابي به عقد قرارداد و توافق ايران را به مقصد دبي و پرتغال ترک خواهد کرد.
به گزارش "ورزش سه"، همانطور که شب گذشته اطلاع داده بودیم سرمربی تیمملی فوتبال ایران با اتمام تاریخ ویزای کار خود مجبور به ترک ایران است. کیروش قبل از ترک ایران در گفتوگوهای مطبوعاتی کاملا با احتیاط صحبت کرده و از حرف های او اینطور برمی آید که وی علاقمند به ادامه همکاری با تیمملی ایران است.
مسئولان فوتبال ایران در مذاکره طولانی شان با کیروش به دنبال کاهش پرداختی ها و تعدیل خواسته های کیروش بوده اند و این روش کماکان از سوی علی کفاشیان پیگیری می شود.
کفاشیان و کیروش از دوران حضور تیمملی فوتبال ایران در جامجهانی مثل دو شطرنج باز قصد داشته اند بازی را به سود خود تمام کنند. آخرین مرحله این ماجرا رسیدن به قراردادی است که کیروش سعی داشته در آن امتیازات بیشتری از فدراسیون فوتبال بگیرد. اما این نسخه نهایی که برای استعلام به مراجع بالاتر فرستاده شده هنوز مورد پذیرش فدراسیون نیست و اگر کیروش از برخی شرط ها عدول نکند، این احتمال وجود دارد که قرارداد بسته نشود.
البته این را هم در نظر داشته باشید که کیروش پیشنهادهای خارجی خود را از دست داده و حالا موضع ضعیف تری به نسبت یک ماه گذشته دارد، این همان نقطه ای است که فدراسیون فوتبال ایران دوست داشته سرمربی تیمملی به آن برسد.
به نظر می رسد با این منوال رالی بین آقای سرمربی و رئیس فدراسیون فوتبال مدتی بیشتر ادامه داشته باشد. درست مثل مذاکرات هسته ای!
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در پاسخ به ایسنا عنوان کرد بدون امضای قرارداد از ایران میرود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارلوس کیروش با ارسال نامهای عنوان کرده از این که ایران را این گونه و بدون امضای قرارداد نهایی ترک میکند متعجب است.
در نامه کیروش آمده است: من مجبورم به دلیل به پایان رسیدن زمان ویزای ایران کشور را ترک کنم. صادقانه باید اعتراف کنم که از این که به این شکل ایران را ترک میکنم کاملا بهت زده هستم. همچنان که می دانید و پیش از این هم به طور رسمی اعلام شده بود من و کفاشیان در تمام بندهای قراردادی که پیش از این قرار بود امضا شود به توافق رسیده بودیم. نمیدانم در آینده چه رخ میدهد ، اما دیگر چیزی در اختیار من نیست و از کنترل من خارج شده است.
حالا که به هر دلیلی با فدراسیون فوتبال به توافق نهایی نرسیدیم و قراردادی امضا نشد، صمیمانه درخواست میکنم که مراتب قدردانی من را از حمایت مردم فوتبال دوست ایران به اطلاع آنها برسانید.
با آرزوی بهترینها کارلوس کیروش
کارلوس کیروش هماکنون در فرودگاه امام (ره) حضور دارد و در حالی ساعت 11 ایران را ترک میکند که به غیر از آرین قاسمی (مترجم کیروش) کسی برای بدرقه او به فرودگاه نرفته است. حضور نیافتن هیچیک از مسئولان فدراسیون فوتبال برای راهی کردن کیروش - در صورتی که این رفتن، بازگشتی نداشته باشد - مصداق بارز خوش استقبال و بد بدرقه بودن فدراسیون نشینها است.
Last edited by XENON24; 29-08-2014 at 11:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)