تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 143 از 218 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بعد از ترانسفر اشکان دژاگه به العربی قطر؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، زننده تک گل تیم ملی ایران در جام جهانی 2014 به الکویت پیوست تا ثمرات رفتن مون به جام جهانی تکمیل بشه!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سوالی که من دارم اینه که نمایش به قول معروف ! بی نظیر تیم در مقابل آرژانتین چه منفعتی برای فوتبال ایران داشت؟ یعنی اگه تیم با یه مربی کم نام و نشان تر از کیروش میرفت اونجا و 3 تا هم از آرژانتین میخورد الان چه فرقی میکرد؟ دژاگه به لیگ افغانستان میرفت؟

همین الان شما نگاه کنید....نتیجه اعتماد به کیروش....شده :

حذف استعداد های داخلی نظیر سردار آزمون و بقیه بازیکن های لیگ داخل و تکیه بر روی بازیکنان دورگه....اوکی! همون بازیکنای دورگه جزء بهترین ها بودند...نتیجه چه شد؟ عملکردشون باعث شد به تیم های بهتری برن؟ زندی رو یادمون رفته؟
    مثلا بهترین بازیکن تیم ما در خط دفاع مهرداد پولادی! الان کجاست؟؟ اگر عملکرد این بازیکن عالی بود چرا هنوز که هنوزه بدون تیم هست و اصلا مشخص نیست که میتونه به یه تیم سطح پایین اروپایی بره یا نه؟
    سید جلال حسینی کجاست؟
    در عوض ضعیف ترین بازیکن تیم به باشگاه سابق خودش برگشت! نکونام....که البنه مشخص نیست چه توافقی پشت پرده به لحاظ مالی کرده با اوساسونا که این بازیکن رو خواستن!
    مسعود شجاعی به دریبل سرپا زد در بازی آرژانتین همه گفتن اوه! هیگواین رو دریبل زد حتما الان از باشگاه بهتری پیشنهاد خواهد گرفت! از تیم خودش هم کنار گذاشته شده الان!!!!
    خود سردار آزمون هم که ادعا کرده بودن از لیورپول و آرسنال پیشنهاد داره ...چرا ترجیح داد در روسیه بمونه؟؟ چون از نیمکت نشینی در آرسنال واهمه داشت؟ عجب!! شاید واقعا پیشنهادی در کار نبوده! شاید بعد از حذف ایشون از لیست تیم ملی قید ایشون رو زدند!
    واقعا کیروش چه چیزی به فوتبال ما اضافه کرد که این همه تلاش کردیم نگهش داریم!؟
    به نظر منم دیگه عمر کیروش توی ایران به سر اومده . دیگه فایده ای نداره . فوتبال ایران مرده . به نظرم بهتر بود همون مربی داخلی رو میاوردن . چون با کی روش هم دیگه پیشرفتی نمیکنیم . اینطوری پول کمتری هم بابت مربی میدادیم . دیگه باید عادت کنیم و امیدی با فوتبال نداشته باشیم . من که این چند وقته با این همه خبر بد واقعا دیگه از فوتبالمون نا امید شدم .
    Last edited by Gregar; 07-08-2014 at 19:36.

3. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

عکس علی کفاشیان با پیراهن شماره 10 تیم ملی ایران

محتوای مخفی: عکس 

این تندیس رو تاشیما ( نایب رئیس فدراسیون فوتبال ژاپن و عضو کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا ) به علی کفاشیان داده.

عکس دیدار تاشیما و کفاشیان

5. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

علی کفاشیان که سرش اینقدر بزرگ نبود
    باید مجسمهش رو هم یکم خندون تر میذاشتند. کاملا برعکس واقعیتشه.

جواد نکونام به دادسرا احضار شد

محتوای مخفی: جواد نکنونام به دادسرا احضار شد! 

شکايت قلعه‌نويي از نکونام در مرحله جديد
    جواد نکونام به دادسرا احضار شد

کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران، که صحبت‌هايي را عليه امير قلعه‌نويي سرمربي استقلال تهران انجام داده بود، به دادسرا احضار شد.

به گزارش "ورزش سه"، احضاریه دادسرا به فدراسیون فوتبال ابلاغ شده است. این خبری بود که محسن بزرگی معاون حقوقی باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال تهران در گفت و گو با ورزش سه آن را تأیید کرد.

معاون حقوقی باشگاه استقلال تهران یادآور شد: بر اساس احضار صورت گرفته، جواد نکونام موظف است ظرف سه روز پس از ابلاغ برای پاسخگویی به برخی سئوالات در شعبه بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه حضور یابد.

بزرگی در ادامه از اقدام قضایی جدید علیه یک روزنامه ورزشی و حسین کعبی بازیکن سابق تیم ملی خبر داد و گفت: در تماسی که با وکیل قلعه نویی داشتم وی اعلام کردکه طی روزهای آینده ازیک روزنامه ورزشی وکعبی شکایت خواهد کرد و احتمالا پس فردا شکایت ثبت می شود.

معاون حقوقی باشگاه استقلال تهران اضافه کرد : البته این شکایت ها از طرف باشگاه انجام نمی شود و وکیل قلعه نویی شکایت ها را مطرح کرده و می کند.

بزرگی همچنین در خصوص آخرین وضعیت شکایتی که پیشتر وکیل قلعه نویی از سه روزنامه ورزشی انجام داده است، نیز گفت: مدیر مسئول و نویسنده یکی از روزنامه های مورد شکایت به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شدندوبرای مدیر مسئول ونویسنده یکی دیگراز روزنامه ها نیز احضاریه ارسال شده وطی روزهای آینده باید در دادسرا حضور یابند.

این مقام مسئول در باشگاه استقلال تهران افزود: مدیر مسئول و نویسنده یکی دیگر از روزنامه های موردشکایت نیز در دادسرا حضوریافته و از اتهامات انتسابی دفاع کرده اند.

بزرگی تاکید کرد: در شکایت های صورت گرفته از روزنامه ها، از مدیر مسئول و نویسنده مطلب شکایت می شود، چرا که طبق قانون مطبوعات مسئولیت هر مطلبی که در رسانه مکتوب یا خبرگزاری منتشر می شود با مدیر مسئول است.

وی اظهارداشت:البته اگر یادداشت یا مقاله ای منتشرشود مسئولیت با نویسنده و مدیر مسئول خواهد بود بنابراین کسی نمی تواند بگوید چون فلانی مصاحبه کرده و مطلبی را گفته، نویسنده ومدیر مسئول مسئولیتی ندارد.

بزرگی همچنین درخصوص عناوین مجرمانه مطرح شده از سوی وکیل قلعه نویی علیه تعدادی از روزنامه ها و برخی بازیکنان نیز گفت: این مساله بستگی به مطلب منتشره دارد، اما احتمالا در چارچوب یکی از عناوین مجرمانه شامل توهین، افترا یا نشراکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی خواهد بود.

معاون حقوقی باشگاه استقلال تهران درمورداقدام صورت گرفته درخصوص مهدی رحمتی بازیکن سابق استقلال که اظهاراتی را علیه قلعه نویی عنوان کرده بود گفت: در مورد رحمتی نیز مدیر عامل باشگاه نامه ای به کمیته اخلاق فدراسیون نوشت و درخواست کرد افرادی که علیه باشگاه مصاحبه کرده اند احضار شوند و اسناد و مدارک دال بر اثبات ادعای خود را ارایه کنند و چنانچه ثابت شد فسادی در هر سطحی در استقلال بوده با افراد فاسد برخورد شود و اگر چنین مساله ای نبود قطعا باید طبق قوانین وآیین نامه کمیته اخلاق با کسانی که فضا را ملتهب می کنند برخورد صورت گیرد.

بزرگی اضافه کرد:کمیته اخلاق مانند کمیته انضباطی است و همه کارهای کمیته انضباطی را کمیته اخلاق نیز می تواند انجام دهد.

وی درخصوص امکان مصالحه درشکایت های صورت گرفته نیرگفت: دراین خصوص اولا تصمیم با قلعه نویی است و ثانیا وی به دنبال اثبات حقانیت خود است اما مصالحه نیز مکانیزمی دارد و اگر فرد مورد شکایت کسی را واسطه کند احتمال مصالحه نیز وجود دارد البته مستلزم این است شخص ابراز ندامت کند و اشتباه خود را بپذیرد.

بزرگی ادامه داد: اما وقتی پای قانون روی گردن متخلف یا مجرم قرار می گیرد آن موقع طبیعتا طرف دست به دامن افراد مختلف می شود تاواسطه ای برای مصالحه قرار گیرند.

داره خودمونی میشه reza.1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

8. 10 کاربر از reza.1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض کفاشیان: کی‌روش امضا کرد کرد نکرد نکرد!

رییس فدراسیون فوتبال گفت: قرارداد کی‌روش را به او می‌دهیم و اگر دو نکته مد نظر ما را امضا کرد که کار تمام است و در غیر این صورت هیچ و تکلیف این قرارداد هم تا فردا ظهر مشخص می‌شود.

به گزارش ایسنا، علی کفاشیان هنگام خروج از فدراسیون فوتبال درباره توافق با کارلوس کی‌روش گفت: ما توافق کرده‌ایم و تکلیف امضای قرارداد کی‌روش هم تا فردا ظهر مشخص می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا می‌خواهید قرارداد را با وزارت ورزش و جوانان چک کنید در جلسه فردا گفت: جلسه فردا ارتباطی به این موضوع ندارد.

کفاشیان در واکنش به اینکه کی‌روش به خبرنگاران اعلام کرد که با شما به توافق رسیده پس دیگر چرا قرارداد امضا نمی‌شود گفت: درباره حق فسخ قرارداد دو نکته کوچک مانده که ما آن‌ها را در قرارداد درج می‌کنیم و به او ارائه می‌کنیم. اگر امضا کرد که کرد و کار تمام است و اگر نکرد که هیچ کار تمام است.

به گزارش ایسنا، از صحبت‌های کفاشیان اینگونه بر می‌آید که بر سر مساله فسخ زود از موعد قرارداد توافق نشده و مسئولان فدراسیون فوتبال قصد دارند تا قرارداد را مطابق آنچه مدنظر دارند روی میز بگذارند. باید منتظر ماند و دید آیا کی‌روش این قرارداد را امضا می‌کند یا خیر.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض برانکو: از ايران با من تماس گرفته اند

برانکو: از ايران با من تماس گرفته اند

سرمربي سابق تيم ملي در صفحه شخصيش از بازگشت به ايران خبر داد.

به گزارش "ورزش سه "، برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق تیم ملی در صفحه فیس بوکش نوشت : از ایران با من تماس گرفته اند . شاید وقت بازگشت به وطن دوم من فرا رسیده باشد !

مشخص نیست که این تماس از سوی فدراسیون فوتبال ایران بوده یا یک تیم باشگاهی برانکو را می خواهد.

11. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    شبتون بخیر
    در سایت برنامه ی 90 ؛ نظر سنجی گذاشته شده مبنی بر اینکه با تمدید قرارداد کارلوس کیروش موافقید؟ ؛ خواهش میکنم برای اینکه تیم ملیمون به دست امثال دایی و قطبی و قلعه نویی و برانکو و .... نیوفته از تمدید قرار داد کارلوس کیروش حمایت کنید...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Seyed Artyom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کي‌روش از ايران رفت

سرمربي تيم‌ملي‌ ايران بدون دستيابي به عقد قرارداد و توافق ايران را به مقصد دبي و پرتغال ترک خواهد کرد.

به گزارش "ورزش سه"، همانطور که شب گذشته اطلاع داده بودیم سرمربی تیم‌ملی‌ فوتبال ایران با اتمام تاریخ ویزای کار خود مجبور به ترک ایران است. کی‌روش قبل از ترک ایران در گفت‌وگوهای مطبوعاتی کاملا با احتیاط صحبت کرده و از حرف های او اینطور برمی آید که وی علاقمند به ادامه همکاری با تیم‌ملی‌ ایران است.

مسئولان فوتبال ایران در مذاکره طولانی شان با کی‌روش به دنبال کاهش پرداختی ها و تعدیل خواسته های کی‌روش بوده اند و این روش کماکان از سوی علی کفاشیان پیگیری می‌ شود.

کفاشیان و کی‌روش از دوران حضور تیم‌ملی‌ فوتبال ایران در جام‌جهانی مثل دو شطرنج باز قصد داشته اند بازی را به سود خود تمام کنند. آخرین مرحله این ماجرا رسیدن به قراردادی است که کی‌روش سعی داشته در آن امتیازات بیشتری از فدراسیون فوتبال بگیرد. اما این نسخه نهایی که برای استعلام به مراجع بالاتر فرستاده شده هنوز مورد پذیرش فدراسیون نیست و اگر کی‌روش از برخی شرط ها عدول نکند، این احتمال وجود دارد که قرارداد بسته نشود.

البته این را هم در نظر داشته باشید که کی‌روش پیشنهادهای خارجی خود را از دست داده و حالا موضع ضعیف تری به نسبت یک ماه گذشته دارد، این همان نقطه ای است که فدراسیون فوتبال ایران دوست داشته سرمربی تیم‌ملی‌ به آن برسد.

به نظر می‌ رسد با این منوال رالی بین آقای سرمربی و رئیس فدراسیون فوتبال مدتی بیشتر ادامه داشته باشد. درست مثل مذاکرات هسته ای!

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خداحافظ کی روش...

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در پاسخ به ایسنا عنوان کرد بدون امضای قرارداد از ایران می‌رود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارلوس کی‌روش با ارسال نامه‌ای عنوان کرده از این که ایران را این گونه و بدون امضای قرارداد نهایی ترک می‌کند متعجب است.

در نامه کی‌روش آمده است: من مجبورم به دلیل به پایان رسیدن زمان ویزای ایران کشور را ترک کنم. صادقانه باید اعتراف کنم که از این که به این شکل ایران را ترک می‌کنم کاملا بهت زده هستم. هم‌چنان که می دانید و پیش از این هم به طور رسمی اعلام شده بود من و کفاشیان در تمام بندهای قراردادی که پیش از این قرار بود امضا شود به توافق رسیده بودیم. نمی‌دانم در آینده چه رخ می‌دهد ، اما دیگر چیزی در اختیار من نیست و از کنترل من خارج شده است.

حالا که به هر دلیلی با فدراسیون فوتبال به توافق نهایی نرسیدیم و قراردادی امضا نشد، صمیمانه درخواست می‌کنم که مراتب قدردانی من را از حمایت مردم فوتبال دوست ایران به اطلاع آنها برسانید.

با آرزوی بهترین‌ها کارلوس کی‌روش

کارلوس کی‌روش هم‌اکنون در فرودگاه امام (ره) حضور دارد و در حالی ساعت 11 ایران را ترک می‌کند که به غیر از آرین قاسمی (مترجم کی‌روش) کسی برای بدرقه او به فرودگاه نرفته است. حضور نیافتن هیچ‌یک از مسئولان فدراسیون فوتبال برای راهی کردن کی‌روش - در صورتی که این رفتن، بازگشتی نداشته باشد - مصداق بارز خوش استقبال و بد بدرقه بودن فدراسیون‌ نشین‌ها است.
    Last edited by XENON24; 29-08-2014 at 11:38.

15. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •