تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 269 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

این بغضه لعنتی دارم خفم میکنه به خدا
    بابا چی شد اصن ؟ هنوز باور نمیشه فرهاد رفت
    اما واقعیت همینه بالاخره یه روزی این اتفاق باید می افتاد چیزی که الان مهمه تیم هست ما باید تیم و حمایت کنیم این چیزی هست که فرهاد خودشم میخواد اتفاق بیوفته
    تیم از لحاظ بدنی داغونه امیدوارم هرچه زودتر نیم فصل تموم بشه

2. 8 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نجف نژاد: مجيدي را به استقلال برمي گردانيم

رئيس هيئت مديره استقلال گفت: مخالف جدايي مجيدي از استقلال هستيم و تلاش مي کنيم او را به تيم برگردانيم.

مقداد نجف نژاد در خصوص خداحافظي فرهاد مجيدي اظهار داشت: ما اصلا از اين موضوع خبر نداشتيم و من امروز بازي را از راديو شنيدم.

به گزارش فارس، وي افزود: وقتي از راديو شنيدم مجيدي مي خواهد خداحافظي کند با فتح الله زاده و دوستاني که در استاديوم بودند تماس گرفتم تا او را از اين کار منصرف کنند.

نجف نژاد در خصوص اينکه آيا خودش با مجيدي تماس گرفته يا خير گفت: با تلفن او تماس گرفتم اما برادرش گوشي را جواب داد و گفت که وقتي پيش فرهاد رفت حتما از آنجا با من تماس مي گيرد. مطمئن باشيد ما اجازه نمي دهيم او از جمع ما جدا شود و حداقل از او مي خواهيم تا پايان فصل در استقلال بماند. او حتي مي تواند سال آينده هم در استقلال بماند.

وي در خصوص حضورش در کلاس هاي مربيگري گفت: من حتي به عنوان رئيس فراکسيون ورزش و رئيس هيئت مديره استقلال تلاش مي کنم تا او با حضورش در تيم ضربه اي به کلاس هاي مربيگري اش نخورد.

رئيس هيئت مديره استقلال در پايان گفت:طي يکي دو روز آتي جلسه اي را با مجيدي برگزار مي کنيم و خواستار بازگشت مجيدي به تيم خواهيم شد.
    -------------------------
    جلسه هيئت مديره براي بازگشت فرهاد مجيدي

رئيس هيئت مديره باشگاه استقلال گفت که به هيچ وجه قبول نخواهند کرد مجيدي از فوتبال خداحافظي کند و در اين زمينه جلسه‌اي اضطراري برگزار خواهد شد.

مقداد نجف‌نژاد در واکنش به خداحافظي فرهاد مجيدي از فوتبال گفت: به هيچ عنوان قبول نمي‌کنيم مجيدي خداحافظي کند و به همين منظور جلسه‌اي اضطراري برگزار خواهيم کرد تا او برگردد.

به گزارش تسنيم،رئيس هيئت مديره باشگاه استقلال اضافه کرد: مجيدي در اوج است و حتي سال آينده نيز مي‌تواند با همين توانايي براي استقلال بازي کند. قلعه‌نويي و فتح‌الل‌ زاده هم با خداحافظي او مخالف بودند و ما هم همين عقيده را داريم.

وي عنوان کرد: فرهاد مجيدي بازيکن با اخلاقي است و همين موضوع باعث شده در ميان هواداران محبوبيت زيادي داشته باشد از همين رو اميدواريم او به استقلال برگردد و باز هم براي اين تيم بازي کند.

نجف‌نژاد که به گفته خودش بازي را از راديو گوش مي‌داد گفت: وقتي که گزارش بازي را گوش مي‌کردم زماني که فهميدم مجيدي مي‌خواهد خداحافظي کند به فتح‌الله‌زاده و افرادي که در ورزشگاه بودند زنگ زدم و خواستم که نگذارند او مراسم خداحافظي انجام دهد.

رئيس هيئت مديره باشگاه استقلال همچنين گفت: معمولا هيئت مديره يک باشگاه وارد اين مسائل نمي‌شود اما به خاطر مجيدي و خداحافظي او ما جلسه‌اي اضطراري برگزار خواهيم کرد تا اين بازيکن دوباره به تيم برگردد.
    ------------------
    پيام نکونام براي مجيدي

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت که وداع کاپيتان آبي‌پوشان از فوتبال را باور ندارد.

جواد نکونام پس از خداحافظي فرهاد مجيدي از فوتبال در کد هواداري خود پيامي را براي شماره 7 استقلال منتشر کرد.به گزارش تسنيم، در اين پيام آمده است:

فرهاد عزيز و کاپيتان محبوب استقلال؛ بي‌شک بازوبند استقلال تا ابد بوي تو را خواهد داد همانطور که در زمين هميشه بوي گل مي‌دادي. خداحافظي‌ات نه تنها براي هواداران بلکه براي هم‌بازي‌هاي تو هم شوک بزرگي بود و هنوز باور ندارم که ديگر قرار نيست در کنار ما و براي استقلال بازي کني. به عنوان يکي از محبوب‌ترين بازيکنان استقلال دوستت داشته و هميشه به ياد تو خواهم ماند.
    ---------------------
    دايي:مجيدي ازخيلي ازجوان‌هاي فوتبال مابهتربود

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مجيدي از خيلي از بازيکنان جوان اين فوتبال بهتر بود.

فرهاد مجيدي امروز رسما از دنياي فوتبال خداحافظي و به نوعي جامعه فوتبال را غافلگير کرد.

علي دايي سرمربي پرسپوليس در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در خصوص اين اتفاق اظهار داشت: معتقدم هر فوتباليستي يک روز بايد از فوتبال خداحافظي کند که آن روز روز سختي است، راستش را بخواهيد من هرگز دوست نداشتم مجيدي به اين زودي با توجه به شرايطي که داشت از فوتبال خداحافظي کند.

وي افزود: بايد به تصميم مجيدي احترام گذاشت، فرهاد هنوز هم از خيلي از جوان‌هاي ما بهتر است. او به اين فوتبال و باشگاه استقلال خدمات زيادي کرد و مجيدي هميشه در فوتبال ايران بزرگ هست و خواهد ماند. همين که مجيدي در قلب مردم بود نشانگر همه چيز است.

دايي تاکيد کرد: به عنوان يک پرسپوليسي قلبا مجيدي را دوست دارم و آرزو مي‌کنم در زندگي مربيگري و شخصي مانند هميشه که در دل مرد جاي داشت، موفق باشد. اميدوارم در زندگي و آينده کاري فوتبالي خود به هر چيزي که مي‌خواهد مثل دوران فوتبالش برسد.

وي در خصوص همبازي بودنش با مجيدي در تيم ملي گفت: زماني که سرمربي تيم ملي بودم او شاگردم بود و حتي با هم همبازي بودم. او يکي از بهترين دوستان من بود و مردم درخشش او در فوتبال را دوست داشتند. به عنوان يک پرسپوليسي براي وي آرزوي موفقيت دارم و قطعا مي‌تواند به اهدافش برسد.
    -------------------------
    همداني: از خداحافظي مجيدي شوکه شديم

مربي استقلال گفت: وقتي فرهاد مجيدي اعلام کرد که مي‌خواهد خداحافظي کند، همه ما شوکه شديم.

ستار همداني پس از خداحافظي فرهاد مجيدي از فوتبال گفت: مجيدي يکي از بزرگان استقلال است و او همواره کنار ما خواهد بود. فرهاد از فوتبال خداحافظي کرده اما اميدوارم در دوره‌هاي مربيگري موفق بوده و به جرگه مربيان اضافه شود.

به گزارش تسنيم،وي با بيان اينکه مجيدي قطعا کنار ما خواهد بود گفت: 2 روز است که با وي در اين مورد صحبت مي‌کنيم تا از اين کار منصرف شود اما او زير بار نرفت. فرهاد بازيکن بزرگي بود و در فوتبال استقلال خيلي زحمت کشيد. انتظار مي‌رفت و حقش بود که در يک مراسم باشکوه‌تر اين کار را انجام بدهد.

مربي استقلال با بيان اينکه نمي‌دانم چرا فرهاد از فوتبال خداحافظي کرد، گفت: وقتي فرهاد مجيدي اعلام کرد که مي‌خواهد خداحافظي کند، همه ما شوکه شديم. دو روز است که قلعه نويي با خانواده‌اش و با برادرش صحبت مي‌کند تا اين کار صورت نگيرد.
    ---------------------------
    نمیدونم چرا اینجوری شد از وقتی فهمیدم واقعا داغون شدم
    اصلا به هیچ عنوان نمیتونم باور کنم این فصل کاپیتان فرهاد نمیبینم...
    فقط دعا میکنم منصرفش کنن به هر قیمتی که شده
    اصلا تو کتم نمیره بازی های استقلال بدون کاپیتان باشه

4. 8 کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

یادداشت ویژه : فرهاد مجیدی ، بهانه از دست رفته

سایت گل - آخرين ستاره‌اي كه خرده تعلق خاطرم به اين استقلال را زنده نگه مي‌داشت، بازمانده‌اي از دهه 70. بازيكني كه همچنان با قلبش بازي مي‌كرد، محبوبيتش تصنعي نبود، آورده خودش بود براي اين فوتبال كه بهانه براي دوست‌داشتنش پرشمار نيست. محبوبيتش دستاورد خودش بود، خود خودش، نه فقط فوتبالش و نه فقط چهره فتوژنيك و دوست‌داشتني‌اش.

او اين محبوبيت را ساخته بود، نه آجر روي آجر، بلكه يكباره و پديده‌وار. اما تا روز آخر حتي به اين محبوبيت افزود و هميشه به آن اعتبار داد، نه فقط با هر گلش بلكه با پايمردي‌اش.

فرهاد مجيدي بي‌ترديد شاخص‌ترين ستاره باشگاهي فوتبال ايران در ميان هم‌نسلانش است. حتي علي دايي، اين چهره تاريخ‌ساز يا خداداد عزيزي با همه شيريني فوتبالش نتوانستند ستاره و نشانه تيمي باشند و حتي علي كريمي اين فرصت را به چنگ نياورد. فرهاد مجيدي اما يك ستاره باشگاهي است، اين ستاره بودن را و اين اعتبار را با پيراهن باشگاهي به دست‌ آورده و از تيم ملي اعتباري را وام نگرفته. بازيكني در قواره مجيدي، با اعتبار و اشتهار او و البته محبوبيتي كه فراموش ناشدني است، بدون وامي از تيم ملي سراغ داريد؟

اين همان چيزي است كه فوتبال باشگاهي در ايران كم دارد، ستاره‌اي كه ستاره خودشان باشد، ستاره‌اي كه نه به استيل‌آذين برود، نه به تراكتورسازي، ستاره‌اي كه نه به سايپا و صبا برود و نه به داماش. ستاره تيمش باشد و نشانه‌اش. در هم‌نسلان مجيدي يافت مي‌ نشود. در نسل تازه‌تر هم كه يافتن يا انتظار كشيدن چنين ستاره‌اي خيال خامي است. تيم‌ها با اين ستاره‌ها اعتبار مي‌گيرند، نه با خريد كاپيتان تيم ملي، نه با بازگرداندن تمام شده‌ها و ستاره‌هاي ديروز، نه با اين پر سر و صداهاي نقل و انتقالات، اين ميان‌مايه‌هايي كه از خريدشان هميشه قيل و قال و پشيماني باقي مي‌ماند.

فرهاد مجيدي فوتبال را مي‌فهميد و بازي مي‌كرد. فوتبالش غافلگير كننده بود اما خودش غافل از حركت بعدي، حركتي نمي‌كرد. هميشه مي‌دانست كجاست، مي‌دانست لحظه بعدي بايد كجا باشد و اين دانستن‌ها از او بازيكن دانايي ساخته بود اما اين دانايي از رهايي او در بازي نمي‌كاست. دانايي و رهايي را توأمان داشت. شايد همين ويژگي‌ها حتي توجه روي هاجسون را جلب كرده باشد. (هاجسون در فولهام سراغ مجيدي را از آندرانيك تيموريان مي‌گرفت و او را يك ستاره آسيايي مي‌دانست كه فوتبالش هميشه در ذهنش ثبت شده.)

چنين ستاره‌اي اما در فوتبال ايران اينگونه خداحافظي مي‌كند: ناگهان خداحافظ. باشگاهش را حتي بي‌خبر مي‌گذارد و اين بي‌خبري ناشي از بي‌اعتمادي است. بي‌اعتمادي به باشگاه خودش، به همان باشگاهي كه نشانه‌اش است، به همان باشگاهي كه رسم ستاره‌داري را هرگز بلد نبوده، نه در روز خداحافظي زرينچه، نه در روز خداحافظي منصوريان و خيل ستارگان. مثل پرسپوليس كه مهدوي‌كيا را به تنگ آورد. اين باشگاه‌ها اما اگر بشنوند كه يك ستاره‌شان حال و روز فاجعه‌آميز مديريتي را مسخره خوانده، به تريج قباي‌شان برمي‌خورد و زمين و زمان را به‌هم مي‌دوزند.
    ناگهان خداحافظ. فرهاد مجيدي اينگونه رفت. در روزي كه روي سكوهاي آزادي 6 هزار نفر نشسته بودند. ورزشگاهي با صد هزار تماشاگر، خداحافظي باشكوه، با لبخند و اشك و البته بدون ابهام، لايق او بود. مجيدي اما هيچ‌كدام از اينها را نخواست. حالا اما چه نابخردانه است اگر اين خداحافظي ناگهاني را با سوالات خبرنگارمأبانه به حاشيه بكشيم، اينكه او چرا رفت، به خاطر كدام سوءتفاهم، به‌دليل كدام اختلاف مخفي مانده، در كنايه به چه كسي و چه جرياني ...

او رفته، حالا خاطراتش را بايد مرور كرد، پايمردي‌اش در ستاره بودن را بايد ستود و از خداحافظي‌اش بايد حظ برد. چه بد اگر چانه‌زني بر سر چرايي و چگونگي خداحافظي‌اش، فرصت مرور خاطراتش را از مخاطب بگيرد.

حالا بايد دنبال ستاره‌اي بگرديم كه به تعلق خاطرمان بيفزايد. نمي‌دانم چرا آندو را در اين شلوغ‌بازار رخوت انگيز خداحافظي فرهاد پيدا مي‌كنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 8 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

شبـی که اومـــدی بـــا دو دلـــی اومـــدی ,, ولـــی میـــدونستـــیم جـــام با دستـــای تـــو میـــره بـــالا
    شبـــی که اومـــدی شـــب تـــولد آبـــی هـــا شـــد ,,

'' امشب شب غم آبی هاست ,, شبی که دیگه وقتی فرهادی نیست که وقتی میاد تو زمین استادیوم منفجر بشه ,,
    '' شبی که دیگه قدم های سریعت نیست که دفاع حریفُ بهم بریزی ,,

,, ولی تو برای ما خورشیده بدون غروبی ,, همیشه کابوسی برای بعضیا ,,

'' منتظرتیم که با سرمربی گری برای تیم محبوبت روزه تولد دیگری رو بسازی ,,

خداحافظ اسطوره ی آبی ,,

8. 7 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

یه طرفدار داشت داد میزد
    اشکای اون یکی نرم بارید
    چارگوش زمین گریه میکرد
    چار گوش زمینو که بوسید

کرده فکرش خراب خرابم
    فکرشم سخته مثل آتیشه
    پیرهن شماره هفتو بعدت
    تو زمین یکی دیگه بپوشه...

7

خداحافظ ای دریای بی ساحل فوتبال ایران...........
    خداحافظ ای خورشید بی غروب فوتبال ایران.........

کی می تونه جاش رو برامون پر کنه؟؟؟؟

کی می تونه جای اونو وقتی بگیره که وقتی که داره میاد تو زمین استادیوم منفجر می شه و هر قدمش بوی گل می ده؟؟؟

بعد اون کی می تونه کاپیتان مقدس ما باشه؟؟؟

=================================

داغونه داغونم

10. 7 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شايد اولش همه ناراحت بشن شوكه بشن!. . .. هيچي همين! به نظر من كه بهترين كار رو كرد در بهترين شرايط خداحافظي كرد!

12. 3 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتیجه بازی با مس دیگه مهم نیست
    خداحافظی فرهاد واقعا یه شوک بودش
    اصلا فکرشو نمی کردم امروز همچین اتفاقی بیافته!
    کاش حداقل آخر فصل این اتفاق می افتاد و یا اینکه از چند وقت قبل اینو هواداران می دونستن

14. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط به عشق کاپیتان فرهاد بازی های استقلال رو میدیدم
    اما الان چی ؟؟
    دیگه کی طاقت دیدن بازی استقلال بدون فرهاد مجیدی رو داره؟؟
    چیکار کردی تو با دل هوادارا ؟؟؟

16. 4 کاربر از HOOSEIN 105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دلم خوش بود فوتبال ایران هنوز حداقل یک فرهاد، در خودش داره...
    شوک شدم رفت...
    ای کاش زحمات کسانی که با همت برای تیم باشگاهی و ملیشون کسب افتخار کردند، توسط رهگذران غالبا طماع فوتبال ایران، به یغما نره...
    مجیدی‌ها می‌آیند و می روند، اما آنچه باقی می‌ماند نام "استقلال" است که پشتش به شما هواداران، مثل همیشه گرم خواهد ماند. زنده باد ایران، زنده باد استقلال.
    زنده باد فرهاد

18. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فرهاد و دوپینگ ؟ خنده داره !! همه جایه دنیا بازیکنی که سالم زندگی کنه تا سنین بالا می تونه موثر بازی کنه ، و فرهاد سالم زندگی کرد !! چون برای ما هوادارا ، استقلال ، خودش و فوتبال ارزش قائل بود ...

فقط امیدوارم بحث هایه منصرف کردنش و امثالهم رو تموم کنن ، کاپیتان خداحافظیشم مثه خودش ویژه بود !! ولی یکی نیس بهش بگه مرد تو لیاقتت اینه بیشتر از 100 هزار نفر بایستن و بین تشویق اونا 4 گوشه زمینو ببوسی ولی استادیوم خالی ؟ مرد بزرگ هیچوقت دنبال حاشیه و مصاحبه و جنجال نبودی ! ساکت و بی صدا رفتی ولی هیچ وقت از یاد ما نمیری ....

20. 8 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •