چه جور میشه کاری کرد که وقتی یک دکمه رو میزنی ال سی دی و چراق کیبورد سریع تر خاموش شه
چه جور میشه کاری کرد که وقتی یک دکمه رو میزنی ال سی دی و چراق کیبورد سریع تر خاموش شه
بچه ها یکی بیاد جوابمونو بده من واقعا با گوشیم مشکل دارم
چیکار کنم
هنگ میکنه خاموش روشم میشه خود به خود
بچه ها یکی بیاد جوابمونو بده من واقعا با گوشیم مشکل دارم
چیکار کنم
هنگ میکنه خاموش روشم میشه خود به خود
باطریشم زودخالی میشه
1:من spider man3 را کامل تو گوشیم نگاه کردم باطری از 90٪ به 15 ٪ رسید
2:ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6_High_Quality_And_Loud ness این بهترینشه که با همین پوز n73 و 3250 نوکیارو زدم
3:میتونی یه دونه ماله واکمن بگیری که کیفیت و صداش بلنده سه هزارو پونصد تومانه
4: همون ماله واکمن
اگه درست باشه بايد كلوپتون رو تعطيل كنيداقا راست میگن تولید k750 قطع شده
دوستان اگه ميشه لينك مستقيم برنامه Theme Creator 3.0 رو برام بزارين .. با تشكر
شما مطمئنی که با ریختن یه نرم افزار میتونی اونقدر صدای کا750 رو بالا ببری که پوز n73 و 3250 رو بزنی؟!!! مطمئنی پوز گوشی رو که زدی 3250 و n73 بود؟!! یعنی زیاد بودن قیمت این گوشی نسبت به کا750 کشکه و فقط به خاطر سیستم عاملشه؟!! زیاد بودن صدای یه گوشی رابطه مستقیم با نوع بلندگوش داره و شما هر چقدر که بخای از لحاظ نرم افزاری این گوشی رو دستکاری کنی باز صداش به پای اون دو تا نمیرسه چون بلندگوی اون دو تا با کا750 فرق داره و قدرت بیشتری داره. من خودم کا750 دارم و اون طور که مقایسه کردم صدای اون دو تا گوشی خیلی بیشتر از کا750 هستش و با اطمینان کامل میگم با هیچ روش نرم افزاری امکان نداره که صدای کا750 به پای اون دوتا برسه چون این یه مسئله سخت افزاری هست.نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همتون5700 بگیرید حال کنید
اگه صحت داشته باشه كه چه بهتر.
اينطورفكرنميكنم.برعكس قيمت گوشيابالا ميره و ازيني كه هست خزتر نميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)