دقیقا منم تو صفحه قبل گفتم به دوستان
خطت کیفیت نداره.این تست از دم در هست؟سیم کشی داخلیت خوبه؟
دقیقا منم تو صفحه قبل گفتم به دوستان
خطت کیفیت نداره.این تست از دم در هست؟سیم کشی داخلیت خوبه؟
نویز کمی بالاست توان مقاومتی پایین خطت تا 5 مگ میکشه اما افت سرعت داشته باشی![]()
تست از داخل منزل هستش چطور میشه نویز رو از بین برد یا کم کرد؟ سیم کشی رو هم نمیدونم اوضاعش چطوره!!!
Last edited by farhad290; 11-01-2014 at 10:02.
سلام این snr من وقتی که تو مخابرات بودم
واینم وقتی که از یه شرکت دیگه گرفتم maxnet
آیا snr می تونه به کیفیت تجهیزات اون شرکت تو مرکز مخابراتی مربوط باشه؟؟؟؟
100%
یکی از همین بالا بودن کیفیت یا برعکس و همینطور نویز.بعد بررسی مشترک از سر خط و همینطور تعویض سیم داخلی اگه نتیجه ای نگرفت مربوط به تجهیزات اون شرکت در مرکز مخابراتی هست.
سلام
مشکل قطعی شدید چراغ ADSL رو دارم . شاید هر 5-10 دقیقه یک بار واسه خودش قطع میشه .
مودم رو سر کوچه و از انشعاب اصلی هم وصل کردم و بازم اوضاع همین بود .
زنگ زدم مخابرات قسمت MDF گفت که اصلاً هیچ مشکلی نیست و اینجا همچیز اوکیه .
دوستان کسی میتونی راهنمایی کنه ؟
![]()
مشکلی نداری چون خطت کیفیتش خوبه.فقط data پایین هست ممکنه به خاطر سرویسی که داری باشه.
از دم در هم قطعی داشت؟
سیم کشی داخلی خوبه>؟اسپلیتر سالمه رو تلفن؟
اگه منظورت از سر کوچه همون باکس هست که مشکلت به خطت مربوط نمیشه از شرکتت هست.ممکنه از پورتت باشه
عزیز مقدار SNR واسه آپلود پایین نیست ؟ من فکر میکنم واسه همونه که قطع میشه . سرویس هم 256 نامحدود هست و اون دیتا همون مقدارش درسته .
دم در هم دقیقاً همین تستی که بالا گذاشتم بود . اون سیم اصلی که از مخابرات اومده رو با اتصالات داخل قطع کردم و فقط مودم رو بهش وصل کردم بازم SNR واسه Upstream حدود 5-7 بود.
سیم کشی داخلی هم قدیمیه و میخواستم قبل از اینکه بخوام سیم کشی عوض کنم از سلامت خط از مخابرات تا منزل مطمئن بشم. اسپلیتر هم سالمه و خش خش نداره اصلاً.
الانم از شرکت ADSL واسم زنگ زد که ما اینجا چک کردیم و پورت کاملاً سالمه و هر چیه از سیم کشیه داخلیه یا مودمِ .هنگ کردم به خدا.
آپلود روی این قطعی زیاد تاثیری نداره که باعث این قطی بشه..ببین الان کامل سیم کشی رو عوض نکن.یه سیم جدا از دم در مستقیم برای مودمت ببر بدون اسپلیتر اگه اوکی بود قطعی نداشتی کل سیم کشی رو عوض کن.
دوطرف سیم رو سوکت بزن و یه دوشاخه دوسوکت دار بخر که دیگه اتصال نزنی با سیم .آره واسه سرویس 256 نامحدود پهنا درسته
الان یه سیم از دم در آوردم واسه مودم و بدون اسپلیتر وصل کردم این شد نتیجه : (بقیه سیما رو قطع کردم همرو )
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)