تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 444 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اوریجین فایلها رو چک می کنه و هرچیش مشکل داشته باشه دوباره دانلود می کنه. من از یکی از این سایتا دانلود کردم و بهش دادم همه فایلا رو پذیرفت و چیزی دانلود نکرد. می تونی کلش رو از خود اوریجین هم دانلود کنی ولی سرعتش کمتره از لینک مستقیم.

همون طور که دوستان گفتن هم پینگ باید دیگه از 150 اینا بیشتر نباشه و گرنه بازی لگ داره.

البته به طور کلی پینگ بیشتر به Delay برمیگرده تا Lag ، پینگ وقتی بالاتر از 150 میره،Delay زیاد میشه نه لگ
    فکر کنم منظور شما هم همین بود

2. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته به طور کلی پینگ بیشتر به Delay برمیگرده تا Lag ، پینگ وقتی بالاتر از 150 میره،Delay زیاد میشه نه لگ
    درسته. این روزها انقدر این کلمه لگ رو به خصوص تو تاپیک PES شنیدم که جای همه چی همینو میگم

4. این کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

خب منم بالاخره نسخه اصلی امروز رسید دستم...
    چون 13 رو بازی نکردم نمیتونم درباره ی تغییرهاش نسبت به 13 نظر بدم ولی 12 رو خیلی بازی کرده بودم(رو لجندری و سیستم دفاع قبلی(lagacy))
    این اولین باری هست که از سیستم دفاعی تاکتیکال استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا بازی حتی رو این حالت که نسبت به lagacy سخت تره در مقایسه با 12 خیلی اسونتر شده!(تازه 12هی که با lagacy بازی میکردم و با تاکتیکال سخت تر هم بود!)
    تنها ایرادش تا حالا به نظرم این اسون شدن بیش از حد هستش،ادم تو 12 جونش بالا میومد تا یه تیم معمولی رو ببره ولی تو این با لیورپول 2 3 دست با چلسی و منچستر بازی کردم که همشونو بردم!اونم رو لجندری و پرگل!تازه هر گلی هم که میخورم به خاطر ناشی بودنم تو دفاع تاکتیکال هست و اگه بخوام باlagacy بازی کنم حتی فک نمیکنم بتونن گل بزنن!یعنی اینقدر اسون شده لجندری بازی که این خیلی بده!امیدوارم با یه اپدیتی چیزی درستش کنن...
    نسبت به 12 سرعتش هم بیشتر شده...
    ادم هر وقت اراده کنه میتونه با سانتر،شوت فنی و پاس در عمق به cpu گل بزنه!که این خیلی بده...
    به نظرم نور بازی تو روز یکم زیاده و چشممو اذیت کرد!!!مخصوصآ که لیور هم قرمز قرمز هست وخیلی تو چشم میزنه لباسش!
    بازی نسبت به دمو هم خیلی اسونتر شده و دیگه توپ زیاد از پا فاصله نمیگیره وقتی rt رو میگیری!
    فیزیک توپ هم عالیه...
    در کل با یه بازی فوق العاده طرف هستیم،من که خیلی خوشم اومد...

6. 2 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دقت کردید تو این تایپیک ها همون کسانی که خرید کنسول رو تبلیغ میکنند به شدت هم خرید بازی ها و نرم افزارهای انحصاری رو تبلیغ میکنند!؟
    برخی ساده لوح هم دنبال رو اینها هستند زیرا آلترناتیوی ندارند

اما چه آلترناتیوی بزرگتر از کپی لفت CopyLeft
    چه آلترناتیوی بزرگتر از زندگی اشتراکی
    آقا شما انحصار رو دوست داری و کپی رایت رو دوست داری ما هم کپی لفت رو دوست داریم شما چه اصراری به تبلیغ داری مگه ما تبلیغ میکنیم؟
    پس یه خبرایی هست دیگه ...
    درضمن اگر به عقاید من میگی بی شخصیتی و توهین به انسان، من هم دقیقا همین نظر رو در مورد امثال تو دارم چون امثال تو نمیخوان همه ی افراد این بازی رو انجام بدن و میخوای فقط اقلیتی این بازیهارو انجام بده که سرمایه ی خرید بازی رو داره...

توی قرن 21 زندگی میکنیم با اینترنت و شبکه های اجتماعی و افشاگریها و به اشتراک گذاریها دیگه تو زمینه نرم افزار هیچ انحصاری نداریم تمام شد این قلدر بازیهای شرکت های بزرگ هم بزودی با اپن سورس کبیر به فنــــــــا میره
    شما تازه برگشتی به دهه 80 میلادی؟، اگر بازاریابی شغلت نیست و مثلا قصد خیر داری میدونی شرکت های انحصاری که ازشون حمایت میکنی تا کجا غرق در فساد و استثمار کارگران و نخبه ها هستند؟ نیکی و خیر واقعی یعنی همه چیز برای همه کس
    ویندوزم رو با این عظمتش با اسکایپ قانونی کردم الان از ویندوز شما هم قانونی تره، اونوقت میخوای یه بازی ساده کرک نشه؟
    هیچ مشکلی نیست که به دست هکر ها و کرکرها حل نشه بازی در آنلاین هم در اینترنت راهکار داشت حالا چون اینجا پیگیر نبودند و بلد نبودند پس باید بازی رو بخریم؟

حالا که عشق تبلیغ دارید برو که بریم:
    کپی رایت یعنی انحصار طلبی

ای مخالفین کپی رایت
    احساس گناه نکنید بدانید که در کشوری زندگی میکنید که پدران و مادرانتان به زحمت پول بدست میاورند و این گناه هست که زحمت زحمتکشان را در شکم انحصارگران بریزیم و این گناه هست که زن و بچه مان گشنه بخوابند ولی ما پول IDM و فیفا بدهیم!
    زنده باد اشتراک ننگ بر انحصار
    درود بر هکرها و کرکرها
    و همینطور درود بر اپن سورس
    يكي از بهترين نوشته هاي فروم بازي..زنده باد

Sent from my iPad 2
    یکی نیست به این عزیزان بگه مرد حسابی! 200-300 تا مهندس میشینن با هزار بدبختی یه بازی درست میکنن بعد توقع دارید مفتی بدن شما بازی کنی؟
    اووقت حقوق این مهندس های بازی ساز رو کی میده؟ حقوق گزارشگر، آنالیزور و ... رو کی میده؟ 200-300 نفر نخبه که نمیان محض رضای خدا یک سال زندگیشونو تلف کنند بدن دست شما.
    باید به آقایون با سواد هم عرض کنم Right موجود در Copy، به معنی حق است نه راست!
    Last edited by afshin-434; 27-09-2013 at 16:02.

8. 5 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اوریجین فایلها رو چک می کنه و هرچیش مشکل داشته باشه دوباره دانلود می کنه. من از یکی از این سایتا دانلود کردم و بهش دادم همه فایلا رو پذیرفت و چیزی دانلود نکرد. می تونی کلش رو از خود اوریجین هم دانلود کنی ولی سرعتش کمتره از لینک مستقیم.

همون طور که دوستان گفتن هم پینگ باید دیگه از 150 اینا بیشتر نباشه و گرنه بازی لگ داره.
    پس شما میگی کلا قید آنلاین بازی کردن رو بزنم یا قید خریدن سی دی کی!!؟
    اصلا تهیه نسخه اصلی غیر از امکان آنلاین بازی کردن چه مزایای دیگه ای داره!!؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خب منم بالاخره نسخه اصلی امروز رسید دستم...
    چون 13 رو بازی نکردم نمیتونم درباره ی تغییرهاش نسبت به 13 نظر بدم ولی 12 رو خیلی بازی کرده بودم(رو لجندری و سیستم دفاع قبلی(lagacy))
    این اولین باری هست که از سیستم دفاعی تاکتیکال استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا بازی حتی رو این حالت که نسبت به lagacy سخت تره در مقایسه با 12 خیلی اسونتر شده!(تازه 12هی که با lagacy بازی میکردم و با تاکتیکال سخت تر هم بود!)
    تنها ایرادش تا حالا به نظرم این اسون شدن بیش از حد هستش،ادم تو 12 جونش بالا میومد تا یه تیم معمولی رو ببره ولی تو این با لیورپول 2 3 دست با چلسی و منچستر بازی کردم که همشونو بردم!اونم رو لجندری و پرگل!تازه هر گلی هم که میخورم به خاطر ناشی بودنم تو دفاع تاکتیکال هست و اگه بخوام باlagacy بازی کنم حتی فک نمیکنم بتونن گل بزنن!یعنی اینقدر اسون شده لجندری بازی که این خیلی بده!امیدوارم با یه اپدیتی چیزی درستش کنن...
    نسبت به 12 سرعتش هم بیشتر شده...
    ادم هر وقت اراده کنه میتونه با سانتر،شوت فنی و پاس در عمق به cpu گل بزنه!که این خیلی بده...
    به نظرم نور بازی تو روز یکم زیاده و چشممو اذیت کرد!!!مخصوصآ که لیور هم قرمز قرمز هست وخیلی تو چشم میزنه لباسش!
    بازی نسبت به دمو هم خیلی اسونتر شده و دیگه توپ زیاد از پا فاصله نمیگیره وقتی rt رو میگیری!
    فیزیک توپ هم عالیه...
    در کل با یه بازی فوق العاده طرف هستیم،من که خیلی خوشم اومد...
    جدی اسون شده ؟
    نسخه دمو که اصلا اسون نبود و هوش مصنوعی خوبی هم داشت و البته انچنان سخت هم نبود و اگه سختی داشت لذت بخش بود . دیگه اگه روی لجندری اسون باشه هیچی دیگه .
    البته شما روی بازی معمولی تست کردی دیگه احتمالا . چون تو نسخه های قبلی هم بازی های معمولی روی لجندری خیلی سخت نبود . اما کریر به نظرم سختیش 50% زیاد میشه نسبت به بازی های معمولی و همینطور که توی کریر پیش میری بازی ها هی سخت تر میشه . اونجا باید تست کنی ببینی سختیش چقدره . اگه اینا واست اسونه کریر رو امتحان کن . من خودم توی 13 راحت لجندری معمولی رو میبردم اما کریر روی وردکلاس تازه میشد لجندری بازی معمولی .

پس شما میگی کلا قید آنلاین بازی کردن رو بزنم یا قید خریدن سی دی کی!!؟
    اصلا تهیه نسخه اصلی غیر از امکان آنلاین بازی کردن چه مزایای دیگه ای داره!!؟

اگه پینگت خراب باشه و نتونی انلاین بازی کنی فقط یه سری مزایا واست میمونه .
    1.فروشگاه بازی که لباس ها و کفش و ... به همراه امتیازهایی برای کریر مخصوصا پلیر کریر که با پول مجازی خرید میشه . این پول مجازی هم هر چی بازی کنی توی فیفا بهت میده .
    2.اپدیت رسمی نقل و انتقالات که توی خود بازی به راحتی میتونی انجامش بدی و کریر رو میتونی با اون اپدیت بازی کنی
    3.قابلیت match day که موقع kick off قدرت هر تیم رو بر اساس قدرتش توی توی دنیای واقعی قرار میده . یعنی برای مثال اگه دیشب بارسا بازیش رو خراب کرده و چندتا از بازیکنهاش بد بازی کردن قدرت تیم رو کمی میاره پایین . حتی مصدومیت ها و محرومیتها هم لحاظ میشه .
    ....

قابلیت مهم دیگه به ذهنم نرسید .
    +
    الان مثلا این رفیقمون واسه چی باید بیاد نسخه ارجینال رو بخره با اون همه قیمت و بعد از اکثر امکانات بازی محروم باشه (قابل توجه اونایی که اینقدر اصرار به رعایت کپی رایت دارن)

البته بماند که اگه پاکت لاست زیاد باشه یا همون قطعی های نامحسوس ، بازی لگ وحشتناکی بر میداره .
    کلا واسه من که همیشه دو حالته . یا لگ دارم یا دیلی و یا هیچی ندارم .
    اگه دیلی خیلی زیاد باشه راضیم به همون داشتن لگ ولی اگه دیلی کم باشه بهتر از لگه . هر دوش بدجور رو اعصابه .
    Last edited by Gregar; 27-09-2013 at 16:12.

11. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من فیفا 14 همون فیفا 13 س فقط آپدیت شده و یه سری انیمیشن جدید بهش اضافه شده
    کلا بازی قشنگیه و من بهش نمره 8 میدم
    ولی من بی صبرانه منتظر فیفا 14 NEXT GEN ام...

13. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان اگر بازی کرک شده رو نصب کنیم و بعد یه مدت بخواهیم بازی اورجینال رو بخریم مشکلی پیش نمی آد؟ یعنی میشه همون بازی کرک شده رو رجیستر کرد و ادامه داد یا باید کلاً بازی پاک کنیم و نسخه اصل رو نصب کنیم یا اینکه اصلاً نمیشه؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان اگر بازی کرک شده رو نصب کنیم و بعد یه مدت بخواهیم بازی اورجینال رو بخریم مشکلی پیش نمی آد؟ یعنی میشه همون بازی کرک شده رو رجیستر کرد و ادامه داد یا باید کلاً بازی پاک کنیم و نسخه اصل رو نصب کنیم یا اینکه اصلاً نمیشه؟
    واسه اطمینان سعی کن نسخه بدون نصب رو بگیری . همون نسخه که اول اومد (3DM) و سایتها گذاشتنش . واسه 12 من با نسخه نصبی مشکل داشتم ولی 13 رو نسخه بدون نصب گرفتم و بعد ارجینال روی همون نصب شد و نیازی به دانلود نبود .

16. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AVB

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

واسه اطمینان سعی کن نسخه بدون نصب رو بگیری . همون نسخه که اول اومد (3DM) و سایتها گذاشتنش . واسه 12 من با نسخه نصبی مشکل داشتم ولی 13 رو نسخه بدون نصب گرفتم و بعد ارجینال روی همون نصب شد و نیازی به دانلود نبود .
    مرسی. پس ممکنه مشکل ایجاد بشه اگه کرک نصب کنم!
    بیشتر از این جهت پرسیدم که اول ببینم بازی بازی چطوریه بعد اگه ارزش داشت اصلش رو بگیرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •