تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 626 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای نصب تاچ پد نصب فایل \Z&Px00 driver CD\Win8\9.Touchpad\setup.exe کفایت میکنه Synaptics خودش نصب می شه چون بخوای تنهایی نصب کنی ارور می ده.
    در مورد هارد هم مثه اینکه calibration retry count برا همه همین طوره البته بعضی نرم افزارا مثه ashampoo به اون گیر نمی دادن یه spin up time گیر می دادن که بازم تو این چند مورد واسه همه یکسان بود
    من با موفقیت setup.exe رو نصب میکنم و احساس میکنم باید از یه جایی تنظیمش کنم
    شما تنظیمات خاصی نمیبینید ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یه همچین اسکرین شاتی بگیرن میخوام ببینم وضع باتریشون چجوریاس
    سلام فکر کنم زیاد اعتبار نداشته باشه
    اخه شما فول شارژ کن بعد با حداقل نور صفحه نمایش و بستن برنامه های اضافی از task maneger این تست رو انجام بده میبینی که مدت زمان های مختلفی بهت نشون میده
    من با 60 درصد شارژ بهم 3:20 هم نشون میده یه لحضه یه بازی رو که باز میکنم و 2 دقیقه بعد میبندم 50 دقیقه رو هم نشون میده
    در اولین فرست عکس میگیرم

3. این کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MR_KH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    به هر آن کجا که باشد

پيش فرض

فقط میخوام بدونم اگه لازم باشه خودش به 635 سوئیچ میکنه؟
    آره اگه تو nvidia control panel روی auto select تنظیم باشه که معمولا هست
    من با موفقیت setup.exe رو نصب میکنم و احساس میکنم باید از یه جایی تنظیمش کنم
    شما تنظیمات خاصی نمیبینید ؟
    برای راست کلیک با دو انگشت تنظیمات نمی خواد واسه من که فقط با نصب همون فعال شد الان که نصب کردی با دو انگشت راست کلیک نمی کنه؟

5. این کاربر از MR_KH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آقا من دیگه کلافه شدم
    تو شهرمون به هر مغازه ای سفارش میدم این لپ تاپ با کانفیگ i7 و گرافیک 740 رو بیاره میگه تموم شده و فقط i5 مونده
    یعنی واقعا این لپ تاپ با کانفیگ i7 و گرافیک 740 سفیدرنگ کلا تموم شده تو این مملکت!؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا من دیگه کلافه شدم
    تو شهرمون به هر مغازه ای سفارش میدم این لپ تاپ با کانفیگ i7 و گرافیک 740 رو بیاره میگه تموم شده و فقط i5 مونده
    یعنی واقعا این لپ تاپ با کانفیگ i7 و گرافیک 740 سفیدرنگ کلا تموم شده تو این مملکت!؟
    واقعا همینه آخه، من پرسیدم این کانفیگ رو فقط سازگار وارد کرده و منکه از چنتا از اصلیاشون پرسیدم گفتن که بارش تموم شده و اونایی هم که دارن براشون یکی 2تا مونده که نفروختن، و گفت باید صبر کنید تا بار بعدی سازگار بیاد.
    اونکه میگفت یکی دوماه دیگه ولی فکر کنم چون پرفروش هست واقعا، زودتر بیاد. اما باز تو تهران بگرد شاید بعضیا هنوز تموم نکرده باشن.

8. این کاربر از alishirazi66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای راست کلیک با دو انگشت تنظیمات نمی خواد واسه من که فقط با نصب همون فعال شد الان که نصب کردی با دو انگشت راست کلیک نمی کنه؟
    راستش وقتی همزمان با دو انگشت لمس میکنم هیچ اتفاقی نمی افته باید همزمان که دو انگشت رو میزارم یکی رو فشار بدم تا راست کلیک کنه.
    یا اعمالی که توی فیلمهاش هست که با سه انگشت انجام میدن و ... هم کار نمیکنه فقط زوم و اسکرول صفحات رو میشه باهاش انجام داد

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

7

واقعا همینه آخه، من پرسیدم این کانفیگ رو فقط سازگار وارد کرده و منکه از چنتا از اصلیاشون پرسیدم گفتن که بارش تموم شده و اونایی هم که دارن براشون یکی 2تا مونده که نفروختن، و گفت باید صبر کنید تا بار بعدی سازگار بیاد.
    اونکه میگفت یکی دوماه دیگه ولی فکر کنم چون پرفروش هست واقعا، زودتر بیاد. اما باز تو تهران بگرد شاید بعضیا هنوز تموم نکرده باشن.
    یعنی من الان باید وایسم تا سازگار سری جدید وارد کنه؟
    آخه من نمی دونم مگه سازگار چند تا وارد کرده بود که به این زودی تموم شده
    سری های قبلی z500 که 635 بودن هنوز فت و فراوون تو بازار پیدا میشه اونوقت این سری 740 دو هفته ای تموم شد یعنی !
    حالا من باید چقدر وایسم!واقعا یکی دو ماه! حالا اگه از شانسه منه سری جدید هم یا z500 نمیاره یا اگه بیاره 740 نمیاره
    یادمه انودیا آوریل بود که سری 700 vga هارو معرفی کرد و گفت که رو z500 هستش.یعنی از تاریخ معرفی تا زمانی که لنوو تولید انبوه کرد و سازگار وارد کرد کلا 3 ماه طول کشید! حالا فکر می کنید سری جدید که وارد کنه سازگار چقدر طول میکشه وارد بازار بشه؟
    راستی از کجا میشه فهمید که سازگار سری جدید وارد کرده؟

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

برای نصب تاچ پد نصب فایل \Z&Px00 driver CD\Win8\9.Touchpad\setup.exe کفایت میکنه Synaptics خودش نصب می شه چون بخوای تنهایی نصب کنی ارور می ده.

دقیقا همینه .من بدون هیج مشکلی نصب کردم و وقتی با دو انگشت لمس می کنم راست کلیک میشه.کلا کار زیاد میشه انجام داد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه shik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

13

دقیقا همینه .من بدون هیج مشکلی نصب کردم و وقتی با دو انگشت لمس می کنم راست کلیک میشه.کلا کار زیاد میشه انجام داد ...
    بدلیل لذت بخش بودن این قابلیت
    اگه زحمتی نیست از device manager(تمام زیرشاخه ها بازباشه) تنظیمات موس و تاچ، اسکرین شات بزارید تا اگه بشه با همکاری همه یکبار برای همیشه این موضوع حل بشه
    Last edited by shik; 09-07-2013 at 22:39.

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[QUOTE=amin5222106;7739205]راستش وقتی همزمان با دو انگشت لمس میکنم هیچ اتفاقی نمی افته باید همزمان که دو انگشت رو میزارم یکی رو فشار بدم تا راست کلیک کنه.

عزیزم شما اول بفرمایید که ویندوزت 8 هست یا 7 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •