من با موفقیت setup.exe رو نصب میکنم و احساس میکنم باید از یه جایی تنظیمش کنم
شما تنظیمات خاصی نمیبینید ؟
من با موفقیت setup.exe رو نصب میکنم و احساس میکنم باید از یه جایی تنظیمش کنم
شما تنظیمات خاصی نمیبینید ؟
سلام فکر کنم زیاد اعتبار نداشته باشه
اخه شما فول شارژ کن بعد با حداقل نور صفحه نمایش و بستن برنامه های اضافی از task maneger این تست رو انجام بده میبینی که مدت زمان های مختلفی بهت نشون میده
من با 60 درصد شارژ بهم 3:20 هم نشون میده یه لحضه یه بازی رو که باز میکنم و 2 دقیقه بعد میبندم 50 دقیقه رو هم نشون میده
در اولین فرست عکس میگیرم
آره اگه تو nvidia control panel روی auto select تنظیم باشه که معمولا هست
برای راست کلیک با دو انگشت تنظیمات نمی خواد واسه من که فقط با نصب همون فعال شد الان که نصب کردی با دو انگشت راست کلیک نمی کنه؟
آقا من دیگه کلافه شدم
تو شهرمون به هر مغازه ای سفارش میدم این لپ تاپ با کانفیگ i7 و گرافیک 740 رو بیاره میگه تموم شده و فقط i5 مونده
یعنی واقعا این لپ تاپ با کانفیگ i7 و گرافیک 740 سفیدرنگ کلا تموم شده تو این مملکت!؟![]()
واقعا همینه آخه، من پرسیدم این کانفیگ رو فقط سازگار وارد کرده و منکه از چنتا از اصلیاشون پرسیدم گفتن که بارش تموم شده و اونایی هم که دارن براشون یکی 2تا مونده که نفروختن، و گفت باید صبر کنید تا بار بعدی سازگار بیاد.
اونکه میگفت یکی دوماه دیگه ولی فکر کنم چون پرفروش هست واقعا، زودتر بیاد. اما باز تو تهران بگرد شاید بعضیا هنوز تموم نکرده باشن.
راستش وقتی همزمان با دو انگشت لمس میکنم هیچ اتفاقی نمی افته باید همزمان که دو انگشت رو میزارم یکی رو فشار بدم تا راست کلیک کنه.
یا اعمالی که توی فیلمهاش هست که با سه انگشت انجام میدن و ... هم کار نمیکنه فقط زوم و اسکرول صفحات رو میشه باهاش انجام داد![]()
یعنی من الان باید وایسم تا سازگار سری جدید وارد کنه؟
آخه من نمی دونم مگه سازگار چند تا وارد کرده بود که به این زودی تموم شده
سری های قبلی z500 که 635 بودن هنوز فت و فراوون تو بازار پیدا میشه اونوقت این سری 740 دو هفته ای تموم شد یعنی !
حالا من باید چقدر وایسم!واقعا یکی دو ماه! حالا اگه از شانسه منه سری جدید هم یا z500 نمیاره یا اگه بیاره 740 نمیاره
یادمه انودیا آوریل بود که سری 700 vga هارو معرفی کرد و گفت که رو z500 هستش.یعنی از تاریخ معرفی تا زمانی که لنوو تولید انبوه کرد و سازگار وارد کرد کلا 3 ماه طول کشید! حالا فکر می کنید سری جدید که وارد کنه سازگار چقدر طول میکشه وارد بازار بشه؟
راستی از کجا میشه فهمید که سازگار سری جدید وارد کرده؟
دقیقا همینه .من بدون هیج مشکلی نصب کردم و وقتی با دو انگشت لمس می کنم راست کلیک میشه.کلا کار زیاد میشه انجام داد ...![]()
بدلیل لذت بخش بودن این قابلیت
اگه زحمتی نیست از device manager(تمام زیرشاخه ها بازباشه) تنظیمات موس و تاچ، اسکرین شات بزارید تا اگه بشه با همکاری همه یکبار برای همیشه این موضوع حل بشه
Last edited by shik; 09-07-2013 at 22:39.
[QUOTE=amin5222106;7739205]راستش وقتی همزمان با دو انگشت لمس میکنم هیچ اتفاقی نمی افته باید همزمان که دو انگشت رو میزارم یکی رو فشار بدم تا راست کلیک کنه.
عزیزم شما اول بفرمایید که ویندوزت 8 هست یا 7 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)