تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 624 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

توي جمارانه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

درود

دوستان من حدود 50 صفحه اخر را خوندم..چیزی که نصیبش شد سوال های متعددی بود...البته فقط در این سیستم --- T

من تست نکردم تا کیفیت تصویر را ببینم...دوستانی که در ماهواره و همین سیستم --- T تست کردند..کیفیت تصویر کدوم بالاتر هست...

بنده یه ریسیور کیوب روو mini دارم که 400 تومن براش هزینه کردم...تمام شبکه های کارتی جهان را از طریق شرینگ سی سی کم از جمله تمام شبکه های HD را دارم....من بالاترین کیفیتی که از شبکه های داخلی خودمون گرفتم مربوط میشه به ماهواره اسیاست فرکانس 12639 که روی سیستم s2 هست و باید ریسوری داشته باشید که این سیستم رو ساپورت کنه...

در مجموع هر کسی میتونه اطلاعات این پست رو (فقط مطالب این پست) پر محتوا تر کنه یه نقل قول کنه و توضیحاتی بده تا علم همه بالا بره...

همچنین میخواستم یه تیکه HD خالص براتون ضبط کنم که به خاطر حجم بسیار زیاد برام مقدور نبود..تقربا هر 1 دقیقه که ضبط میکنم چیزی حدود 150 مگ فضا اشغال میشه..یعنی یک دقیقه اچ دی 150 مگ هست...اما قرعه کشی کامل جام جهانی را با کیفیت Hd خالص ضبط کردم..هر کی خواست بگه تا براش با پست بفرستم..کیفیتش از تصورات خارج هست...

اگه زحمتی نیست من می خوام ممنون میشم اپ کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saha Software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دوستان اصفهانی ، هنوز DVBT کار نمیکنه؟؟؟؟؟
    با کی باید هماهنگ کنیم و 100درصد مطمئن بشیم که کار میکنه یا نه!!!
    این دستگاه من تا چند روز دیگه بیشتر گارانتی نداره ، می خوام ببینم اگر دستگاهم خراب شده ، زود تعویضش کنم!!!!!!!!

در آغاز فعالیت nino22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این دستگاه من تا چند روز دیگه بیشتر گارانتی نداره ، می خوام ببینم اگر دستگاهم خراب شده ، زود تعویضش کنم!!!!!!!!

اگه منظورتون پخش دیجیتالی امواج هست .باید بگم در اصفهان فعاله .ما در سالن انتظار ادارمون یک lcd sharp داریم که امواج را از طریق یک set-top-box مادیران دریافت می کنه . البته انگار پخش چندروزی قطع شده بود ولی دیروز مطمئن هستم که پخش می کرد ( یک شنبه 26 /2 )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

الان که دوشنبه است داره پخش میشه و مشکلی نداره البته همانطور که دوست گرامی nino22 گفتند از یکشنبه دوباره وصل شده

یکبار آنتن رو چک کنید و دوباره کانالها رو جستجو کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از دوستان کسی خبر نداره این سیستم توی مشهد هم راه اندازی شده یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آره ايراد از فرستندست. كلا دستگاه نبايد كوچكترين مشكلي داشته باشه و اگر داشت با گارانتيش تماس بگير. كيفيتاش خيلي خوبه براي همين ميگم اگر ايراد ديدي تماس بگير با گارانتيش
    از خود سايت ماديران ميتوني آپديت كني. اگر نرم افزاري بده تو سيات ماديران ميزنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------

آره ضبطش همينطوريه . راس هر ساعتي بخواي روشن ميشه و ضبط ميكنه
    سلام و خسته نباشید من هم این دستگاه رو خریدم و باید دکمه ظبط رو فشار بدم تا ظبط کنه اصلا به این شکل که شما گفتید نیست شما چی کار می کنید مگه البته مشکلات دیگه ای هم دارم که اگر برطرف نشد می گم
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام و خسته نباشید من این دستگاه xvision را خریدم و حالا جند تا مشکل دارم فرمت هایی که از خودش برای یک فایل می ده بیرون
    این ها هست
    bak
    idx
    ifo
    trp
    که متاسفانه قابلیت پخش در کامپیتر نداره، فابلیت کانورت شدن نداره، قابلیت ویرایش نداره و ............ اینها مهمترین بود که گفتم شاید دوستان بشناسند و چون ظاهراً اینجا خیلی ها این دستگاه ها را گرفتند و چنین مشکلاتی دارند ممنون می شم هر کی می دونه کمک کنه البته بازم منون می شم که اول تست کنید که یک چیز ایده آل هست بعد بگید چون انقدر خودم تو کامپیوتر تست کردم کامپیوتر شده سطل آشغال
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید من این دستگاه xvision را خریدم و حالا جند تا مشکل دارم فرمت هایی که از خودش برای یک فایل می ده بیرون
    این ها هست
    bak
    idx
    ifo
    trp
    که متاسفانه قابلیت پخش در کامپیتر نداره، فابلیت کانورت شدن نداره، قابلیت ویرایش نداره و ............ اینها مهمترین بود که گفتم شاید دوستان بشناسند و چون ظاهراً اینجا خیلی ها این دستگاه ها را گرفتند و چنین مشکلاتی دارند ممنون می شم هر کی می دونه کمک کنه البته بازم منون می شم که اول تست کنید که یک چیز ایده آل هست بعد بگید چون انقدر خودم تو کامپیوتر تست کردم کامپیوتر شده سطل آشغال
    ممنون
    دوست عزيزم
    همون فرمت TRP رو ميتوني با نرم افزار VLC به خوبي روي كامپيوترت تماشا كني
    در ضمن سئوالاتتون رو ميتونيد از وبلاگ زير بپرسيد. من خودم همش ازش سئوال ميكنم . فرداش جواب ميده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام و خسته نباشید من هم این دستگاه رو خریدم و باید دکمه ظبط رو فشار بدم تا ظبط کنه اصلا به این شکل که شما گفتید نیست شما چی کار می کنید مگه البته مشکلات دیگه ای هم دارم که اگر برطرف نشد می گم
    ممنون
    اگر دستگاهتون xvision هست ميتونيد بهش برنامه هم بديد براي ضبط.
    دفترچه دستگاهتون رو بخونيد كاملا متوجه ميشيد. توي دفترچه نوشته شده چطوري ميتونيد برنامه بديد و ضبط كنيد. اگر متوجه نشديد بگيد من براتون توضيح بدم حتما

از دوستان کسی خبر نداره این سیستم توی مشهد هم راه اندازی شده یا نه؟
    اين سيستم به طور آزماشي در مشهد هم راه اندازي شده.
    منظور از آزمايش يعني اينكه ممكنه 2 روز مثل اصفهان قطع شه و دوباره وصل شه

اگه منظورتون پخش دیجیتالی امواج هست .باید بگم در اصفهان فعاله .ما در سالن انتظار ادارمون یک lcd sharp داریم که امواج را از طریق یک set-top-box مادیران دریافت می کنه . البته انگار پخش چندروزی قطع شده بود ولی دیروز مطمئن هستم که پخش می کرد ( یک شنبه 26 /2 )

اين قطع شدن هم به دليل اينه كه در اصفهان فعلا امواج داره آزمايش پخش ميشه

10. این کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون

نه بابا
    اين دستگاه 7 تا برنامه ميگيره . تو دفترچه قشنگ توضيح داده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •