سلام
دوست عزیز خوش اومدی
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
سلام
دوست عزیز خوش اومدی
منم به شما خوش آمد میگمهر چند خودم هم تازه واردم
جناب امین 123 در مورد این DVD-RIP یه توضیح می دی ! چی هست اصلا ؟
سلام
من اول به دوستان عزیز maryam333 و h_zaman06 خوش آمد میگم
با اجازه آقا امین : فیلم های که بهشون DVD-Rip گفته میشند ، فیلم های با پسوند AVI هستند که
معمولا در 2 نوع DIVX و XVID تقسیم میشوند ، این فیلم ها معمولا حجم کم (بستگی داره هنگام تبدیل
چه حجمی انتخاب بشهولی معمولا 700 مگابایت هستند) و کیفیت بسیار خوب و قابل قبولی را دارا
می باشند ، حتی در حد کیفیت DVDبرای به دست آوردن اطلاعات لازم به انجمن فیلم مراجعه کن
بای
ممنون از اطلاعات.البته من اضافه میکنم که DVD RIP مشتق DVD است.......
ابتدا باید DVD را به فرمت AVI یا MKV در بیارید که به این کار rip کردن می گویند . این کار توسط نرم افزارهای خاص انجام میشه مثل dvd to divx یا Xilisoft DVD Ripper Platinum 4 . شما در این نرم افزارها می تونید تعیین کنید که DVD شما به چند فایل 700 مگابایتی تبدیل بشه . این نرم افزارها کمی کیفیت دی وی دی را کاهش می ده و البته منو و زبانها و زیرنویسهای متفاوت ر ا هم مثل دی وی دی نداره . در پایان شما بجای یک دی وی دی فایلی به حجم 700 مگابایت خواهید داشت .
وقتی یک DVD را توسط یکی از نرم افزارهای مذکور RIP میکنید فرمت آن فیلم از VOB به DivX (البته به صورت معمول و متداول) تبدیل میشود.با این حال میتوانید از subtitle هایی با فرمت srt و txt (البته این ها فرمت های رایجش هستند) آن فیلم rip شده را زیرنویس کنید ......
در کل فرمت خیلی خوبی هست.هم با کیفیت بالا و هم با حجم کم........
خوش باشید
بستگی به کیفیتش داره. دیگه بعد از اینهمه دانلود یه چیزایی دستم هست دیگه.
هیچ خوشم نیمد. مثل تهدید به قتلی، چیزی میموند.
امضامم تغییر دادم. این بکی بار منفیش کمتره
سلام
به زودی لیست فیلمامو قرار میدم
خوش باشید.............![]()
عزیز ممنون میشیم.پس ما منتظریم............
دوستان مجددا سلام.میخواستم ببینم این فیلم ها را از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه کمکم کنید
مریم خانوم فعلا 2 نفر اعلام آمادگی کردند.......Ali_k و kolang میتونید به آنها pm بدید و درخواست کنید..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)