تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 457 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

جناب matin99 تا جایی که در جریان هستم سرورهای آپدیت کومودو مشکلی ندارند، و مطمئنم که کانکشن شما هم مشکلی نداره.

میتونید به من بگید که الان ورژن دیتابیس شما چنده؟ الان که دارم این پست را میدم ورژن دیتابیس من 16059 هست.

همچنین نسخه CIS شما چنده؟ ورژن 6 دارید یا 6.1؟ روی دکمه آپدیت کلیک میکنید؟ یا روی اون قسمتی که آخرین اپدیت را نشون میده؟
    سلام علي اقا

v6.1 با ديتا بيس 16036روي دكمه ابديت كليك مي كنم .

راستش هركاري كردم :پاك كردم دوباره cis نصب كردم.سيستم ري استور اجرا كردم هيچ كدوم جواب نداد.

راستش نميدونم تازه گيا چرا انتيه كمودو با من سر لج گذاشته.فايروال و hips عالين.دارم يواش يواش به nav در كنار فايروال كمودو فكر ميكنم

علي رقم ميل باطنيم
    Last edited by matin 99; 25-04-2013 at 23:30.

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام
    وقتی میخوام برنامه bit torrent رو نصب کنم همون اول کومودو پیام میده که یک فایل ویروسی بنام Bunndle Offer Manager v2.0.0.9 پیدا کرده و البته من هنوز مطمئن نیستم این فایل ویروسی باشه.خواستم با ویروس توتال اسکن کنم ولی متاسفانه اجازه اپلود رو بهم نداد.فعلا که قرنطینه اش کردم.الان چجوری بفهمم این ویروس هست یا نه؟متاسفانه اجازه ارسال رو نمیده که بتونم برای تست سند کنم برا ی دوستان .

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    وقتی میخوام برنامه bit torrent رو نصب کنم همون اول کومودو پیام میده که یک فایل ویروسی بنام Bunndle Offer Manager v2.0.0.9 پیدا کرده و البته من هنوز مطمئن نیستم این فایل ویروسی باشه.خواستم با ویروس توتال اسکن کنم ولی متاسفانه اجازه اپلود رو بهم نداد.فعلا که قرنطینه اش کردم.الان چجوری بفهمم این ویروس هست یا نه؟متاسفانه اجازه ارسال رو نمیده که بتونم برای تست سند کنم برا ی دوستان .
    انتی ویروس رو کملا غیر فعال کن بعد اون فایل ویروسی رو از قرنطینه در بیار و برو اون فایل رو فشرده و رمزدار کن و اپلود کن تا تست کنیم

4. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

آپدیت کومودو را آپلود کردم کسی خواست میتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، جناب matin99 روی اون قسمتی که آخرین آپدیت را نشون میده کلیک کن، دقیقا چه پیغامی میده؟

=====

جناب dvb595959 هش فایل را میتونی بزاری اینجا؟ اگر نه که باید فایل را فشرده کنی و از طریق پیغام خصوصی به من بدی.

توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فقط اسم را سرچ کردم که نتیجه را میتونید ببینید، البته اعتباری به اسم نیست، هر مخربی میتونه هر اسمی داشته باشه، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

به هر حال تا هش فایل یا خود فایل را به من ندهید نظری نمیدم....

===

برای بدست آوردن هش فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد آنتی را غیر فعال کن و بعد فایل را از قرنطینه خارج و بعد روش کلیک راست کن و properties و میبینی که سربرگ Hash/CRC اضافه شده، از اون قسمت MD5 , SHA-1 را کپی کن و بزار اینجا، هر چند خود فایل را برام PM کنی خیلی خوبه.

6. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

لینک فایی که کومودو گیر میداد بهش اینه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رمز 123

حالا توی ویروس توتال فقط دوتا انتی ویروس اینو مخرب تشخیص دادن تکلیف چیه؟ باید اعتماد کنیم یا نکنیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون علی جان بابت اپلود ابدیت

ببینید وقتی روی گزینه ابدیت کلیک میکنم میره تو صفحه بررسی ابدیت.اتفاقا بررسی ابدیت با موفقیت انجام میشه همین که میره برای دریافت

روی دریافت ابدیت 16037 گیر میکنه روبروی گزینه سرعت و مقدار ابدیت هردو عدد صفر نشون میدن.

علی اقا میگم فایا ابدیت جدید و که دیتابیسش بالاتر با دیتا بیس قدیمی cis عوض کنم شاید به خاطر اینکه دیتابیس 16037 تو این ابدیت جدید

هست شاید مشکل برطرف شه؟

تو صفحه ابدیت اخر سر این پیام میاد: The Operation time out
    Last edited by matin 99; 26-04-2013 at 01:19.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنون علی جان بابت اپلود ابدیت

ببینید وقتی روی گزینه ابدیت کلیک میکنم میره تو صفحه بررسی ابدیت.اتفاقا بررسی ابدیت با موفقیت انجام میشه همین که میره برای دریافت

روی دریافت ابدیت 16037 گیر میکنه روبروی گزینه سرعت و مقدار ابدیت هردو عدد صفر نشون میدن.

علی اقا میگم فایا ابدیت جدید و که دیتابیسش بالاتر با دیتا بیس قدیمی cis عوض کنم شاید به خاطر اینکه دیتابیس 16037 تو این ابدیت جدید

هست شاید مشکل برطرف شه؟
    سلام

پس با این حساب به سرور وصل میشه، بنابراین بهتره از فایلی که من قرار دادم استفاده کنی و CIS را آپدیت کنی، بعد هم یکبار آپدیت آنلاین بکن ببین مشکل حل میشه،

جناب dvb595959 ، کومودو اونو به عنوان ApplicUnwnt میشناسه؛ شناسایی های کومودو با این اسم مربوط به مخرب های کم خطر و Adware و ...میشه، البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردم، ولی احتمال میدم فالس نباشه! و به احتمال قوی همچنان در دیتابیس باقی میونه. (یعنی شرط میبندم الان میان میگن این مورد فالس نیست)

10. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

jadda عزیز

فایل ابدیتون دان و بعدم ابدیت کردم و در نهایت هم ابدیت انلاین ولی نشد بازم همون خطا هست.

ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

سلام Jadda لطفا به مسئولین کومودو بگو تو آپدیت بعدی صدای کومودو رو یه کم ملایم تر کنند ما یه قلب پیزوری بیشتر نداریم می افتیم سکته می کنیما

13. 2 کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام Jadda لطفا به مسئولین کومودو بگو تو آپدیت بعدی صدای کومودو رو یه کم ملایم تر کنند ما یه قلب پیزوری بیشتر نداریم می افتیم سکته می کنیما
    حرف دل ما رو زدی داداش....واقعا همینجوره وقتی آلارم میده نصف عمر میشیم....کاش صداش رو عوض میکردن یا حداقل کاهش میدادن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •