من خیلی تحقیق کردم ، خیلی منتظر موندم ، پرسجو کردم و در نهایت 2 ماه پیش 2560 دادم این لب تاپ رو گرفتم :( ... میگفتن بیزینیسیه !! اما گذاشتمش کنار !:(
رفتم یه ایسوس K56 گرفتم 2850 واقعا از همه لحاظ کولاک ...
من خیلی تحقیق کردم ، خیلی منتظر موندم ، پرسجو کردم و در نهایت 2 ماه پیش 2560 دادم این لب تاپ رو گرفتم :( ... میگفتن بیزینیسیه !! اما گذاشتمش کنار !:(
رفتم یه ایسوس K56 گرفتم 2850 واقعا از همه لحاظ کولاک ...
اره منم دارم پرسو جو میکنم بفروشمش میخوام برم سراغ ایسوز یا اپل.کاره خوبی کردی![]()
سلام
حس گر انگشت در ویندوز 8.1 کار نمیکنه
چون درایوری که سایت اچ اپی برای ویندوز 8 گذاشته ویندوز 8.1 رو ساپورت نمیکنه
اول HP Hotkey Support نصب کنید (که بازم روی ویندوز 8.1 جواب نمیده)
بعد fn + F1 یا .... بزن
آیا می شود بدون نانو ریسیور موس وایرلس 2.4 را به این لپ تاپ وصل کرد لطفا راهنمایی بفرمایید
ضمنا از کاربر عزیز dop12 که من را در نصب کارت گرافیک یاری نمود متشکرم چون واقعا تصمیم به فروش این لپ تاپ گرفته بودم
سلام
دوستان به یک مشکل بر خوردم
من درایور amd و intel گرافیک رو اخرین نسخه هر کدومو از سایتشون دانلود و نصب کردم
ولی متاسفانه مشکل sleep داشت یعنی وقتی سیستم میرفت روی اسلیپ و بعد که می خواستی از اسلیپ سیستمو بیاری بالا سیستم ریست میشد
که من اومدم اون دو درایور رو پاک و درایور amd که از سایت hp دی ال کردمو نصب کردم و مشکل اسلیپ بر طرف شد ولی وقتی من ویندوز 8 پرو رو قانونی فعال کردم
دیدم وقتی ویندوز میاد بالا پنل گرافیک Stop میده
از دوستان کسی قادر به راهنمایی بنده می باشد![]()
سلام
من گرافیک رو چه طوری می تونم سوییچ کنم؟![]()
Last edited by thegoldman; 20-10-2013 at 12:02.
آیا می شود بدون نانو ریسیور موس وایرلس 2.4 را به این لپ تاپ وصل کرد لطفا راهنمایی بفرمایید
کسی نیست جواب بده
آقا من میخوام این لپتاپ رو بخرم ولی قبلش چندتا سوال داشتم:
1. این لپتاپ میتونه pes و GTA V رو با بالاترین تنظیمات اجرا کنه؟؟ من بیشتر pes بازی میکنم و شاید هم GTA V. اگه همین بازی هارو برام جواب بده کافیه.
2. قضیه ی سوئیچ کردن گرافیک مشکل حادی هست؟؟ یعنی زیاد اذیت میکنه تا سوئیچ بشه؟؟
3. اگه بخرم، از خریدم پشیمون نمیشم؟؟ یعنی خودتون تا 1.850 همین رو پیشنهاد میدین؟؟
4. و در آخر اینکه گرافیک 7650 بهتره یا gforce 710M ؟؟
با سلام بچه ها من بازی فوتبال2014 رو نصب کردم اما کارت گرافیک نمیشناسش.دوباره گرافیک رو نصب کردم اما........چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
کسی جواب سوالمو نمیدونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)