تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 379 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

آقا بدجور تو کف این بازی ام من....خدا کنه هرچه زودتر این بازی واسه pc هم بیاد
    اما تردید دارم که لپ تاپ با کارت گرافیک 650m میتونه اینو اجرا کنه؟
    آخه من یه عادت بد که دارم اینه که باید هر بازی رو روی آخرین تنظیماتش اجرا کنم
    فکر کنم نتونید این بازیو بازی کنید...مگه این که عادتتونو ترک کنید

سیستم مبارزات تن به تن بازی چه طوره خوبه ؟ مدل Batman و Sleeping Dogsـه یه مثل همون GTA های قدیمی ؟ میشه بدنسازی کرد یا ورزش رزمی یاد گرفت ؟ هیچ کس در مورد مبارزات تن به تن نگفت

نمی دونم برا این بازی بود یا بازی دیگه قبل از انتشارش یه نفر می گفت قراره یه سیستمی تو بازی باشه که هر چی بیشتر تیر بزنیم قدرت نشونه گیری شخصیتمون بیشتر میشه،برا همین بازی بود ؟ همین طوره ؟ کلا میشه مهارت های شخصیت ها رو افزایش داد یا همون طور که اولش هست می مونه ؟

برا PC کـــــــــی میــاد ؟!
    فردا ساعت 10:30 صبح............

سلام ببخشید نمی خوام بحث « برا پی سی میاد یا نه ؟ » رو ادامه بدم،ولی این پست جناب لئون خیلی شک بر انگیزه ...

فکر می کنم آقای لئون از روی شوخی گفته فردا ساعت 10:30...ولی خوب وقتی شوخی می کنید یه علامت خنده هم بذارین معلوم یشه،شاید یکی خوشحال شد بعد حالش گرفته شد !

من درست فکر می کنم یا واقعا خبرایی هست ؟( قشنگ با تموم وجود حس می کنم سر کاریه ولی خیلی جدی گفتین ! )

ببخشید من الآن خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم جملاتم درست سر هم نمیشن ،شما به بزرگواری خودتون ببخشید

دوستمون از روی کلافگی گفته بود اون حرفو کاملا" معلومه! کاملا" شوخی بود!......(قضیه کلا" به ،په نه په و ، ربط داشت!)
    دوستان اون بحث منتشر شدن برا PC ئو بیخیال بشین تو هر ص یه 2 تا پستی میتونی پیدا کنی که راجع به اون باشه!(احتمالا" دیر منتشر شدن نسخه ی PC به خاطر فروش و استقبال بازی بوده! می خوان جدا جدا محاسبه کنن ببینن چیه نتیجش!که 100% نتیجه ی خوبی میده اینو شرکتای دیگه ام امتحان میکنن منتهی با فاصله ی زمانی کم و در حد روز!که نتیجش استقبال دو چندان هست!اگه دقت کنین بازی هایی که تو یه روز کل نسخه های بازی اعم از PC و کنسول و ... منتشر میشن استقبال کم تری ازشون میشه!این هم به این دلیله که طرف که یه بازی رو برا کنسولش خرید دیگه بلافاصله نمیره برا PCــشم یکی بخره!ولی این کار شرکت RS نشون میده که خیلی واردن ،چون بیشتر کسایی که برا کنسول بازی رو خریدن الان راغب تر شدن برا PC هم بخرن،چون بیشتر کنسولی های دنیا هم بیشتر با نسخه های PC حال میکنن تا کنسول !الان برا بعضی از کنسولی های همین تاپیکم این موضوع پیش اومده!از تاریخشم میشه فهمید که میخوان تقریبا" همزمان با انتشار کنسول های نسل جدید بازی رو برا PC و کنسول های نسل جدید منتشر کنن که فروش خوبی باز داشته باشه!احتمالا" هم بسته های به هم چسبیده میده بیرون!)
    از دوستانی ام که عکس و فیلم میزارن تشکر فراوان میکنم یعنی با یه دکمه ی تشکر آدم راضی نمیشه!
    گفتم که...با تمام وجود حس می کنم که این پست سرکاریه و شوخیه...

...ولی شما نمی دونید این راک استار نامرد چه کرده با روح و روان جوونای PC باز این دور و زمونه آدم به حس تمام وجود خودشم نمی تونه اعتماد کنه (همون تمام وجودی که حس می کرد این پست سر کاریه ) اصن یه وعضی !
    Last edited by a.g g.a; 20-09-2013 at 10:43.

2. 3 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه حیف این ماشین نیست زیر دست تره ور ؟؟
    قشنگ له ترین کاکتر بازیه
    تا الان 50.000 دلار هزینه ی بیمارستانش شده. همش میمیره

4. 3 کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ما که فعلا داریم حسرت میخوریم شما حال کنین
    عکس هم فراموش نشه

6. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

Grand Theft Auto V Signature Series Guide رو دانلود کردم ( حالا که xbox یا ps3 نداریم ... راهنمای بازی رو ببینیم ) 436 صفحه س ... دیگه فردا باید پاشم برم یه گیم نتی چیزی 1 ساعت بازی رو تجربه کنم ... !

( لینکش رو میتونم بزارم ؟ یا خلاف قوانینه ؟ )

8. 3 کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

یه وقت برای PC بیاد ، روی کارت گرافیک gt 750m GDDR5 میشه رو very high بازی کرد؟
    خدا مرگش بده راک استار رو که داره مرگمون میده.

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه 2 تا عکس از فهرستش :

( برای اینکه صفحه سنگین نشه لینکش رو قرار میدم )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه msf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Grand Theft Auto V Signature Series Guide رو دانلود کردم ( حالا که xbox یا ps3 نداریم ... راهنمای بازی رو ببینیم ) 436 صفحه س ... دیگه فردا باید پاشم برم یه گیم نتی چیزی 1 ساعت بازی رو تجربه کنم ... !

( لینکش رو میتونم بزارم ؟ یا خلاف قوانینه ؟ )

منم که منتظر pc هستم عجب وصیعتی داریم لینک که بزار حال کنیم
    مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بازی کثیف، بی سر و ته، به درد نخور، سَم مطلق برای بچه ها حتی بزرگسال ها!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بازی کثیف، بی سر و ته، به درد نخور، سَم مطلق برای بچه ها حتی بزرگسال ها!
    خوب شما بازی نکن

14. 4 کاربر از MichealJackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من در مورد بازی کردن یا بازی نکردن (خودم یه هرکس دیگری) بحث نکردم. و اصلاً جواب شما ربطی نداشت!
    در مورد بازی GTA V نظر دادم. مثل بقیه که میان 20 خط در مورد بازی نظر میدهند.
    این یک بازی کثیف هست که ذهن انسان رو مستقیماً تحت تأثیر قرار میده. (به نظر من)
    هربازی طبیعی که به معنی خوب بودنش نیست.
    Last edited by afshin-434; 20-09-2013 at 12:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •